Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   F1: Renault vs. Ferrari (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/14299-f1-renault-vs-ferrari.html)

Johnny_C 28-06-06 10:17

Re: F1: Renault vs. Ferrari

Haideti sa fim seriosi, pana nu s-a bagat Bernie sa limiteze avantajele tehnologice ale celor de la Ferrari, nimeni nu le facea fata inginerilor de a Marranello.
Acum, cand masinile nu mai au atat de multa tehnologie ca in anii trecuti, si mai ales ca cei de la Ferrari au ramas in urma cu tehnologia invechita de acum, ei dezvoltand motoare si masini extraordinare pana acum 2 ani.
E ca si cum l-ai pune pe Titi Aur sa treaca de la WRC la grupa A si te-ai astepta sa castige din primul an campionatul.
In plus, Michael are 38 de ani, asa ca nu mai risca asa cum o facea la 20 si ceva, cum fac Alonso sau Kimmi.
Raspuns, clar Ferrari.
Isi revin ei, chiar daca nu anul asta care e compromis.

neXus 09-07-06 15:57

Naaah... Alonso nu va face nimic la McLaren, iar zvonurile umbla ca ar veni Kimi in locul lui. Sa vedeti atunci campion mondial. O echipa grozava + un pilot extraordinar si talentat.

PS: Renault ;)

alexSHO 09-07-06 18:14

pff raikonen e un pilot fff slab... veti vedea. Poate sa vina si la reanault si la ferrari, unde o vrea el, are calitati fff limitate.

NWZeu 09-07-06 19:02

Quote:

Originally Posted by alexSHO
pff raikonen e un pilot fff slab... veti vedea. Poate sa vina si la reanault si la ferrari, unde o vrea el, are calitati fff limitate.

in ce calitate afirmi acest lucru? sigur nu cunosti prea multe despre Kimi si ar trebui sa te informezi putin ....

Trickz 09-07-06 19:28

renault e o echipa destul de buna......si alonso e un pilot f bun....dar sunt 100% sigur ca daca alonzo paraseste echipa renault, nu va mai fi la fel de bun....

alexSHO 09-07-06 19:31

Quote:

Originally Posted by NWZeu
in ce calitate afirmi acest lucru? sigur nu cunosti prea multe despre Kimi si ar trebui sa te informezi putin ....

pt ca are super echipa si abandoneaza in 90% din curse?

pt ca nu a avut nici un rezultat pana acum?

pt ca nu o sa faca nimic la renault?

etc etc?

joe_infect 09-07-06 20:34

Renault Renault Renault ....... demult tin cu Renault , chiar din timpuri cu Williams....... , daca ar fi Porsche in F1 cu ei as tine :D

NWZeu 10-07-06 14:47

Quote:

Originally Posted by alexSHO
pt ca are super echipa si abandoneaza in 90% din curse?
pt ca nu a avut nici un rezultat pana acum?
pt ca nu o sa faca nimic la renault?
etc etc?

sa o luam pe etape
- stii ce inseamna sa abandoneze 90% din curse, cum iti explici acest lucru stiind ca anul trecut a terminat pe locul2 campionatul? In acest sezon a terminat 7 din 10 CURSE, concluzia procentajului tau o poti trage singur ....

-rezultate:
1997: Campion al Finlandei la karting
1998: Campion al Finlandei la karting
2003: Formula 1 (McLaren), locul al 2-lea, cu 91 puncte
2005: Formula 1 (McLaren), locul al 2-lea, cu 112 puncte

-cine a zis ca o sa ajunga la Renault, ai cumva vreo sursa secreta?

-la etc etc nu pot raspunde

c3-mad 10-07-06 15:40

Reno` ..totusi cred ca cei de la renault au mai multa putere in sezonu asta fata de ferrari ..si Alonso ..un super pilot :D:D ..

fox_golf 10-07-06 17:35

daca in urmatoarele 2 curse ferari iese 1st are sanse reale la tiltu....

neXus 11-07-06 19:41

NWZeu, la ultima intrebare te lamuresc eu. Sunt in clubul RenaultF1 si in discutiile de acolo se zvoneste de mult timp venirea lui Kimi in echipa. Nici un comunicat oficial din partea echipei de la Viry/Enstone nu a fost prezentat.

turbojack 11-07-06 20:01

Quote:

Originally Posted by Trickz
renault e o echipa destul de buna......si alonso e un pilot f bun....dar sunt 100% sigur ca daca alonzo paraseste echipa renault, nu va mai fi la fel de bun....

Si Briatore va parasi team-ul,poate chiar de la anul.Asta sa insemne falimentul Renault in F1 ?

NWZeu 11-07-06 20:09

zvonurile mereu sunt "la moda" in F1: exemplu - Valentino Rossi ar veni la Ferrari, cotidianul BILD l-ar fi fotografiat pe Kimi cu cei de la Ferrari asa ca speculatiile pe seama lui vor continua, pana una alta CERT e ca Alonso a semnat cu McLaren, de Kimi o sa vedem, dar hai sa oprim aici ca o dam in offtopic. ms

Zuky 11-07-06 20:34

Eu tzin cu Ferrari de cand urmaresc F1 dar totushi ma tem ca este prea tarziu pentru ei in acest sezon....in afara de cursa de la Indianapolis Alonso si in general Renault au avut mai mereu rezultate mai bune decat cei de la Ferrari...

turbojack 11-07-06 20:36

Quote:

Originally Posted by NWZeu
zvonurile mereu sunt "la moda" in F1: exemplu - Valentino Rossi ar veni la Ferrari, cotidianul BILD l-ar fi fotografiat pe Kimi cu cei de la Ferrari asa ca speculatiile pe seama lui vor continua, pana una alta CERT e ca Alonso a semnat cu McLaren, de Kimi o sa vedem, dar hai sa oprim aici ca o dam in offtopic. ms

Rossi a cochetat un timp cu Ferrari,chiar a probat monopostul la Maranello ,iar raspunsul lui a fost "nu vreau F 1,ramin pe doua roti,sint alte senzatii".
Briatore facea o declaratie intr-un interviu ca vrea sa plece in vacanta deoarece este obosit ,il solicita prea mult functia de team manager.
Cert este ca Renault are un avans considerabil fata de Ferrari,care greu il mai poate reduce.Sezonul este inca departe de a se fi incheiat si surprizele pot aparea oricind.

Zuky 11-07-06 21:28

Valentino Rossi a mai cochetat shi cu Campionatul mondial de Raliuri si daca tzin bine minte a concurat chiar la o etapa oficiala acum catziva ani...din cate shtiu eu shi numarul 46 de pe motocicleta sa vine de la vechiul numar pe care il purta tatal lui pe vremea in care el concura in WRC....

NWZeu 11-07-06 22:23

Ferrai cu Rossi a incercat o lovitura de marketing, paradoxal , la Maranello a scos un timp mai bun ca Rubens (atunci era pilot la la scuderie), oricum "The Doctor" nu stii ce surprize poate asigura :D, revenind la topic Alonso este genial si masina ii merge senzational, Ferrari va avea o lupta dura in fata, pesonal sunt fan McLaren si sper intr-o revenire in forta :D.

alexSHO 12-07-06 08:39

mda, legat de raikonen felicitari yeee campion la karturi:lemon: ... nevermind... iti psun eu ca nu o sa fie niciodata un pilot de locul 1, ma pricep la pronosticuri

NWZeu 12-07-06 11:56

atat Alonso cat si Schumacher au fost campioni de Kart, de acolo incepe cariera de pilot auto, cu matematica ta m-am convis, daca si cu pronosticurile stai la fel e clar ...

alexSHO 12-07-06 13:52

bine zeule, 30% e bine?

Reme 13-07-06 18:46

Ferrari RULZ!

sEvRaJ5 11-05-08 21:21

Schumacher cel mai bun pilot de F1 dar akm s-a retras. Alonso este tanar dar nu cred ca va ajunge vreodata la valoarea lu Schumi . Oricum eu nu prea mai urmaresc F1 dar am auzit k a aparut un nou pusti L.Hamilton care are mai sanse sa o ia pe urmele lui Schumi

_anaconda_ 11-05-08 21:24

felicitari tocmai ai dezgropat un thread vechi de 2 ani -.- acum nu prea mai e renault in forma

NOScox 11-05-08 23:18

patriciu negociaza preluare unei echipe de F1, parca Super Aguri, cu datorii de peste 150 mil. euro.

romania in F1 pare un vis realizabil.

ps: pare un topic fara varsta!

Dr3adLorD 11-05-08 23:29

Ferrari Forever!!!

alexRS 14-05-08 01:07

Ferrari is the best.

GodfatherN 15-05-08 17:19

Ce topic interesant...
Nu prea mai au cei de la Ferrari concurenta competitiva, dar sa speram ca in curand...
Altfel, iar vedem desen tehnic si...atat.

sKyNeT 15-05-08 20:25

:lol:ce m-a amuza postul acesta:
Quote:

Originally Posted by alexSHO (Post 479585)
mda, legat de raikonen felicitari yeee campion la karturi:lemon: ... nevermind... iti psun eu ca nu o sa fie niciodata un pilot de locul 1, ma pricep la pronosticuri

Urban_Racing 16-05-08 01:34

Ar trebui inkis acest thread! Nu isi are rostul cel putin nu pt campionatul de anul acesta!

sKyNeT 16-05-08 02:30

normal ca ar trebui inchis. Ferrari e in plina lupta pentru titlu pe cand renault este intr-o cursa de recuperare si doar printr-o minune o sa ia campionatul anul asta.

GodfatherN 21-05-08 18:47

LOL...inchidem usa cand nu ne convine ca se face curent, este ?
:P

Urban_Racing 22-05-08 02:00

Quote:

Originally Posted by sKyNeT (Post 1536649)
normal ca ar trebui inchis. Ferrari e in plina lupta pentru titlu pe cand renault este intr-o cursa de recuperare si doar printr-o minune o sa ia campionatul anul asta.

mananci maro

Quote:

Originally Posted by GodfatherN (Post 1546172)
LOL...inchidem usa cand nu ne convine ca se face curent, este ?
:P

de ford inca nu am auzit in F1

fabius 27-05-08 04:13

Nu exista comparatie nici intre shumi si alonso, nici intre ferarri si renault din nici un punct de vedere.
Ferarri clar superior, la fel si shumi, desi nu sunt fan nici ferarri, nici shumi.
Sunt realist si obiectiv ;)

sKyNeT 27-05-08 10:07

Quote:

Originally Posted by Urban_Racing (Post 1547037)
mananci maro

chiar nu inteleg ce vrei sa zici.:???:

Urban_Racing 27-05-08 13:17

Cred ca am dat quote gresit! Dar oricum legat de ce ai zis nici o minune nu cred ca i`ar mai ajuta pe cei de la renault

NWZeu 27-05-08 18:32

Quote:

oho, asta e un topic de aacum 2 ani :), daca il cititi de la inceput eu am postat ceva care s-a si adeverit ....
Kimi, acel mic finlandez blond, campion la kart a devenit campion mondial la Ferrari .....

pentru tine F1 e un teren necunoscut, iti spun si de ce .... FORD a fost o gramada de ani in "marele circ" ... numele Stewart iti trezeste vreo amintire, Cosworth alta amintire .... Jaguar alta amintire .... si tot asa.

GodfatherN 27-05-08 18:42

NWZEU...lasa copiii in pace :P...
oricum trezesti amintiri placute din F1...
erau vremuri in care spectacolul aparea la fiecare tur...

GodfatherN 27-05-08 18:44

Quote:

mananci maro

Cat despre tine...esti sigur ca ai 26 de ani ?
sau ca te uiti la F1 ?

Urban_Racing 27-05-08 20:26

Ho gata nu sariti asa in capu omului! :D Ma refeream la sezonul asta! Renault nu ii mai prind pe ferrari si din pacate echipa cu care tin eu e dezastru :|

GodfatherN 28-05-08 10:00

si ce legatura avea Ford cu asta ?

All times are GMT +2. The time now is 20:20.

- Copyright 2026 4Tuning