![]() |
Re: How about piercing?
mie mi s a pus un fix sa imi pun 2 cercei unu in o ureche 1 un cealalta dinaia mari cu piatra ;) nush daca dau bine pe unu asa finutz ca mine =)):lol::lol:
|
aoleu..........nu suport cerceii aia....mai ales la baieti...dar bine...gusturile nu se discuta....iti doresc sa-ti stea bine :lol:
|
Quote:
cat de dulce... sweet, sweet, sweet frumos suna <1 mic in nas si 1 in buric> poze? :twisted: |
Alexutzzz: asa am eu in urechi, desi nu sunt foarte mari pietrele! :)
|
gabi... ai tai sunt chiar finuti ;)
|
Quote:
|
ce santose nu iti plac ?! :P
|
Golfu': nu i-ai vazut pe cei noi (adica pe cei care-i am acum in urechi) :wink: de care deja m-am plictisit :lol: si oana cand vin la Bucuresti cred ca-i schimb.
Anyway, a picat faza cu cercelu-n spranceana... :( da' se contureaza din ce in ce mai mult tatuaju' :twisted: PS: Santos, pentru afirmatia de mai sus ai sa platesti... :twisted: |
las ...ca ii vad.. pe 1 :P sau ma idevreme
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
pey daca tu ai ochi sa vezi cu totul altceva... uitate la cercel, unde-i buricu acolo-i si cercelul :P
mic ce-i adevarat dar merge... :) |
Quote:
|
Really? :roll: Eu credeam ca-ti straluceste buricul :lol:
|
really. cand o sa ajung la performanta aia iti zic ;)
|
hahaha....buna anna!
ce mai faci? |
imi plac tatuajele la baieti, insa nu cele exagerate (pe tot spatele sau pe tot bratul). buna, bine fac.
|
Quote:
sau .. ana e buna ? ntz ntz ntz u lil` pervert :) v^am rugat ceva, stop the mIRC stuff ... ym .. email ... tel. annna ... iti recomand .. sa nu pui prea multe poze cu tine aici , nu de alta. . dar... neah ,n-are rost sa stric surpriza , fa cum vrei tu , pune poze sau .. nu le pune ... o sa-ti dai seama ce-am vrut sa zic aici ... sau poate ca nu |
Quote:
remember ... iti cunosc burta.. e foarte .. multa :D :) ... so .. probabil c`o sa scap .. |
Quote:
eh lasa ca te prinde gabi cand nu esti atent ;) app de asta.. asta vara la mare.. se bateau 2 prieteni in gluma ma rog.. cu palme dupa ceafa =)) in apa si i`a zis ca ii da o palma... daia grava chiar cand ii e lumea mai draga... noaptea in disco.. a pus`o pe una sa danseze cu el.. si i`a f***t ditamai palamu peste ceafa ;) poate i`am dat o idee lu gabi :twisted: |
hmmmm :)
stii cum e aia cu ... da-o mai departe ? :P |
:)) da tare jocu... ma rog.. la plictiseala... :twisted:
pe tine santose nu te pasioneaza... piercingu ?! |
nope ... chiar nu ma pasioneaza, decat la fete :P tatuaje da, pirsing... nope
|
cum, nu ti-ai dori un cercel in limba, doi in nas, cate 2 in fiecare spranceana, cate unul in fiecare sfarc, unul transversal in pw#@ si ink vreo 10 in urechi? nu pot sa cred... :D
|
Quote:
PS: Santos, cu tot cu burta pe care-o am, iepurii sunt puturosi pe langa mine :) |
cine imi zice shi mie mai multe despre tatuajele temporare ... plz ? :P ...
mie nu`mi plac piercing`urile la baietzi....de nici un fel ....poate doar cel in spranceana :) la fete...accept...in buric ... :P :D ...shi in limba....:p...apropo...s`a sarutatat cineva cu o fata care are pierce` in limba ????? :P :D:) ;) |
Quote:
Sarutat :-) ....senzatia mai marpha este sa simti cercelu' respectiv pe p..... .... asa cred, eu nu stiu exact ca nevasta-mea care mai citeste forumul asta nu are cercel in limba.:oops: |
2 Attachment(s)
lol ERY! ce ti-o iei tu! :) :) :)
in fine! care vrea piercing ca asta? si ce bine arata tatuajele ..hmm sau tipele sua ambele! :) :) :) |
Quote:
.....se numesk semi-temporare dureaza in general maxim 3 luni colorate dupa care incep sa se decoloreze arata kam aiurea din ce am vazut personal.....stiu k sa deschis si la bucuresti un salon care face da n`am idee de pretzuri.... |
ihihi cuuul topic
deci sa imi exprim si eu parerea: pierce: i love them la fete in burik...si mai nou incep sa imi plaka si alea in nas...da asa micutze...desi nu stiu dc mi-ar placea ca prietena-mea sa aiba...da nah in rest nu ma prea atrag...eventual cele din limba...dar just 4 fun ] tatuaje:tot micutze, deasupra la fundik(sorry mustang =)) ) sau in fata(tot micutz) chiar pe sub buric... eu...am avut intr-o vreme ideea sa imi bag o podoaba in ureche...da m-am razgandit din vreo 2 motive: inca nu am bani sa imi cumpar casa sa stau singur si pe drumuri nu am chef sa stau =)) si 2... dupa o cugetare foarte aprofundata....mi-am dat seama ca nu ma caracterizeaza :D tatuaje....inca nu m-a lovit valu :P |
Quote:
da' la ... ce zice ery...poa' sa fie si bata cu sportul...si tot e marfa :D |
Quote:
|
1 Attachment(s)
poza asta e de pe vremea cand "traia" cercelushul meu pe care scrie (desi nu se vede) -- "Lick me" .....acum l-am pierdut :( ....momentan port unul de spranceana ca incep sa port bluzite mai scurte si sa nu se prea vada pe la scoala...in rest...pietricica roz/albastra.
|
hmmmm lick me, tare rau ... fa o sageata inspre cercelush .. sub sageata scrie " dai zoom ..... " sa citeasca lumea c scrie p el ..
|
Quote:
|
mi-am gasit cerceluuuuuuuuuuuu'....de fapt sor'mea l-a gasit....gieeeee :D
|
deci... sa ne fie clar...ultimul tau post este total neinteresant, antipatic si enervant.... stii de ce? pt k nu ai pus si o pooooooozzzzzzzzaaaaaa:twisted::twisted::twisted:
concluzia: vrem img :lol::lol::lol: |
de abea astept sa mai dea putzin caldura sa trag 2-3 tatuaje ;) temporare:) ceva sa ma tina toata vara si sa vad poate 2 cercei asta daca nu am razboi cu martalogi ca la tatuaje n au treaba i am zis lu tata si el unde ca vreau si yo unu=)) i am zis stai ba cuminte ca nai tu corp de asa ceva nu vezic e burta de bere ai:)==)) sa vedem poate am si ok u la cercei da mie putzin cam frica:(
|
1 Attachment(s)
Quote:
ONtopic : cu piercingu nu cred ca o sa incerc ca nu imi place :-P |
| All times are GMT +2. The time now is 19:24. |
- Copyright 2026 4Tuning