![]() |
poi ca head unit ii ala din fabrica cu tot cu compu de bord.Pe fatza is 2 boxe tot de la mama lor de 10'.Pe spate tot 2 boxe dar de 13' si inca vreo patru de inalte.In portbagaj am statie alpine V-power de 360 W si lada cu Dif de 30 (Alpine Type-R de 300W )si NEON :lol:
in curand o sa fie schimbate : 1 headunitu' ala enervant 2 boxele de pe fatza si spate cu niste infinity de 10 respectiv de 13 3 alta lada mai exact una dubla cu 2 alpine type-r in ea (cam cum avea cristi la un moment dat) 4 alta statie ca asta-i prea slaba si oricum se cam incalzeste (cand ii cald afara) si intra protecti si se opreste. |
Ia verificati-va putin puterile la masini (extrapolati si voi, acolo...) :wink:
Sebi{, s-ar putea sa fi gasit motivul diferentei de valoare - asta ca sa te mai reconfortez putin :P http://forum.vwforum.ro/forum/viewto...er=asc&start=0 |
Hash-hashu, nu-mi da idei cu stickeru'... :twisted:
PS: Ii fain eleronu'! |
as vrea sa Ii urez felicitari la akimoto unde anul acesta a luat premiul II la un concurs organizat pe situl www.preludecrazy.com ,alte detallii http://www.preludecrazy.com/users/se....php?year=2004
PS: daca am pus cumva acest post la topicul ggresit te rog sa il muti |
Hai sa scriu si eu(ca n-am mai scris demult):
BMW 520d(E39),an 2000 Putere:100kw/136cp la 4000 rpm Cuplu:280 nm de la 1750 rpm v max:206 km/h acceleratie 0-100 km:10,6 sec. km de pe loc:31,7 sec Dotari optionale:faruri xenon,geamuri+oglinzi+trapa electrice,oglinzi rabatabile,dublu climatronic,ABS,servo,6 airbag,senzori parcare,jante aliaj 16\" cu cauciucuri 225/55/16 Pirelli P7 Muzica:amplif Alpine V-Power 2x100w,Woofer Alpine Type-R 300w(toate puterile sunt RMS). (Totusi,in privinta asta cred ca post-urile lui frate-meu au fost mai sugestive) Stiu,nu este nici pe departe o masina sportiva dar in conditiile in care rulezi cca.5.000 km/luna este o masina foarte convenabila. P.S. Inainte de BMW 520d am avutun 2800cmc/6 in linie/185 cp/an fabricatie '82 :D (Si nu era BMW) |
HHH cool tuning...despre isprava cu farashul de pe capota nu spui la nimeni?adika ce a fost shi ce aq ajuns?bdw, ma inebuneste alt seba cu un kadett gri,70 seb daca nu vrei sa-i dai pragurile tale de 4 usi sa iti dea praguri de 2 usi...va intelegeti voi...si mai da si u vreun semn de viata...sau nu ma mai cunosti?
|
2 Attachment(s)
Modificari (pentru cine nu stie) - mi-am vopsit etrierii si tamburii de frana. Costul lucrarii: 132000 lei, spray acrilic termorezistent dat in doua straturi. Timp de executie: 2 ore, cu tot cu motat/demontat roti si periat/curatat materialul.
|
f bine jeff, looks nice, dar trebuie vazut live. dar ti-am zis eu, parca era mai fain rosu, aici intervine tamburu' ala care strica putin treaba
|
Re:
Quote:
dar tre' vazut live :!: |
cine trebuie vazut live?
|
trebuie vazuta masina lui jeff cu paintjobu' nou.
cred ca vine si jeff deseara ca l-am vazut pe forum |
Re:
Quote:
|
ce masina a vandut akimoto cu 11.300 euro ????/
|
1 Attachment(s)
eu la fordul meu vreau sa-mi pun pe spate doar(din pacate nu am dekat 2) aceste roti. ce ziceti sunt faine, scrie pe ele Titanium, deci parerea mea de neexpert e ca sunt din Titaniu...pe 15 cu Michelin 195/15
|
Powerbox: de la 90 la 115 CP (cred...)
|
masina mea
1 Attachment(s)
Hai sa spun si eu ceva despre masina mea:
Vw Lupo 1.0 mpi 50 cp Modificari: -jante alu Valbrem 14\" -cauciucuri 185/55/r14 -Cd player JVC -Amplif JBL GTO2000 max400W/150W RMS -Subwoofer CS1200T max500W -Portbagaj,loc 0 :D Planuri:-presuri metalice -alt woofer -folie pe toata masina -si o toba beton!!!! :D k m-am\"imbolnavit luni\" P.S:Daca ma poate ajuta cineva,scrie un mail sau scrie pe forum.Rog seriozitate. :!: |
O poza, ceva?...
In plus, te asteptam la vreo intalnire :wink: Acolo se pot discuta si da mai multe sfaturi. |
Sincer as venii daca as afla unde si cand... :roll:
Poza va urma,dupa c imi pun iarasi jentile,k asa arata prea \"normal\" |
pai in fiecare luni seara ne intalnim la ora 20 la barul CARGO din spate de la Bega, vis-a-vis de CEC, dk vii la si fara 10minute, vei vedea ca ne adunam, pui si tu o intrebare si ne gasesti , OK??
te asteptam si dk ai o toba tare, dai un Beeeep :twisted: sau un BASS ca asta cu sigurantza ai :oops: |
Nu recomand basi la locul de intalnire, s-ar putea sa placa si altora cum suna... :evil:
|
DMX o sa vina sigur, la o discutie pe mirc, am aflat ca defapt suntem vecini :wink: deci o sa vina cu je
|
2 Attachment(s)
Hai sa va zic si eu sa nu ma mai intrebatzi :)
Dacia 1300 (Ex R12) 1300cmc comprimat. Axa orig de R12 (mai inalta,ascutzita) Volanta usurata,Biele usurate. Aprindere electronica completa (delco,bobina,aprindere) Carburator dublucorp ( CaCaRfil :) ) Filtru aer liber,evacuare libera. Cutie in 4 (3,4 foarte leneshe,enervant) Pe viitor-ul apropiat: 1.4T de R5,doar 116cai...pentru inceput. ...cre' ca pan' acu am fost cel mai explicit :P |
bine ai venit pe forum domnul bnz. trebe, trebe neaparat alt motor, ca astra aia.......stii tu :wink:
|
In cat faci suta?
|
Ah,astra aia...o sa am cosmaruri :lol:
Nu pot sa-ti spun exact,problema e ca 80-ul il fac i 10sec...de aici mai aduna 5-6 sec ca ma omoarea a3-a...e groaznica la cutia in 4,foarte lunga ! |
1 Attachment(s)
ii aproape gata tigaia lu domnu one care este
|
jantele alea cand le-a cumparat ? :) arata binee , folie jante alea alea , onnnee nu uita ce ai promis prieteniilor vechi :lol:
|
1 Attachment(s)
iaca bag si io o poza cu nova mea.
motor 1.6l 72 ponei si vo cateva martoage plictisite si altata! da urmeaza: cred ca alt motor 1.8 16v sau 2.0 16v daca ma tine buzunaru ceva spoilere mai cool si praguri central + alarma ceva muzica, sa se auda cat de cat. ...si cam atat! |
:)
Fratilor mi-am pus muffar de carbon!!!!Pentru cei kre au vazut si mai ales au auzit deja nu mai e ceva nou,dar mi se parea mie k trebuia sa mentionez :lol:
|
data viitoare te amendez daca mai mentionezi fara sa pui macar o poza
|
:oops: nu amenda!!! k si asa sunt lefter!
|
Domnu demeics, ce mai urmeaza (dupa ce iti revii financiar)? Faci un topic \"Proiect Lupo\"? :wink:
|
Mersi,cred ca ar fi o idee buna sa deskid un topic.Dar cred ca momentan as ramane doar la partea teoretica(la propunerile voastre) pt k trebuie sa imi strang putin buzunarul.
|
3 Attachment(s)
In sfarsit si pozele cu noua toba!!!
|
am gasit ceva fain pinet, sa ma ierte precinul nostru, dar dk el nu shtie prea multe despre masina lui, atunci makar sa shtim noi :P
http://www.novatech.home.ro/ |
stiu de masina aia de ceva timp. de vo cateva sapt s-a mutat la noi in orash. o vad destul de des pe la mine prin zona.
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
un tuning bun pt Coupe-ul negru,
dar motorul ala... :bunch: R.I.P. |
1 Attachment(s)
Man@Work :lol:
candva prin aprilie, 10 sa fie, am montat suportii motor cu trupa fantastica: Cioli, Ovi, Scooter si ceva suport moral mai tarziu de la Corse. mersi baieti, sa o vedem mergand si facem tura aia... :P |
8 Attachment(s)
My work in progress...
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:41. |
- Copyright 2026 4Tuning