![]() |
Chiar 401 :) Hai ca vii din spate :)
|
uite vedeti ... mesaje de genul asta ...
ura am 101 mesaje scrise de mine |
ura !!! am 102 ...
|
Uraaaaaaaaa! Am 5 !!! :oops:
:wink: |
looooool morro :) bravo, tzinetzi`o tot asa :)
|
Sa sterg mesajele astea sau sa le las ?! In fine...
05.12.2003 - 7000 de mesaje si 250 utilizatori! |
Quote:
|
nici nu ma asteptam sa fiu in top dar cand am remarcat numaru de la ultimu utilizator in top mi-a fost clar ca : I made it!!!! sincer e cam dezamagitor ca eu cu 22 de posturi sint in top dar sa speram la mai mare!!!!!!!
Siteul e tate si nu ma asteptam sa fie asa de reusit!!! Sint placut inpresionat de 4TuningRO bravo 8) |
EMO: in primul rand, bine ai venit inapoi. Pe unde-ai umblat?:)
In al doilea rand, ai fost in primul top facut de mine... erau vreo 30 de useri, daca nu ma insel. Apoi am facut top 10, in care daca vrei sa intrii, trebuie sa scrii serios :lol: In al treilea rand... 4TUNING.RO RULLZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ :D |
Sunt curios ca avem deja 250 useri da activi sunt vreo 20. Cine scrie intra si in top. Cu cat sunt mai multi oameni care posteaza cu atat discutiile vor fi mai interesante.
|
Amytal: sa posteze nu pot sa-i oblig. Nici eu, nici tu, nici nimeni. Daca ei isi fac user de dragu' de-a se numi \"useri pe un forum\", n-ai cum sa-i convingi sa scrie macar un mesaj...
In acest moment, 125 de user inregistrati nu au nici un mesaj, 31 au cate un mesaj, 9 cate doua mesaje, etc... Totusi este bine ca avem vizitatori... |
Am avut examene si am avut de vandut un golf care mi-a mancat zilele , mersi de urare.
|
EMO, tziai vandut golfu ala cu care ai bagat poze?
|
yep am scapat de el
|
Ce Golf?? De ce \"scapat de el\"??
|
|
Booooooooooooooooooooooooo !!!
8000 de mesaje, dar nu stiu cand s-au adunat, ca nu am mai intrat de 2 zile :) Totusi, cred ca ziua cu pricina este duminica :) |
offtopic-B66EMO-tot nu m-am lamurit- De ce te bucuri k \"ai scapat\" de ea??? Ce nu-ti placea la ea???
|
18.12.2003 - 300 utilizatori!
|
20.12.2003
1 tekno 1214 2 catalin rs4 751 3 Gabi 744 4 pimp_lex 524 5 ESPinoza 520 6 Amytal 402 7 ZoliaT 324 8 K_gula 318 9 b99sha 254 10 Turbo110 240 |
We ridin'! Vad ca merge treaba nu gluma. explozie de mesaje..
|
acuma am vazut si eu topicul scuze :lol: :oops: gabi dar cei cu topul ala in ce functie functioneaza??in functie de mesaje sau?? :lol: :lol: :lol:
|
Cata: top 10 utilizatori, utilizatorii cu cele mai multe mesaje.
PS: 9000+ mesaje :) |
ah da sti ca eu ma prind mai greu :lol: :lol: :lol:
|
8) :lol: :lol: :lol: cred ca ar trebui un nou top facut :lol: :lol: :lol:
|
30.12.2003
Top 10: 1 tekno 1214 2 catalin rs4 1076 3 Gabi 795 4 pimp_lex 568 5 ESPinoza 565 6 Amytal 445 7 ZoliaT 344 8 b99sha 332 9 K_gula 322 10 B 31 FXN 269 10000+ mesaje si 322 utilizatori inregistrati. PS: daca nu fac eu topul, il puteti face voi! |
da??????????????????????????
multumim pt PS ai si tu dreptate de cate ori nu aveam ce face pe forum puteam sa fac topul :D :D :D :D :D :D eu ma prind mai greu! |
FXN: nu \"cand nu avem ce face\". La un interval de 10 zile, chiar 2 saptamani. Daca te uiti mai bine, ultimu' top l-am facut pe 20 decembrie ( parca ) si acesta e pe 30.
|
:lol: :lol: :lol: lool merci pt top gabi :lol: :lol: mai putin sil ajung pe tekno :lol: ,tekno na mai intrat de mult ce face oare ?? :lol: :lol: :lol:
|
:lol: :lol: din cate am inteles eu are mult de lucru :lol: :lol: :lol:
|
Cu tekno nu e vorba de lucru, da' nu-i mai merge computeru' :) si el la sala nu se duce nici mort ( dambla de clujan ) :lol:
|
:lol: :lol: :lol: lool de ce nu sil repara? :lol: :lol: spunei cai vand eu un alt compiuter :lol: :lol: :lol:
|
e na stiu eu carei treaba
nu vrea sa bage bani in compiutar ca strange bani pt oltcit nu e asa? :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D |
:lol: :lol: pai masina o are deja :lol: :lol:
|
masina ca masina
dar strange si el bani pt tuning poate vrea sai faca si el chip mai stii???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
:lol: :lol: mai sti ce vrea sai faca :lol: eu ii simt lipsa 8) numai asa pot sal ajung la mesaje :lol: :lol: :lol:
|
La data de 09.01.2004, utilizatorii nostri au scris un numar de 11020 articole si avem 341 utilizatori inregistrati.
Top 10: 1 catalin rs4 1413 2 tekno 1194 3 Gabi 811 4 ESPinoza 598 5 pimp_lex 575 6 Amytal 451 7 B 31 FXN 436 8 b99sha 412 9 ZoliaT 321 10 K_gula 307 |
ce s-a intamplat cu mesajele lui tekno, parca avea mai multe ... in fine pacat ca nu mai participa si el la discutii...
|
tehno na mai intrat demult pe forum pt ca pc lui este stricat :cry:
|
:lol:
Vine cat de curand. Am vorbit cu el pe IRC acum 2 zile ! |
| All times are GMT +2. The time now is 08:18. |
- Copyright 2026 4Tuning