![]() |
re: Delta Speedline Challenge 3 - AMANATA pt. 25 Octombrie 2009
Subaru sa isi puna turbo(bi) si o sa aiba sanse si R32 asta este, e vina producatorului motor mare cai putini.Cineva mai trebuie sa si piarda nu poate toata lumea sa castige,ca daca ar castiga toata lumea ar dura mai mult premierea decat cursa. Vad ca iar iti vrea lumea capu la curse SEJ:)
|
Quote:
Parerea mea este ca nu sunt masini de grupa 4x4... mai ales subaru lu Naiman... si nici nu putem sa zicem ca sa ne luam masini e curse ca este competitie intre masini de strada, e asta sunt facute aceste categorii... pentru a se da lupta intre masini echilibrate... Da o sa fie derby-ul grupei cu motoare "feon" (vorba lu' fly) o sa-i platesc drepturi de autor... :lol: glumesc... o sa fie un derby la grupa noastra cand o sa fie o masina competenta sa se dea cu crx-ul din minight... |
Sunt mult mai multe probleme gen cum ai semnalat tu Vali insa este cam greu de realizat propunerea ta. Ar fi cam o grupa la 5 masini si asta nu e deloc bine. Ce sa mai spunem de Subaru Justy cu 998 cmc si tractiune integrala.:lol:
|
Quote:
In fine era doar o parere de a mea... nu are mportanta,oricum r32-ul de la noi nu participa... dar ma gandeam ca mai exista baieti cu problema asta... |
pai daca e cursa de masini de strada noi astia care am mai schimbat una alta pe la motor mai venim?
|
Quote:
|
Quote:
|
Eu zic ca mai putine grupe e mai bine, ca dupa aia impartim totu in 2 si iar avem 10 grupe. Oricum cate diesel integrale sunt inafara de SUVuri? Si la grupa de integrale chiar e aiurea sa ne gandim daca vine unu cu Justy saracu ce face? Pai ce cauta la curse cu Justy frate??? :)
|
Quote:
|
aha.. vin 9ff si GTR nemodificate si sa vezi ce urca competitia de rupe :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Dupa parerea mea, grupele sunt foarte bune...cine nu are masina de curse sa nu se bage.
Nu vreau sa mai vad la start Dacii, Golf-uri, etc, stock...vreau sa vad masini de drag. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Discutiile astea cu grupele de integrale sunt nesfarsite!!!
In orice caz un Subaru Justy de vreo 150 de cai sau un Daihatsu Mira s-ar cam putea sa puna mari probleme unor masini cunoscute ca si : Subaru WRX STi sau Mitsubishi EVO deoarece are doar 1/3 din greutatea unei masini enumerate mai sus!!!! Oricum vb aia.....cursele ar trebui facute pentru toata lumea dar nu cred ca se vor putea face vreodata in lumea asta curse in care sa fie o grupa la fiecare 4 masini!!! |
Important este sa fie o cronometrare buna,indiferent de grupe....asa se pot clasifica masinile dupa timpi.
Dar sa fie vreme buna,masinile pregatite si sigur nu o sa regrete nimeni! O cursa mult asteptata!!!Respect si mult succes pentru organizare!!! |
Quote:
|
Quote:
|
bai mai terminati ma cu carucioarele integrale o sa afisam grupele cat de curand
|
ceva amanunte ? pretul la inscriere ?
|
Daca arbitrii sunt corecti si atenti nu mai conteaza cum sunt facute grupele. E in istorie deja un golf 1 diesel FWD care a batut un audi a6 diesel AWD ... doar ca s-a speriat arbitrul .
|
Quote:
let it go man.... |
Quote:
Quote:
Sunt curse libere, nimic nu poate fi mai bine de atat... pentru paionatii de curse care nu au masini competitive... finalele sunt pentru cei mai buni... Daca vrei sa castigi modifica motorul sau schimba-l.... Si nu mai sari cu gura la un baiat care are o masina competitiva, baietii de genul lui vin si fac atmosfera la curse... nu tu! Grupele astea promoveaza foarte mult cursele pe 400 |
Quote:
Quote:
Eu unu sper sa vad masini competitive cum au fost pana acum,si cred ca o sa vina in continuare,si le doresc la toti participantii mult succes si o vreme frumoasa. |
Cubanez te bagi cu papucu :lol:? ("si eu ma inscriu anu asta cu masina")
|
Quote:
|
Prea mult Redbull in ultima vreme? Chill baieti... Tot ce am vrut sa zic e ca nu o sa existe cursa in RO (deocamdata) la care sa nu participe Dacii (si nu numai) stock. Se vor alinia la start in continuare tunatele care nu au altceva decat o intermediara minus si un autocolant pe capota. Imi place cand va incingeti asa, numai ca va agitati degeaba. NU am zis niciodata ca am pretentii de cupa din simplu motiv ca nu am cu ce, nu am participat decat o singura data la legale, si asta pt ca asa am vrut eu si atat. Vedeti-va in continuare de ale voastre, eu de ale mele si toate vor fi bune si frumoase...
Si inca odata, daca baiatul cu GTI-ul (care nu s-a atacat dar au facut-o altii) vrea o cursa adevarata, sa dea o tura la Santa Pod, acolo pasiunea ajunge la extrem, si abia atunci intelegi ce inseamna drag 400m. Spor la cursa... |
Nu am nimic impotriva celor care vor sa vina sa se dea de distractie, foarte bine sa se dea, e o competitie deschisa tuturor.
Dar sa nu vina cu pretentia de a se schimba grupa din cauza ca ei sunt dezavantajati. |
Quote:
|
Quote:
|
[QUOTE=Bogyciu;2700824]Prea mult Redbull in ultima vreme? Chill baieti... Tot ce am vrut sa zic e ca nu o sa existe cursa in RO (deocamdata) la care sa nu participe Dacii (si nu numai) stock. Se vor alinia la start in continuare tunatele care nu au altceva decat o intermediara minus si un autocolant pe capota.
La ultima cursa speedline au fost 2 dacii FLy si Sej care nu cred ca au doar intermediara scoasa si si autocolant carbon style pe oglinzi cum ai tu! Si inca odata, daca baiatul cu GTI-ul (care nu s-a atacat dar au facut-o altii) vrea o cursa adevarata, sa dea o tura la Santa Pod, acolo pasiunea ajunge la extrem, si abia atunci intelegi ce inseamna drag 400m. Ai fost si la santa pod cred ca ai luat cupa la toate grupele decand ai schimbat filtru de aer,sincer te felicit pentru prestatia de la santa pod,cand ai timp poate imi oferi cateva din secretele tale in ale tuningului. |
Quote:
Sa ai sa pui la jante... la asta ma refer... :D |
Quote:
|
Quote:
|
Nu stiu nu am testat masina niciodata asta e prima cursa la care se da masina asta.
|
Quote:
|
Legat de grupe....daca am masina diesel inseamna ca nu pot sa ma dau cu o masina pe benzina?
|
numai posturi inutile , ce taxa e pentru participare ? sau chiar nu stie nimeni ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:42. |
- Copyright 2026 4Tuning