![]() |
:lol: :lol: :lol: este si motoare de anul asta hamburg este singurl oras din germania cu motoare noi adica din america harley davidson... :lol: mai sunt si bmw ..din alea vechi..ca la noi... :lol: si sunt si motoare civile :lol: special pt motociclisti care merg tare ca cu masina nau nici o sansa sa te iei dupa ei si au bagat acuma civili si pe motoare.... :twisted: nu poti sa misti nimica.. :twisted: :twisted:
|
... catalin ... nu shtiu daca ai prins prin bucureshti ... vre'un politZai pe scuter
ashtia sunt cei mai tari ... pe cuvant ... mai vezi cate un bou de peste 100 de kile ca rupe suspensiile la scuter ... te strici de rās :):):):):) |
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: loooool am timp dar iam vazut la timisoara.. :lol: :lol: :lol:
|
:lol:
aici tot ma uitca postati ceva, sa vad ce mai ziceti de \"legal racing\" hai, ma, si eu vroim sa ma culc si nu ma lasatzi |
...
Gratzian ... ce te intereseaza de Legal Racing ?!?!?... poate te pot ajuta ...
|
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: mda...lasa ca este loc destul....poate te concediaza zolia :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
:):):):):)
|
:lol:
buna.... :lol: asta e, ma fac pilot, sau pictor, nu? sau vin in germania :shock: |
:lol: :lol: :lol: poti sa vi la mine in germania...numai sami iau si eu odata motor ...si ne dam cu ele pana ni se face rau....mai sunt cativa pe aici ...facem iesiri in gasca... :wink:
|
... lolek ...
tot timpul am zis ... ca cea mai belea metoda de sinucidere ... at least 4 me ... e sa te sinucizi conducand un motor ... :twisted: ahahaha ... viseZ de mult sa imi iau o jucarie de'asta ... dar i got a twisted mom!!! |
:lol: :lol: :lol: mda..trebuie sa fi doar ff atent si nu patesti nici cu mototrul nimica daca exagerezi..este doar o chestie..de timp..pana cazi cu ea... :lol: eu in toaman cel taziu sper sa am motor... :twisted:
|
am cazut de 2 ori in 2 ani
un pic, de la taximetristi n-am avut nimic, nici eu nici motorul |
... shtii care e chestia ...
in romania nu e o idee prea buna ... deoarece romanii nu sunt educati sa conduca in prezentza motociclishtilor ... sincer E riskant ... mai ales ca sunt femeile shi barbatii... aia care nu au nici o treaba in ale condusului :) ... shi trag brusc de volan cand treci pe langa ei ... !!! ... Very Dangerous ... !!! |
da asta va rog sa va uitati in stanga, nu? la gropi :lol:
|
lol ... Gratzian ... de cate ori ai avut small contacts ... cu \"shoferii\"pe strada??? ... de cate ori ai cazut ???
|
zic un pic mai sus
|
va zic noapte buna baietzii ... ma kulk ...
Drive Safe ... Drive Fast !!! |
:lol: :lol: :lol: :lol: looooooooool gratzian ..acuma iti inteleg semnatura........ :lol: :lol: :lol:
|
uf, ce bine
sa facem un desen si pentru ceilalti? si semne legale pe strazile din tarile careau gropi? cum e cu mailul? ai reusit? |
:lol: :lol: :lol: :lol: da merge totul ok..ai id yahoo sa mai vb ???sa nu facem offtopic .. :lol: :lol:
|
corect
gratzians e pe yahoo |
:lol: :lol: :lol: hm..nu merge ia dami tu buzz katalinrs4 :lol: :lol:
|
deci se tine maine la prisma?
|
daaaaaaaa
|
LEGAL RACING
Prisma de la ora 11:00 o sa fie super spectacol. |
traiaska. bme out :twisted:
|
LEGAL RACING
1 Attachment(s)
Ce motor e in poza?
Esti proprietar de motocicleta? sa fim atenti maine sa nu ne depasesti. |
:D
Seby tu mai ai motorul ?
|
:lol: :lol: :lol: zx 12...tare de tot ..mam plimbat cu unul.. :wink:
|
da, sebi, am un gsxr 1100, dar e la pastrare pana la primavara....
in poza, daca te uitzi, scrie pe ea, e un kawasaki zx12r si problema, pt toata lumea nu e de concurentza, nu cine pe cine depaseste.... ci daca atunci cand depasesc pe cineva ala nu se uita in stanga si trage de volan, ca sa ocoleasca o groapa.... ala e necazul.... :lol: cand ai viteze mari, si faci miscari de volan, ai tendinta sa nu te asiguri, tocmai ca mergi repede si nu itzi pui problema sa te depaseasca ceva... |
Si mai e si ninja pe de-asupra :wink: . O superbitate dar si un pic de monstruozitate :wink:
|
:D
Nici nu mi ar place una ca ea !
|
Ce e cu trotineta asta ???
Lasati Hoinarii sa vina la mine... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: frumoasa jucarie... |
:twisted: Moarte sigura cu cobra,
Dar mai sigura cu Mobra Motocicleta Carpati, Stati īn c*r si reparati |
LEGAL RACING
1 Attachment(s)
Am motor dar nu pe cel de anul trecut(suzuki TL 1000S) l-am vandut si am luat un Kawasaki ZX 12R din 2003 pe care-l voi vopsi portocaliu de Z 1000. Da asa e nu prea-ti dau importanta colegii de trafic cand esti pe motor, dar am vazut si multi motociclisti care se cred singuri pe sosea. |
sebasbtian scuze ca fac offtopic... :lol: ai zis ca ai un adversar pt un rs4 ..adica un bmw??? :? :)
|
da, e adevarat... cu vizibilitatea...
si eu m-am gandis serios sa trec de le gri-mov la portocaliu+galben... oricum ar fi, sau orice combinatzie, nu cum arata, ci vizibilitatea sa conteze |
daca o vei vb de motociclete... az vazt torque?
cam exagera.... PS moocilcea aia y2k cu motor rolls royce de elicoper exista? |
:lol: :lol: :lol: te referi la motocicleta aia din filmul ala cu motoare nu mai stiu cum se cheama filmul :twisted: :twisted:
|
eap...
aia gri... din torque exista? |
| All times are GMT +2. The time now is 12:32. |
- Copyright 2026 4Tuning