![]() |
Re: Brabus E V12 - Probabil cel mai rapid sedan din univers...
fara cuvine, arata exceptional, dar parca mai bine lasa roata din spate vizibila
|
4 Attachment(s)
Probabil ca au vrut sa faca o replica moderna la o racheta de acum 20 de ani ... sincer nu prea le-a iesit ... cred ca originalul era mai spectaculos si pana la urma si mai rar ... doar 7 bucati :D
|
Chestiile alea pt aerodinamica la rotile din spate arata de-a dreptul dezgustator,se putea gasi o alta solutie la aripi,jenti ca sa nu apara chestiile alea.Ceasu ala al 2-lea de pe bord e defapt afisat pe display (nu sunt asa idioti sa puna 2)Cat despre liniutele de pe ceas care se vad peste 400 sunt d design ca sa zic asa,se observa ca si in partea opusa (la zero km/h) sunt liniute.Iar chestiile astea de acopera rotile nu vad unde s ar putea retrage ca sa ramana roata descoperita...poate e detasabila cum au zis unii
|
Quote:
|
Quote:
Cat despre masina, o adevarata racheta pe roti. Ma amuza commenturile userilor de pe aici cu privire la masina asta :) |
e cam SF dar......e ceva de vis ca performante .......interiorul e superb
|
demential!!!:D:D:D bravo BRABUS:D
|
Quote:
|
E super masina mai ales ca mototru ala face multe masinai care se vor supersport.
|
vorbele sunt cam aiurea .....ceva special:X
|
Quote:
|
am vazut o frumusete ca asta in bucuresti inainte sa apara pe forum! era pe langa piata cotroceni, cu numere de GR. m-am oprit special sa ma uit la ea! e exagerata din toate punctele de vedere, o exagerare placuta care merge la limita de sus a frumosului!
ceva de genu: exagerare in sensul bun al cuvantului! P.S. un vis pt multi dintre noi! |
arata bine si are performante pe masura da' faza cu roata spate..... ori pui la amandoua, ori deloc :D
|
sunt sigur ca la 370 km/h simti masina ca sta f bine pe strada!
|
Quote:
Mda....multumesc pentru acest raspuns adecvat pe care il ai, se vede de ce dai dovada numai prin pronuntia "bai" . In schimb nu sunt obligat si nu scrie nicaeri ca trebuie sa-ti citesc tie postul de "mai devreme". Stiu foarte bine ce zic, ce am zis este ca Mercedes-Brabus este cel mai tare, o masina care iti ofera tot ce vrei, ce nu ai inteles nu stiu. Si da bate bmw-ul si audi si ce vrei tu, deja la performantele de le are, se ia la tranta cu lambo si multi altii. In fine n-am eu treaba ce crezi tu, si ce mentalitate ai. |
uuuuu 800 cp si 1100 newton te cam sperie putin zic eu. tu cu nevasta si copii in spate mergand pe un autostrada jalnica numita scurt A2 la 130 din spate un pulifrici cu un cupe sport iti dai flashuri, te dai politicos la o parte si il lasi sa mai mearga 100 m mai in fata dupa care apesi pe acolo pe niste butonele si SPUFFF ai disparut :D
|
ce cuplu pot sa dezvolte motoarele astea de Mert !:???:respect!
|
800cp 1100Nm doar pe puntea spate fara ESP, ASR si restul sistemelor electronice primul copac ii rezervat sa nu mai vb de cauciuguri la cuplu asta imens tot dupa 50 km le schimbi, legat de chestia aia la rotile spate o fi buna pentru aerodinamica dar pentru frane nu prea le face bine se supra incalzesc.
|
de mult nu am vazut masina mai urata
|
"0 - 300 km/h in 23.9 secunde"
Atata ne-ar trebui sa devenim istorie pe yo stiu ce meleaguri de apoi.. :D |
Quote:
|
frumos..si performant cat se poate
ma intreb....vine si pe rozzz:lol::lol: s'au intrecut pe ei insisi cei de la Brabus! |
REPET: AM VAZUT UN ASTFEL DE EXEMPLAR IN ZONA COTROCENI, CHIAR LANGA PIATA, PARCAT IN FATA UNEI CASE. ERA IMATRICULAT SI AVEA NUMERE DE GIURGIU!
Nu avea eleronul si protectiile la rotile din spate, avea interior bej si in rest identic! am oprit masina special s ma uit la ea, initial nu mi-am dat seama ce masina e! |
nu prea imi place mie botu ala...dar interioru si motoru sunt mai mult dekt ai nev la masina asta..super tare:x 800 cp= go play:twisted:
|
Quote:
|
Quote:
Vroiam doar sa evidentiez faptul ca in romania exista oameni care deja conduc masinile de care noi abia aflam! care abia sunt prezentate! si...de ce esti asa sigur ca nu era editia "one of ten"? |
Quote:
|
Ce ai vazut tu era un E Klasse cu vreun kit. Nu era nici pe departe E V12 despre care se vorbeste aici. Nici macar nu cred ca poate fi cumparata momentan.
Quote:
|
29 Attachment(s)
Frankfurt 2009: Brabus E V12
|
Sa-ma calce cum arata bestia asta neagra si cat e de mare
|
Este masina lui batman ? :D
|
za beast!!!! :D
|
Quote:
|
Cum rezolvi o pana pe spate ?
|
......ba baieti eeeee BRABUS beiiiiii:twisted:
|
Quote:
|
Quote:
Imi mentin parerea, spatele se putea face MULt mai frumos, eleronul nu se potriveste si nici capacele de la rotile din spate...puteau si ei sa scoata capacul macar pe o parte sa vedem si noi cum arata fara. Si nici interiorul nu ma impresioneaza avand in vedere ca dai 600.000e... |
cu adevarat un supercar.....si mai ales chestia aia din spate e beton
|
este superba masina dar nu imi place chestia aia de la roata din spate inteleg ca este pentru aerodinamica dar totusi nu isi are locul parca atarna ceva :sad:
|
e frunos...dar mi se pare mai mult decat urata aripa pe sapte ca acopera roata...
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:22. |
- Copyright 2026 4Tuning