![]() |
Re: Comanda Model Car World
Bun acum, dar cum procedam ? unde facem comanda, cui o trimitem, cand stabilim cat ne costa transportul, etc,,???
|
unde se gasesc jantele pe acest site??imi trebuie cateva la 1.24...am vazut ca madalin si-a luat la 1.18
|
Mai, ce nu e clar din ce a zis Razvan ?!
Intra in fisierul word, o sa gasesti un exemplu concret acolo! 1. Prima data scrii numele si adresa (datele personale). 2. Dai copy si paste la ce anume vrei de pe site (vezi sa fii atent sa apara ca in exemplu) 3. Detaliile cu pretul total si al transportului depind de cine si cati sunt cei ce fac comanda (ex: 25 euro transport din Germania in Romania, acesti 25 euro se impart la cati au facut comanda (daca sunt 5 oameni ce au comandat cate ceva rezulta 5 euro de fiecare) la acest transport este pretul a ceea ce a comandat fiecare macheta X pret Y, pe langa asta se adauga pretul de transport in romania de la promo catre fiecare a coletelor si bineinteles comisionul lui promo care sa se stie de acum pe lanag faptul ca face munca patriotica cu trimisul coletelor fiecaruia ne face un servici si trebuie sa fim recunoscatori) :!::idea::arrow: |
frate,eu intrebam,sa vad unde se gasesc....ce elgatura are asta cu ce vreau eu....voiam sa vad link,sa va d ce modele au...de luat nu stiu,vreau sa vad modelele
|
POSTUL NUMARUL 21: "cauta "felgen" " A mai intrebat cineva de jante! E asa greu sa citesti 3 pagini? Si nu mai lua foc din nimic ... ok?
p.s.1: Raspunsul lui Necophorus era pt Costino! p.s.2: Multumesc Necrode ajutor! ;) |
sincer,nu m-am enervat absolut deloc...dupa,am primit PM de la necrophorus ca era pentru costino....
|
cand s-a vorbit ca e ultima zi de comanda, sau ma rog, cand anume se face comanda?
|
Inca nu s-a hotarat ... de data asta pentru ca eu nu dau comanda, o sa hotarasca Promo data! :)
|
ok, pana cum estre decodat si costelino..din ce am observat eu.
eu ziceam de data de 23 oct sa fie comanda . |
voi fi si eu,dar nu postez inca
|
1 Attachment(s)
my input..
|
ok, hai sa ne pregatim sa strangem banii, cei din provincie vineri daca se poate sa imi depuna pe card banii. deseara o sa fac update la fisier cu datele contului si cu ce bani trebuie sa depuna fiecare.
|
1 Attachment(s)
ok, 3 oameni
am atasat documentul cu datele mele. cei din buc pot sa vine sa imi lase personal banii...daca nu vor sa mearga la banca. tel meu : 0743458902 . |
1 Attachment(s)
Update
|
cine nu m-ai dat banii ..mai are timp pana duminica seara...
cine nu ma contacteaza pana atunci.... raman fara machete. |
Eu am virat banii.:D
|
Quote:
noroc ca mai am eu oameni pentru comanda asta...ca pana acum in afara de tine nu a mai dat banu nimeni.... |
cand ne pregatim de urmatoarea comanda? imi poate da cineva o data apoximativa? sa stiu cand sa fac rost de bani:D
|
Cica deja s-a mai dat o comanda si s-au strans numai 3 oameni ... :)
|
trist asa:sad:,dar poate se strang mai multi acum:D sper:sad:
|
se strang mai multi iti spun eu, mi-a zis si mie o pasarica :D
|
la urmatoarea comanda o sa vreau si eu un c2...:D...
|
Mar interesa si pe mine .dar cum fac cu livrearea banilor eu nu dispun de card sau alte mijloace bancare..si locuiesc in Constanta.
Mar interesa 1:18 Renault 12 Gordini mai multe modele.Acum depinde de suma pe care voi avea la dispozitie. Noroc |
depui banii in contul celui care face comanda,respectiv promo
|
Quote:
Pregatesti banii si la urmatoarea comanda ...:D Cu reducere este la 20E. Renault 12 Gordini, No.2, Racing Maßstab 1:18 - Metall / Kunststoff - Fertigmodell Solido - Nr. 130791 sofort lieferbar > Detailansicht 37,95 € 20,00 € |
Astept noua comanda cu mult interes.Sper sa reusesc sa pun si eu mana pe aceasta macheta.Multumesc
|
1 Attachment(s)
imi permit sa dau eu drumu la comanda,desi nu sunt eu cel mai in masura sa fac lucru asta. sper sa nu se supere nimeni, mai ales promo.
vad ca sunt multi doritori si eu zic sa dam drumul la fisier si cand se ajunge la greutatea admisa sa se dea comanda. pot fi 2-3-4 saptamani, zic eu. |
nu am nimic impotriva....
|
1 Attachment(s)
Bun daca va urma comanda am sa atasez si eu mai departe cererea.
Ceea ce nu inteleg e cum pot trimite banii lui Promo,cand eu nu dispun de mijloace bancare. Promo daca esti dragut sa imi explici si mie cum voi proceda.Mersi frumos! |
O sa mergi la banca Raiffeisen, o sa iti dea promo un numar de cont (care este si in fisierul word), si tu faci o depunere normala in acel cont! Mergi la tanti aia de acolo si ii zici ca vrei sa depui 50 ron (de exemplu) in contul cu numarul respectiv! :) Intelegi? :)
|
haideti fratilor.......nu se mai baga nimeni la comanda?:sad:
|
pai a ajuns ultima comanda?
|
Quote:
sa fie greutatea ok si se va da ca nu merita sa dam pentru 3-4kg. |
1 Attachment(s)
sper sa fi completat bine...eu zic ca la comanda asta vor fi persoane:D
|
a mai sosit o comanda.... :D
|
Superrrrrr!:lol:
|
alti oameni fericiti :D
|
1 Attachment(s)
am mai adaugat un smart si poate mai adaug unu:D nu mai e nimeni interesat? :cry: nu ne adunam de comanda?
P.S. promo cam pe cand vrei sa dai comanda? |
eu zic sa mai asteptam o saptamana ...se strang mai multi...stiu 2 persoane nehotarate...deci sa aspteptam...e spre binele nostru ca doar nu e sfarsitul lumii
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:11. |
- Copyright 2026 4Tuning