![]() |
Re: Masini scumpe din Oradea..
Quote:
ma tzaranco !!!de te aude dnu teszari te leaga de par si te tareste prin toata oradea maaa habar nai pe cine faci tzaran,ala e in topul 300 celor mai bogati oameni din romania e pe 60 parca...si ala de aia o ajuns unde e acu ca are cap si minte nu ca tine!!!vai de capu tau |
ouch......lovitura sub centura....
|
oricum...cred k a inteles de prima data cand i s'a atras atentia si nu era nevoie si de aceasta interventie cam dura....si nu cred k intereseaza pe cineva cat de bogat tre sa fii k sa'ti permiti o masina scumpa....cel putin pe mine nu.....anywayz' nu a fost prea frumos din partea ta si, daca as fi in locul tau mi'as cere scuze, mai ales k e fata....;)
|
Quote:
|
Quote:
sa`mi fac aparatu ... se stie :P .. :ciggy: |
Eu am vazut o DACIA 500 beton :D :D :D
LA fiare vechiii |
haideti mah....mai aveti poze cu masini din oradea?!(jmechere) nu trabanturi
|
ia pune tu,jmechere nishte poze cu mashini din orashu' tau!
|
qt-le negru lu cristi pop si q7-le gri alu bossu de la lorant exchange faine masinutzele!!!
|
1 Attachment(s)
cred ca se incadreaza printre masinile scumpe ,si bune:)))
sa nu mai vorbim de piesele de schimb |
Quote:
unde se poate vedea masina asta ? ca inca nu am vazuto |
Quote:
|
Quote:
|
da' q7 are shi barcauaqn!
|
Quote:
|
este un SL 55 AMG argintiu ..... eram pe langa omv si cand io dat odata pedala am crezut ca decoleaza, scoate un sunet foarte demnn
|
l-am vazut shi eu la lotus acu`s 2 sapt ...
superba mashina ;) |
daca vreti sa o vedeti mai des mergeti in spate la clubu de internet Space(fost Crazy - rogerius)! pacat ca ii automata :( dar.. oricum V8 Kompressor!! ;) merge masina de rupe.. am vazut cand i-o dat!
|
vazut un m5 argintiu cu nr de BH :shock: :shock: :shock:
|
Quote:
|
Quote:
cel care l`am vazut eu ... era M intr`adevar ... 1.avea insemnele M pe aripile din lateral 2.avea spoiler fatza M 3.avea esapament M 4.avea sigla M pe spate ... 5.avea jante parca pe 18 sau 19 in orice caz f.mari .. la motor nu m`am uitat ca eu eram in omv shi el chiar atunci trecea pe decebal ... urla ca nebunu ... 100% era M ... ;) |
Un CLS negru, geamuri negre fata-spate, jante nichelate cu niste spite mai subtiri. L-am vazut ieri pe la noi doar, pacat k nu e al meu....
|
2 Attachment(s)
Teszari si-a luat Ferrari ca sa nu se lase la pompi :P
si pompi nu schimba masinile ce le pastreaza. are destule si nu cred ca are rost sa le insir.. Cel mai tare tuning e dupa parerea mea ARO. |
Apropo, si masina asta si scoate ceva nu numa gura de ea ca si altele
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
poi si atunci ce cauta gallardo lu pompi in garaj la teszari????? adik la atelier acolo langa metro????
|
Quote:
|
Quote:
shi eu am trecut pe acolo si nu am vz nimic ... :rolleyes2 data viitoare trage`i o poza sa vedem shi noi ;) |
da, pardon e murcielago, am gresit eu,....oricum faza asta era prin iarna.....era masina lu' tata la reparat si cand am fost acolo l'am vazut parcat in garaj, acuma il tine pe borsului , in spatele benzinariei MASTER...i'am tras cateva poze.....o sa le pun imediat....
|
3 Attachment(s)
cateva poze...exterioru' ma gandesc k'l cunoaste toata lumea
|
Si teszari parcheaza de multe ori in fata atlasului :)
Si asta nu inseamna nimic :) Pompi are 5-10 masini numai care le stiu eu, si il face pe Teszari la orice ora, si la bani, si la masini, si la secretare :) |
Quote:
|
Quote:
....etc etc nu dau mai multe informatzii ca nu e treaba noastra... dar` macar asha sa`tzi faci o idee...pompi e mult mai mic ca teszari ;) multa bafta ;) |
Quote:
|
in primul rand, nu toti banii ii poti declara, in al 2-lea rand trebuie sa cunosti un om ca sa stii ce poate.
Si spunemi mie cine ii proprietarul companiei AtlasTelecom Network. plus, nu toti banii lui provin din atlas, daca nu stiati. Informativa baieti |
citeste CAPITALu si nu mai scritei prostii...era vorba de masini , nu de bani...
de bani discutati in alta parte. oricum nu ne intereseaza pe noi de banii lor. sau, daca va intereseaza, este topic pentru off-topic. va rig sa va manifestati acolo. |
| All times are GMT +2. The time now is 12:30. |
- Copyright 2026 4Tuning