![]() |
Re: desene
Foarte frumos, "da-i jante" si far pe stanga (ar trebui sa se vada o bucatica mica, nu?). In rest super :D
Edit, ca ai postat chiar inainte :lol: Jantele nu dau bine, distanta intre spite strica... Daca nu iti dei bine seama cand le desenezi, fa o steluta, sa vezi care unde vine. |
ar trebui,am uitat.jantele nu mai pot sa le corectez ca le-am schitat cu pixu,next time va fii mai bine:rolleyes2
edit:faza cu steluta stiam si eu ,dar........nam facut :D |
2 Attachment(s)
un lambo gandit de mine
un f430 |
Quote:
|
1 Attachment(s)
mustang
|
sunt bestiale desenele:)....faci o treaba f buna...multa bafta in continuare
|
1 Attachment(s)
Sal...... eu sunt nou pe forum ,asa ca o sa va arat un desen... va rog sa va dati cu parerea (si pozitive si negative)... mersi anticipat
|
1 Attachment(s)
parca arata mai bine asa ;;)..btw,fa'ti un topic al tau cu desenele tale,nu polua topicurile altora .ciao
|
Super desen.Fati un topic si prezintele acolo.Eu unu is curios sa vad si alte desene.
|
1 Attachment(s)
............
|
Faine :D Dar incearca sa le accentuezi si finalizeaza-le :P Mai pune un bec sa dai mai multa lumina, si eu le fac tot cu telefonul :D
|
era numai schita.Nu era inca gata,da mam enervat ca nu mia placut cum a iesit si am aruncat desenul.
facem altul. :) |
;) Asteptam :D
|
1 Attachment(s)
:???:.........
|
:???:
|
2 Attachment(s)
alfa......porsche
|
mai ai de lucru la proportii
nus foarte corecte si deformeaza desenul destul de rau Practice makes perfect!;) |
1 Attachment(s)
Un desen facut cu mai multa rabdare,inca neterminat.
|
e prea scurt spatele...si plafonul ar trebuii ridicat putin mai mult..parerea mea:))
|
Cred ca ti se vedea putin si farul din stanga..in rest mi se pare ok..
|
2 Attachment(s)
..........
|
1 Attachment(s)
very fast concept sketch
|
parca tai o parte din masini. din unghiurile astea ar trebui sa se vada si celalalt far
|
la golf se vede pe hartie,dar in poza intradevar nu apare sau nu se distinge
|
golful tia iesit foarte frumos
felicitari! |
2 Attachment(s)
R8.....
|
Re: Desenele mele - andy_wpo
1 Attachment(s)
tester
|
Ce pot sa zic..sunt frumoase desenele..dar, aceeas problema tai din masina!..
|
2 Attachment(s)
nu imi dau seama cum de is taiate,daca ala ii unghiu masini.Uite exemplu,poate gresesc eu,deci intreb si astept rectificari.
|
cred ca parbrizul trebuia putin mai lung
si la fata unde se termina grila(dreapta) ar trebui sa se mai vada putin din caroserie :P |
Poate daca faci capota mai scurta iese mai bine :)
Pe desenul tau distanta dintre far si roata reprezinta o traime din masina. Pe cand in poza aceasi distanta este doar de jumate din far. Foloseste elementele de caroserie pentru a te orienta si a stabili proportiile masinii ;) |
Asa ii.Am observat si eu ca greseala cea mare ii la capota.Cred ca singurul desen bun este cel cu golful,la care am stat vreo 2 ore sa iasa cum trebuie.O sa stau mai mult timp pe un desen sa fie cat mai bun posibil.Mersi baietii
|
1 Attachment(s)
un desen
|
Frumos tare, sa-l gati catde curand, succes!
|
Quote:
ar fii pacat sa nul termini arunca niste culoare pe el ;) |
3 Attachment(s)
Nu i gata,urmeaza sa il colorez,am fost azi de mi am luat culori :D ,ca prunci prin librarie sa imi cumpar creioane colorate.Sa vedem ceo iesi,probabil ca o fii naspa colorat da incerc.
cam cum ii?Precizez ca ii prima data cand colorez masina,asa ca va rog sa imi acceptati si defectele :lol: Nota moderator: Ti-am unit postarile. |
arata foarte bine pana acuma
keep it up ;) |
2 Attachment(s)
Cam asta ii desenu in forma finala.Deci?
|
Ii foarte bine zic eu :D Imi place foarte mult desenul asta, s-o tii tot asa ca iese super.
|
e putin cam DUB pentru gusturile mele dar arata bine....frumos
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:48. |
- Copyright 2026 4Tuning