![]() |
Re: STEAUA... DINAMO SAU RAPID.. cu care tineti??
v-am zis eu k steaua se califik:lol:
la sfarsitul meciului mi-a parut putin rau de rapid dar asta e...:-) inainte de meci eram pesimist dar pana la urma...FORZA STEAUA |
O iubire ros-albastra,
pentru campioana noastra O iubim si o stimam, spre victorii o purtam... oooooo Trup si suflet pentru culori O echipa ce face furori Daruiiiti-va ca noi! Vreeeem sa fim maaaandri de voi! Peeeentru STEAUA Ne dam viataaaaa! Oo,Ooo,Ooooooo Oo,Ooo,Ooooooo Trup si suflet pentru culori O echipa ce face furori Daruiiiti-va ca noi! Vreeeem sa fiiiiim mandri de voi! Peeeentru STEAUA Ne dam viataaaaa! Cu Steaua pana cand vom muri |
felicitari steaua :) wooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
steauaaaa.... ce nebunie a fost la constanta la capitol.. super tare..
|
rapid giulesti................
|
Nu-mi place combinatzia rosu-albastru. Mi se pare mult mai elegant alb-violet :D
|
1 Attachment(s)
YEEEEEeeeaaaaahhhhhhhh
daca avetzi curaj dati`l jos :) buhahahahaahah |
Deci STEAUA este echipa timpurilor romane echipa emblema a Romaniei ,,dinamo si rapid" ce au facut de au reprezentat Romania un kk va zic eu!Rapid a fost si retrogradata din DiviziaA dc nu stiati de tocmai echipa FARUL norok ca au facut si ei acum ceva bv lor oricum!DINAMO SUCKS diseara o fura grav!deci..............FORZA STEAUA!
|
in seara asta va fi 2-0 pt steaua.
ascultati la mine...:-) |
XXX va fi !!!
|
v-am spus eu :D :))
|
mDA nici arbitri din strainatate nu mai fac fata la noi!pacat dar nu e nimik!
|
Nu inteleg cum poti sa zici in gura mare "pentru steaua/rapid/dinamo ne dam viata" !!
auzi nebunie:)) io tin cu orice echipa din romania, si pacat ca au picat asa, una imp. alteia ;) in rest, as fi fost mai fericit daca era si steaua si rapid in semifinale decat sa fie doar una SAL ALL |
Aaa....nu eu am scris mai sus !
Se pare ca cineva mi a luat parola , si a postat el . Dak eram eu ziceam "campionii din ghenceaaaaaa" ;) |
nu te credem ..
dupa multzi ani de uitat la tv si la noi s`a dezvoltat fenomenu hooligans :) Nuova Guradia rulsz :) |
loooool aia e galerie aia e o adunatura de potai maidaneze aia este cea mai tare galerie a timpurilor a fost si va ramane eterna ARMATA ULTRA!si mai ales ULTRAS care fac parte din A U!
|
si ca ai adus vb de huligani uita-te la filmul GREEN STREET HULIGANS sa vezi acolo galerie adv!respect!
|
Quote:
Romania->STEAUA, Europa->STEAUA, Oriunde->STEAUA .... CAMPIONII DIN GHENCEA! Romania->STEAUA, Europa->STEAUA, Oriunde->STEAUA .... CAMPIONII DIN GHENCEA! Romania->STEAUA, Europa->STEAUA, Oriunde->STEAUA .... CAMPIONII DIN GHENCEA! Romania->STEAUA, Europa->STEAUA, Oriunde->STEAUA .... CAMPIONII DIN GHENCEA! Romania->STEAUA, Europa->STEAUA, Oriunde->STEAUA .... CAMPIONII DIN GHENCEA! Romania->STEAUA, Europa->STEAUA, Oriunde->STEAUA .... CAMPIONII DIN GHENCEA! WE ARE THE BESSSTTTTTT ATAAAAAATTTTTT |
Un penalty-5000 eur,o eliminare din echipa adversa-3000 eur,o victorie-3000 de euro,un campionat castigat-50000 eur.pentru fotbal adevarat exista steaua,pt celelalte are dinamo mastercard
|
Vad ca toti stelistii se manifesta foarte mult. Cei care tin cu Rapidul/Dinamo sunt mai cuminti, si nu se apuca sa insire randuri peste randuri cu "uaileii steaua e cea mai tare lol wtf" :rolleyes2
|
Rapid!! Rapid!!! Lupta Daca Ne Iubeesti!! Rapid Rapid!! Haide Haaai Rapid Giulesti!!!
|
Mda... acum e 22:48, si e 2-1 pt. Steaua :D
|
nu s-a calificat...asta este...data viitoare ;)
|
de *** :( ...
|
s-au facut de tot ***-u!!!meritau, sincer la felul in care au jucat meritau! in prima repriza am tinut din tot sufletul cu steaua! da in a 2-a mi-a fost jena de ei .... dezamagitor!!!
FORTZA RAPID |
nu au stiut a doua repriza cum sa joace, s-au retras in aparare , olaroiu a scos atacanti si a bagat fundasi ca sa se apere.. oricum bravo stelei unde a a ajuns.. !! la anu si mai mult
|
CAMPIONI AM FOST
CAMPIONI VOM FI PANA VOM MURI STEAUA BUCURESTI |
Campioni veti fi... peste sapte veacuri... :D
in a doua repriza se dadeau cap in cap in fata portii ca niste gaini chioare... au meritat victoria cei de la Boro. |
La fel cum a zis Borcea :
1. " Ne pare atat de rau ca Steaua a fost eliminata la fel cum lea parut stelistilor , cand DINAMO a fost eliminat. " 2. " Singurul lucru bun e ca steaua a pierdut in fata unei echipe <<alb-rosii>> !!!" CAINE PANA LA MOARTE !!! ...si dincolo de ea :twisted: HAI DINAMO!!! |
Suntem anti-rapidisti
Suntem ultrasii stelisti Suntem Dr.Taberei si dam **** la catei Ale Ale Ale Ale Ale ooooooooooo |
Ce a facut ma dinamo cu sportu? :lol: :lol: :lol:
RUSINE :lol: . ce naiba ma sa iei 5 goluri de la Sportu si sa te conduca in prima repriza cu 3-0 .. P.S: FORTZA STEAUA |
TND - esti zoofil? :lol:
|
aseara a fost show de show ....ala nu a fost meci :)
in seara asta urmeaza altu ...cu steaua si rapid |
Sa vedem daca isi ia Rapid revansa...
|
3 Attachment(s)
:blahblah: http://membres.lycos.fr/antisteaua/home.htm :rockon::rockon::rockon::rockon::rockon:
REDDOG THIL I DIE!!!!! Sper ca n-am suparat pe nimeni!! :hug: |
Quote:
Gigi viseaza la Liga Campionilor,voi nici macar sa visati n-aveti puterea. |
:poke: HAHAHAHAHA!!! Steaua si-a luat-o cu 2-0 de la Rapid!!!!
|
asta e ///se mai intampla :)
|
Forzaaaa Steaua !!!!! :p :p :p
|
Stiati ca Forza sunt niste cereale nasoale? :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:42. |
- Copyright 2026 4Tuning