Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   PROTOTYPE PROJECT ~ Tuning & Styling (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/14547-prototype-project-tuning-and-styling.html)

AdiNX 27-05-06 17:32

PROTOTYPE PROJECT ~ Tuning & Styling

ce se intampla cu site-ul vostru?
acum 2 sapt scria k e in constructie, iar acum myX v-a suspendat contul....
ati renuntat la site?

X-Ray-Eyes 27-05-06 19:30

Quote:

Originally Posted by AdiNX
ce se intampla cu site-ul vostru?
acum 2 sapt scria k e in constructie, iar acum myX v-a suspendat contul....
ati renuntat la site?

Daca e suspendat inseamna ca s-a scos varianta respectiva pentru a pune una noua , cu tot ce trebuie ...
poate si un Shoping On-Line ...
:)

peter 28-05-06 12:03

salut..aveti pe la magazin creion/carioca speciala ptr scris pe lateralul anvelopelor ? ca am niste anvelope Pirelli si s-a dus albu de pe scris...:(...

am vazut odata ...pe un site...dar nu mai gasesc situ..

ERY 05-06-06 13:05

7.000 de posturi cu acelasi raspuns.Ai aflat ce vroiai.

peter 05-06-06 17:48

da..ERy...bine ca ai sters...

mai o mica intrebare....sambata e deshis ? Da este deschis si sambata!

RasulESanatos 05-06-06 22:03

sal sunt si eu curios ptr dacia 1310 aveti ceva sau doar ptr alea straine :D ca am vazut numa masini belea. adica am vazut ca au intrebt si unii cu nove supernove nu mai stiu ce avea. ca ma batea in gand sa trec odata pe acolo :))

D_M_X 05-06-06 23:10

se gaseste si ptr dacia 1310 un kit exterior...ptr interior o gramada de chestii...depinde ce vrei...treci pe acolo si vedeti..

X-Ray-Eyes 06-06-06 01:42

Quote:

Originally Posted by RasulESanatos
sal sunt si eu curios ptr dacia 1310 aveti ceva sau doar ptr alea straine :D ca am vazut numa masini belea. adica am vazut ca au intrebt si unii cu nove supernove nu mai stiu ce avea. ca ma batea in gand sa trec odata pe acolo :))

Avem 2 kituri ptr Dacia 1310 ... berlina sau break ...
Unul e pe stoc pentru Dacia berlina dar e dat lui CT-99-JON , celalalt trebuie sa iasa de la vopsit ... si o sa fie pus pe o dacie break CT-51-SIM ...
Vi, le vezi cum sunt lucrate , iti dam oferta ptr fiecare in parte si dupa aceea te hotarasti .

RasulESanatos 06-06-06 13:02

mersi de info :D poate o sa trec sa vad cam cat ma ajunge :P da mai intai tre sa repar aripa :)))) si porma sa vad cei mai fac

quick_5hifter 06-06-06 13:09

salut baieti, am tot trecut pe la magazin, am intrebat de una-alta, dar am uitat de fiecare data sa intreb: pentru hyundai getz aduceti ceva prelungiri? si praguri? ma refer la kituri complete, nu pe bucati (si nu facute in romania)
merci mult!

CeReS 07-06-06 15:49

treci pe la magazin camd ai timp si cautam

bodyspeed 16-06-06 20:33

m-ar interesa si pe mine un volan......raid..Part. no. 044330 sau nu stiu ceva sa fie pe dimensiunea 300 sau 320 max
la ce pret......sau isotta senso la ce pret si ce dimensiune este
mersi

CeReS 16-06-06 21:11

O sa-ti dau pret ptr ambele cand ajung la magazin

bodyspeed 16-06-06 21:55

Quote:

Originally Posted by CeReS
O sa-ti dau pret ptr ambele cand ajung la magazin

mersi...si daca tot ajungi imi spui te rog la urmatoarele ceasuri ;)
Part. no. 660259 oil temperature diamond look
Part. no. 660261 volt meter diamond look
Part. no. 660258 oil pressure diamond look
sau
oil temp., night flight
Part. no. 660242

oil pressure, night flight
Part. no. 660241

water temp., night flight
Part. no. 660244
multumesc anticipat ..a si pentru Instrument holder
fixing on A pillar, for 3 instruments
Part. no. 660232

astept raspuns

CeReS 19-06-06 11:03

Ceasurile Diamond Look sunt 57 E / buc
Ceasurile Night Flight sunt 43 E /buc
preturile nu contin TVA

Volanele pe care le vrei nu le gasesc (codul la Raid si modelul la Isotta)

La Isotta, singurul la dimensiunea asta este Vigarano la 145 E + TVA. Are 310 mm si e disponibil pe albastru, rosu, negru si negru cu gri.
Restul sunt toate la 330 mm si 350 mm

bodyspeed 19-06-06 19:55

Quote:

Ceasurile Diamond Look sunt 57 E / buc
Ceasurile Night Flight sunt 43 E /buc
preturile nu contin TVA

Volanele pe care le vrei nu le gasesc (codul la Raid si modelul la Isotta)

La Isotta, singurul la dimensiunea asta este Vigarano la 145 E + TVA. Are 310 mm si e disponibil pe albastru, rosu, negru si negru cu gri.
Restul sunt toate la 330 mm si 350 mm

multumesc ...pentru informatii
momentan mai astept un pic pentru ceasuri iar pentru volan....
pentru raid vreun pret si un cod la cele pana in 100 de euro poate e mai usor sa cauti :rolleyes2
si sa ma hotarasc la niste jante sa vad ca as face la mai multe acc comanda poate pica vreo reducere ;)

Psycho 21-06-06 22:01

Evo da de baut i-a venit capotaaaa cred k nu-i vine sa creada .. e cel mai frumos cadou ... :))

poate de craciun primesc si eu ca , cadou un set de flash-uri ... :) WOOOOOOOOOOOOOoooooooooooooooooooooooooooooooo

zS3S 23-06-06 10:04

Ceres ''Taticul' momentan e putin ocupat, asa cam as sa te ajut eu:
-Raid hp Sport-044280=90eur.+TVA culori disponibile: negru , albastru

GRIGO 23-06-06 19:07

am si eu o intrebare ...pleoape de cielo avetzi ....si la ce pretz?

CeReS 23-06-06 22:50

Imi pare rau, dar nici unul din furnizorii nostrii nu produc elemente de design ptr Cielo.

X-Ray-Eyes 24-06-06 02:19

Quote:

Imi pare rau, dar nici unul din furnizorii nostrii nu produce elemente de design exterior de Daewoo Cielo

Dar se pot face ...
Inclusiv kituri complete de caroserie !

GRIGO 25-06-06 15:12

Quote:

Originally Posted by X-Ray-Eyes
Dar se pot face ...
Inclusiv kituri complete de caroserie !

pai si daca imi facetzi voi un set de pleoape ...cam la cat ma ajunge ...banuiesc ca imi putetzi face voi un set nuh ?

[-O-] 26-06-06 00:35

4 Attachment(s)
Hello! Va deranjez si eu cu o intrebare: se pot aduce pentru un Golf IV accesoriile de mai jos (oglinda JOM, set schimbator viteze Victor, set frana de mana Isotta - dar cum nu stiu daca se potriveste exact pe masina, m-ar interesa orice set special pentru G4 cu look asemanator) si daca da, la ce pret? M-ar mai interesa si un set de oglinzi electrice cu semnalizare speciale pentru GOlf IV (cu tot cu suporturile de montare de Golf), nu universale; sa fie egale, nu inegale, ca la modelul stock. Ceva in genul celei de mai jos. Mersi anticipat!

CeReS 26-06-06 01:46

Oglinzile de la JOM nu le putem aduce si, din pacate, nu le poate aduce nimeni altcineva ptr. ca noi eram unici importatori pe Romania si am renuntat la colaborarea cu ei (sunt foarte neseriosi). In schimb putem aduce oglinzi de la alte firme.
Schimbatorul, frana de mana si oglinzile laterale ... fara nici o problema. treci pe la noi, faci comanda si se rezolva. Si poate gasim si o oglinda de interior care sa-ti placa.

SirNenea 26-06-06 03:12

Salutare un body kit pt nova daca aveti si custom nu conteaza
daca puteti sa imi dati un pm cu pretul si poze daca aveti va rog frumos ca mar interesa
de trecut asi fi trecut pe la voi dar acum sunt la buc in sesiune si dabea peste vreo 2 sapt ajung acasa si as vi vrut sa stiu si eu
multumesc

X-Ray-Eyes 26-06-06 10:19

Quote:

Originally Posted by SirNenea
Salutare un body kit pt nova daca aveti si custom nu conteaza
daca puteti sa imi dati un pm cu pretul si poze daca aveti va rog frumos ca mar interesa
de trecut asi fi trecut pe la voi dar acum sunt la buc in sesiune si dabea peste vreo 2 sapt ajung acasa si as vi vrut sa stiu si eu
multumesc

facem si din ala ..
termina tu sesiunea si vino pe la noi sa iti prezentam ofertele ...
Sunt cateva kituri din care se pot face combinatii ...
Eventual ceva custom ...

SirNenea 26-06-06 10:23

k atunci de pe 5 in colo o sa vin pe acolo merci mult

[-O-] 26-06-06 13:04

Ok, mersi mult pentru raspuns ;) Cum fac rost de bani discutam in amanunt.

GRIGO 26-06-06 21:21

pana la urma cat imi luatzi mah pe neste pleoape de cielo ....sau in general asa cam pe la ce pretze sunt pleoapele pe la voi ...nu conteaza pt ce masina ..dati pm ceva pls cu pretzu

CeReS 27-06-06 01:27

Quote:

Originally Posted by GRIGO-X2
pana la urma cat imi luatzi mah pe neste pleoape de cielo ....sau in general asa cam pe la ce pretze sunt pleoapele pe la voi ...nu conteaza pt ce masina ..dati pm ceva pls cu pretzu

in jur de 40 E perechea , facute dupa cum vrea clientul.

zS3S 03-07-06 09:32

1 Attachment(s)
OFERTA VERII!!!!
Jante Zilliom Rota Solo 18'' (5*112)Real Chrome=900Eur. $ 4buc.

Psycho 03-07-06 20:12

cristi eu mai stau pana luni daca nuh .. vreau cashcavalu` inapoi k am alte planuri ptr ei .. k deja se face 1 an ... fara suparare ...

CT-XX-EFS 07-08-06 22:26

Salut ! X-Ray-Eyes am o scurta intrebare body kit pentru Daewoo cielo la ce pretz se invarte cu aproximatie .. ?

SirNenea 22-08-06 18:04

auziti si acum fara suparare daca tot va credeti mare firma de tuning si toate cele de ce nu aveti si voi niste preturi la praguri aaaaa? am fost pana acum de doua ori si de fiecare daca mi-au zis ca nu e nu stiu cine am lasat chiar si nr de tel si cica voi fi sunat luni marti dar au trecut vreo 2-3 sapt de atunci
nu vreau sa va suparati pe mine dar eu unu zic sa fiti mai atenti cu baietii de acolo si poate chiar sa faceti un catalog cu produsele sau daca nu sa zica un pret estimativ nu sa stau sa vin de 100 de ori ca sa aflu cat costa ca daca loi mai si comanda cred ca vine intr-un an
ma repet nu vreau sa ma cert cu voi sau altele dar daca vreti sa aveti clienti cum trebuie mai ganditiva unde gresiti
apropo cum ar fi sa te duci la alimentara si sa zici cat e kg de carne si sa zica nu stiu ca nu e sefa aici
merci si sper sa va dea de gandit ce vam zis eu pt ca eu vreau sa fie spre binele vostru nu sa va fac firma de ras

X-Ray-Eyes 22-08-06 18:26

Vrei praguri ? Vi cu model ... nu vi si zici " VREAU BA SI EU NISTE PRAGURI " ... Vezi ca au la Brick , praguri de usa !
Cu cine sa fim mai atenti ? Dar nu ar trebui sa ii servim cu o cafea , o tzigara pe toti care intra ??? Poate sa le dam si o femeie ...
Ce inseamna la tine "Atent" ? Nu ai fost bagat in seama ? Nu cred ...
Pretul la praguri este 100 Euro cu tot cu montaj ... indiferent de model ...
P.S. : Eu sunt " sefa " de la "alimentara" ...
P.S.2: Daca erai cu adevarat interesat sa iti faci spoilere , praguri , etc , ne intalneam dupa ora 18:00 , mergeam la garaj si discutam la fata locului ...
Asha ... vin 1000 si intraba si doar 3-4 fac ceva ...
Sti tu ... gura mare si buzunar spart .

SirNenea 22-08-06 19:28

Quote:

Originally Posted by X-Ray-Eyes (Post 528094)
Vrei praguri ? Vi cu model ... nu vi si zici " VREAU BA SI EU NISTE PRAGURI " ... Vezi ca au la Brick , praguri de usa !
Cu cine sa fim mai atenti ? Dar nu ar trebui sa ii servim cu o cafea , o tzigara pe toti care intra ??? Poate sa le dam si o femeie ...
Ce inseamna la tine "Atent" ? Nu ai fost bagat in seama ? Nu cred ...
Pretul la praguri este 100 Euro cu tot cu montaj ... indiferent de model ...
P.S. : Eu sunt " sefa " de la "alimentara" ...
P.S.2: Daca erai cu adevarat interesat sa iti faci spoilere , praguri , etc , ne intalneam dupa ora 18:00 , mergeam la garaj si discutam la fata locului ...
Asha ... vin 1000 si intraba si doar 3-4 fac ceva ...
Sti tu ... gura mare si buzunar spart .

scuza-ma ca iti zic dar eu cred ca interesul e al tau sa vinzi si ca angajatii tai sa zica ba avem praguri de la 100-200E ca ex dar nu sa zica ca nu stiu cat costa
el atata timp cat sta acolo ca sa dea informatii ar fi bine sa dea
oricum merci mult ca in sfarsit am aflat cat costa dar pacat ca prea tarziu dar poate cu alta ocazie o toba sau mai vedem

X-Ray-Eyes 22-08-06 22:19

Quote:

Originally Posted by SirNenea (Post 528154)
scuza-ma ca iti zic dar eu cred ca interesul e al tau sa vinzi si ca angajatii tai sa zica ba avem praguri de la 100-200E ca ex dar nu sa zica ca nu stiu cat costa
el atata timp cat sta acolo ca sa dea informatii ar fi bine sa dea
oricum merci mult ca in sfarsit am aflat cat costa dar pacat ca prea tarziu dar poate cu alta ocazie o toba sau mai vedem

Nu eu fac pragurile alea ...
Intelegi ? Aia nu e marfa din magazinul meu ...
Eu pot sa aduc kituri de caroserie de afara , cu preturi intre 1000 si 9000 de euro ...
Si cand zic KIT de Caroserie ma refer la Bari+ praguri + pleoape + eleron ...
Iar preturile din catalog sunt de 2 chiar 3 ori mai mari decat ceea ce facem noi in atelier ...
De ex 2 praguri e la Rieger de 300 de euro noi le facem cu 100 ...
Tobele sunt intre 120 ( full inox ) si 220 euro ( Carbon )
Un traseu complet este mult mai scump ...

SirNenea 23-08-06 00:14

ok x-ray merci oricum ca mai ascultat si am putut sa vb ca doi oameni civilizati merci si pt preturile la tobe (oricum stiam ca ala e pretul unei tobe finale) si sa vedem ca in sept e ziua mea :) poate poate ne auzim atunci pt o toba finala

X-Ray-Eyes 23-08-06 02:12

Quote:

Originally Posted by SirNenea (Post 528610)
ok x-ray merci oricum ca mai ascultat si am putut sa vb ca doi oameni civilizati merci si pt preturile la tobe (oricum stiam ca ala e pretul unei tobe finale) si sa vedem ca in sept e ziua mea :) poate poate ne auzim atunci pt o toba finala

Exact la inceputul lui Septembrie ( 5 - 8 )trebuie sa ajunga o comanda destul de mare ... care va include si vreo 3-4 tobe , 5-6 filtre de aer , etc ...

Daniel_DRV 24-08-06 11:32

X-RAY-Eyes daca vin cu proiectele de tuning exterior ( spoilere,praguri,eleron si bara,fara tobe) cam in cat timp o poti face si cam la ce pret asa aproximativ ?

All times are GMT +2. The time now is 16:30.

- Copyright 2026 4Tuning