Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Campionat intre Cluburi Auto Constantene (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/14411-campionat-cluburi-auto-constantene.html)

ERY 14-03-06 20:18

Re: Campionat intre Cluburi Auto Constantene

Pai asta ai putea discuta cu ZoliaT si sa ii faci putina reclama evenimentului. Important e cand vrei sa il faci. Sa ai toate aprobarile si sa stii o data exact cand se va desfasura.
Si cand spui participare te referi la concurenti? Pt ca sigur acestia nu vor lipsi, dar si nr lor fluctueaza in fct de mai multi factori. Data cursei, locatie, premii, tip cursa ......

ZET-EVO 14-03-06 20:21

Am inteles. Eu ma apuc sa fac rost de aceste aprobari si vi le voi prezenta pas cu pas. Multumesc pentru un post placut si bine intentionat din care pot deduce ceva. Multumesc ERY!

ERY 14-03-06 20:22

Pentru putin.

GABBY_ 14-03-06 21:37

- fara off topic te rog - ERY

x-28-TRA 14-03-06 22:39

zet evoo ai spus ca ,cursa de la bt e cu ACR .CEA CE REZULTA CA ACR ARE ACTE PENTRU ORGANIZAREA RALIULUI.
vezii ca autorizatzi de la primarie trebuie depusa cu 1 luna inainte . iar rea intentzie nu e din partea nimanui doar ca nu ii intereseaza .
iar lucruri din astea ca org un raliu o poate spune toata lumea . si pina nu ai contractul semnat cu locatzia nu te lauda si nici nu stringe sponsorii . asta e un sfat as prietenesc

79BYG 15-03-06 11:44

Quote:

Originally Posted by ZET-EVO
Si tu ai dreptate. Sunt perfect de acord cu tine. Dar eu stiu ca actele mele sunt pe drum. M-am apucat de ele... am platit taxe... am legalizat... acum sa vina aprobari ca alea dureaza mult. Stiu ca am fugit mult cu celalalt Team Leader si ca am dat o groaza de bani (capital, acte legalizate, copii legalizate, taxa cerere, grefier lalalalalala) si nu suport ca cineva sa-mi jigneasca clubul. Atunci cand gresesc recunosc. Dar atunci cand am dreptate nu vreau discutii. Si am dat-o rau in OFFTOPIC si hai sa revenim. Repet:

- Ar fi cineva din CONSTANTA sa participe la acest eveniment?
- Daca nu vreti voi sa ajutati... lasati ca ma voi sfatui sigur ca sa fie o corecta si bine infaptuita organizare
- Pentru ca evenimentul sa aiba loc... spuneti-mi ca sunteti interesati si eu ma apuc sa dau cu ochiul si informarea acolo unde trebuie (si da... voi apela si la relatii ca fara nu se poate)

Prietene : ma bag si eu in seama ( CA UN SFAT ) ..
Vrei sa organizezi o competitie intre cluburile constantene ? ... OK ..super ideea,,,,,dar..
...pt organizarea acestui eveniment trebuie sa stii ca este nevoie de toate bazele legale..adika :

1 - si cel mai important- cine organizeaza cursa ?- asociatie sportiva legal inregistrata( MTS, iudecatorie, notariat,intrunita in minim 5 membrii fondatori, cu statut,(( pt ca in cazul in care domane fereste are loc un incident nedorit cineva trebuie sa raspunda)), ) - club sporitv - etc. - aveti asa ceva ???

2- spatiul sau spatiile pentru desfasurarea evenimentului cu un contract semnat inainte minim 2 saaptamani..FOARTE IMPORTANT

3- autorizatii pentru desfasurarea evenimentului : adika : primarie chiar daca este organiat pe un spatiu privat (primaria trebuie informata asupra acestui lucru ), politie , pompieri , jandarmerie, - institutii carora trebuie sa le aduci la cunostinta desprte eveniment pentru evitarea de incidente care tin de fiecare institutie in parte

4 - eventualii sponsori si parteneri media ( care daca nu cunosti sau ma rog NU AI PILE ,, e foarte greu sa te ajute cineva ,, toate usile ti se trantesc in nas..NU SE POATE NE PARE RAW.....

....daca imi raspuzi la intrebarile astea sincer ai tot sprijinul meu si celor de la x-team in organizarea acestui eveniment , care este o idee excelenta, DAR dupa aceea iti mai adresez inca 4-5 intrebari si sfaturi

Cu respect .. BOGDAN BYG X-team.

ZET-EVO 15-03-06 13:17

Eu nu am nevoie de sprijinul vostru. Ca... fara suparare... cand altu face se baga toti la organizare... dar cand e vorba sa-ti propuna cineva de prima oara sa facem ceva nimeni. SI asta s-a intamplat in cazul vostru. Cand l-am intrebat pe Andu daca vrea sa fcem ceva impreuna (bineinteles ca ajutam cu bani si sponsori) - nu.. ca noi ne-am fact clubul ca sa facem noi curse. Asa ca va rog frumos sa nu mai aud ca ma ajuta nu stiu cine pe mine sau ca sprijin din partea nu stiu cui. M-am lamurit eu. Ma voi lasa ajutat doar de acele pers pe care le cunosc si nu de straini.

ZET-EVO 15-03-06 13:22

Si ERY data viitoare iti voi urma acel sfat. Ai avut dreptate si-mi regret acuma. Ca parca vin ca sacalii doar doar sa-ti dea in cap.

Psycho 15-03-06 17:39

Quote:

Eu nu am nevoie de sprijinul vostru. Ca... fara suparare... cand altu face se baga toti la organizare... dar cand e vorba sa-ti propuna cineva de prima oara sa facem ceva nimeni. SI asta s-a intamplat in cazul vostru. Cand l-am intrebat pe Andu daca vrea sa fcem ceva impreuna (bineinteles ca ajutam cu bani si sponsori) - nu.. ca noi ne-am fact clubul ca sa facem noi curse. Asa ca va rog frumos sa nu mai aud ca ma ajuta nu stiu cine pe mine sau ca sprijin din partea nu stiu cui. M-am lamurit eu. Ma voi lasa ajutat doar de acele pers pe care le cunosc si nu de straini.

ai zis cea mai mare prostie de pana acum

ZET-EVO 15-03-06 18:11

Din ce pricina?

ZET-EVO 15-03-06 18:16

Si nu-ti fie teama ca pe viitor nu voi da rasol. Cum am mai zis... si repet, am la cine apela. Si ma bucur tare ca sunteti interesat de soarta mea. Dar acuma doriti sa incetam cu aceste certuri? Ca vom scrie 100 de pagini si nimeni nu va inceta. Ca la certuri toti sunt primii am obs. In fine... AM GRESIT RAU DE TOT DAR GRAV IMENS atunci cand am postat acest anunt si recunosc. Am dato-n bara.Trebuia sa il pun cand aveam totul aranjat. Imi cer scuze pentru "Reclama" ce am facut-o clubului. Data viitoare voi stii cum sa procedez.

peter 15-03-06 18:44

mi se pare buna ideea...dar sa participe toate cluburile nu numai...2-3....

dar ne cam trebuie si niste $....nu ???

ZET-EVO 15-03-06 20:02

Noi cei din liga vom vb sambata despre acest lucru. Pana atunci hai sa incheiem discutiile aici.

Psycho 15-03-06 21:52

Quote:

Si nu-ti fie teama ca pe viitor nu voi da rasol. Cum am mai zis... si repet, am la cine apela. Si ma bucur tare ca sunteti interesat de soarta mea. Dar acuma doriti sa incetam cu aceste certuri? Ca vom scrie 100 de pagini si nimeni nu va inceta. Ca la certuri toti sunt primii am obs. In fine... AM GRESIT RAU DE TOT DAR GRAV IMENS atunci cand am postat acest anunt si recunosc. Am dato-n bara.Trebuia sa il pun cand aveam totul aranjat. Imi cer scuze pentru "Reclama" ce am facut-o clubului. Data viitoare voi stii cum sa procedez.

eu unu am evitat sa scriu la acest topic http://www.apimac.com/smiles/emotico...amac_drive.gif.. din anumite motive insa cred k primii carora ar fii trebuit sa le ceretzi ajutorul ar fii fost ei .. si stai calm k nu am zis`o in rautate .. si nu imi place sa ma cert cu nimeni http://www.apimac.com/smiles/emotico...amac_argue.gif

ceau http://www.apimac.com/smiles/emotico...ac_redface.gif

ZET-EVO 15-03-06 22:02

Nici mie. Chiar sunt satul de certuri. In fine... incheiem.

ERY 15-03-06 22:06

Deci se inchide topicul pana se hotareste ceva sigur ? Sau lucrurile sunt sigure si urmeaza o cursa?

x-28-TRA 15-03-06 22:09

okkk atuncii daca nu vrei sa te ajute nimenii dc mai intrebii in stinga si in dreapta cum se face si in ce fel .?
iar cea ce am spus cred ca ma sustine toata lumea ptr ca ne-am zbatut sa facem un club cu tot cea ce trebuie ca sa putem organiza singurii un raliu .

Mariomagic 15-03-06 22:37

Deci pana la urma se inscrie vre-un club? Sau doar se vb de plictiseala?

cristivw 15-03-06 22:40

cum ma pot inscrie si eu intr-un club? - aici -ERY

ZET-EVO 16-03-06 05:16

ERY din partea mea sterge-l de tot ca am facut o mare prostie. Voi face un alt thread cu pozele de la acte cand le voi scoate si gata. Eu zic ca asa e cel mai bine. Si mi-am invatat lectia. Si Andule... am intrebat eu pe cineva de organizare? NU cred.

ZET-EVO 16-03-06 05:23

Vedeti... voi nici macar nu ati citit cu atentie ce s-a scris pana acuma si deja dati replici. Andule... eu am un foarte mare respect pentru tine si stii prea bine de ce. Dar nu cred ca trebuia sa adresezi astfel de afirmatii.

ERY 16-03-06 09:02

Quote:

ERY din partea mea sterge-l de tot ca am facut o mare prostie. Voi face un alt thread cu pozele de la acte cand le voi scoate si gata. Eu zic ca asa e cel mai bine. Si mi-am invatat lectia. Si Andule... am intrebat eu pe cineva de organizare? NU cred.

Se inchide !

All times are GMT +2. The time now is 15:11.

- Copyright 2026 4Tuning