![]() |
Re: Best Works |Discutii|
Toti avem acelasi nivel, cu cat propunem mai multi lucrari , cu atat topul o sa fie mai aproape de adevar.
Lasam topul asa , nu are rost sa il mai modificam. |
Lucrarea lui Wlady a fost pe luna trecuta , el luase deja un loc cu o lucrare , Lucrarea lui geox este lucrata , pentru best works conteaza sa arate si bine , poate sa zica cineva ca nu arata bine lucrarea lui raresh ?
|
Quote:
Poate viitor se vor lua in considerare si alte lucruri ,gen : idee / executare / mod de lucru / greutatea excutarii anumitor modificari,sau mai stiu eu ce.Stii si tu MW , stie toata lumea ca nu e extraordinar de greu sa pui o pereche de jante ,sa modifici contrastul sau mai stiu eu ce banalitati. Sa fim seriosi ,eu cel putin daca m-as apuca iar de vt serios ,ar trebui sa fiu in fiecare luna pe locul 3 cu o astfel de lucrare si aia facuta in fuga ,doar de dragul de a participa la un challenge/battle ,etc... In fine , nu vreau sa continui discutia asta ,am inteles perfect despre ce e vorba, nu am nimic de spus... ma inclin... |
Daca ar fi sa ne luam dupa ce zice toata lumea ce ar iesii? e vorba si de gusturi , nu sunt eu cel care are dreptate maxima .
" Daca albitru iti da rosu tu poti ramane pe teren ca asa vrei tu ? " Este un juriu si astea sunt lucrarile alese . Sanatate! |
1 Attachment(s)
E o lucrare simpla, modificari putine, dar am incercat sa le fac cat mai bine, fara greseli. Am lucrat 6-8 ore la masina. :) Pare un clean look facut in 2 ore, dar nu e. :)
Uite, uploadez lucrarea la rezolutie mai mare, sa o studiati cu atentie. :) Nu zic ca am ce cauta pe locul 3, sau eu stiu.. alt loc in topul respectiv, dar ziceam doar, ca nu e lucrare facuta in 2 ore. :) Clean look-ul, chiar daca e aproape cel mai scump de realizat, si cel mai fain, nu multi il apreciaza, nu stiu de ce. Eu mereu incerc sa fac o masina, cum mi-ar place mie sa arate, nu fac OZN-uri gen Ca][n, nu o sa vezi niciodata o masina pe strada care sa arate ca a lui, dar una, facuta cum o fac eu, s-ar putea sa vezi, si pana la urma, cred ca asta e ideea virtual tuning-ului, dupa parerea mea. :) Si Keemo, nu ma supar, e pararea ta, o respect. :) Eu mi-am spus doar parerea. Respect si alegerea lui MW, oricare ar fi ea, e destul de greu sa faci un top pe o luna intreaga, sunt destul de multe pagini de rasfoit, eu n-as avea rabdare. |
Nu trebuie sa se supere nimeni , sunt doar niste gusturi de virtual tuning pe care sigur nu le vom gasi pe toate la o singura persoana .
|
urmeaza cele pe luna ianuarie
|
tot locu 3 reusesc sa-l prind :lol: ahh... tre sa mai incerc :lol: Oricum, sunt multumit..
Felicitari wlady, MW! :) |
e bine ca esti acolo :)
|
Februarie 2010 https://forum.4tuning.ro/161-concursu...the-month.html
|
Best Works rezultat martie 2010 ... https://forum.4tuning.ro/161-concursu...provocari.html
|
am o curiozitate...cine hotaraste ce masini sunt cele mai bune?...si unde au fost postate masinile de pe luna martie? ca eu le vad in premiera...
|
Quote:
Eu si santu hotarasc ... si masinile sunt postate pe forumul 4tuning sectiunea virtual tuning...probabil tu pe aici nu umblii . Drept dovada , daca citeai topicul de la inceput ai fii inteles ... macar primul post. |
Quote:
|
Quote:
Bine ai dreptate , masinile le-am luat eu de pe alte forumuri si le-am pus aici ca nu aveam ce face. Nu sunt in masura ... dar ai dovedit ca nu te-ai uitat . Incepem scandal 2-3 pagini ? edit: aici te-ai uitat ? https://forum.4tuning.ro/161-concursu...bucuresti.html dar aici ? : https://forum.4tuning.ro/158-tutorial...page-1015.html |
Quote:
|
se mai ocupa cineva de pe aici de acest post?
|
ultimul reply pe acest topic a fost facut acum 2 ani se ceva...tu ce crezi? se mai ocupa cineva de el sau nu?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:34. |
- Copyright 2026 4Tuning