Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUDIO (https://forum.4tuning.ro/183-versus-audio.html)
-   -   JL Audio vs JBL (https://forum.4tuning.ro/183-versus-audio/14636-jl-audio-vs-jbl.html)

SoundIdentity 12-04-06 21:11

Re: JL Audio vs JBL

Quote:

Originally Posted by saxo
In privinta JL-ului , trebuie sa recunoastem ca in materie de sub se bate cu doar citeva branduri la nivel mondial .
JBL-ul pot spune ca-l cunosc destul de bine pentru ca acum 10 ani am inceput afacerea cu JBL . NU este un brand rau deloc , dar NU mai e ce era o data , in mod categoric .
Sa nu uitam ca si preturile sunt extrem de accesibile la JBL in comparatie cu alte suburi . Insist si spun ca pentru pretul lor , personal consider ca sunt foarte bune !.
Cu demo-car-ul de care pomenesti , intr-adevar e mare pacat ca nu exista unul .
Eu am invatat un lucru , si anume ca sa-ti faci o parere despre un anume produs audio , trebuie sa-l INCERCI . Reclamele si "testele" din reviste scrise de regula de "ziaristi" nu fac ( pentru mine cel putin ) nici 2 bani .

multumesc de sustinere in privinta produsului jbl ca nu e rau si cum zici si tu si io la pretu care are este super produs.....in principiu portocala mea atomica o fac demo by jbl power series pentru simpla placere a produsului respectiv....stiu ca jl este nr 1 gz nr 2 hertz nr 3 ultimele estimatii in car hifi germania dar aici in alegerea produselor fiecareare libera alegere pana unde poate baga mana in buzunar

saxo 12-04-06 21:35

Sandule , stii si tu cit de mult conteaza instalarea ...
Degeaba ai scule bune daca nu stii ce sa faci cu ele .
Am mai spus cindva ca decit scule de top instalate prost , mai bine scule medii instalate F BINE ! .
In privinta gusturilor , fiecare alege ce-i place .

SoundIdentity 15-04-06 22:10

recunoscator asa e !!!!daca le instalezi necorespunzator nu ai ce sa te astepti de la ele mai mult decat cele clasice!!!!!!!!

falconeti 02-05-06 08:26

Fara sa supar pe nimeni dar cind s-a facut aceasta comparatie problema a fost pusa in felul urmator:care este mai bun dintre JL si JBL ,nu s-a cerut o comparatie intre ele din punctul de vedere al raportului calitate/pret.

saxo 02-05-06 09:48

Asa cum am zis mai devreme : "In privinta JL-ului , trebuie sa recunoastem ca in materie de sub se bate cu doar citeva branduri la nivel mondial"
Adica e peste JBL.

god2me 12-05-06 07:06

Quote:

Originally Posted by vpower16v
rad cu lacrimi.....

nu esti singurul

juana_man 24-05-06 16:17

JL pt k......m-a convins

holdo 25-05-06 16:46

eu am JBL si suna bine, da tre sa recunosc ca JL suna mult mai bine! dar cam este o dif de pret intre ele :) .....JL....

blak 25-05-06 17:54

Gebeleul Rulls... cand gebeleul facea tzucumbar.... habar nu avea jeleul ce e aia.... asa k gebeleul castiga...
No offence JELEULE !!!!!

falconeti 18-07-06 09:14

"mister" blak daca spui tu:"cand gebeleul facea tzucumbar.... habar nu avea jeleul ce e aia" poate ai dreptate dar pina la afirmatia:"asa k gebeleul castiga..." mai este foarte mult de munca!!!!!!!!!!!!!!

bad_boy2k 18-07-06 15:18

falconeti... cred ca blak glumea ;)

GYM 18-07-06 15:36

Oricum jbl Rulzz ;)

bad_boy2k 18-07-06 15:47

aa, aia clarrrr :D

vpower16v 18-07-06 22:00

ohh my god...here we go again.....:boxing: :punch:.....cand facea jl ul ..brrr brrr de 171 db la dbdrag cu 5 x15w3 si 10k w putere...jbl ul era....:wave: :wave: ...:evil_laug
ps : eu am avut jbl....:suspiciou

GYM 18-07-06 22:59

Si eu am avut...tocmai de-aia sunt fan inrait :D

vpower16v 18-07-06 23:02

da...dar realizezi ca pierde.....nu are cum sa castige din pacate....

cls21b_EVO 19-07-06 01:40

JEBELE RULZ FRATZICAAAAAAAAAA !!!
am vazut eu , un review in care cs-1200t il rupe pe jl 13w7....

Da' nici unu nu e mai bun decat Icsploud™ ...

Acum p bune...in multe cazuri depinde de gusturi ..dar aici nici nu incape discutie...care e mai bun .

Cum care!??! ...Kicker!:D:D

ReLLaXX 19-07-06 05:13

Si ca un fan adevarat Kicker etalezi cu mandrie un banner DD. :lol: :lol: :lol:

Adevarul iese la iveala orice ai face!! :lol:

tico_rs 19-07-06 10:42

fara suparare, s-a mai vorbit si mai sus, se compara mere cu pere... jbl si sony isi au locul lor in "industrie", orice comparatie intre pioneer si sony sau intre jl si jbl e... de dragul de a fi... eu inca nu am gasit difuzor pt sq la 75 de euro mai bun ca gto 1202...

cls21b_EVO 19-07-06 16:02

...Sa mor...vreau sa l modific...dar cica nu stie nimeni cum,toti nebuni astia cu Virtual Design nu stiu...:D:D
Dar p bune..vroiam sa l modific...:D
In adacul inimii mele tot fan Kicker raman ..deabia ce am mai adaugat un L5 la colectia noastra din club :D

fadidraghici 15-08-06 12:25

JL AUDIO.... JBL e praf in comparatie cu firma aia !!

TufY 18-08-06 19:06

posesor de jbl raport pret-calitate destul de bun...................nu au fost bani de altceva mai bun asa ca am ales jbl ;) si imi si place cum se aude pt respectivii bani!!
dar daca mi-ai da CADOU JL se schimba problema ;)

All times are GMT +2. The time now is 00:30.

- Copyright 2026 4Tuning