![]() |
Re: Provocari
cristi tu cati cai ai ??? bmwu` e cam puturos... merg pe mana lu` cristi....
codrin... tu cu ce mashina ?:P |
140 cp adik 138 mai exact..
|
Eu merg pe mana bmw-ului :lol:
|
Eu Merg Pe Mana Plitiei Dac O Sa Ne Pandeasca
|
Deci totate provocarile de aici se vor pune in practica doar daca o sa participam la legale..
|
sfw ... eu l-am vazut sambata cand s-a dat cu uof... shi ... nu pera m-a impresionat...are destui mortzi...
|
Cristi cand incelegalele
|
SFW vorbeste ca sa ma enerveze..Oricum il provoc si pe el, da sa vina cu a SFW ala mare si mai rosu, de 180 cp..sti tu..
|
ah, posibil atunci ...
uof cati cai are? |
Pai o sa se fac prin iasi sau prin apropiere si daca sunteti adevarati suporteri ai tuningului o sa mergeti cu totii, si acolo o sa ne dam..
|
126 zice ala ce ia pus cipul
|
Si te fac si cu ala mare si rosu .... :shock: :D
|
dar eu cred ca are vreo 115 cp
|
Mmm..nu stiu..park am mai facut noi odata..cred ca ma faci..da daca conduce tatal tau te fac...da sa nu ii zici ca are si treapta aia sport..
|
ce mashina e ala mare shi rosu:)
|
Quote:
|
tibi.....te provoc tata. te tine. ca si asa ziceai ca esti sofer ca bla la. ca pot sa am orice masina ca ma faci. ce zici?
|
da tata eu aleg traseu tu mashinile capoate pot sa vin shi eu cu a lui tata de 110 cp sa te vad atunci
|
am tupeu. gandeste-te ca e mai mare a ta. si mai grea. eu vreau. ma tine. sa-ti mai taca gura odata cu -sofer bun- si alte alea.:)
|
ma nu mai fii cu capu ca am mai multa experieta ca tine
nu poti nega asta |
codrin44 are o laguna2 cum are vsa.
|
de ford ce se mai aude
|
Da are Diesel..are 115 cp sau ceva de genul asta..Eu vreau unu cu 2.0 benzina..Adik il vreau pe VSA..
|
Quote:
|
codrin44, i'm yours!!! Ziceai ca ai 107, eu am 108.8 :P
|
Quote:
|
Postul asta era pt mine cristi? :-)
Daca da ... ok ... o sa conduca proprietara ... :-) si o sa te faca ... pariu :D |
ML-ul il astept eu cristi :lol: :lol: :lol: :lol:
Da eu cred ca si masina aia de 140 cai e posibil sa il faca ... :D |
Quote:
Poate o sa vin eu intr-o zi cu o masina pt tine Andr3i ... tot 1.6 110 cai da renault ... nu stiu ... poate :D |
Quote:
|
nu stiu exact cat face aia dar eu zic ca e pe aproape :D
|
Quote:
|
Quote:
experienta mai multa ai. nu zic nu. dar...... e o chestie asa...de moment. :D lasa ca vedem noi. |
Quote:
|
apropo.. dak vreti sa puneti in practica provocarile, cel mai probabil va fi o legala pe 1 mai la mare...
deci... cine are tupeu... sa vina ;) |
Quote:
|
ba. da care are 1.5 diesel?
|
de acum intr-un an de zile o sa pot provoca pe SFW shi jabbster..pana atunci ,ma multumesc cu urmatorii:
VA PROVOC bc 04 aju(k sa iti inchid gura pt totdeauna...glumeam,dar de facut te fac)uscat sa fie.. accelerator geanina tzampu cu al lui matiz rosu logan 1.4(ca ala de 1.6 m-a facut) shi razvan MDK(cati cai ai ?k pe bune nu stiu cati am pierdut pe drum fiecare din noi...) p.s.pana la vara se transforma MAZDAlina in scuter..shi asa vroiam sa dau de A in vara:)) |
Eugen, accept provocarea:-)
|
EuGenius, accepti o provocare? Te las cu 10 m in fata... what do you say? (vb serios)
Eu pana acum am asa: EU - CODRIN44 EU - TAM (cu masina noua) :twisted: |
| All times are GMT +2. The time now is 23:07. |
- Copyright 2026 4Tuning