Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Comunitatea globala 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning.html)
-   -   De unde vine nick-ul fiecaruia ? (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning/1467-vine-nick-fiecaruia.html)

needBrain 06-08-04 23:50

Re:

pai,povestea cu nick-ul provine tot de pe mirc.crize de idei,alea,alea,si m-am gandit ca pt o idee iti trebuie un creier,asa ca nick-ul ar fi ceva de genu,cautCreier sau AmNevoieDeCreier.cum in engl e mai scurt......si cum mie mi-e lene sa si mananc......

CT-03-ART 07-08-04 15:07

CT-03-ART -> nr mashinii lu' tata ca yo inca n-am carnet.

alexh 12-08-04 14:16

Io sunt Alex H - H de la numele de familie - scurt si la obiect
Mai sunt cunoscut si sub numele de A_Jay (tot de la initiale, zise in engleza si schimbata un pic pronuntia) pe mirc si alte chestii d-astea.
Avatarul mi l-am pus cand am vazut poza de la un Subaru Impreza WRX STi pe undeva pe net si mi-a placut(pacat ca nu am masina :( ). Promit sa mi-l schimb de indata ce imi repar calculatorul :x

PYT 12-08-04 15:57

Nike pt k sunt fan infocat al acestui brand (de vreo 5-6 ani numai adidasi nike port) + toate accesoriile posibile

FF - fast & furious (oare nu suntem toti? :lol: :lol: :lol: )

Eryka 12-08-04 20:35

nickul meu... vine din japonia... pt k nu puteau sa pronunte numele meu.. au facut o kombinatie ( nu stiu care ) si a iesit eryka... dar atentie.. e cu Y si K :lol:

signature - se vede klar... :lol:

NEbunu 15-08-04 22:55

nickul meu..........de fapt e porecla mea ca faca tot timpul numa tampenii......

Horatiu 15-08-04 23:23

nick-ul meu e defapt numele meu (ce sa faci lipsa de inspiratie) :)

GFD 18-08-04 20:42

GFD...:shock: ...initialele numelui:Ghita Florin Daniel
B05GFD
B16GFD
B17GFD
pentru moment....

nxtaz 20-08-04 22:12

prenumele, cum alex si lex erau luatem, am ales /\\lex.

R-NOS15 21-08-04 09:32

R-NOS15
R- de la razvan
NOS - de la masini
15 - varsta :oops: :oops:
(acum mai am putin si inplinesc 16 :lol: :lol: :lol: )

Turbo110 22-08-04 13:45

:D

Cu 3 ani in urma fratimiu avea un mercedes 190 2.3 cu exterior zender albastru !
Si ne a omorat un r5 GTT ceea ce ma facut sa fiu fan renault 5 turbo
Si cum aspirat nu se putea am pus TURBO !

F_L_R 09-10-04 04:23

Am voie si eu? Nu am folosit nicidata in nici-un context acest nume decat aici!!!!!!!!
-Florica binenteles de la numele meu Florian alaturat langa ce reprezint NSL! Dar dupa cum este asezat intai ce reprezint si dupa aceea eu!
-Dar mai presus de nume conteaza omul din spatele lui. Nu ma refer la nimeni era o idee de ansamblu.

Bubu_021 10-10-04 18:31

Bubu - de la desenele animate cu Yogi bear
021 - de la scoala generala in care am terminat sc gen nr 21 cv.
nick-ul vine de la mirc.

Gabi_323i 12-10-04 00:16

1 Attachment(s)
ex

Razvan323 13-10-04 03:20

Razvan de la nume, 323 de la BMW meu..some imagination huh?

CJ-01-WOB 13-10-04 09:30

initial am pus nr de la masina , nestiind ca nu potzi modifica userul! si a ramas asa
iar WOB vine de la ..................
cunoscatorii stiu de ce 8)

Hondarul 15-10-04 01:37

Pai ca am avut numai Honda... Soferul unei Honde este Hondar.

The_Jackal 15-10-04 01:57

De unde vine nickul meu????

:twisted: :twisted: :twisted: Buna Seara :twisted: :twisted: :twisted:

de unde vine nickul meu??? hmmmmm...
..... odata cand eram mai mic am vazut un film despre vestitul asasin Carlos Sacalul si de atunci am intrat numai cu sacalu.
Iar 30 vine de la ziua \"in care am vazut lumina zilei\"

Pai cam atat................
Pace NoSpeedLimit
:ford: :ford::ford::ford::ford::ford::ford::ford:

Speedy 01-11-04 11:22

\"Andale, Andale! EEEE-ha....!\" :lol: :arrow: http://www.ed2k-serverboard.de/diese...eed/speedy.jpg

GolfuletzS 01-11-04 11:43

niku vine ...... de la ..... canalul meu de mirc ...... da de udne vine numele canalului meu ....de la Golf = imi palce foarte mult mashinutza asta shi tuning = tuning :!: :!: :!:

Va`ti lamurit :?: :twisted:

MMihai 01-11-04 21:07

Bond.. James Bond
Mihai.. Maţincu Mihai :lol: :lol: = MMihai

L.e.o.n. 21-11-04 11:15

Leon?? I like this name!!Numa atata

mI^cHeLLe 21-11-04 15:07

mi-am tradus numele (mihaela) si am incercat sa-l personalizez....
michelle era ceva prea comun asa ca ...s-a transformat in mI^cHeLLe

aR99bMw 21-11-04 15:34

hmmmmm........ :D :paper:

tazmania 04-12-04 16:15

cred ca marea majoritate stiu despre personajul de desen animat \"taz\".si banuiesc ca toata lumea stie ce repede se enerva si facea ravagii....cam asa sunt si eu la volan.....si asta mi se pare o manie.....deci tazmania asta e nickul meu 8)

ffocus 04-12-04 16:39

ffocus = ford focus....se putea si mai bine :roll:

minirally 04-12-04 16:48

mini ---> ca-s mica :cry:
rally ---> ma keama raluca,si mi se mai zice raly
---> de la curse :wink:

Anami 04-12-04 17:30

eu mi-am schimbat nickul... Anami vine de la Ana... in japoneza :lol: :lol:

mpa 04-12-04 18:04

mpa - mad penguin atack

Gratzian 04-12-04 18:33

e vre-un film, ceva?

mpa 04-12-04 18:35

DA VORBESTE CU VALI--OFFTOPIC
POZE NU AU IESIT CA ERA LUMINA DIN UNSPE DIRECTII!!!

Mr.Nice 06-12-04 12:22

Mr.Nice = il foloseam cand jucam Quake 2 si de atunci il folosesc peste tot: Irc, Forum etc.
Moxx = mi-a spus unu in clasa a V a si asa mi-a ramas de atunci, asa ma stie toata lumea si asa m-am obisnuit si eu, nu prea mai raspund la numele meu, adik Bogdan.

PEACE
:peace:

sunwater 22-12-04 13:53

well....

SUNWATER este numele unui parfum... cautam un ID pentru messenger si .. tocmai atunci a aparut o prietena cu acest parfum... cam asta e.... lipsa de inspiratie... dar... I just like the sound of it :lol:

MC Mate 22-12-04 14:56

MC = Maestru de ceremonii...
Mate = o prescurtare a numelui de familie Mateescu

EvLSant0S 22-12-04 17:42

Re: well....

Quote:

Originally Posted by \"sunwater\"
SUNWATER este numele unui parfum... cautam un ID pentru messenger si .. tocmai atunci a aparut o prietena cu acest parfum... cam asta e.... lipsa de inspiratie... dar... I just like the sound of it :lol:

multumesc !!!!!!!!!!!!!!!! :D pe bune acum ... am stat azi vreo 30 de minute.... sa ma ganesc ... wtf does sunwater mean ????

m-am gandit la tot ce se putea...

Ma gandeam.... Sun ... Water... wtf :D nu prea gaseam legatura..

oricum :D 10xz... mi-ai luat o chestie de pe creierash :D

Evo007 22-12-04 18:08

Nicku meu vine de la o masina pe care am vazuto in 2fast2furios si de care am ramas uimit

sunwater 23-12-04 08:13

haha

Quote:

EvLSant0S Posted: Wed Dec 22, 2004 6:42 pm Post subject: Re: well....

--------------------------------------------------------------------------------

sunwater wrote:
SUNWATER este numele unui parfum... cautam un ID pentru messenger si .. tocmai atunci a aparut o prietena cu acest parfum... cam asta e.... lipsa de inspiratie... dar... I just like the sound of it

multumesc !!!!!!!!!!!!!!!! pe bune acum ... am stat azi vreo 30 de minute.... sa ma ganesc ... wtf does sunwater mean ????

Ma gandeam.... Sun ... Water... wtf nu prea gaseam legatura..

oricum 10xz... mi-ai luat o chestie de pe creierash
hahaha... ma bucur ca ti-am putut fi de ajutor si ca ..ti-am luat o chestie de pe creieras... :wink: .. acum te poti concentra mai mult asupra lui rally :wink: .. by the way... ai mare grija de ea ca altfel.... :evil: .. hai pa

sorry de off-topic :oops:

maibunu 23-12-04 08:24

maibunu=mai ( adica in plus ) + bunu ( ca sunt bun la anumite lucruri ) este nickul inca din clasa 8 ( adica 14 ani )

EvLSant0S 23-12-04 09:33

Re: haha

Quote:

Originally Posted by \"sunwater\"
Quote:

EvLSant0S Posted: Wed Dec 22, 2004 6:42 pm Post subject: Re: well....

--------------------------------------------------------------------------------

sunwater wrote:
SUNWATER este numele unui parfum... cautam un ID pentru messenger si .. tocmai atunci a aparut o prietena cu acest parfum... cam asta e.... lipsa de inspiratie... dar... I just like the sound of it

multumesc !!!!!!!!!!!!!!!! pe bune acum ... am stat azi vreo 30 de minute.... sa ma ganesc ... wtf does sunwater mean ????

Ma gandeam.... Sun ... Water... wtf nu prea gaseam legatura..

oricum 10xz... mi-ai luat o chestie de pe creierash
hahaha... ma bucur ca ti-am putut fi de ajutor si ca ..ti-am luat o chestie de pe creieras... :wink: .. acum te poti concentra mai mult asupra lui rally :wink: .. by the way... ai mare grija de ea ca altfel.... :evil: .. hai pa

sorry de off-topic :oops:

oricum ma concentrez asupra ei si ma gandesc la ea 20/24 ;) asa ca chill.... ;)

fratele lu` alex GMZ 23-12-04 16:36

fratele lu` alex GMZ = e clar ca vine de la fratimio
fratimio a avut un ursuletz 325 negru care avea numarul B-18-GMZ
de acici si el sia pus nick-ul alexGMZ
si eu fracsu` normal :)
de fapt pe mine ma cheama george si suna urat george fratele lu` alex GMZ nu-i asa?

All times are GMT +2. The time now is 22:30.

- Copyright 2026 4Tuning