Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Exterioare custom (https://forum.4tuning.ro/609-exterioare-custom.html)
-   -   PLM Tuning&Sound Bacău - tuning cum vrea p..ielea ta (https://forum.4tuning.ro/609-exterioare-custom/142303-plm-tuning-and-sound-bacau-tuning-vrea-ielea-ta.html)

plm_tuning 25-12-09 18:01

Re: PLM Tuning & Audio Bacău - tuning cum vrea p..ielea ta ;)

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 2921558)
Si masina mea pe fundal )...am ochito

Da Bogdane, e acolo cuminţică şi muncită :)
Quote:

Originally Posted by alexufo (Post 2921753)
sarbatori fericite si un an nou plin de lucrari noi

La fel şi la tine Alex, chiar dacă nu ne comparam cu voi la numărul de realizări ne străduim să învăţăm de la cei mai experimentaţi ca noi :)
Sărbători fericite şi ţie şi multe lucrări şi vouă anul ce vine :)
Quote:

Originally Posted by DOHC16 (Post 2921762)
Sarbatori fericite plm tuning , sa ti aduca anu nou lucrari frumoase .... si sa o tineti tot asa ! Felicitari pentru tot ce ati realizat pana acum !

Mulţumim mult pentru cuvintele frumoase, sa aducă şi la tine anul ce vine un hot-rod supărat, pe care eu unul îl aştept cu multă nerăbdare de ceva timp :)

plm_tuning 31-12-09 13:26

2 Attachment(s)
Anunţ de angajare!!!
Se pare că numitul Săgeată (situat în poziţia capră, dedesubt), nu reuşeşte să reziste cum trebuie stresului generat de clienţi (după cum se poate vedea şi-n poze) şi a renunţat să se mai supună... cerinţelor acestora. Căutam înlocuitor, special pentru clienţii pretenţioşi :lol:
Hai că n-avea rost să punem azi, cu revelionul la uşă, poze cu lucrări, voiam doar să vă urăm La mulţi ani şi să aveţi un an mai bun decât 2008, că 2009 nu-l luăm in seamă, prea a fost negru pe la toată lumea :)

morpheusmaster 31-12-09 14:33

La multi ani PLM TUNING si un an nou plin de clienti cat mai putin pretentiosi :). Inceputul anului sa va aduca puterea/determinarea sa'mi terminati buburuza :)

Maine anul se'noieste
PLM Tuning se mareste
Şi incepe a castiga
Premii pentru munca sa.

Comenzi multe, timp nu are
Si la toti cere rabdare,
Dar odata ce masina a terminat
Publicul e impresionat
Si Sageata din spate a strigat: Mănaţi, măi! Hăi! Hăi!

La anu si la multi ani!!!

Numai bine Aleks!!!

plm_tuning 02-01-10 16:01

5 Attachment(s)
O reparaţie rapidă la unul din băieţii cu camioanele de pe la noi.
A reuşit să desfacă în 3 un spoiler într-un mal de zăpadă. :lol:

bodyspeed 03-01-10 18:15

2 Attachment(s)
Salutare fac acest post din două considerente, unul am nevoie de un preţ estimativ etc , deci de ajutor ..şi doi vreau să "dau" subscribe să urmăresc topicul :D
Deci prima parte...se pot face 4 conuri din fibră genul acesta ? şi cât mă costă afacerea, nu stiu din ce alt material să le fac şi mă gândeam la fibră e uşoară apoi le vopsesc în culoarea jantelor...şi tot lucrând în domeniu mai bine decât mine ai mai multe idei să faci o matriţă şi să scoţi apoi 4 bucăti, îţi pot da dimensiuni tot, dar să stiu dacă ai putea face, nu îmi trebuie imediat, adică pritre picături, ca am şi jantele de făcut etc,
P.S. asta e aşa până o să îţi aduc bmw cu totul :D
Şi multă baftă pe viitor , deabia aştept Seicento lui Bogdan sa iasă cu bine din operaţie :D

plm_tuning 03-01-10 18:40

Bogdane, se poate, nu durează cât lumea, dar fără o jantă timp de o zi măcar, trimisă prin curier (aici rezolv eu cazul), nu ţi le fac, vreau să am siguranţa că vin cum trebuie, că respectă şanţurile alea interne, nu vreau să te uiţi cruciş că deşi respectă toate cotele parcă nu se aşează cum trebuie.
Mulţumesc de urări, ai să fii mulţumit de maşinile care ies, iar de Seicento în mod special, că multă lume e cu ochii pe lucrarea aia :)

bodyspeed 03-01-10 18:49

Quote:

Originally Posted by plm_tuning (Post 2942979)
Bogdane, se poate, nu durează cât lumea, dar fără o jantă timp de o zi măcar, trimisă prin curier (aici rezolv eu cazul), nu ţi le fac, vreau să am siguranţa că vin cum trebuie, că respectă şanţurile alea interne, nu vreau să te uiţi cruciş că deşi respectă toate cotele parcă nu se aşează cum trebuie.
Mulţumesc de urări, ai să fii mulţumit de maşinile care ies, iar de Seicento în mod special, că multă lume e cu ochii pe lucrarea aia :)

Păi nu e problemă de jantă, că oricum le am date jos momentan, o să le polisez buza apoi am să le pun pe maşină, bine am să îţi trimit şi ţie janta ca sa iasă perfect , să îşi vină pe cantul ăla etc..
De seicento am o mică "vină" şi eu că a ajuns acolo :-P, am vb cu Bogdan şi l-am sfătuit PLM Tuning, din mai multe motive, mai ales că el vruia calitate, şi unicitate, şi mai ales că ştiam exigenţa de care dai dovadă în lucrări.;)
ps să imi trimiti un pret informativ pe Pm sau unde vrei să calculez şi eu nişte axiome ..etc:lol:

plm_tuning 03-01-10 19:07

Mulţumesc pentru lobby, ţi-am trimis şi p.m.-ul :)

Bogyciu 04-01-10 11:48

Da decat sa trimiti janta, nu e mai bine sa ii trimiti doar capacele? Sorry daca sunt pe langa subiect...

bodyspeed 04-01-10 11:51

Quote:

Originally Posted by Bogyciu (Post 2944713)
Da decat sa trimiti janta, nu e mai bine sa ii trimiti doar capacele? Sorry daca sunt pe langa subiect...

Da , aşa m-am gândit şi eu aseară când i-am dat pm, dar eu mă luasem cu taina ..si omisesem că de fapt se dă jos capacul :D :lol:

plm_tuning 08-01-10 00:40

5 Attachment(s)
Un spoiler făcut franjuri în urma unui accident, pe care l-am reconstruit picătură cu picătură, timp de 3 zile pline, i-am recreat formele grilelor la radiator şi i-am integrat aacolo o plasă din plastic cu fagure, iar în locul în care fuseseră proiectoarele, una asemănătoare, doar că plină, rezultând o treabă tare plăcută ochiului din punctul meu de vedere.

Shorty 08-01-10 18:32

8 Attachment(s)
Salutare tuturor!
Daca de ceva vreme PLM Tuning are si o ramura Audio,atunci ar fi cazul sa ma prezint.
Pentru cei care nu ma stiu,numele meu este Andi si sunt persoana raspunzatoare pentru modul in care ajunge sa sune si sa arate "muzica" din masinile voastre.

Prezint cu acest post si cateva din lucrari.

plm_tuning 20-01-10 17:01

13 Attachment(s)
Clientul meu a vrut un spoiler clean, cu lateralele rotunjite, cu gura la admisia de aer rotunjită şu ea şi cu aripioare în partea de jos a spoilerului.

A ieşit un spoiler absolut frumos, fără discuţie.

Proprietarului i-a plăcut, evident şi m-a rugat să-i modific şi grila, să fie din acelaşi film. Fotografiile sunt cu grila 75% gata, dar aia e linia generală.

Per total una din lucrările care-mi plac cel mai mult

sageata 21-01-10 19:02

MDA! ma doare si acum spatele de la spoilerul asta. montajul vietii!:lol:

plm_tuning 26-01-10 00:00

4 Attachment(s)
Vă prezentăm colecţia Primăvară 2010 - spoilere de tuning :lol:
O gaşcă de spoilere, terminate, de modificat, în lucru, finisate, vopsite etc :)
Nu m-am putut abţine să nu le fac 2-3 poze :)

Yackone 26-01-10 09:13

Se pare ca toata lumea trage pentru martie ...spor la munca si la bani baieti.... ne vedem acolo;)

plm_tuning 26-01-10 09:26

Ms Obelix :)
Aşa e Yackone, toată lumea vrea să fie prezentă la deschiderea sezonului, sperăm să terminăm şi tu şi eu lucrarile, să avem cu ce ne mândri acolo, nu? :)

plm_tuning 31-01-10 16:50

6 Attachment(s)
Golful III a ajuns la final.
Schimbările sunt destule şi includ eliminarea bandourilor de pe aripi şi de pe portiere, a mânerelor la portierele spate, portbagajul clean, capota cu badboy look, bodykit-ul integral (spoilerul faţă a fost refăcut în 3 feluri diferite, până a ajuns la forma pe care o vedeţi acum, din cauza diferenţelor de idei între mine şi Cristi) şi cireaşa de pe tort, grila radiatorului făcută în stilul de Scirocco, asta fiind cadoul meu pentru Cristi ca să-i crească inima pentru cât a suferit cu noi la hală.

Primele fotografii le vedeţi mai jos, vă las plăcerea să vă delectaţi cu o maşină specială şi frumoasă.

kobra_bc 31-01-10 18:16

mai mult decat frumoasa....dementiala!

zN3u 31-01-10 21:10

Foarte bine arata felicitari si numai bine la cat mai multe asemenea proiecte!

O seara placuta sa aveti baieti.

plm_tuning 31-01-10 22:01

Mulţumim frumos, sper să vă placă şi mai mult cele două maşini care ies în martie la rampă :)

tracky 31-01-10 22:07

cum ati facut cu manerele ? acum se deschid din telecomanda sau doar din interior ?

sageata 31-01-10 22:09

din interior. numai pt. cine vreau eu:twisted::twisted::lol::lol:

SoundIdentity 01-02-10 09:43

imi place :) foarte tare...ceva mai deosebit ca alte spoilere....dar putin este din imaginea spate a masini asa e? masca intre faruri e beton capota lasata e cu bun gust :) frumos :)

sincer dde ce e pacat ca le duce numele la parasolaru ala ca aia care conduc siteul acela sunt niste comunisti ...in rest chir cool :)

plm_tuning 01-02-10 10:19

Să ştii că o laudă de la tine facă mult, e mare lucru, la cât de critic eşţi tu de fel :)
Mulţumesc, într-adevăr, ai dreptate cu spoileruol spate, iar parasolarul va fi schimbat, că-i mănânc urechile dacă nu, numai să fac eu materialele şi pe urmă :)

SoundIdentity 01-02-10 11:00

pai sunt critic ce e frumos e frumos ce nu nu ....
tuningul e ori tuning ori lingusala :):):):):):)
eu 1 data am vazut curu lu asta si am remarcat de parca ai asortat ceva in el nu?:)

vezi ca la mine chestia aia ce ai scris pe topic nu merge e sec sec ...de ce oare?

plictisit 01-02-10 16:46

foarte reusit golful lui sageata, desi singura chestie care nu imi place cum vine bara spate la evacuare, nu prea imi plac genul asta, dar oricum per total foarte frumoasa

johnsonxxl 02-02-10 16:19

prea tare golfuletu'..bravo baieti :D tineti-o tot asa...bafta

Shorty 04-02-10 02:31

3 Attachment(s)
Salutare!
Hai sa mai improspatam si cu un pic de audio.
Acum se lucreaza intens la finisarea si pregarirea fetelor de portiera,pentru tapitat,o sa revenimcu poze....
Numai bine.

SoundIdentity 06-02-10 21:00

maa la usi pot sa ''comentez''?
nu e frumoasa pozitionarea ...una ai scoso cealalta ai batuto ca-n cuie si cu distanta intre ele fara nici o modelare usoara ...eu zic sa o mai relucrati putin pana nu incepeti finisarea :)
nu te supara pe nea sandu ca punand mana se invata :)

Shorty 07-02-10 20:28

Quote:

Originally Posted by SoundIdentity (Post 3058483)
maa la usi pot sa ''comentez''?
nu e frumoasa pozitionarea ...una ai scoso cealalta ai batuto ca-n cuie si cu distanta intre ele fara nici o modelare usoara ...eu zic sa o mai relucrati putin pana nu incepeti finisarea :)
nu te supara pe nea sandu ca punand mana se invata :)

Nu-i suparare:-)
Pai asa ca sa aduc argumente in apararea mea:
1. Au fost primele fete de portiera,nu am avut nici cea mai mica idee cum sa le fac la acel moment.
2.Distanta mare intre ele a rezultat din lipsa capacului la unul din difzoare(capacul are un diametru destul de mare si micsora distanta),dar proprietarul le-a pierdut.
3.Difuzorul mai aproape de crossover are o forma doar ca nu e foarte pronuntata,pentru ca riscam sa lovesc cu el in scaun in unele conditii

Fetele au fost finisate urmeaza sa fie tapitate.In realitate arata mult mai bine :D si proprietarului ii plac(asta e cel mai important).

Cum ai spus si tu,numai incercand si lucrand se invata.Accept orice alta sugestie si "reclamatie" .

SoundIdentity 07-02-10 20:45

ok boss dar nu e rusine sa te uiti si sa te orientezi la multe poze sa prinzi viziunea pozitiei :) in rest mult succes ca peste un an vei scoate deja ceva foarte frumos :) antrenamentul conteaza :)

plm_tuning 11-02-10 10:45

6 Attachment(s)
O prelungire pentru spoilerul faţă original de Bora sau Golf 4, înainte de a fi vopsită. Urmează prelungirea pe spate şi pragurile în acelaşi stil.

Outta Control 20-02-10 13:26

2 Attachment(s)
Salut! Imi poti spune te rog un pret pentru o prelungire la bara fata si pentru modificarea eleronului? Am pus 2 poze cam cum as vrea sa arate, la eleron vreau 2 "aripi" pe lateralele lui iar la bara cam cum se vede in poza, prelungirea sa urce putin pe bara.

Multumesc!

Attachment 1324255 Attachment 1324256

plm_tuning 21-02-10 17:57

Ţi-am dat mesaj privat cu ambele repere...

cezar_baja 24-02-10 21:50

1 Attachment(s)
salut te rog spune-mi cat ma costa grila fara stema .sambata lucrezi? sunt din Focsani si sambata pot sa ajung.

GopPo 01-03-10 12:00

in ce bani este prelungirea de bora???

scturoag 18-03-10 14:32

Poze/detalii despre Sexycento-ul lui Morf ?!?!? :D
Sau inca ii undercover proiectul ?!? :D

Gabi 18-03-10 14:37

Din moment ce-a fost expusa la Bucuresti, nu prea mai e secret. Ia incearca sa vizitezi topicul de prezentare a masinii.

plm_tuning 19-03-10 12:08

7 Attachment(s)
Ieri am integrat intr-un spoiler spate de Astra H doua stopuri de Audi Q7.
Curburile lor sunt total diferite, stopurile de Q7 sunt mult mai lungi si a cam fost lucrul dracului sa le scot ca de acolo, oricum ce a iesit e mai mult decat decent, mie unul chiar imi place cum se vede.
Imaginile mai jos:

All times are GMT +2. The time now is 15:09.

- Copyright 2026 4Tuning