![]() |
Re: Oltcit Club 11R - DJ 05 GEK - Classical style
Quote:
Soldat data viitoare vin in halat albu si nu mai pun mana pe nici o cheie decat dau ordine...parca asa fac mecanicii sefi, nu?! :-P P.S. Cu placere...sti ca mecanica e marea mea pasiune. :lol: |
3 Attachment(s)
Azi reusii sa cobor si eu olteanca de fata, ii montai telescoape de spate (sunt cam moi :sad: trebuiau intarite, dar nu stiu cum). Descoperii ceva nasol: pivotul superior pe dreapta are joc foarte mare! Asa ca: CINE ARE DOI PIVOTI SUPERIORI NOI (SI VREA SA-I VANDA PE CRIZA ASTA ) SA MA ANUNTE!
Ps: merci Danny690! POZE: |
Quote:
Asteptam cu nerabdare alte modificari. P.S.fa-i o poza si cu proiectoarele aprinse. |
Arata bine soldat, sunt curios cum se misca pe drum, astept sa ma iei la o tura... 8)
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Soldat tii secret ce ai mai achizitionat pentru bolid, ce ai mai mesterit?!?!
Pozeee!!! P.S. O poza din partea mea...are cateva luni doar. :lol: |
Quote:
|
Ai lasat-o din nou?
P.S. Nu e bine cu ea jos :D (ca sa ramana doar a mea :lol: )...oricum eu am desprins a doua oara tobele pe sub ea cand o bag in curte :rolleyes2 |
Quote:
App: Ma poate ajuta cineva cu o poza(sau schema) pentru o presa de pivoti? Sau care este cea mai usoara modalitate de scoatere a pivotilor vechi? |
Quote:
|
gaseste niste cilindrii de fier care sa vina pe buza pivotului(pentru cel de sus) si ii dai pe iteriorul fuzetei baroase pana iese iar la cel de jos coate siguranta toarna niste lichid de frana si lasa-l sa actioneze si pui un ciocan cu botul pe pivot si dai cu altul in el daca tot nu vrea icearca sa il scoti la cald , si daca tot nu merge vi la alex si il rezolva:twisted:
|
ti-o imprumut eu, detaliile le stabilim pe PM daca doresti.
am si presa profi, am si din aia pt facut muschi (adica sa schimbi pivotii la ciocan) :lol: https://img13.imageshack.us/img13/8159/poza0712.th.jpg https://img51.imageshack.us/img51/3788/poza0710.th.jpg |
Ti`am zis ca s`ar putea sa am eu ceva pentru scos pivoti, numa sa descoperim care este printre toate "sculele" pe le`am primit... :lol:
|
Quote:
|
MA VINDE :(
Masina este de vanzare, cateva detalii despre ea in starea actuala:
-motor 1.3, cutie 4 trepte -gpl -aprindere electronica -toba, volan sport -ploape -faruri clare -ceasuri aditionale (incarcare si presiune ulei) -CD player LG -scaune fata schimbate (mai comfortabile) -toata partea fata a fost schimbata recent (bucsi, pivoti, rulmenti cu ace, telescoape) - este lasata, telescoape spate (nu troncane nu bate) -acte : verificare 14 04 2012, rovinieta 04.2012, asigurarea expira pe 28 luna aceasta. Masina arata si functioneaza ireprosabil. Bonus se ofera un motor 1.1 si multe piese de rezerva. PRET: 1800 lei negociabil *Revin maine cu poze recente |
| All times are GMT +2. The time now is 13:15. |
- Copyright 2026 4Tuning