Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Maşina mea: OPEL CALIBRA - PSD-ul (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/146356-masina-mea-opel-calibra-psd.html)

dj_ionutz 28-11-09 20:15

Re: OPEL CALIBRA - PSD-ul

frumoasa masinuta domnu! pe cand ma dai o tura?:D

YEED 30-11-09 00:23

una din cele mai tari calibre din tara :X

DriftingCalibra 25-12-09 15:52

1 Attachment(s)
Iarna grea omatu-i mare... ufaaa... urata iarna dar totusi frumoasa:)

Din nefericire iarna asta mi-a dat multe batai de cap atat mie cat si PSD-ului.
Dupa 2 drumuri facute Bucuresti - Focsani atunci cand drumul era inchis iar mii de masini erau blocate ( PSD-ul trecand printre si pe langa ele victorios ) era de asteptat sa ma aleg si cu ceva avarii tinand cont de garda la sol a acesteia,drept urmare am spart bara fata care acum se afla la reparat la Tnt Tuning. Pragurile 1 mm fisurate la imbinare insesizabil iar bara spate vopseaua sarita circa 2cm patrati.

Nu este asta o problema,asteptam cu drag sa se topeasca zapezile sa dea caldurica umpic afara si PSD-ul va intra intr-un alt stadiu de pregatire.
revopsire integrala asa cum trebuie ( ca si prima oara ) numai ca de data aceasta o sa fie mult,mult mai usor iar timpul de executie cu foarte mult mai scurt. Aproximativ 4 zile PSD-ul renaste :)

Si cum Mos Craciun nu uita niciodata pasionatii de masini si masinile lor la mine a ajuns ... punand sub brad un eleron luneta original marca CSR automotive made by Germanica taica :)
En`joy that:)

Gyo*TDS 26-12-09 20:16

frumoasa calibra asta,tine-o tot asa cu modificarile:D

DriftingCalibra 26-12-09 23:35

Mersi frumos pentru aprecieri.
Planuri de viitor ... multe :)

1. Zilele astea montez folie fata+spate+luneta,Llumar.
2. Evacuare facuta cap coada la Stelco.
3. Schimbare nuanta jante ( un crem mai inchis,tot perlat ).
4. Print capota ( ceva underground cu siguranta ) :)
5. Vopsitorie integrala.

In ordine cronologica voi posta fotografii. ;) En`joy si an nou bun si fericit.

Billy c25xe 27-12-09 21:35

Dar tu nu obosesti niciodata? :lol::lol:

Bafta cu noile modificari si inbunatatiri si iti doresc un an 2010 mult mai bun , pe toate planurile , decat 2009!!!

DriftingCalibra 28-12-09 00:09

Mersi frumos de aprecieri Billy si ba da,obosesc si eu insa mai am :P.
Merg cu ea zi de zi si asta ma bucura iar cat de curand va arata si va fi si mai si..... revin cu info...... insa exteriorul va mai primi ceva rar si finut:)
Primul lucru vor fi jantele care vor primi o alta nuanta de culoare si .... las surprizele sa curga singure:P
La multi ani si tie , la multi ani tuturor forumistilor si pasionatilor din lumea auto.
S-avem parte de-o lume mai buna si de sanatate.

insane_rally 28-12-09 22:09

Foarte tare masinutza... felicitari a meritat munka depusa si efortul... apreciez pentru ca stiu cum e ... ;)

DriftingCalibra 04-01-10 23:14

1 Attachment(s)
Si-uite'asa ... nu stiu cum a fost sau cum nu a fost insa,dupa eleronul de luneta de la CSR vine si un kit,intr-un singur stergator " TIP DTM ",comanda a fost efectuata acum ce-o mai dura 2,3 saptamani sa ajunga din Germania in Romania :)

Pareri despre :
Eleronul de luneta
Transformarea din doua stergatoare intr-unul singurel

Merita cele doua achizitionarea ?
Cum credeti ca vor arata pe masina ?

EclipseTM 05-01-10 01:44

eu zic ca va arata foarte bine cu un singur stergator..

GJ 64 GAB 05-01-10 14:55

O să dea frumos... deja chestia cu ştergător pe mijloc a devenit o modă care prinde bine la public!

Mondeo 05-01-10 15:06

Quote:

Originally Posted by GJ 64 GAB (Post 2948332)
O să dea frumos... deja chestia cu ştergător pe miljoc a devenit o modă care prinde bine la public!

pe mijloc, citeste posturile de 100 de ori si scrie odata, esti si tu moderator ce naiba

on: ineficient un singur stergator

GJ 64 GAB 05-01-10 15:15

Quote:

Originally Posted by Mondeo (Post 2948362)
pe mijloc, citeste posturile de 100 de ori si scrie odata, esti si tu moderator ce naiba

on: ineficient un singur stergator

:lol: Mulţumesc!...
Mai greşeşte omul, nu?...
În fine... să nu fim off!... Merci!

DriftingCalibra 05-01-10 18:29

EclipseTM multumesc de parere , la fel si tie Gaby o mica atentionare pentru Mondeo : Haide sa fim realisti si seriosi noi toti si sa nu ne uitam la functia,statutul sau starea materiala a niciunui membtru de / acest forum. Daca stau sa caut acum,sa rasfoiesc tot forum-ul 4tuning cu siguranta am sa mai gasesc alte sute de mii de greseli gramaticale.

Sper sa`mi ajunga cat se poate de repede chit-ul de conversie.
Intre timp si suportul de ceasuri suplimentare este la facut:P

rhadu 06-01-10 21:03

scuze ca ma bag , dar , mondeo ,de ce ti se pare ineficient un singur stergator ?

DriftingCalibra 06-01-10 21:17

Nu are cum'sa fie ineficient , crezi ca aia de prosti le-au creat ? oare de prosti le folosesc la masinile de circuit ? eu nu cred.
Consider ca este mult mai eficient decat cu 2 , pe langa asta nu ai de schibat decat 1 singur stergator,lamela se aseaza mult mai bine / parbriz ( parerea mea ).

rhadu 06-01-10 21:21

am eu pe golful meu, functioneaza foarte bine, face fata si pe ploaie torentiala. si e si cva mai rar intalnit

GJ 64 GAB 06-01-10 21:28

Quote:

Originally Posted by rhadu (Post 2952752)
am eu pe golful meu, functioneaza foarte bine, face fata si pe ploaie torentiala. si e si cva mai rar intalnit

Şi dă şi bine ca design...

DriftingCalibra 15-01-10 20:06

Se trece in istoria masini astazi 15.01.2010 efectuarea lucrarii la evacuare.
Am terminat si cu evacuarea complet , cap-coada.
Are eliminat catalizatorul si este facuta din 2 diametre + 3 coturi pozitionate strategic :))))))

Am mai achizitionat si o cutie de viteze rapoarte scurte insa pana la vara poate sa stea linistita la curatat,demontat samd. Pe cutie scrie DNC Team acum nush ce inseamna.:lol:

alex- 16-01-10 17:53

prieteni stiu dece....DNC TEAM

succes cu masina pe tote planurile

DaBotta 16-01-10 20:53

Tony cat ai dat pe cutie ? :D

DriftingCalibra 17-01-10 00:53

Cutia ma costat 500 ron,nu ma intreba ce cutie este ca " NU ZIC " :) !

DaBotta 17-01-10 10:04

Ghicesc eu daca nu zici tu , DNC TEAM + Cutie scurta ? cine stie cunoaste :D. Aviooon cu motorrr :))

electric_style 17-01-10 22:23

absolut bestiala culoarea asta :twisted:!!! topicul asta merita sticky:D

DriftingCalibra 17-01-10 22:26

Multumesc tare mult ,voi reveni cu poze de la consola de ceasuri pe care o voi lua cat de curand... si de la pregatirea cutiei de viteaza:)

GJ 64 GAB 17-01-10 22:47

Topic Sticky!

electric_style 18-01-10 17:40

Quote:

Originally Posted by GJ 64 GAB (Post 2987549)
Topic Sticky!

merita din plin:D

DriftingCalibra 18-01-10 18:54

Multumesc, ma simt onorat!

DriftingCalibra 18-01-10 22:21

Cred ca in scurta vreme ma apuc de scanat chitante.
Apucate ma de afaceri ia'le cu 200 si vinzi la d'astia comozi ca mine cu 500,faci un ban ce naiba.
1. Cutii ca asta se gasesc,insa cam greu nechinuite.
2. De unde am luato am garantia si siguranta ca este buna.
3. Daca o iau de-acolo cu 400 nu cu 200 mai ma costa transportul si nici nu am garantie.

Fiti subiectivi! Discutii despre cutie si contradictii la cati bani dau eu pe piese si astea la locul meu de munca unde ma zbat zi de zi. Se gaseste cate unul de nu are ce face si face socoteala masinilor altora ( poate de-aia nici nu-si mai prezinta multi investitiile si masinile aici). Atat am dat si daca vreau dau si 5 mil pe 1 bec cu toate ca la vitan cu 4 ron imi da si un sticker " tuning ".

RideTheRiddle 19-01-10 00:43

cel putin superba masina asta!!! imi place foarte mult bootykitul, nu ii gasesti nici un unghi din care sa nu dea bine, de culoare nu mai zic.
felicitarile mele pentru munca pe care ai depus-o pentru a face ceva atat de frumos

Gyo*TDS 19-01-10 14:12

Quote:

Originally Posted by DriftingCalibra (Post 2991043)
Cred ca in scurta vreme ma apuc de scanat chitante.
Apucate ma de afaceri ia'le cu 200 si vinzi la d'astia comozi ca mine cu 500,faci un ban ce naiba.
1. Cutii ca asta se gasesc,insa cam greu nechinuite.
2. De unde am luato am garantia si siguranta ca este buna.
3. Daca o iau de-acolo cu 400 nu cu 200 mai ma costa transportul si nici nu am garantie.

Fiti subiectivi! Discutii despre cutie si contradictii la cati bani dau eu pe piese si astea la locul meu de munca unde ma zbat zi de zi. Se gaseste cate unul de nu are ce face si face socoteala masinilor altora ( poate de-aia nici nu-si mai prezinta multi investitiile si masinile aici). Atat am dat si daca vreau dau si 5 mil pe 1 bec cu toate ca la vitan cu 4 ron imi da si un sticker " tuning ".

Mare dreptate ai,dar nu iti mai bate capul cu astea,cumpara ce crezi tu pt PSD :D bafta in continuare :D

DriftingCalibra 19-01-10 23:47

Quote:

Originally Posted by RideTheRiddle (Post 2991437)
cel putin superba masina asta!!! imi place foarte mult bootykitul, nu ii gasesti nici un unghi din care sa nu dea bine, de culoare nu mai zic.
felicitarile mele pentru munca pe care ai depus-o pentru a face ceva atat de frumos

Multumesc frumos pentru aprecieri , culoare mi-o doream de mult am incercat acum 2 ani pe o alta calibra ceva asemanator ( vezi posturile anterioare masina verde cu BM-1-NUE numere de Anglia ). Asta da mai bine ca si culoare fata de aia.
Primul element al bady-ului pe care mi l-am dorit a fost bara spate... a urmat bara fata de Nissan Skyline,bara care am ezitat de 2,3 ori sa o mai fac insa am facuto si chiar imi place tare mult. Pragurile de la NTC,facute la Tnt Tuning.
Badboy-ul facut dintr-o bucata cu capota si pe exterior si pe interior.
Iar sus la stergatoare prelungire DTM by Rieger :)

Ca exterior am sa mai montez eleron luneta CSR automotive care l-am achizitionat deja si , eleron haion GT wing 150. ( Toate la timpul lor ). En`joy si ma bucur ca place multora.

DriftingCalibra 21-01-10 19:49

Am achizitionat si alarma : urmeaza sa o montez.
Astazi am primit confirmarea la coletele care vin catre mine :
1.
- Manson frana de mana din piele neagra cu,cusatura dubla alba.
- Manson schimbator viteze din piele neagra cu,cusatura dubla alba.
Coletul pleaca luni catre mine.
2.
Ceasuri suplimentare stalp ( presiune ulei, turometru,temperatura apa ) mi-as fi dorit volmetru insa nu am gasit modelul respectiv.
Coletul a plecat astazi catre mine ajunge sambata sau luni.
3.
Kit-ul conversie 1 singur stergator trebuie sa ajunga in tara saptamana ceasta,saptamana viitoare exista probabilitatea de a mi-l trimite.

Va tin la curent cu viitoarele modificari,imbunatatiri,achizitionari:)

GJ 64 GAB 21-01-10 19:52

Tonny, cat ai dat pe turometru?

rhadu 23-01-10 08:14

de unde faci comenzi pentru produse?

DriftingCalibra 23-01-10 10:13

Quote:

Originally Posted by GJ 64 GAB (Post 3000811)
Tonny, cat ai dat pe turometru?

26 euro / buc

Quote:

Originally Posted by rhadu (Post 3005302)
de unde faci comenzi pentru produse?

Diverse site-uri de specialitate nu am site-uri anume,cand vreau ceva dau pe " Goagål " si-aia e. Kit-ul conversie este comandat de la Fk automotive Germania, ceasurile de la Dream Racing iar husele le-am comandat de-aici de / 4tuning.

DriftingCalibra 25-01-10 21:55

Si cum nu se putea mai nasol. Cum geru a rupt romania in doua , cum zapada a rupt soselele inevitabil chiar sa faci accident.
Astazi in drum spre serviciu am fost lovit in spate fara intentie cu siguranta de un stimabil domn.
Mi-a zis ca imi face bara la un service unde cunoaste acesta insa nu am fost deacord deoarece nu a vrut sa mi-o faca acolo unde am dorit eu. Drept urmare nu am fost deacord nicidecum.... cu constatarea amiabila... am citit si vazut foarte multe de aceea am decis sa merg la brigada politie rutiera. Domnul,saracul... ( impropriu spus ) insa cumsecade... cu un foarte mult bun simt, educat.. a colaborat si asta a fost. Mi-a dat asigurarea si see-ya.
Avarii la mine : Bara spate crapata + vopseaua sarita , tripla ornament numere crapata 10 cm cu 1.
Distractia va incepe cu asiguratorul care evident nu va gasi tripla si nici bara,costurile reparatie pentru mine sunt de 700 ron sa le aduc la starea initiala.... distractia incepe de cand voi deschide dosarul.
Avarii PSD iarna asta:
- Bara fata ( drum european E85 ).
- Bara spate ( accident usor ).
SA VINA VARA SI-ODATA CU EA ALTA VOPSEA PE MASINA }{ :))

DaBotta 25-01-10 22:01

:(( imi pare rau sa aud asta. Din pacate asta ii riscu cand iti faci asa o masina. Orice te loveste sigur nu te va despagubii pentru barile tuning. Ce ii mai nasol ca o sa gasesti greu Irmscher-ul de la numar

Flow_Flexatu 25-01-10 22:07

destul de nasol...chiar is curios ce bara iti pune astea de la asigurari:-)

DriftingCalibra 25-01-10 22:18

Din punctul meu de vedere e cam asa :

1. Imi va inlocui bara spate cu una originala ( neavand factura la ea,la cea de tuning insa de la Invader este 370e si e identica deci e posibil sa accepte sa mi-o ia identica).
2. Tripla Irmscher e posibil sa o gaseasca insa pe original dar cand o sa auda ca, costa 400 euro noua o sa-si puna mainile in cap.
Bara originala spate 18 mil. nevopsita,nemontata in cazul asta va dori sa mi-o ia pe cea de Invader .
3. Exista posibilitatea sa ajungi la intelegere cu asiguratorul sa iti dea o suma de bani si sa te descurci. Sincer in cazul meu m-ar interesa suma de bani. Oricum vopsesc masina toate in vara iar tripla se face foarte usor.
Niciun service cel putin din Bucuresti nu-ti va intari bara cu fibra pe interior,sa ti-o ia sa o toarne din nou,sa o intareasca. Numai fibrarii nostrii fac d'astea... TNT rulzzz :))

Evident va voi tine la curent cu , coletele care sunt pe drum si cu dosarul pe care il voi deschide.

All times are GMT +2. The time now is 23:24.

- Copyright 2026 4Tuning