Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oltcit tuning (https://forum.4tuning.ro/135-oltcit-tuning.html)
-   -   Praguri Oltcit ... (https://forum.4tuning.ro/135-oltcit-tuning/14360-praguri-oltcit.html)

Dumitru Cristian 14-03-07 15:34

Re: Praguri Oltcit ...

2 Attachment(s)
Model din asta de unde gasesc?? Are cineva la mana a 2-a???

Ja_Rule 14-03-07 18:18

1 Attachment(s)
vezi la Dimitrov la magazinu` oltcit ... de acolo le`am luat eu

andreiuuu 25-03-07 19:59

Baieti am si eu niste intrebari ... sunt in craiova si am un megane 2003. La fibrocom acolo ce pot sa faca aia ? Bari spoilere praguri vopsitorie si mai ce? Pot sa mi vopsesc acolo etrierii de la frane, barile ,jentiel , niste pleoape. E si un magazin de tuning care are accesorii ?:sad:

andreiuuu 28-03-07 12:21

Am fost acolo si nu au pt masini straine dupa anu 2000

raduku 21-04-07 18:52

salutare.Cine ma poate ajuta si pe mine cu niste praguri d oltcit? platesc transportul si deranjul.Sunt din Cluj si prin apropiere nu gasesc asa ceva.Nr de tel.0751333680.multumesc.

lupu 16-06-07 17:38

1 Attachment(s)
pe mine ma intereseaza cum sa le montez..daca stie cineva is praguri ca alea de la fibrocom..dealea impletite..dar nush cum sa le pun si nu as da bani la altcineva pt ca detin un atelier si am tot ce trebe..pe mine ma intereseaza metoda..ca naj vrea sa le stric incercand sami dau seama ce si cum...mai bine o metoda deja folosita decat experimente pe banii mei
:D 10x

Cristip1970 19-06-07 17:13

Quote:

Originally Posted by lupu (Post 951384)
pe mine ma intereseaza cum sa le montez..daca stie cineva is praguri ca alea de la fibrocom..dealea impletite..dar nush cum sa le pun si nu as da bani la altcineva pt ca detin un atelier si am tot ce trebe..pe mine ma intereseaza metoda..ca naj vrea sa le stric incercand sami dau seama ce si cum...mai bine o metoda deja folosita decat experimente pe banii mei
:D 10x

Cred ca mai intai te orientezi unde pe masina le prinzi si cu ce vrei sa le fixezi . Holsuruburile ar fi bune . Alea de tabla sau autofiletante . Vezi de poti sa le inneci capetele apoi pe prag sa fie ascunse dar depinde de grosimea ce o au .

bobocu91 22-06-09 00:20

Scuze ca "reinviu" acest topic, am si eu o intrebare pentru cei care stati in craiova (in special), se mai fabrica praguri noi impletite?

Alex_Mig 22-06-09 09:40

2 Attachment(s)
Da se mai fabrica la Faberplast si la Fibrocom!
Modelul de mai jos din poze unde gasesc??

bodyspeed 22-06-09 11:45

Quote:

Originally Posted by Alex_Mig (Post 2427309)
Da se mai fabrica la Faberplast si la Fibrocom!
Modelul de mai jos din poze unde gasesc??

Faberplast doar butoaie mai fabrică , recomand să te duci să întrebi , o să spună că sunt prea ocupaţi si punct, poate să îi stimulezi cu ceva , dar nu ştiu ;)
La fibrocom o să zică că nu mai fac de oltcit .. că aia e maşină etc, poate să insişti să îţi toarne în matriţă şi că le tai tu pentru oltcit, din cate stiu au matriţă mai mare si le taiau şi punau capac pentru oltcit:D

Alex_Mig 22-06-09 12:07

Am sunat eu acum ceva timp si au spus ca fac ,dar sun ocupati si sa revint la sfarsit de luna.
Bodyspeed nu sti unde gasesc modelele de mai jos?

giny 22-06-09 18:44

Quote:

Originally Posted by Alex_Mig (Post 2427734)
Am sunat eu acum ceva timp si au spus ca fac ,dar sun ocupati si sa revint la sfarsit de luna.
Bodyspeed nu sti unde gasesc modelele de mai jos?

intreaba-l pe catalin (RMEu) daca mai are pragurile lui de le avea inainte si daca le mai da,dealea de am si eu...

Alex_Mig 22-06-09 22:32

Pragurile actuale de pe RME le vreau:).

MihaiS 22-10-09 14:27

Quote:

Originally Posted by Dumitru Cristian (Post 797749)
Model din asta de unde gasesc?? Are cineva la mana a 2-a???

am eu. pt detalii pm.

Quote:

Originally Posted by Alex_Mig (Post 2429487)
Pragurile actuale de pe RME le vreau:).

am eu praguri identice...

Dumitru Cristian 30-10-09 01:09

Mihai in 2007 cautam. Am facut rost si m-am si convins ca nu-mi plac chiar asa de mult:-)
Ms oricum!

All times are GMT +2. The time now is 19:18.

- Copyright 2026 4Tuning