Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   How about piercing or tattoos? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/14713-how-about-piercing-tattoos.html)

Alexutzzz 22-03-06 11:14

Re: How about piercing?

mie mi s a pus un fix sa imi pun 2 cercei unu in o ureche 1 un cealalta dinaia mari cu piatra ;) nush daca dau bine pe unu asa finutz ca mine =)):lol::lol:

spiry_moto 22-03-06 18:23

aoleu..........nu suport cerceii aia....mai ales la baieti...dar bine...gusturile nu se discuta....iti doresc sa-ti stea bine :lol:

momo 22-03-06 19:37

Quote:

Originally Posted by annna
eu am 2 cercelusi: 1 mic in nas si 1 in buric sunt incantata de ele. recunosc la cel din buric ma durut un pic. Iarna e nasol pt ca trebuie sa te imbraci gros, eu am umblat toata iarna cu plasture peste pt a nu se agata de haine.

cat de dulce... sweet, sweet, sweet
frumos suna <1 mic in nas si 1 in buric>
poze? :twisted:

Gabi 22-03-06 19:51

Alexutzzz: asa am eu in urechi, desi nu sunt foarte mari pietrele! :)

GolfuletzS 22-03-06 20:00

gabi... ai tai sunt chiar finuti ;)

EvLSant0S 22-03-06 20:56

Quote:

Originally Posted by GolfTuning
gabi... ai tai sunt chiar finuti ;)

haha sounds gay

GolfuletzS 22-03-06 21:00

ce santose nu iti plac ?! :P

Gabi 22-03-06 22:21

Golfu': nu i-ai vazut pe cei noi (adica pe cei care-i am acum in urechi) :wink: de care deja m-am plictisit :lol: si oana cand vin la Bucuresti cred ca-i schimb.

Anyway, a picat faza cu cercelu-n spranceana... :( da' se contureaza din ce in ce mai mult tatuaju' :twisted:

PS: Santos, pentru afirmatia de mai sus ai sa platesti... :twisted:

GolfuletzS 23-03-06 11:45

las ...ca ii vad.. pe 1 :P sau ma idevreme

annna 23-03-06 12:44

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by momo
cat de dulce... sweet, sweet, sweet
frumos suna <1 mic in nas si 1 in buric>
poze? :twisted:

cel din nas nu se vede in poza asta :cry:

Psycho 23-03-06 18:15

Quote:

Originally Posted by aleks
mie imi plac tatuajele la fete facute in locuri ascunse privirii tuturor...
pe care sa ai surpriza ( si placerea ) sa le descoperi doar in anumite conditii...
iar cerceii... doar in urechi, buric... si... eventual o bobitza in nasuc... ;)

daca vrei ceva deosebit am eu nishte bilutze .. trebuie putin lucrat la ele .. dar in general ies bine si sunt verzi :)

Psycho 23-03-06 18:18

Quote:

Originally Posted by annna
cel din nas nu se vede in poza asta :cry:

in afara d o pisda bronzata .. , buna eu nu vad nici un cercel ... sau ochii mei nu l`au putut vedea :D

momo 23-03-06 19:47

pey daca tu ai ochi sa vezi cu totul altceva... uitate la cercel, unde-i buricu acolo-i si cercelul :P
mic ce-i adevarat dar merge... :)

annna 23-03-06 22:49

Quote:

Originally Posted by Psycho
in afara d o pisda bronzata .. , buna eu nu vad nici un cercel ... sau ochii mei nu l`au putut vedea :D

te ajut eu! undeva deasupra fustei si inainte de inceperea bluzei, vei vedea ceva stralucitor, ala este cercelul de care ziceam eu :-)

Gabi 24-03-06 01:42

Really? :roll: Eu credeam ca-ti straluceste buricul :lol:

annna 24-03-06 08:09

really. cand o sa ajung la performanta aia iti zic ;)

orlando 24-03-06 09:22

hahaha....buna anna!
ce mai faci?

annna 24-03-06 10:58

imi plac tatuajele la baieti, insa nu cele exagerate (pe tot spatele sau pe tot bratul). buna, bine fac.

EvLSant0S 24-03-06 12:46

Quote:

Originally Posted by orlando
hahaha....buna anna!
ce mai faci?

buna annna la modul ca... hello annna ...
sau .. ana e buna ?
ntz ntz ntz u lil` pervert :)

v^am rugat ceva, stop the mIRC stuff ... ym .. email ... tel.

annna ... iti recomand .. sa nu pui prea multe poze cu tine aici , nu de alta. . dar... neah ,n-are rost sa stric surpriza , fa cum vrei tu , pune poze sau .. nu le pune ... o sa-ti dai seama ce-am vrut sa zic aici ... sau poate ca nu

EvLSant0S 24-03-06 12:47

Quote:

Originally Posted by GolfTuning
las ...ca ii vad.. pe 1 :P sau ma idevreme

u still sound gay =)) , oh and .. gabi ... cred ca ... n`o sa-mi fie prea greu sa fug de tine ....
remember ... iti cunosc burta.. e foarte .. multa :D :) ... so .. probabil c`o sa scap ..

GolfuletzS 24-03-06 12:53

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S
u still sound gay =)) , oh and .. gabi ... cred ca ... n`o sa-mi fie prea greu sa fug de tine ....
remember ... iti cunosc burta.. e foarte .. multa :D :) ... so .. probabil c`o sa scap ..

ma santose... dc te gandesti la .. prostii?! ;)

eh lasa ca te prinde gabi cand nu esti atent ;)

app de asta.. asta vara la mare.. se bateau 2 prieteni in gluma ma rog.. cu palme dupa ceafa =)) in apa si i`a zis ca ii da o palma... daia grava chiar cand ii e lumea mai draga... noaptea in disco.. a pus`o pe una sa danseze cu el.. si i`a f***t ditamai palamu peste ceafa ;)

poate i`am dat o idee lu gabi :twisted:

EvLSant0S 24-03-06 12:54

hmmmm :)
stii cum e aia cu ... da-o mai departe ? :P

GolfuletzS 24-03-06 12:58

:)) da tare jocu... ma rog.. la plictiseala... :twisted:

pe tine santose nu te pasioneaza... piercingu ?!

EvLSant0S 24-03-06 20:22

nope ... chiar nu ma pasioneaza, decat la fete :P tatuaje da, pirsing... nope

aleks 27-03-06 10:04

cum, nu ti-ai dori un cercel in limba, doi in nas, cate 2 in fiecare spranceana, cate unul in fiecare sfarc, unul transversal in pw#@ si ink vreo 10 in urechi? nu pot sa cred... :D

Gabi 27-03-06 10:14

Quote:

Originally Posted by aleks
[...] cate unul in fiecare sfarc, unul transversal in pw#@ [...]

Singurele locuri unde nu mi-as pune cercei, nici daca m-ar ruga Hale Berry! :)

PS: Santos, cu tot cu burta pe care-o am, iepurii sunt puturosi pe langa mine :)

AleXXL 27-03-06 13:23

cine imi zice shi mie mai multe despre tatuajele temporare ... plz ? :P ...
mie nu`mi plac piercing`urile la baietzi....de nici un fel ....poate doar cel in spranceana :)
la fete...accept...in buric ... :P :D ...shi in limba....:p...apropo...s`a sarutatat cineva cu o fata care are pierce` in limba ????? :P :D:) ;)

ERY 27-03-06 15:15

Quote:

Originally Posted by AleXXL
s`a sarutatat cineva cu o fata care are pierce` in limba ????? :P :D:) ;)

Sarutat :-) ....senzatia mai marpha este sa simti cercelu' respectiv pe p..... ....
asa cred, eu nu stiu exact ca nevasta-mea care mai citeste forumul asta nu are cercel in limba.:oops:

Eugen_TL 27-03-06 16:14

2 Attachment(s)
lol ERY! ce ti-o iei tu! :) :) :)

in fine! care vrea piercing ca asta? si ce bine arata tatuajele ..hmm sau tipele sua ambele! :) :) :)

d3vilish_lips 27-03-06 18:23

Quote:

cine imi zice shi mie mai multe despre tatuajele temporare ... plz ? :P ...
mie nu`mi plac piercing`urile la baietzi....de nici un fel ....poate doar cel in spranceana :)
la fete...accept...in buric ... :P :D ...shi in limba....:p...apropo...s`a sarutatat cineva cu o fata care are pierce` in limba ????? :P :D:) ;)

.....se numesk semi-temporare dureaza in general maxim 3 luni colorate dupa care incep sa se decoloreze arata kam aiurea din ce am vazut personal.....stiu k sa deschis si la bucuresti un salon care face da n`am idee de pretzuri....

RA_2fast4u 27-03-06 18:34

ihihi cuuul topic
deci sa imi exprim si eu parerea:
pierce: i love them la fete in burik...si mai nou incep sa imi plaka si alea in nas...da asa micutze...desi nu stiu dc mi-ar placea ca prietena-mea sa aiba...da nah in rest nu ma prea atrag...eventual cele din limba...dar just 4 fun ]
tatuaje:tot micutze, deasupra la fundik(sorry mustang =)) ) sau in fata(tot micutz) chiar pe sub buric...

eu...am avut intr-o vreme ideea sa imi bag o podoaba in ureche...da m-am razgandit din vreo 2 motive: inca nu am bani sa imi cumpar casa sa stau singur si pe drumuri nu am chef sa stau =)) si 2... dupa o cugetare foarte aprofundata....mi-am dat seama ca nu ma caracterizeaza :D tatuaje....inca nu m-a lovit valu :P

Mustang 28-03-06 11:24

Quote:

Originally Posted by CT-81-ERY
Sarutat :-) ....senzatia mai marpha este sa simti cercelu' respectiv pe p..... ....
asa cred, eu nu stiu exact ca nevasta-mea care mai citeste forumul asta nu are cercel in limba.:oops:

sarutul kinda sucks...daca tipa nu stie sa isi faca treaba bine cu limba ...
da' la ... ce zice ery...poa' sa fie si bata cu sportul...si tot e marfa :D

EvLSant0S 28-03-06 23:12

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One
sarutul kinda sucks...daca tipa nu stie sa isi faca treaba bine cu limba ...
da' la ... ce zice ery...poa' sa fie si bata cu sportul...si tot e marfa :D

hmmmm ..... sarutul presupun ca e naspa .. sau .. nu neaaparat.. in fine .. . pe cealalta parte..... hmmm tre sa fie tare :)

spiry_moto 28-03-06 23:18

1 Attachment(s)
poza asta e de pe vremea cand "traia" cercelushul meu pe care scrie (desi nu se vede) -- "Lick me" .....acum l-am pierdut :( ....momentan port unul de spranceana ca incep sa port bluzite mai scurte si sa nu se prea vada pe la scoala...in rest...pietricica roz/albastra.

EvLSant0S 29-03-06 10:00

hmmmm lick me, tare rau ... fa o sageata inspre cercelush .. sub sageata scrie " dai zoom ..... " sa citeasca lumea c scrie p el ..

Leutzu_ 30-03-06 12:21

Quote:

s`a sarutatat cineva cu o fata care are pierce` in limba ????? :P :D:) ;)

Da, nimic spectaculos.

spiry_moto 30-03-06 22:06

mi-am gasit cerceluuuuuuuuuuuu'....de fapt sor'mea l-a gasit....gieeeee :D

aleks 31-03-06 08:30

deci... sa ne fie clar...ultimul tau post este total neinteresant, antipatic si enervant.... stii de ce? pt k nu ai pus si o pooooooozzzzzzzzaaaaaa:twisted::twisted::twisted:
concluzia: vrem img :lol::lol::lol:

Alexutzzz 31-03-06 22:29

de abea astept sa mai dea putzin caldura sa trag 2-3 tatuaje ;) temporare:) ceva sa ma tina toata vara si sa vad poate 2 cercei asta daca nu am razboi cu martalogi ca la tatuaje n au treaba i am zis lu tata si el unde ca vreau si yo unu=)) i am zis stai ba cuminte ca nai tu corp de asa ceva nu vezic e burta de bere ai:)==)) sa vedem poate am si ok u la cercei da mie putzin cam frica:(

C0lt4Subaru 31-03-06 22:34

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Alexutzzz
de abea astept sa mai dea putzin caldura sa trag 2-3 tatuaje ;) temporare:) ceva sa ma tina toata vara si sa vad poate 2 cercei asta daca nu am razboi cu martalogi ca la tatuaje n au treaba i am zis lu tata si el unde ca vreau si yo unu=)) i am zis stai ba cuminte ca nai tu corp de asa ceva nu vezic e burta de bere ai:)==)) sa vedem poate am si ok u la cercei da mie putzin cam frica:(

Offtopic : cu tatuajul uite alexutzzz ce am avut eu asta vara :) ce zici ?:) tiar place asa ceva ?:D temporar tatoo :D
ONtopic : cu piercingu nu cred ca o sa incerc ca nu imi place :-P

All times are GMT +2. The time now is 19:24.

- Copyright 2026 4Tuning