![]() |
Re: Tulcea-18 octombrie 2009
eu prezent
|
daca chiar conteaza sa se stie de acum , SI EU :twisted:... :shock:
|
Quote:
|
se anunta iara vreme urata duminica..ceatza si ceva burnitza..poate n`o fi asa...
|
eu pe unde m`am uitat era frumos outside..
|
Se anunta vreme foarte frumoasa in weekend...se pare ca totusi avem noroc :D
|
intrebare intrebatoare... cand plecati si unde va strangeti ?! ... tot ca anu trecut ? pe la 8:30 9 la ELVILA ?! sa mergem in coloana :D
|
Quote:
|
oke .. mersi :D
|
La ce ora incep cursele?
|
Quote:
|
astept 1 raspuns de la cei care merg duminica dimineata ... unde si la ce ora se strang ? :D sa mergem in coloana ?! :twisted::-)
|
10 ron....100 ron la masina
|
Vad ca toata lumea merge, dar cati se dau?
|
din black widow eu merg cu ea la expo si zeze se va da sigur ...
poate inca o masina ... |
Maine in principiu aflam si ora si locul care o parte din noi ne-am decis sa plecam impreuna ... deci maine seara
|
constanta ... v`ati hotarat ? :D unde va intalniti si pe la cat plecati ?!:?:
|
majoritatea au plecat deja...restu cred ca dimineatza...ora nu o cunosc
|
puteti veni cam la orice ora intre 8 si 10 la vaporas , unii pleaca la 8 jumate altii la 9 si unii la 10 , deci e ok
|
Quote:
|
atentie in noaptea asta se da ceasu cu o ora inapoi , sa nu plecati aiurea maine
|
multa bafta tuturor cei care participa astazi la delta speedline! asfalt uscat si sa ajungeti cat mai repede la finish :)
|
24 Attachment(s)
cateva poze de azi de pe drum, si cu masinile de la start.
|
Quote:
|
eu nu mai sunt in stare sa descarc poze acu . o sa le pun maine pe transfer.ro si o sa las aici linkul ca`s aproape un giga .
sunt majoritatea liniilor facute de constanteni , cam 15 poze / linie |
Felicitari nedu`,sut`u si nrg ptr cupe...se pare ca nu s-a venit cu mana goala de la Tulcea...bv:)
|
Tin sa va felicit pentru numarul mare de participanti,stateam si faceam inscrierea concurentilor in pc si am ramas :shock: cati erau din constanta.
Bravo,ne bucuram sa auzim ca v-a placut la Tulcea si va mai asteptam. |
tulcea rocked :D
de la primirea pe care au facut`o baietii , pana la organizare , pana la showul facut la starturi .. it was good :D can`t wait for next year poate o sa fie competitie si la show and shine :( |
Pacat am auzit ca au fost doar 2 masini la expo... erau masini frumoase nu inteleg :rolleyes2
|
|
sa traiesti !
|
Acum ca ne-am odihnit , parca putem posta si noi mai vioi :)
In primul rand as vrea sa urlu bucuros ca orasul Constanta a avut cea mai mare prezenta , cele mai multe masini ( intr-un fel era normal fiind oras mai mare si apropiat de Tulcea ) Constanta a facut o impresie extraordinara. Cei independenti care merita TOT RESPECTUL WRC Andrei ca exemplu care a confirmat ca a facut istorie de la bun inceput in Constanta cu opel-u , pisicuta iar acum cu noua lui bijuterie 335 bmw , bravo frate ai facut senzatie si avem mare noroc ca esti din Constanta si reprezinti acest oras , suntem nerabdatori sa vedem masina ta la urmatoarea etapa de care ne-ai zis. Felicitari si tie pt CUPA NED-u Cornel , a fost peste asteptarile tuturor , cu o masina care multi stim saraca in ce conditie e cu rotile si probleme de directie si tot , a dovedit ca se poate cu o investitie minima ( nu va pot spune suma sa nu se supere dar e MICA ) a facut senzatie si a luat locul 2 in grupa S2 BRAVO TATA ai fost sef In domeniu de cluburi , X-Team sunt mandru ca fac paarte din acest club , clubul nostru a aratat ca inca e in top , pana la finale X-Team a pierdut doar 3 CURSE din aproximativ 18-20 , la final primind si cupa S7 locul 1 CAMPIONUL nostru Serkan SUT care nu a avut adversari si sunt sigur ca va ramane campion la acea grupa cat timp va mai avea acea masina . Adversari totusi a avut ca model de aceiasi masina care nu au reusit sa faca ce a facut el din bmw-ul lui , o masina superba din toate punctele de vedere. WAR-u cu ursuletul rosu din X-Team a facut si el senzatie si a pierdut o singura cursa ( apoi inca una datorita plecarii , la revansa dovedind acel opel OPC alb ) BRAVO TATI ai aratat ce inseamna un bmw 2.0 facut cu CAP , diferenta s-a vazut cel mai clar intre urs 2.0 galben si al tau. GNT REEEESSSPEEECT GNT X TEAM , a facut cursa vietii zic eu , masina incredibila de atatia ani a investit in ea si se poate mandri cu victime fenomenale cum ar fi CAMARO!!! Ne-a lasat masca pe toti , bravo frate , tot respectu pt munca si masina ta!!! Felicitari pt locul 4 intr-o grupa nebuna COP-u X TEAM , un perfectionist desavarsit , meriti aplauze cat pt un derby de forbal iti faci tot mai multi fani , ti-au placut mereu masinile cat mai perfecte clasice !!! felicitari pt pozitia in clasament , ai aratat ca esti un om cu mare caracter ca de fiecare data!! Felicitari si dodo , mircea si scuze pt cei care ii omit dar am fost f multi din CT , bravo baieti Mircea semi finalist cu iulian GTO , ai avansat mult , un diesel de invidiat! CAMPIONULE , SERKAN SUT locul 1 s7 tin sa ma repet , ai zis ca ai cashtigat ca nu ai avut adversari , dar te contrazic , ai avut adversari care nu au reusit sa faca masinile cum ai facut-o tu , deci meriti deplin aceasta cupa! BRAVO BAIETI!!! |
Felicitari tuturor si la mai mare ;)
|
Promisesem niste poze, au iesit mai bine de cat m-am asteptat :D http://mw-photo.blogspot.com/
|
Quote:
|
Bravo ma baieti , deci se poate .
si un fotoreportaj de la mine https://www.youtube.com/watch?v=9HqYJJcKue8 |
| All times are GMT +2. The time now is 14:44. |
- Copyright 2026 4Tuning