Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Vitantis ALL STAR DRIFT & Tuning - 10-11 Octombrie (https://forum.4tuning.ro/613-vitantis-all-star-drift-and-tuning-10-11-octombrie.html)
-   -   Vitantis ALL STAR DRIFT & Tuning - 10-11 Octombrie - poze inside (https://forum.4tuning.ro/613-vitantis-all-star-drift-and-tuning-10-11-octombrie/146689-vitantis-all-star-drift-and-tuning-10-11-octombrie-poze-inside.html)

B 58 MAL 06-10-09 23:36

Re: Vitantis ALL STAR DRIFT & Tuning

cu siguranta o sa fie lume ca doar e langa targ... mai ales toti cocalarii aia din targ.... macar show sa fie :)

daffy duck™ 06-10-09 23:43

sa se faca haos!!!!

krsN1 06-10-09 23:46

PREZENT! dabia astept. Stickere, tricouri etc 4tuning gasim si noi ? (cu bani evident). Taxi-drift se mai face ?

mihai.ghetto 06-10-09 23:50

nu stiu ce vreme buna au vazut unii, ca eu nu vad

http://www.wunderground.com/cgi-bin/...uery=bucharest

Gratzian 07-10-09 00:14

nu va fi vreme buna...
va fi excelenta
luati umbrele de soare !!!
http://www.accuweather.com/world-for...RESTI&metric=1

25 grade la umbra

mitza mtb 07-10-09 00:49

Super tare! .. Spectacol garantat pe vremea asta... sunt nerabdator!!

App . In ce zi vor fi finalele la Tuning si SPL ?
Si care sunt categoriile ?
Si daca ne poti spune din cine e format juriul :P

unEL 07-10-09 07:02

CLUJ-ul a fost super datorita participantilor de peste granita care au aratat multe.
Ai nostrii sunt OK dar ... nu la nivelul celor de pe podiumul de la Cluj. Oricum eu le tin pumnii si o sa vin sa-i vad.
Nu cred ca o sa mai fie ceva la fel de reusit chiar daca o sa soseasca cupele la timp.
Astept cu interes urmatorul "KING OF EUROPE - DRIFT SESION" si mi-as dori si unu de-al nostru pe podium.
Va salut

fane cordoba 07-10-09 07:21

umflatu' ala de busuioc zicea sa sambata dupa-amiaza va ploua ... sa speram ca nu, avand invedere ca e ultimul "salon" pe anu asta in bucuresti

Marian_nebunu 07-10-09 07:35

eu stau si ma gandesc unde vor da baietii "drifturi" intr-o parcare in care nu intra 3 masini puse orizontal,o parcare care este plina de copaci si borduri,si pe langa toate astea mai mult ca sigur va fi o inghesuiala crunta,pentru ca oricum parcarea este plina duminica din cauza targului ma rog voi stiti,oricum PREZENT !

tiry213 07-10-09 08:27

Un program are cinevA?

razvaneluu 07-10-09 08:56

Voi fii si eu prezent , sa inteleg ca va fii in parcare la vitantis ?

Gabone22 07-10-09 09:01

dupa ce k e aglomeratie acolo acum o sa fie nebunie curata... va sfatuiesc sa nu veniti cu masinile decat daca aveti de gand sa participati la eveniment cu ele
se poate ajunge foarte usor cu RATB 123 (de la unirii), 135 cob la Real si mergeti 2 statii pe jos.... nush dak o sa mai circule 102 care trece exact prin "mijlocul" evenimentelor :)
oricum multa bafta organizatorilor sper sa tina vremea cu noi de data asta:peace:

ggd_87 07-10-09 09:03

Prezent si eu! sper ca acum cu masina! :lol:

Quote:

Originally Posted by Gratzian (Post 2697754)
La expozitia de tuning speram ca vremea ne va ingadui sa dam premiile la nivel national si medaliile de campion.

Am si eu o nelamurire: daca tot zici ca dai premii la nivel national si medalii de campion, de ce nu faci toate categoriile de tuning: CAR, EXT,INT,MOTOR,PAINT,RO? Ca parca la Baneasa nu au fost toate! :rolleyes2 Sau nu am fost eu atent la premiere? :rolleyes2

razvaneluu 07-10-09 09:03

o las pe oltenitei si vin pe jos :))

Victor Lazea 07-10-09 09:41

Prezent si eu,din pacate fara masina care inca se afla in service. Poate ma va primi Tengu la un taxi drift.

Darius DMS 07-10-09 09:49

ce ghinion ca o sa pierd spectacolul acesta:(:(:(:(.....respect Gratian pentru eveniment

Victor Lazea 07-10-09 09:58

Quote:

Originally Posted by Darius DMS (Post 2699516)
ce ghinion ca o sa pierd spectacolul acesta:(:(:(:(.....respect Gratian pentru eveniment

Nu te intrista , cu siguranta il vei prinde pe urmatorul. ;) Oricum vor fi postate poze si filmulete pe forum,asa ca vei fi la curent cu cele intamplate. Cheers

Victor Lazea 07-10-09 10:01

Quote:

Originally Posted by tiry213 (Post 2699309)
Un program are cinevA?

Va fi postat dupa ce il va finaliza Gratian. Ai putina rabdare si rabdarea iti va fi rasplatita.

dem_fuzl 07-10-09 10:18

hmmm, zicea cineva niste trasee si rute cu ratb-u, dar daca poate cineva sa fie mai explicit cum se ajunge acolo, (din nou) cu ce ratb-uri, unde coboram si spre unde o luam apoi (pe jos sau nu), as fi f fericit, ca asa ajung si eu, ca eu nu stiu :)))
msms

Victor Lazea 07-10-09 10:18

Quote:

Originally Posted by Flippy20 (Post 2698859)
bilete la intrare ceva ????

PREZENT

Bilete pentru ce? :) Nu ai nevoie de asa ceva din moment ce intrarea e libera si pozele sunt gratuite :)
Quote:

Originally Posted by dem_fuzl (Post 2699609)
hmmm, zicea cineva niste trasee si rute cu ratb-u, dar daca poate cineva sa fie mai explicit cum se ajunge acolo, (din nou) cu ce ratb-uri, unde coboram si spre unde o luam apoi (pe jos sau nu), as fi f fericit, ca asa ajung si eu, ca eu nu stiu :)))
msms

Cred ca asta era : se poate ajunge foarte usor cu RATB 123 (de la unirii), 135 cob la Real si mergeti 2 statii pe jos...oricum poti intreba mereu pe cineva care sa te indrume

VENOX 07-10-09 10:41

Conform accuweather.com, deobicei au dreptate cu privire la vreme, in weekend se anunta asa:

Sambata, destul de insorit, aproximativ 23 de grade.
Duminica, innorat (nu se anunta ploaie), aproximativ 23 grade.

expres 07-10-09 10:47

nu stiu daca a`ti observat si voi .. dar , toata saptamana e frumos , cald bine rau , si cand vine weekendul , incep ploile , uragane , tsunami :D:D ,parca e programat sa se intample asa... :rolleyes2:rolleyes2

VENOX 07-10-09 10:50

deocamdata weekendul asta nu se anunta asa ceva, doar niste nori dar macar fara ploaie, si temperaturile sunt mai mult decat acceptabile
poate iese niste drift cu fum de data asta :lol:

Victor Lazea 07-10-09 11:00

Quote:

Originally Posted by VENOX (Post 2699700)
deocamdata weekendul asta nu se anunta asa ceva, doar niste nori dar macar fara ploaie, si temperaturile sunt mai mult decat acceptabile
poate iese niste drift cu fum de data asta :lol:

Sa fim optimisti...sigur va iesi.

mihai.ghetto 07-10-09 11:07

gata, s-au sucit, acum e soare si in weekend http://www.wunderground.com/cgi-bin/...uery=bucharest

si yahoo zice la fel http://weather.yahoo.com/forecast/ROXX0003_c.html

va fi totusi problema cu aglomeratia, parcarea din vitantis desi are o dimensiune decenta, cand e zi de targ apuci cu greu sa intri, dar sigur nu mai iesi... decat in vreo doua ore. sper sa avem spatiu rezervat si nu fiecare cum apuca.
pe de alta parte, dupa orele 13-14 targu se sparge si va fi mult mai lejer.

Victor Lazea 07-10-09 11:32

Quote:

Originally Posted by agent smith (Post 2699738)
gata, s-au sucit, acum e soare si in weekend http://www.wunderground.com/cgi-bin/...uery=bucharest

si yahoo zice la fel http://weather.yahoo.com/forecast/ROXX0003_c.html

va fi totusi problema cu aglomeratia, parcarea din vitantis desi are o dimensiune decenta, cand e zi de targ apuci cu greu sa intri, dar sigur nu mai iesi... decat in vreo doua ore. sper sa avem spatiu rezervat si nu fiecare cum apuca.
pe de alta parte, dupa orele 13-14 targu se sparge si va fi mult mai lejer.

Cei care nu doriti sa expuneti incercati sa nu veniti cu masina...lasati-o undeva si veniti pe jos,luati un taxi sau folositi RATBul,cam asta ar fi solutia pentru spatiul limitat

mihai.ghetto 07-10-09 11:37

esti purtator de cuvant 4tuning?

ilegal_racing 07-10-09 11:43

sa te auda dumnezeu mitza si sa fie cald ca daca ploua ca weekendu trecut o sa fie naspa

Victor Lazea 07-10-09 11:44

Quote:

Originally Posted by agent smith (Post 2699796)
esti purtator de cuvant 4tuning?

Intrun fel sa zicem ca da...sunt omul bun la toate. :)

aleks 07-10-09 11:45

E bun pentru începători pe ploaie :)
Nu vreti voi să nu vă mai înţepaţi? Şi să lăsaţi job-ul de purtator de cuvânt liber? :lol:

Job20 07-10-09 12:07

super ! pacat ca plec la galati ca as fi vrut sa prind partida laiv !!!

:D:D bafta oricum :)

Victor Lazea 07-10-09 12:27

Quote:

Originally Posted by Job20 (Post 2699863)
super ! pacat ca plec la galati ca as fi vrut sa prind partida laiv !!!

:D:D bafta oricum :)

O sa vezi showul prin intermediul pozelor si filmuletelor postate pe forum,asa ca n-ai motive sa fi trist. Lasa ca or sa mai fie evenimente si ai sa le prinzi ;)

Job20 07-10-09 12:28

da dar alta e sa auzi motoarele turate , si sa mirosi cauciucu prajit :)

Sc0ic4 07-10-09 13:26

dabea astept...am stat noi la baneasa pe ploaie 8 ore si nu stau aici aproape de mine:D dupa cum scrie in descrierea care a puso Gratian suna bina rau...

Victor Lazea 07-10-09 13:31

Quote:

Originally Posted by Sc0ic4 (Post 2700022)
dabea astept...am stat noi la baneasa pe ploaie 8 ore si nu stau aici aproape de mine:D dupa cum scrie in descrierea care a puso Gratian suna bina rau...

Se anunta vreme buna,deci sa zicem ca am eliminat problema frigului si a ploii,se anunta un show incendiar si un traseu mult mai tehnic,se mai anunta si un tuning show de exceptie,deci zic eu ca merita. Sa nu mai zic de free style si de drift taxi... :) Suficiente motive?

Victor Lazea 07-10-09 14:55

Quote:

Originally Posted by Job20 (Post 2699905)
da dar alta e sa auzi motoarele turate , si sa mirosi cauciucu prajit :)

Ei lasa ca iti imaginezi :) . Trebuie sa recunosc ca ai dreptate...

dYv90 07-10-09 15:06

Prezent si in forta de data asta, sper sa fie vremea marfa, ca abia mi-am revenit din raceala pana sambata sper sa fiu fresh!
Referitor la ce spune victor in legatura cu RATB-ul la vitantis, din cate stiu eu dinspre aparatorii patriei spre vitan RATB-ul nu circula dimineata din cauza ca este foarte aglomerat.
Asa ca un sfat din partea mea, lasati masina acasa sau incercati sa o parcati pe la IRA pe undeva sau pe dambovita, dar aveti mult de mers pe jos, este foarte aglomerat, mai ales Duminica.
Scuzati-ma daca m-am bagat aiurea, era un sfat!

daffy duck™ 07-10-09 17:22

Quote:

Originally Posted by dYv90 (Post 2700313)
Referitor la ce spune victor in legatura cu RATB-ul la vitantis, din cate stiu eu dinspre aparatorii patriei spre vitan RATB-ul nu circula dimineata din cauza ca este foarte aglomerat.

alo, primaria....pe ce planeta traiesti mosule?
Regia Autonoma de Transport Bucuresti isi incepe programul de la ora 05:45 si termina la orele 23:10 ( ultima masina plecand de la capatul de linie)

Victor Lazea 07-10-09 17:33

Re: Vitantis ALL STAR DRIFT & Tuning - 10-11 Octombrie

Haideti sa nu ne certam aiurea si sa nu deviem de la subiect. Ideea e ca se poate ajunge cum am spus cu RATBul,sau cu taxiul dupa preferinta si buget,ca sa evitam supraaglomerarea parcarii de la Vitantis,care si asa are capacitate limitata. Cine sta pe jos are varianta mersului pe jos. Sa ne gandim si la altii nu doar la noi. Avem nevoie de cat mai mult spatiu pentru eveniment.

RoSonic 07-10-09 17:37

Re: Vitantis ALL STAR DRIFT & Tuning - 10-11 Octombrie

@daffy duck™ - cred ca sunt unele linii care nu circula sambata sau duminica si am impresia ca e valabil si pentru unele dintre autobuzele care circula prin zona respectiva (de ex: 181,124)... dar asta nu inseamna ca nu sunt alternativa si ca nu se poate ajunge acolo si cu mijloacele de transport in comun.

All times are GMT +2. The time now is 17:55.

- Copyright 2026 4Tuning