![]() |
Re: Masinile voastre desenate de noi
o mai uploadai inca o data aici ...ca e cam greu sa iei thumbu si sa`l pui aici
e mishto ..incearca sa faci si nishte reflexii |
Mersi mult...e misto..acum am intrat si eu ..Tre sa dau de baut fratilor!!!Multam fain:))..
|
Jentile sunt prea tari..gen cum sunt ;a audi a 8....mi place si bumperul de pe fatza..marfa..mersi mult...
|
Am o intrebare...la noi in cta..sunt baieti care fac la comanda..adica te duci cu desenu..si..sa ti faca ..bari chestyy de genu?...si daca da..da mi si mie un nr de tel..ceva..te rog..
|
Daca cumva am si eu nevoie..de ajutor..cand ma hotorasc sa pun in aplicare modificarile aste...mai exact..m ar interesa bara fatza...ca e marfa..imi poti Ace Axel sa faci o schitza din fatza?...ca vreau sa mi modific masina..dar probabil pe vara asta..dar cand ai u timp..nici o graba..sa mi schitezi bara fatza...cum crezi u ca trebuie...asta din desenul pe care l ai postat mi place mult..e marfa..Cand ai timp..e bie venita..:)..Mersi mult..Inca un lucru eu ma gandeam sa pun o turbina la masina asta...motor de 1.6 16v..merge?...ssare de 1500 euro..?..
|
Quote:
pai ...shtiu ca sunt ...pe atelierelor sau pe poporului ...parca ... mai e unu prin ovidiu ...care face si ala .. si mai poti sa incerci la Street Car Concept ...sa vb cu baietzii de acolo ..sa`i intrebi [vb cu CeReS sau cu X-Ray-Eyes de pe forum ...ca ei se ocupa cu magazinu din Constanta ] hai ca o sa incerc sa iti fac rost si de nishte nr de telefon bafta |
ma bucur k tia placut...a fost placerea mea sa o desenez :)
o sa incerc sa iti fac si celelalte desene... sa mai apuc o noapte k aseara cu kef d desenat :P lks poate imi explici si mie p mess diseara cum trebuiesc puse thumburile :P |
Thanks again...Astept si celelalte lucrari:)...mersi inca 1 fratilor...Altceva..ce mai ziceti..?A fost cumva vreo cursa in bucale..?..ca am vazut la styry...la antena 1,,,,la constanta aveti idee cand se mai organizeaza?..nu ma bag sa participi...doar la aruncarea cu privirea:))...
|
io inca mai am de lucru la megane`u tau .. daca eram la scoala ...o terminam imediat ...da acasa ...n`am timp .....in sf ..o fac io
OT : la cta s`ar putea sa fie pe 30 apr sau pe 1 mai ...pe aeroport la kogalniceanu ...oricum tre sa se mai auda ceva pana atunci.. |
bah da c esti asa ocupat :D
|
cine are sami dea si mie o poza k lumea cu spatele unui megane ... k nu stiu cum arata.... si k mie lene sa ies afara si sa fac poza io :D
|
cauta pe la sectiunea MASINA MEA > RENAULT ..de pe forum ...poate gaseshti ceva
|
hmm... buna idee...thanks :P
|
salut baieti...nu am mai intrat de ceva timp pe net...ca nu prea am avut cand..Hristos A INVIAT!..cam cu intarziere..(a2a zi de paste)..dar..:)
|
adevarat a inviat... am vrut sa fac si spatele la megane azi... dar nam gasit nici o poza k lumea... si am iesit afara sa fac poza la unu si am ramas fara baterie :lol:
|
vorba multa saracia omului...
mai bine bagati nisthe desene meseriashe. spor! |
2 Attachment(s)
poza ... si cerintzele ... deci aripi bombate ( da nu ca si la golfuri ci din toata aripa ), jantele din poza, pragurile sa fie un pic mai patratzoase si daca se poate alt spoiler ... ms anticipat!
|
pare interesant... nu promit nik acu...
|
1 Attachment(s)
uite aci ti-am facut-o io....ii numa o schita cam nereusita:D:D:D.....dar ca sa-ti faci o idee...sper sa-ti placa....daca ti-o traba in original imi zici ca doar suntem vecini(de garaje):D:D:D.....bafta
|
incerci sa imiti un audi :P
mult prea agresiv spoileru... si prea simplu restu |
3 Attachment(s)
faceti-mi si mie masina pls da tunata ca a mea e stock
alegeti una dintre poze |
Quote:
Quote:
|
Quote:
hm ... nu sjtiam ca suntem vecini ... de garaje :D da ideea aia cu spoileru chiar ii cam prea de tot ... si cam f greu de realizat ... imi tra ceva ce sa si pot face |
las ca refac masina cu ceva realizabil:D:D:D
ps: (offtopic)te-am vazut azi fara praguri si alea le schimbi? |
1 Attachment(s)
uite aici ceva realizabil.....body kit-u exista.....nush cum sa fac altfel daca nu stiu si ce vrei......
|
arata mai misto...jantele au ramas un pic aiurea... poate reusesc si eu sa o fac
|
stiu de jante alea nu le-am mai refacut
|
hm ... pei acuma parca ii mai ok ... pragu l'ai prins chiar bine ca, cam asa o sa arate, cel putin partea din spate, la eleron nici nu ma gandesc, vreau sa fie o masjina asja mai gangsta :D da spoileru ala fata ii prea incarcat, adica chestiile de pe lateral nu traba, in rest itz ok :-) ms fain!
|
noh ma bucur ca la prag am nimerit-o ....la spoileru' fata dami un model sau ceva care sa til fac ca nu pot sal nimeresc si pe ala:D:D:D:D
|
1 Attachment(s)
uite asja ;)
|
Cine se leaga la cap cu un Capri MKIII. L-am luat si vreau sa-l fac in stilul "muscle car".
Mai jos aveti un link catre o arhiva de poze. Va puteti alege care vi se pare mai buna pentru desen. http://www.fordcaprilaser.co.uk/pictures.htm |
poti sa dai si un exemplu d muscle car care iti place ... dupa aia le topim la 1000 d grade si le combinam :p
|
2 Attachment(s)
sa nu-mi dati in cap va rog... sunt intr-o stare proasta d inspiratie...
astept comentarii si sfaturi :D |
da!bine Ace Axel!frumos fordu.
Pt roti si umbre tari iti recomand un marker negru.se obtine un efect frumos de contrast.eventual si pt masina,foloseste marker de diferite culori.si in combinatie cu creioanele colorate iese aproape reala,daca stii cum sa fentezi reflexiile,lumina/umbra. bafta! |
ms ad1... e km prima masina in care folosesc culori si incerc sa ii dau si reflexii si porkrii... mai am mult d lucru
|
Quote:
Am nishte imagini aduse de pe net, insa nu stiu cum sa le uploadez. Ar fi necesar ca si idee pentru linia necesara a masinii. Altfel schita e super ca si idee, insa eu vreau ceva mai clasic. |
ma bucur k tia placut...
pt a uploada poze dai "go advanced" sub quick reply... si apoi knd iti apare meniu ... deasupra ferestrei in care scrii ai sa iti alegi fontu... langa el e o agrafa...dai click p aia si o sa iti apara alt meniu de unde poti uploada pozele... sper sa t descurci.. succes |
sau dai click pe butonu Manage Attachments ...e mai simplu
nice work Ace ! |
thanks lks...
interesanta idea din giful de la semnatura ta... funny even :lol: |
Nu ma lasa. Cred ca e de viona conexiunea mea la net (cu un Zapp H150). O sa incerc de pe alta conexiune.
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:03. |
- Copyright 2026 4Tuning