Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Brabus E V12 - Probabil cel mai rapid sedan din univers... (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/142761-brabus-v12-probabil-rapid-sedan-univers.html)

jonny_rapp 13-09-09 09:40

Re: Brabus E V12 - Probabil cel mai rapid sedan din univers...

fara cuvine, arata exceptional, dar parca mai bine lasa roata din spate vizibila

Ford_V6 13-09-09 10:49

4 Attachment(s)
Probabil ca au vrut sa faca o replica moderna la o racheta de acum 20 de ani ... sincer nu prea le-a iesit ... cred ca originalul era mai spectaculos si pana la urma si mai rar ... doar 7 bucati :D

tsughi.bughi 13-09-09 11:20

Chestiile alea pt aerodinamica la rotile din spate arata de-a dreptul dezgustator,se putea gasi o alta solutie la aripi,jenti ca sa nu apara chestiile alea.Ceasu ala al 2-lea de pe bord e defapt afisat pe display (nu sunt asa idioti sa puna 2)Cat despre liniutele de pe ceas care se vad peste 400 sunt d design ca sa zic asa,se observa ca si in partea opusa (la zero km/h) sunt liniute.Iar chestiile astea de acopera rotile nu vad unde s ar putea retrage ca sa ramana roata descoperita...poate e detasabila cum au zis unii

tsughi.bughi 13-09-09 11:24

Quote:

Originally Posted by Ford_V6 (Post 2634763)
Probabil ca au vrut sa faca o replica moderna la o racheta de acum 20 de ani ... sincer nu prea le-a iesit ... cred ca originalul era mai spectaculos si pana la urma si mai rar ... doar 7 bucati :D

Vai deci masina asta e inmatriculata in Bulgaria :))

SV25MBN 13-09-09 11:29

Quote:

Originally Posted by tsughi.bughi (Post 2634866)
Vai deci masina asta e inmatriculata in Bulgaria :))

:lol:

Cat despre masina, o adevarata racheta pe roti. Ma amuza commenturile userilor de pe aici cu privire la masina asta :)

DiavoLLo 13-09-09 12:05

e cam SF dar......e ceva de vis ca performante .......interiorul e superb

Flo23riN™ 13-09-09 12:34

demential!!!:D:D:D bravo BRABUS:D

SAVYN 13-09-09 12:34

Quote:

Originally Posted by Thomas Everywhere (Post 2633529)
Acest Mercedes-Benz, Brabus mai exact, a facut din Sedan supercar masina asta bate tot segmentul de la Bmw, Audi si ce mai vor scula lor. Eu ziceam mai dinainte ca nu exista egal sau invingere pentru Mercedes-Benz. Intotdeauna i-am apreciat pentru masinile lor si pe cei care incearca sa faca ceva deosebit, mai are si Mercedes-Benz ceva in gama "naspa", dar ai o gama larga ce poti alege ce vrea inima tuturor. Bani sa fie..
Arata demential =P~ :)

bai smechere, tu ai citit ce-am scris eu mai devreme? nu bate nimic! stai in banca ta daca nu stii despre ce vorbesti.

LAZ'u 13-09-09 12:54

E super masina mai ales ca mototru ala face multe masinai care se vor supersport.

pitic_wrc 13-09-09 13:36

vorbele sunt cam aiurea .....ceva special:X

p-george 13-09-09 13:57

Quote:

Originally Posted by SAVYN (Post 2635062)
bai smechere, tu ai citit ce-am scris eu mai devreme? nu bate nimic! stai in banca ta daca nu stii despre ce vorbesti.

Felicitari, ai castigat premiul pt cel mai cocalar post de pe 4tuning. O sa primesti prin posta un abecedar si un cod al bunelor maiere.

claudiu lucian 13-09-09 14:44

am vazut o frumusete ca asta in bucuresti inainte sa apara pe forum! era pe langa piata cotroceni, cu numere de GR. m-am oprit special sa ma uit la ea! e exagerata din toate punctele de vedere, o exagerare placuta care merge la limita de sus a frumosului!
ceva de genu: exagerare in sensul bun al cuvantului!

P.S. un vis pt multi dintre noi!

Alex_D12 13-09-09 16:58

arata bine si are performante pe masura da' faza cu roata spate..... ori pui la amandoua, ori deloc :D

TURBOSS 13-09-09 17:19

sunt sigur ca la 370 km/h simti masina ca sta f bine pe strada!

Thomas Everywhere 13-09-09 17:41

Quote:

Originally Posted by SAVYN (Post 2635062)

Mda....multumesc pentru acest raspuns adecvat pe care il ai, se vede de ce dai dovada numai prin pronuntia "bai" . In schimb nu sunt obligat si nu scrie nicaeri ca trebuie sa-ti citesc tie postul de "mai devreme". Stiu foarte bine ce zic, ce am zis este ca Mercedes-Brabus este cel mai tare, o masina care iti ofera tot ce vrei, ce nu ai inteles nu stiu. Si da bate bmw-ul si audi si ce vrei tu, deja la performantele de le are, se ia la tranta cu lambo si multi altii. In fine n-am eu treaba ce crezi tu, si ce mentalitate ai.

catalin_486 13-09-09 20:08

uuuuu 800 cp si 1100 newton te cam sperie putin zic eu. tu cu nevasta si copii in spate mergand pe un autostrada jalnica numita scurt A2 la 130 din spate un pulifrici cu un cupe sport iti dai flashuri, te dai politicos la o parte si il lasi sa mai mearga 100 m mai in fata dupa care apesi pe acolo pe niste butonele si SPUFFF ai disparut :D

YGD-sef 13-09-09 20:23

ce cuplu pot sa dezvolte motoarele astea de Mert !:???:respect!

bufucaca 13-09-09 20:34

800cp 1100Nm doar pe puntea spate fara ESP, ASR si restul sistemelor electronice primul copac ii rezervat sa nu mai vb de cauciuguri la cuplu asta imens tot dupa 50 km le schimbi, legat de chestia aia la rotile spate o fi buna pentru aerodinamica dar pentru frane nu prea le face bine se supra incalzesc.

20 XUX 13-09-09 22:25

de mult nu am vazut masina mai urata

SpiriduS 13-09-09 23:40

"0 - 300 km/h in 23.9 secunde"
Atata ne-ar trebui sa devenim istorie pe yo stiu ce meleaguri de apoi.. :D

krsN1 14-09-09 06:24

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 2633284)
Chestiile alea din spate sunt pentru aerodinamica masinii. E o treaba buna daca coboara cumva si urca singure...dar daca trebuiesc montate si demontate manual la o masina de 600.000 euro...is cam degeaba, parerea mea.

2 defecte ii vad: pragurile alea iluminate care nu aveau ce cauta si chestiile de pe spate in rest e cel mai brabus vazut vreodata!

O fi greu sa le scoti si sa le bagi in portbagaj ! V-ati obisnuit PE BUTOANE toti...

The MIG 14-09-09 17:01

frumos..si performant cat se poate
ma intreb....vine si pe rozzz:lol::lol:

s'au intrecut pe ei insisi cei de la Brabus!

claudiu lucian 15-09-09 03:00

REPET: AM VAZUT UN ASTFEL DE EXEMPLAR IN ZONA COTROCENI, CHIAR LANGA PIATA, PARCAT IN FATA UNEI CASE. ERA IMATRICULAT SI AVEA NUMERE DE GIURGIU!

Nu avea eleronul si protectiile la rotile din spate, avea interior bej si in rest identic! am oprit masina special s ma uit la ea, initial nu mi-am dat seama ce masina e!

Fugarel 15-09-09 11:10

nu prea imi place mie botu ala...dar interioru si motoru sunt mai mult dekt ai nev la masina asta..super tare:x 800 cp= go play:twisted:

p-george 15-09-09 12:52

Quote:

Originally Posted by claudiu lucian (Post 2640689)
REPET: AM VAZUT UN ASTFEL DE EXEMPLAR IN ZONA COTROCENI, CHIAR LANGA PIATA, PARCAT IN FATA UNEI CASE. ERA IMATRICULAT SI AVEA NUMERE DE GIURGIU!

Nu avea eleronul si protectiile la rotile din spate, avea interior bej si in rest identic! am oprit masina special s ma uit la ea, initial nu mi-am dat seama ce masina e!

Asa si ? ce vrei sa facem? sa te aplaudam, sa ti facem statuie, monument? Oricum o confunzi, iti zic sigur, NU ERA EDITIA "ONE OF TEN" ...O sigla de brabus poate sa si puna orice cocalar...ba chiar am vazut si pe bmw seria 7 :shock:

claudiu lucian 16-09-09 00:28

Quote:

Originally Posted by p-george (Post 2641434)
Asa si ? ce vrei sa facem? sa te aplaudam, sa ti facem statuie, monument? Oricum o confunzi, iti zic sigur, NU ERA EDITIA "ONE OF TEN" ...O sigla de brabus poate sa si puna orice cocalar...ba chiar am vazut si pe bmw seria 7 :shock:

Scuza-ma, l-am confundat, defapt era un logan cu sigle brabus!
Vroiam doar sa evidentiez faptul ca in romania exista oameni care deja conduc masinile de care noi abia aflam! care abia sunt prezentate! si...de ce esti asa sigur ca nu era editia "one of ten"?

p-george 16-09-09 00:54

Quote:

Originally Posted by claudiu lucian (Post 2643382)
Scuza-ma, l-am confundat, defapt era un logan cu sigle brabus!
Vroiam doar sa evidentiez faptul ca in romania exista oameni care deja conduc masinile de care noi abia aflam! care abia sunt prezentate! si...de ce esti asa sigur ca nu era editia "one of ten"?

Nu o lua in nume de rau, am vazut si cls 500 cu kit brabus complet pana si evacuare. Arata identic suna identic insa era un 500. Nu intru in detalii insa iti zic 95% sigur ca nu era one of ten asta daca era brabus si nu kit brabus.

_anaconda_ 16-09-09 14:05

Ce ai vazut tu era un E Klasse cu vreun kit. Nu era nici pe departe E V12 despre care se vorbeste aici. Nici macar nu cred ca poate fi cumparata momentan.

Quote:

Originally Posted by bufucaca (Post 2636404)
800cp 1100Nm doar pe puntea spate fara ESP, ASR si restul sistemelor electronice primul copac ii rezervat sa nu mai vb de cauciuguri la cuplu asta imens tot dupa 50 km le schimbi, legat de chestia aia la rotile spate o fi buna pentru aerodinamica dar pentru frane nu prea le face bine se supra incalzesc.

Data viitoare nu mai posta doar de dragul de a o face. Mercedes FWD ? Vezi ca ei au RWD (ca toate Mercedes-urile care nu sunt 4Matic de altfel), si poti pune mult mai mult pe RWD fara sa ai probleme.

boy_wonder 17-09-09 11:10

29 Attachment(s)
Frankfurt 2009: Brabus E V12

molady11 17-09-09 11:20

Sa-ma calce cum arata bestia asta neagra si cat e de mare

krsN1 17-09-09 11:25

Este masina lui batman ? :D

Alex_D12 17-09-09 11:31

za beast!!!! :D

edi2peu 17-09-09 11:49

Quote:

Originally Posted by krsN1 (Post 2647032)
Este masina lui batman ? :D

Nu a lu Darth Vader:D

UNLORD 17-09-09 11:49

Cum rezolvi o pana pe spate ?

BRABUS S 17-09-09 11:56

......ba baieti eeeee BRABUS beiiiiii:twisted:

Zep 17-09-09 12:20

Quote:

Originally Posted by david_makaidj (Post 2633729)
si la 350 km/h zbori la naiba...daca citesti cu atentie este pentru aerodinamica.....masina este dementiala.....un suberb mercedes....bravo brabus

vezi ca bmw m6 Gpower nu a avut nici o problema nici la 372km/h ....fara aceste "chestii" puse la roti ! nu a zburat ;))

p-george 17-09-09 12:21

Quote:

Originally Posted by BRABUS S (Post 2647095)
......ba baieti eeeee BRABUS beiiiiii:twisted:

Stim asta...adica scrie si la titlu...si stim sa citim...Ai inceput postingul cu stangul...

Imi mentin parerea, spatele se putea face MULt mai frumos, eleronul nu se potriveste si nici capacele de la rotile din spate...puteau si ei sa scoata capacul macar pe o parte sa vedem si noi cum arata fara. Si nici interiorul nu ma impresioneaza avand in vedere ca dai 600.000e...

nigger 17-09-09 12:48

cu adevarat un supercar.....si mai ales chestia aia din spate e beton

Bolt 17-09-09 12:50

este superba masina dar nu imi place chestia aia de la roata din spate inteleg ca este pentru aerodinamica dar totusi nu isi are locul parca atarna ceva :sad:

JusT_SaY_BoBo 17-09-09 13:20

e frunos...dar mi se pare mai mult decat urata aripa pe sapte ca acopera roata...

All times are GMT +2. The time now is 22:22.

- Copyright 2026 4Tuning