![]() |
Angel Eyes pentru Dacia Berlina
Vlad, am gasit flash-urile alea in Timisoara si, spre surprinderea mea, nu au fost scumpe (300k), cu reglaj al timpului de descarcare, cu mai multe culori pentru bulbi (ca un fel de manson de cauciuc translucid care se trage peste bulbul flash-ului)... Am mai gasit in alte parti flash-uri cu LED-uri, la un pret de 3 ori mai mare pentru 2 perechi de LED-uri in set, ceea ce mi se pare absurd de mult.
Pana la urma cred ca ma rezum la aceste flash-uri cu descarcare (gen strobo, pentru cei care nu au vazut mini-filmuletul). Grija ca daca le puneti in faruri s-ar putea sa para a lumini speciale de semnalizare si atunci sa nu va mirati ca va intreaba Garcea de sanatate. Ele nu orbesc pe nimeni, dar seamana a lumini speciale. Pentru show e super, dar in mers la drum... :!: nu stiu ce sa zic. De angel-eyes e clar ca nu se vor lega. |
Re: Angel Eyes pentru Dacia Berlina
siconi vreau si eu flash-uri dalea, u sa inteleg ca esti din timisoara?
|
un alt topic deschis fara rezultat la fel ca majoritatea celor deschise pt modificari . nimeni nu spune ceva cuncret. mai bine invatam franceza ,vorba aia 'prieteni stiu de ce'
3pagini=0 |
Nu sunt din TM, dar acolo am gasit. Acuma ma chinui sa mai dau peste inca o pereche, ca vreau sa pun cate doua pe fiecare parte a masinii. Sau ma mai gandesc, sa nu intru in atentia turnului de control de la aeroport :D
Momentan, masina e desfacuta pentru RK total in garaj. Sper ca saptamana asta sa o pot termina ca s-o dau la vopsit. Dupa ce e gata o sa pun poze cu rezultatul final, inclusiv cu flash-urile. P.S.: Cu toate astea, gandul tot imi mai sta la angel-eyes... |
potzi pune faruri d mustang v8
|
farurile mele sunt ovale, nu rotunde, asa ca nu am ce face cu farurile de mustang. plus de asta, cred ca ai glumit.
|
salut.sunt nou pe aici si am citit toate posturile despre Angel Eyes pentru dacie.sunt legale,nu iti dau gaborii amenda daca te vede ,mai funcrioneaza farurile din fabrica sau sunt scoase de akolo,faza lumga mai mere,farurile astea Angel Eyes au aceiasi intensitate k cele din fabrica adica lumineaza noaptea in bezna k sa poti vedea drumul sau treb sa mergi numai k 20 km/h.eu sunt pozezor al unei dacii 1310 break din 1988,model dela k 4 faruri k bmw E30
|
nu sunt facute sa lumineze,nu vei vedea nimic in fata, sunt doar lumini de pozitie iti va functiona totul la far
pe mine niciodata cand ma oprit nu ma intrebat de pozitii |
mai bine iti pui niste xenoane si gata.se vad mult mai bine si sunt si legale.la un bmw mai trec gaborii cu vederea pt ca habar nu au cum arata cu sau fara engel eyes dar la dacie......iese in evidenta si risti sa iti ia talonul .sper sa nu mi-o luati in nume de rau dar eu asa cred ca ar trebui facut.sanatate
|
1 Attachment(s)
talonu ti`l ia si daca esti "femeie la volan" .. unde`i desteptu` ala care a spus ca nu merg angel eyes`uri pe faruri dreptunghiulare? pustiu`, unde nu sti .. mai bine fluieri ..
|
Am vazut ieri prin Ploiesti o dacie 1300 cu angel eyes pe faruri de Dacia 1300 :) N-am apucat sa ii fac poze.
|
3 Attachment(s)
Salutare! am o dacie break in 4 faruri si tinand cont ca mereu aveam probleme cu becurile de pozitie(la gropi nu mai faceau contact) m-am hotarat sa incerc sa-mi fac o pozitie in far gen "angel eyes".am sa atasez niste poze cu rezultatu
|
@Ja_Rule: Am o vaga presimtire ca nu te-ai referit la mine. Si eu am D1300 cu faruri dreptunghiulare si vreau sa vad daca reusesc sa fac ceva in privinta angel-eyes. Eu ii spusesem celui de dinaintea mea ca nu pot pune faruri de mustang V8 din motiv ca sunt rotunde, iar botul masinii prevede dreptunghiulare. Asa e designul. Dar angel-eyes se pot pune cam pe orice far, totul e sa ai imaginatie si indemanare.
|
nicidecum nu m`am referit la tine ... vroiam sa`i arat unuia (cu cateva pagini inainte) ca se pot pune ... si chiar arata destul de bine ....
|
angel eyes pe dacia cu faruri dreptunghi
https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/47328-dacie-rosie.html |
Angel Eyes se poate pune pe ori ce tip de masina daca vrei
|
se aseamana dar nu rasare
|
Quote:
bmw???!! in afara de cursele dtm si 2 monoposturi f1 nu am auzit sa fi facut ceva pe la vreun raliu. din motorul de bmw s-a scos cam tot ce se putea scoate, din motorul de dacia nu s-a scos mai nimic. e adevarat ca e invechita moral, dar se pot face multe cu o dacia intretinuta. stiu cateva care au trecut de 200.000 km fara reparatii majore (motor original) |
Quote:
|
exista angel eyes pt solenza ?? :-? :D:)
|
daca are faruri .,.. exista sau se poate adapta la solenza ... daca n`ai faruri la ea ... sorry
|
2 Attachment(s)
Quote:
on topic: vrei angel-eyes se rezolva! kit-ul costa 250 RON si sunt inele CCFL NEON ! nu led-uri galbui care nu lumineaza ;) |
dacia .... arata fain oare?
|
daca ii pui asa ceva, cobori capota ( bad boy look ) si un spoiler frumusel ( nu kitch << sau poti sa o faci gordini style >> ) chiar arata super !!!
|
Eu unul nu inteleg ce rost are sa pui angel eyes daca masina este stock....de xenon nu mai vorbesc...k daca este o instalatie profesionala ajunge sa coste mai mult ca masina...fara suparare...
|
le-am facut singur :)
[IMG]https://img24.imageshack.us/img24/9466/dz9e.jpg Uploaded with ImageShack.us[/IMG] |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:01. |
- Copyright 2026 4Tuning