![]() |
Re: numar de inmatriculare
Da,parca s-ar vedea mai bine asa...:D
|
Quote:
oltene, deja ma calci pe nervi. stai in banca ta, si nu ma mai ironiza, bine? ca sa ramanem in limitele bunului simt... si te rog, nu te apuca iar sa-mi explici ce si cum, si de ce am scris io acuma asa, ca is nu stiu cum, etc, etc, discutii de 2 bani. hai sa ramanem la ideea de useri, bine??? nu ne incurcam unul pe altul. dar, cum vad ca neuronii tai putini cer o explicatile la treaba cu prietena...: daca o cheama olga, pui olg, luciana, pui luc, narcisa, ncs, ... etc, etc... sper sa intelegi si tu de data asta... daca, nu, nici o problema, dai un pm, o intalnire, si-ti explic... |
e buna ideea cu prietena! dar eu mi-as pune doar daca ar fi ceva serios nu pt toate cotoharlele! adica sa ma despart de ea si eu sa am numarul ala cred ca ma zgarii pe ochi ! :) oricum e misto.. eu ma mai gandeam cand am sa am masina sa scriu pe tetiere cu atza cu aparatul ala ceva special pe tetiera ei si pe a mea! am vazut la raperul ala mic si negru bow wow la un un mertan scria la el romeo si la ea juliet! :) :D
|
Quote:
|
ba, tu te vezi, ca vorbesti fara sens??? cine o zis ca isi pune? era o sugestie...cretin
de acum, sa consideri ca vorbesti singur, daca mai scrii ceva legat de mine |
Nu vreau sa ma bag degeaba,dar mi se pare ca numele prietenei ar parea cam...nush..ar fi ca si cum ti-ai tatua pe mana numele ei....cum au tigancile scris pe umar Gica sau ceva de genul asta...
Dupa aia daca te paraseste fata sau daca nu mai sunteti impreuna ce faci?:):p |
Quote:
|
Quote:
vinzi masina, sau iti iei prientena cu acelasi nume :) |
eu unu ... ash vrea sa`mi pun la mashina un nr .. o sa intreb sa vedem daca e luat :)
CT - 66 - SIX marfa nuh :) |
Cre'k ti-ar lua foc masina in primele zile sau ai avea un accident cu ea...:lol: :lol: :lol:....sau ii calci pe toti dusmanii tai....:D
|
am un amic, are la masina IS66SSS
asta e tare... ;) |
Quote:
un passat din AG ... cu AG 10 ANA |
dar la CT.80.SSU nu v-ati gandit??:lol: :lol: 8)
asu dak te chiama bianca poti sa pui CT.02.ANK ;) |
lol.....nu ar fi mai bine sa o cheme anca si gata? :D
|
.....si in lok de doina = 2na nuh kre k =))....
|
mertan, ai inteles, prima data te duci la primarie, si le spui sa-ti schimbe numele in doina,si de aici totul e simplu :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:37. |
- Copyright 2026 4Tuning