![]() |
Re: Logan 1.6 8v VS. ....
:lol: ar fi fost culmea .... nu, a incercat cu saxo 1.6 8 valve .. s`a tinut ok de el !
|
Mihai , tu ejti baiatu cu dizele de 2.1 ? daca da , imi plac plecarile tale , si fumu` :))
Da , pacat cu ploaie , ca sa terminat repede. |
dap .. eu sunt cu harbu fumegator :lol:
se pare ca nici azi nu tine vremea cu noi ... poate in timpu saptamanii ceva !sau poate ajung in buc ca am sa`mi iau revansa de la cineva :D |
pacat de vreme ca as fi incercat si eu sa vad cum stu cu loganul...dar poate nu intra zilele in sac si reusim ceva;)
|
taz ... avem local , saxo .. sa vedem ce si cum ;)
|
e slab saxo-ul
|
vei avea o surpiza ;) nu e chiar asa slab pe cum pare !hai sa nu mai poluam topicul aiurea ;) doritori sigur mai sunt pe aici sa`i lasam sa se afirme
|
da , ma batut saxo-ul , pana la treapta 3 la sfarsit am stat in fata , cand am dat 4 , a sarit ca broasca o masina in fata..si pe urma lua distanta usor usor.
ce inseamna si kilele astea :) |
cu 325 VANOS faci ??
|
ai impresia ca am un motor periculos da ma provoci cu 325 ? :lol:
|
Quote:
buna gluma...in seara asta daca ne permite timpul ma compar cu saxo si in functie de rezultat vedem cum facem si cu golanul;) |
te-ai dat cu colt-ul lui kiki?
|
da..mai demult , are prea multe umblaciuni sa ma compar cu el.
|
Quote:
cu saxo am 1-0 dar as mai vrea odata...ca se tinea destul de bine...la cat atarna e si normal:lol: |
Quote:
poate facem o etapa;) |
Quote:
|
saxo nu si`a dat muzica jos ... pana acum.. daca il conving mai scapa de ceva kg ..(conteazaf mult la putere mica ... )si atunci se schimba situatia :D ramane pe maine etapa .. vin pregatit pt vr (dupa cutiuta magica... cica suntem cam p`acolo la timp :D)
|
ma mai primiti si pe mine la provocarile astea de 110 cai am 115:-)
|
115 bine hraniti :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
care a fost diferentza intre tine si saxo?
sunt curios ptr ca mie saxo m-a dat cu doua masini si incerc sa anticipez ce s-ar intampla intre noi cand ar avea loc cursa;) |
tot c`am asa , cu 2 masini , nu stiu exact.
cu kiki la fel , a fost de mult si chiar nu mai stiu , oricum au fost cateva masini. |
Am inteles ca "mananci pe paine" loganuri 1,6 16 valve... vino la tulcea pe 18 octombrie la curse...
|
sejule s-ar putea sa ai o surpriza, poate o sa imi bag putin unghiile in masina daca ma lasa proprietaru sa te bata si pe tine:D
|
kiki, cum crezi ca sta cu mine?
tu ce ai facut cu colt-ul impotriva lui? |
pey...e de vazut voi 2...totusi cred ca il bati dar vezi si tu...
|
Quote:
Vezi ca tu cu coltul n-ai vrut sa te dai cu mine cand ai fost la tulcea... iar timpul meu pe 400m a fost mai bun decat al tau ;) |
ma dadeam oricand, mereu cand vroiam s a ne dam erai deja vorbit cu altu eu nu m-am dat decat de 3 ori atat in calificari si dupa a fost manaria aia nesimtita unde am fost descalificat
|
Quote:
Succes acum la curse... esti la alta grupa acum:-P scuze de off-topic |
nu am plecat in fata, eram pe slikuri si plecam cu masina din limitare, la 00:00 saream ca o broasca minim 2 masini in fata, nu patinam deloc, dasta am fost descalificat ca sa sti si tu...ma rog nu conteaza, + ca in calificari nu am tras tare sa omor masina tocmai pentru eliminatorii
PS: parca la eliminatorii daca erau dubii se putea repeta cursa, corect era sa ne mai dam o data, dar eu eram venit de la buc, civicul era local, toata lumea stia si vedea ca nu are ce sa imi faca si atunci sa descalificam pe post... |
Propun mutarea catorva posturi de aici la sectiunea divertisment .
|
Quote:
|
125 cai pe 1200 kg parca
|
pe 1060kg :)
|
si mai bine:D
|
kiki, as vrea sa ne mai dam o data cu colt-ul daca ai timp; mi-am imbunatatit plecarile :D
Scz de off-topic! |
gabin , daca ajungi in pl ! o sa vreau sa incerc si eu cu tine ;)
|
Ca sa nu se inteleaga gresit, pl de la Ploiesti! :)
Posibil sa ajung si eu, o sa vorbesc cu Kiki ca doar el am vazut ca va mai viziteaza in weekend-uri si vin cu el. Cu ce masina vrei sa incerci cu mine? Barem sa stiu si eu asa ca idee. |
citroen bx turbo diesel ... vezi ca e topic la sectiunea citroen/masina mea ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:32. |
- Copyright 2026 4Tuning