![]() |
Re:
Quote:
si dreptate cu franele , astia mai masivi sunt mai greu de oprit |
corect! :ihearu: asa e!
|
deabia ashtept sa vad ce celica iti ei :lol:
ce model :?: mai veche,mai noua :?: :peace: |
3 Attachment(s)
un celik de genu' asta :?: :twisted: :P
frumos motoru' nu :?: :wink: |
:lol: man ... e frumoasa ... da hai sa iti zic un mic secret! trece timpu si masina aia a imbatranit!
|
akimoto, dak achizitionezi un Type-R sa nu uiti ce ai zis, ca ii plimbi pe cei interesati, mie imi place mult masina aia, si n-am avut ocazia sa vad cum mere, deci ... :)
n0namee, pai unde-s planurile pt motor :P . la o celica, ca a lui one te gandeai :?: |
:roll: boss ce ai zice tu daca te-ai uita pe prima pagina! hmm ?
|
:oops: sorry am uitat, cam cat costa jucaria?
|
pai e cam 12 000 cu taxe cu tot . CBR de 600 nou.
dar la SH pot sa imi gasesc unu mult mai ieftin. daca imi iau unu de prin 2000 ala cred ca il gasesc si pe la 3000. |
nice, nice o sa fii the fastest in the crew.
PS: ne vedem azi la 7:45 la tine la colt? |
dap ... da vezi ca mergem pe jos!
|
3 Attachment(s)
hai ca scriu si eu unu` din visele mele :P ma-am gandit si eu la un mitsubishi galant,nush daca e fain da merge sa vedem ce-o fi pana voi avea si eu 18 ani
|
2 Attachment(s)
inca niste poze PS: akimoto si eu o sa vreau o tura cu noua ta masina :wink:
|
pt unu din asta exista sanse sa renunt la golfu' meu
adevaru' e ca sansele sunt foarte mici :twisted: |
aki
|
tm nos: linku nu (mai ) merge .. s-o fi vandut masina :P
galantu alb de mai sus e belea rau de tot !!! |
1 Attachment(s)
poza care o am wallpaper...
2004 Honda Civic Type-R The exciting and iconic Civic Type-R doesn’t go unchanged and new for 2004 are a lighter flywheel and clutch assembly. Reducing inertia makes the engine more responsive and coincidentally shaves 0.2 secs off the 0-62 mph time (now 6.6 sec). There are also new brake callipers that incorporate the Type-R logo for added exclusivity. Door mirror-mounted indicators, a front spoiler similar to that on Sport models, a front grille unique to Type-R, and three light blue projector style headlamps complete the picture. Inside, there are now red seat inserts and door panels, as well as red headrest aperture, to further emphasise the car’s out and out sporty nature. The Type R benefits considerably from the NVH (noise vibration and harshness) tuning applied to the whole range. |
:cry: mi-am vandut masina :(
|
:( pacat, ca era ceva de capu ei. las ca cu banii aia iti faci afacerea si dak iese banu i-ti iei ceva mai fain.
PS: cu cat ai dat-o? |
:cry: nu conteaza. va jur in schimb ca aveam lacrimi in ochi cand am vazut-o ca ia coltu. am un cotet in schimbu ei si toti sunt fericiti a e mai noua ca e mai buna si mai ieftina ca consuma mai putin. dar nu are nici un feeling ... nimic. asa ca din postul meu cu visele ... renunt la primul dintre ele. ramane motoru si celica noua!
|
:( hmm..pacat...dar ce masina ai acuma ?..dacie noua ? :( lasa ma gandestete ca o sa te plimbi mai mult noaptea dupa ce vii de la dracula :)
|
:wink: nu am dacie!
|
deci nu vrei sa ne spui.... :?
|
Auzi Cioli, dar tu de ce 325 vb sa il iei cu 4 mii sa il faci pe fratetu :?: Da si tu detalii :?
|
lol in mama lu rahan
325 dupa 89' ca are injectie electronica si are 192 de cai...plus cateva modificari facute de mine...hmm...sau daca gasesc vreo honda mai suparata la banii astia..dar nu prea cred ..si vezi de ce vreau eu masina asta ...tare si eftina...daca vine akimoto cu vreo honda tare si eftina poate scimbam parerea despre 325 darpana atunci..325 Rulz :) lol eu vorbesc multe acuma dar parca vad ca peste 2 ani o sa ma plimb in dacie..bine oricum slabe sanse :twisted: parerea mea: 325 cel mai bun raport pret calitate putere am dreptatas si lol la 4 mii imi iau unu abeton beon am vazut 325 destul de bine arata la 2000 deci creddema la 4 mii iau unu jale...dar cand ma gandesc la benzina care o sa-mio consume.. :( 18-22 :( dar o sa si mearga sa speram ca nu osa fie doar vise :) |
Te referi la ursuletz sau la pisicutza :?:
|
lol URS(uletz)
dar nici cu o pisi nu mas supara dar parca parca mai bene un URS este unu modificat de vanzare pe calea Buzisului chiar la iesire..umflat alea alea super fain motoru nu stiu cum mere... partea rea e ca mlte dintr ursane is trase dar na..masini si masini nu tote-s la fel (sper)... n0namee totusi cand afla internetu ce masina ti-ai luat lol :?: oricum e bine ca n-ai dacie..asta-i un inceput :) |
BMW 325(e30) pana in '87 dezvolta 171 cp,dupa '87 dezvolta 192 cp
|
Nu vreau sa para falsa modestie:
BMW 530d cu aspect M5 Filtru aer+tobe (de la galerie si nu doar finala,care de obicei pe 530d poarta semnatura AcSchnitzer) si poate si un cip. Masia dezvolta in mod normal 193 cp si are o acceleratie de la 0-100 km in 7,8 sec,iar dupa modificari presupun ca ajunge la aprox. 250 cp(incluzand cipul) si se mai amelioreaza si acceleratia de la 0-100 km. Si evident,muzica. Cam atat. |
nOname , cu cat ai dat-o si ce masina ti-ai luat ?
|
lol speedy yo ce crezi ca incerc sa aflu :?:
nu vrea sa ne zica omu' :? |
Bah da curiosi sunteti ... mi-am luat un dizelar! nu trage ... nu fuge ... nu urla ... DAR FUNCTIONEAZA!!!!! si la cum stau eu acum cu banii de prost ... imi permit chiar sa ma si plimb cu el. consuma 6 l la suta de km! asta in oras! si e si mai noua! ma rog nu cu mult da e mai noua!
aialalta am dat-o practic la schimb ... numa ca avea cauciucu rupt ... geanta indoita ... lonjeronu si suporti de la motor rupti. toate astea de la o mica intalnire cu o bordura intr-un efort disperat de a evita un cacat de biciclist care nici macar nu s-a catadicsit sa se uite in spate idiotu! |
ce dizelar?
|
we want details :D
|
:twisted: surpriza! las ca o sa vedeti voi!
|
asa tinene in suspans, macar marca masinii poti sa ne-o spui :(
|
ceva VW ? ca alea consuma deobicei putzin :lol:
sau ii o lada :?: :twisted: |
8) Uai ma omorati ... sa vezi ce ne omoara iar akimoto ca i-am facut doua pagini de offtopic. nu va zic nu intelegeti!!!! o sa vedeti ... lasati-ma si pe mine sa va fac o sugipriza!
|
n0namee, vad ca ai adoptat si tu tehnica akimoto. vezi, ai invatat ceva de la el :lol:
|
Poate se fie un VW Golf 1.6 D ca alea manca 6 in oras si nici nu is cu mult mai noi ca scirocco :?
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:13. |
- Copyright 2026 4Tuning