![]() |
Re: E coupe ;)
10 Attachment(s)
mersy pt aprecieri, da masina am comandat`o la cei de la alliat tg mures, recomand oricui care vrea sa`si cumpere un mercedes nou sa apeleze la ei. sunt oameni deosebiti.
mai pun si restu de poze care le mai am . |
E coupe ;)
Masina ce provoaca maxim orgasm :-x :-X :-x frumoasa foc :!::!::!:
|
doamne , ma excit
|
Super,super masina.S-o stapanesti sanatos si la cat mai multi km. fara incidente.
|
am 4 jante pt masina ta ,sunt pe 18 ,originale amg ;)
|
asa sunt pe masina, de ce le-ar schimba atunci ?
|
poate sunt alt model :D dar tot amg.
|
prea tare poza cu MB si x6:-)
doar asa de curiozitate... cum trag fetele la masina? :lol: |
frumoasa masina, e mercedes, normal...If it doesn't have a star/ It's just another car...nu? :))...dar o singura intrebare...se merita sa bagi atatia bani intr-o masina noua? iti e rentabil? ca banuiesc ca te-o dus undeva pe la 50 000...? mai presus de faptul ca e un moft, si vad ca detii mai multe masini...dar sincer...e rentabil, sau iti alementeaza doar ego-ul?:)
|
Quote:
e350 cdi pleaca de la 49.000 fara nici o optionala. si apoi doar daca pui pachetu amg cu trapa panoramica si COMAND APS cu magazie pentru 6 DVD-uri si tapiterie de piele cu pachet de memorie pt scaune te duce deja la 63.000 ca sa nu mai pun restu de optionale ca camera pt dat cu spatele sistemul audio harman kardon pachetul light plus altele care nu imi vin in minte optional cam te duci la 70.000 usor. rentabil nu e. dar eu cand imi iau o masina vreau sa fie configurata exact pe gustul meu fara compromisuri. si atunci cand am dat comanda mai intai am cautat pe internet si nu era nici un model configurat cum vreau. ba era alba cu pachet amg dar nu avea trapa. ori avea si trapa era si alba si pachet amg dar avea interiorul negru si cu lemn etc. daca gaseam exact cum vroiam in germania si avea pana in 5k km si un pret bun as fi luat`o. deci nu consider un moft o masina noua. dar cand dai atatia bani pe o masina si stiu ca cativa ani o sa ma tot urc in ea nu vreau sa`mi para rau ca nu am aia sau cealalta. |
da cam ai dreptate, si mie chiar imi place masina asta, si fiind un fan mercedes, poate ca ma gandesc si eu la cea din gama asta...si plus ca mercedesul e mercedes (am avut un e ochios, prima mea masina) sa ai noroc la ea...:)
|
cand trec prin botosani o sa vreau s-o vad si eu mai de aproape...oricum merita fiecare banut
|
Imi place mult modelu in 4 usi , de coupe nici numai vorbesc , e superb .Faci multi km/an ?
|
pai cu clk`ul in aproximativ 5 ani am facut +300000km. insa acum am si alta masina cu care sa`mi fac treaba si e`ul sa`l tin doar pt vacante si plimbari :)
imi poate spune cineva cum pot face sa ma uit la un dvd si din mers? |
exista diferite module pe piata ce fac asta, dar nu stiu daca merita sa pierzi garantia :|
|
o poza cu noul nr ? :)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
999 - tare :) Te descurci cu zapada ?
|
1 Attachment(s)
Quote:
cu zapada nu prea, inca merg pe cauciurile de vara, bine de fapt nu prea merg, am scos`o acum un pic ca e uscat pe jos da pana nu vad ghioceii nu prea ies cu ea. sunt tentat de jantele astea, oare dau mai bine pe masina? |
vrei mai mari ? daca sunt tot pe 18" nu cred ca merita, mai sanatos ar fi un set pe 17 cu anvelope de iarna ;)
|
1 Attachment(s)
Voila...
Cer scuze baiatului cu fotografiile caci am modificat poze cu semnatura lui dar din lipsa de altele.Unghiul jantei este foarte prost si de aia a iesit asa sper ca macar sa iti faci o idee:lol: |
pai cele din imagine sunt disponibile doar pe 19 si pe 20, dar nu sunt hotarat, aud tot felu de pareri ca nu ar fi bine sa pun alte marimi de jante decat cele mentionate in talon.
alea de iarna trebuie sa mai astepte. am sa le cumpar prin iulie la promotie :D |
Jantele de SLS sunt frumoase dar cele originale cu ce nu te aranjeaza? Mie mi se par niste masini foarte bine puse la punct pe care nu trebuie sa le modifici ca sa arate bine. Faci ce vrei dar mie personal imi place foarte mult cum arata masina asa cum este ea acum:D. Cu un consum nu ne onorezi si pe noi? Daca am citit pe sarite si ai pomenit deja de consum imi pare rau... dar chiar vreau sa stiu parerea unui proprietar.
|
superba masina !
|
ESPinoza da nimic noutati??
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Strica tot aspectul masinii.
Parca erau unele mai slabe si mult mai mici. on: Superba masina. O masina de vis. Voi urmari evolutia masinii |
Quote:
cat de evolutie ce sa zic, sunt deschis la idei. :) |
Ca tot sunt "virgin" pe forum o sa ma dezvirginez uranduti succes alaturi de Merc :) si sa ai parte de el fara neplaceri.
|
10 Attachment(s)
Quote:
|
sunt bestiale pozele , o iau razna...
|
Cred ca este ce-a mai bestiala masina de pe tot forumu asta :lol: Bv mann :X:X:X Faina si fata,pacat ca fumeaza :))
|
Daca nu fuma ce ? :)) mai mai ce carcotas mai esti si u .. ai respectele mele ESPinoza ..cumva erai pe drumu de la 3 iazuri ? ;))
|
Quote:
|
nu ESPinoza vin frecvent la harlau ..am cunostinte pe acolo si cunosteam drumu :D
|
Cum poate sa arate acest Mertz E coupe.....iti ridica parul de pe maini...
|
1 Attachment(s)
si o poza noua :D
|
Superba si poza si masina ! Ai vreun link cu alte poze ale fotografului ?
|
Foarte frumoasa masina, am admirat-o din nou in copou seara asta.
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:11. |
- Copyright 2026 4Tuning