![]() |
Re: Satu Mare ?
...asteptam cu nerabdare acel magazin sper sa inlocuiasca acel gol pe care l-am avut noi satmarenii pana acuma in domeniul sound....
|
masina ca masina...dar de unde bani? :(
|
domnu db flex este unu eu cred ca voi fi celalalt deci din start primiti doua magazine !!!ce cool va fi nu??oferte de oferte!!!tu db flex cu ce produse te prezinti????
|
va fi mijto...dak este oferta...va fi si cerere...la inceput va fi mai greu...cred eu...pana afla lumea...si pana se convinge...dar dupa aceea...sa speram pt voi k va merge...
aveti bani de amenzi? :)...sa nu va jucati k va frige rau garda financiara...;) |
Quote:
|
hmmmm....super tare masina inca nu am vazut-o pe strazi. Cre ca era facuta peste iarna asta dovedeste ca nu toata lumea doarme :)) are un body kit super culoarea i se potriveste o primit faruri de punto e clean in lateral cu genti fainute....felicitari EDY!!!!
|
....si asteptam alfa-u .......
|
Super tare masinutza!!!!Am auzit ca edy isi face o jucarie noua da nu am apucat pana acuma sa o vad!Bravo Edy Super tare!!!!
|
....aiaiai ce-un dibolllll....:) seria M
|
salutare frati vitezomani...va asteptam cu masini nou tunnin.....doar renaultul pana acum cu poze?
|
sa va desfatati...
3 Attachment(s)
cateva idei pt proprietarii care au masini asemanatoare....si vor sa nu mai fie stock!
|
eu zic sa sunt cateva masini fain tuningate in sm ... da` nu is chiara asa de multe ..
si in legatura cu intratu` in cluburile astea ... eu zic ca pentru cineva care are numa` o dacie mai amarata .. nu merita .. numa` aia cu masini de masini .. cam atata pentru acum ... |
....aiaiai ce-un dibolllll.... seria M
Apoi nu ii seria M doar motorul.Sper ca in timp sa am bani sa mai pun niste parti M pe el.Deocamdata imi trebuioe un talon si mai ales bani de talon:-) Dar nu ma grabesc ca mai este timp.Sper ca pana la vara sa-l termin.Dak nu.......asta e...Oricum o sa ma auziti prin oras:-P |
Quote:
|
eu pe forum aici is demult ...
da nah` ... permisu` il am numa` din decembrie .. da` e bine si asa ... macar il am si eu pana la urma .. ca l-am asteptat |
incet...dar sigur se aduna lumea...spark...unde esti la liceu...dak esti...k vad k esti si u mai tanar :)
|
Juana_man...inca astept mailul de la tine...sper k o sa imi scri in viitorul apropiat...si...de curiozitate? te pricepi la mecanica? motoare si de astea?
|
da .. is ink tinerel ... la liceu ... emin`
si banuiesc ca si u esti la liceu` ca ai numa` 18 ani .. |
la emi? in ce cls esti si cum te cheama? k sigur te cunosc :))...
|
pm ... atunci .. nu aici pe forum ... :)
|
1 Attachment(s)
salutare fratilor!....da la buc. merge cineva dintre voi?....cu un pic de noroc eu o sa ajung :)
|
de mers as vrea sa merg ... care nu ar vrea ...
da` nu cred ca o sa ajung eu anu` asta pe la buc` ... cine stie .. poate la anu` ... sa speram :) |
holdo...parca ziceai ca nu mergi :)...cu ce mergi? daca este loc pe undeva m-as duce si eu...
|
am vazut aseara in oras un A6 tuningat...dah ce bengos arata...si mai sunt masini mijto in orasu asta...
|
Salutare tinerilor....mai renaultul ala l-am mai vazut prin oras.....da avea alte spoilere parca,daca bine tin minte,in orice caz ii fain....cine merge la buc.din SM,mi-ar placea sa ajung si eu pe-acolo...domnu SoundIdentity m-ar interesa niste spoilere pt.BMW-ul meu,ii un E30(ursulet),daca ai ceva poze bagale pe pagina si un pret informativa la ele......mersi....PA.
|
raul...a 2-a parte ii cam offtopic...mai bine ii trimiti un pm...ii mai sigur k iti va raspunde...
|
incercati sa faceti poze la toate masinile tuningate din oras...sau masinile tari...sa punem si noi poze sa vada lumea ce potential are satmaru...ce ziceti?
|
Deci care merge in 1-2 aprilie( parca atunci ii showu nu? :) ) la Bucuresti. Carei la liceul eminescu? Sami dea un pm poate organizam o mica "excursie". Astept!!! Maine cred ca fac o mica plimbarica prin satmar sa fac niste poze :). Apropo pot sa spun ca avem cele mai tari taxiuri din tara!! IEEE :))
|
hmmm...excursie??? suna bine...dah cu ce si cu cine?
|
sa traiti frati vitezomani! cine are nevoie de niste jante de opel astra cu cauciucuri pe 15" sa imi spuna....pret 300 de euro...jante de aliaj originale in 5 spite....cu cauciucuri de vara ! cine vrea sa trimita un mesaj! noroc sa aveti si blana placuta
|
se vede ca a venit primavara ... ;)
aseara cand am fost prin oras .. tare multa lumea era cu masina ... stateam in park si unu care facea sensu` o intros cu frana de mana in parcarea aia de lanca catedrala aia romano catolica .. si .. mai multe chestii o fost aseara ... cum ziceam ... s-a deschis sezonu` ... ;) |
imi pare bine sa vad ca am trezit o parte din Satu Mare cind am facut acest topic............8) sper sa fiti cati mai multi ........;)
|
cam asa ceva .... cu cat mai multzi cu atat mai bine ... pt toata lumea ... ;)
|
da.....cam asa ceva Criwar....am crezut ca imi va raspunde daca tot a intrat pe pagina la noi....mai snoopy ai dreptate,aici in SM is cele mai faine taxiuri din toata tara:)Mai chiar ar fi fain sa mergem la Buc....cu cine si cu ce...hmmm...a venit primavara si pt.fete:)fereasca d'zeu ce fete avem.......
|
cine are cel mai valoros sound la voi in sm si in ce masina e ?
|
aici in SM is cele mai faine taxiuri din toata tara
|
sa speram ca o sa fie si cele mai faine masini modificate din tara:P Cam greu vom ajunge da cu multa munca se poate.Hai ca in SM deja e la moda modificatu masinii si pot sa zic ca nu stam chiar rau pentru inceput.Nu??
|
Quote:
|
pana pe 14 mai...:(...totusi ii o veste buna...a fi miscare si la SM...suntem pe drumul bun...la aeroport sau prin centru va fi?
|
pai...la ce strazi avem...cam dificil a fi raliul ala :)...cat despre liniute nu vad unde s-ar putea desfasura in oras...doar spre aeroport...blaga...parc industrial...sau...voi va mai dati...pe unde umblati? k eu ink nu m-am apucat de astea...dah urmeaza :)...sper.
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:33. |
- Copyright 2026 4Tuning