![]() |
Re: 4TuningTIME Pitesti Editia 2 , 17 - 18 octombie
cei de la burn si de la drift pot sa vina Duminica ora 10:00 si cei de la expo Sambata ora 07:00 si daca cei de la burn and drift vor sa isi expuna masina tot sambata .
Dap se fac inscrieri si la fata locului. Meteo am vazut si eu ca week asta va ploua dar week viitor conteaza :)) |
oricum la expo, daca si numai DACA va ploua ceea ce sper sa nu se intample avem noroc ca masinile vor parcate sub pod si sunt ferite de vremea rea :D
|
Quote:
|
de ce dispar posturi???
|
daca venim de sambata cum va fi cu, cazarea? :) pe unde am putea sa ne retragem si noi :D
|
la 150m de mall este un hotel/pensiune unde au vorbit baietii de camere....costa 50ron camera de 2-3 persoane daca nu ma insel
|
Quote:
|
Quote:
Nu putem stii cum va fii vreamea . Oricum in caz Doamne Fereste va ploua putem baga destul de multe masini in Mall si in partea spre raul arges (cei care ati fost stiti) este acoperit mall cu o suprafata de 15 metri latime si 100 lugime deci mai intra masini si acolo destul de multe . V-am mai pregatit o surpriza in parcarea mall va fii un Cort de 400 metri patrati . In acel cort seara va fii party . Dj , Roboti , si cat mai multe femei :)) Cei care vor veni sunt sigur ca nu au cum sa nu se distreze si sa se simta bine . Cei care au fost la primul eveniment pot confirma ca sau distrat si cred ca sau simtit bine dupa comentarile care l-am vazut dupa eveniment . Va astept in numar cat mai mare . |
referitor la dormit... nu stiu cat o sa dormitzi voi sambata noaptea daca facem IAR GRATAR LA 12 NOAPTEA IN FATZA LA MALL LA INTRAREA PRINCIPALA =)) deci.... luatzi`va gandul de la somn... apropo eu vreau party in cortul ala...apoi dupa spargere la cort...trecem la gratar :X ca ma ia foamea.. :))
|
trebuie si putin dormit .. ca unii au multicel de condus duminica :D
si daca pleci vineri noaptea , sambata stai toata ziua , sambata noaptea rupi , duminica te uiti la drifturi si apoi iar conduci ... si luni mai intrii si la munca ... viiiiis :D |
Da corect :D si oleaca de nani :))
|
asa :) atunci aduc tigaia si facem si clatite =)) la grataru ala :))
|
legat de cazari si restu o sa va dam mai multe detalii la fatza locului...
|
poate si vreo lista ceva cu cei care vor participa...pe langa vlad care s-a anuntat primu:P felcitari vlade ai fost criminal:D sa ne impusti din nou cu esapamentul tau :)) pooopp si respect toti baietii astia minunati care depun atatea eforturi ca sa ne demonstreze noua ce pot...de la eforturi ale masinilor pana la cele mai inalte eforturi finaciare!! RESPECT!!
|
Inferno MotorSport va fii la Pitesti pe data de 17-18 oct !!!!!!!
|
de abia astept sa casc si eu ochii :D
dar am si eu o intrebare se pot aduce de la bucuresti (bineinteles,daca exista :lol:) tricouri cu 4tuning drifters,sa fie puse in vanzare? (ca idee,nu dati cu pietre,bolovani si alte corpuri "moi" :-) ) |
Speed4U prezenti !
|
Quote:
|
va asteptam , totusi incepe sa ma sperie vremea asta....
dar totusi sa fim optimisti |
Deocamdata nu sunt materiale promoţionale de vânzare, cea mai bună publicitate o faceti voi, cei care povestiţi ce a reuşit 4tuning împreuna cu colaboratorii să facă.
|
voi fi si eu prezent sper.. vremea imi poate schimba planurile :D din program am inteles ca doar duminica drift? ne vedem la party:P
|
Quote:
|
Re: 4TuningTIME Pitesti Editia 2 , 17 - 18 octombrie
De când aşteptam detaliile..
Eu prezent cu încă foarte foarte mulţi prieteni.:D O întrebare.. tricouri şi stikere sunt cumva?? :?: |
abea astept
|
DETALII despre Campionatul National de Car Audio - Finala sezonului 2009:
https://forum.4tuning.ro/589-campiona...ml#post2713065 |
Asa si pana la urma fiindca nu m-am lamurit ...eu nefiind interesata de multele femei si robotei etc....etapa de drift are loc NUMAI duminica ????
|
voi fi si eu acolo pt ca ce a fost la vitantis a fost super :X
|
sper ca de data asta vor fii muuulte stickere, sper sa vin si eu, dar duminica cand incepe show de drift nu pot stau peste noapte:(
|
sper sa fie vremea frumoasa!prima editie a fost un real succes si a fost totul super ok,sper sa fie si acum la fel!
|
sambata vor fi libere si antrenamente etc...iar duminica etapa oficiala
Quote:
|
da la braila pe cand un show ceva???
|
Quote:
|
Prezent bine inteles, ca doar daia stau peste Raul Arges, sa vedem cauciucuri si flacari, TENGU va veni ?
|
Quote:
ps:si nu numai ;) |
iara o sa fie show :)
|
Sa iasa DEZBARNATIE
|
Re: TuningTIME Pitesti Editia 2 , 17 - 18 octombie
Quote:
|
Quote:
|
abia astept .. hehe ..... mai ales baietii cu driftingul :))
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:43. |
- Copyright 2026 4Tuning