Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   numar de inmatriculare (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/14598-numar-inmatriculare.html)

SHOGUN-A8 26-03-06 13:15

Re: numar de inmatriculare

Da,parca s-ar vedea mai bine asa...:D

cata_tm 26-03-06 13:31

Quote:

Originally Posted by DJ77VLD
:lol: :lol: :lol: :lol: scuze,dar nu m-am putut abtine!:lol: :lol: :lol: :lol:
Cum sa pui ma numele prietenei?????:lol: :lol:

oltene, deja ma calci pe nervi. stai in banca ta, si nu ma mai ironiza, bine? ca sa ramanem in limitele bunului simt... si te rog, nu te apuca iar sa-mi explici ce si cum, si de ce am scris io acuma asa, ca is nu stiu cum, etc, etc, discutii de 2 bani. hai sa ramanem la ideea de useri, bine??? nu ne incurcam unul pe altul.

dar, cum vad ca neuronii tai putini cer o explicatile la treaba cu prietena...: daca o cheama olga, pui olg, luciana, pui luc, narcisa, ncs, ... etc, etc... sper sa intelegi si tu de data asta... daca, nu, nici o problema, dai un pm, o intalnire, si-ti explic...

Eugen_TL 26-03-06 14:41

e buna ideea cu prietena! dar eu mi-as pune doar daca ar fi ceva serios nu pt toate cotoharlele! adica sa ma despart de ea si eu sa am numarul ala cred ca ma zgarii pe ochi ! :) oricum e misto.. eu ma mai gandeam cand am sa am masina sa scriu pe tetiere cu atza cu aparatul ala ceva special pe tetiera ei si pe a mea! am vazut la raperul ala mic si negru bow wow la un un mertan scria la el romeo si la ea juliet! :) :D

DJ77VLD 26-03-06 17:51

Quote:

Originally Posted by cata_tm
oltene, deja ma calci pe nervi. stai in banca ta, si nu ma mai ironiza, bine? ca sa ramanem in limitele bunului simt... si te rog, nu te apuca iar sa-mi explici ce si cum, si de ce am scris io acuma asa, ca is nu stiu cum, etc, etc, discutii de 2 bani. hai sa ramanem la ideea de useri, bine??? nu ne incurcam unul pe altul.

dar, cum vad ca neuronii tai putini cer o explicatile la treaba cu prietena...: daca o cheama olga, pui olg, luciana, pui luc, narcisa, ncs, ... etc, etc... sper sa intelegi si tu de data asta... daca, nu, nici o problema, dai un pm, o intalnire, si-ti explic...

Si tu ma cam calci pe nervi... iar faza cu pusul numelui prietenei la numar.... ia fa tu un poll sa vezi cati ar pune numele gagicei la numar! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

cata_tm 26-03-06 18:43

ba, tu te vezi, ca vorbesti fara sens??? cine o zis ca isi pune? era o sugestie...cretin

de acum, sa consideri ca vorbesti singur, daca mai scrii ceva legat de mine

SHOGUN-A8 26-03-06 23:26

Nu vreau sa ma bag degeaba,dar mi se pare ca numele prietenei ar parea cam...nush..ar fi ca si cum ti-ai tatua pe mana numele ei....cum au tigancile scris pe umar Gica sau ceva de genul asta...
Dupa aia daca te paraseste fata sau daca nu mai sunteti impreuna ce faci?:):p

aleks 27-03-06 00:24

Quote:

Originally Posted by mertan
cam ce numar s-ar potrivi pentru un ursuletz alb frumos aranjat??? eu ma gandeam la JOB sau la COX. acuma eu nu mai stiu alte numere.e daca puteti sa imi spuneti cum e mai misto si sa imi dati si alte variante?
mersi.

alx, mer, mrt, dil, kil... asta asa... k stiu eu c ai tu prin cap :lol:

cata_tm 27-03-06 18:57

Quote:

Originally Posted by SHOGUN-A8
Nu vreau sa ma bag degeaba,dar mi se pare ca numele prietenei ar parea cam...nush..ar fi ca si cum ti-ai tatua pe mana numele ei....cum au tigancile scris pe umar Gica sau ceva de genul asta...
Dupa aia daca te paraseste fata sau daca nu mai sunteti impreuna ce faci?:):p

vinzi masina, sau iti iei prientena cu acelasi nume :)

Psycho 27-03-06 19:14

eu unu ... ash vrea sa`mi pun la mashina un nr .. o sa intreb sa vedem daca e luat :)

CT - 66 - SIX

marfa nuh :)

SHOGUN-A8 27-03-06 21:39

Cre'k ti-ar lua foc masina in primele zile sau ai avea un accident cu ea...:lol: :lol: :lol:....sau ii calci pe toti dusmanii tai....:D

aleks 28-03-06 14:11

am un amic, are la masina IS66SSS
asta e tare... ;)

Psycho 28-03-06 22:54

Quote:

Originally Posted by aleks
am un amic, are la masina IS66SSS
asta e tare... ;)

e opelu ala din buc cu B 01 ERU :)
un passat din AG ... cu AG 10 ANA

metal_militia 28-03-06 23:01

dar la CT.80.SSU nu v-ati gandit??:lol: :lol: 8)
asu dak te chiama bianca poti sa pui CT.02.ANK ;)

SHOGUN-A8 28-03-06 23:12

lol.....nu ar fi mai bine sa o cheme anca si gata? :D

d3vilish_lips 28-03-06 23:20

.....si in lok de doina = 2na nuh kre k =))....

aleks 29-03-06 12:20

mertan, ai inteles, prima data te duci la primarie, si le spui sa-ti schimbe numele in doina,si de aici totul e simplu :D

All times are GMT +2. The time now is 21:37.

- Copyright 2026 4Tuning