![]() |
Re: IS - 05 - AGA
Aia-i janta de 1100, are 15 inch.
|
Quote:
app. .... pt 4 prezoane .. p fata treb doar discul d nova sau c mai treb:?: |
Pai treb flanse, k jantele d 1100 sunt p 3 prinderi si diam purt d 150.
La 1310 sunt p diam d 150 si au 3 prez. Dak pui discul d nova cu 4 gauri p fata vine la fix, nu mai treb flanse. |
Quote:
mai bine nu ii mai raspundeai. |
off.. c rau mai esti :P
eu doar am intrebat k eram curios .. momentan nu vreau sa imi pun in 4 prezoane .. poate cu timpul :rolleyes2 ... cine stie ... akm vreau sa ies la strada cu masina :!: si mai am destule d facut ... nici nu mai zic k mi'a expirat si ITP :lol: ... |
Quote:
decat sa intrebi pe forum mai bine dai un "search" si gasesti pe forum astfel de informatii... deci nu il mai condamnati ca e rau... foarte bine pentru el, stie dar stie pt el si ajuta pe cei care merita si care chiar vor sa faca ceva cu informatia care o da el:) nu da la toti tarani care intreaba de dragu de a intreba si de a se afla in treaba:) imi cer scuze pt off dar nu m-am putut abtine.... muttley bv tie frate:) |
Quote:
altii se informeaza pt a pune in practica sau cel putin sa vada daca merita investitia ... p.s. ia si vb mai frumos d alta data oraseanule |
Quote:
|
F tare iese daciuta ta, cand te apuci sa strangi piese pt dublu corp sa ma anunti si pe mine, poate le facem simultan, mai treci seara pe la ciupy shop sa mai vb :))
|
2 Attachment(s)
Vedem noi .. oricum ne mai intalnim p copou si mai vb .. akm vreau sa o vopsesc .. mai am cev treaba
Am fost azi la targul auto si am gasit un set d jante in 3 prezoane pt dacie .. 5.5 j d aluminiu nu's exact modelul vroia 200 ron aratau destul d bine .. + 3 gume ... Cam sa erau jantele k model.. |
si le-ai luat?:D
|
Quote:
Iti trebuiau flanse, desi sunt in 3 prezoane dimensiunea intre prezoane nu este aceeasi. |
Dimensiunea intre prezoane este mai mica,jantele acelea se potrivesc pe oltcit si cum zice adi iti trebuie flanse ca sa le pui pe dacie.Bafta;)
|
Quote:
in orice caz....pe partea de carburator dublu corp cred ca o sa incerc zilele astea sa fac o flansha de adaptare si cred ca il trantim pe babaciune...sa vedem ce zice si ce face.....carbu ti-l fac cadou daca esti cuminte8) |
2 Attachment(s)
greu ... :arrow::arrow::arrow:
|
Mai nasol este ca nu ai un garaj, si pe afara nu se mai poate lucra.
|
incet incet o faci frumoasa id de mess george_rhd
:dance::dance::dance::dance::dance: |
garaj este dar momentan nu am terminat cu sudura mai am la pasajele d p spate f putin .. sper k sa am sapt viitoare catev zile mai calde pt a o vopsi
|
4 Attachment(s)
:bat:
|
Bordul ala arata de parca l-ai fi tinut ingropat in pamant...
|
pai asa a si fost asta e rezerva k cel care il pun p masina arata mai bn...:P
|
imi place cum ti-au iesit pasajele spate..
hai ca iese bine:) spor la lucru! |
2 Attachment(s)
:arrow::arrow::arrow:
|
3 Attachment(s)
spuneti'mi si mie c jante am :) ? 4.5 j / 5 j / 5.5 j .... ?
|
poti afla si singur scotand capacul cu dacia din mijlocul jantei iei o carpa si sterg in jurul capacului si vei vedea ce scrie nu iti poti da seama la ochi chiar daca cauciucul pare mai lat
|
3 Attachment(s)
ms domnu .. d informatie
|
Daca toate arata precum aia din mijloc, sunt de 4,5 ;)...
GARANTAT! P.S. @ alexalfa2006. iti pot da seama uitandu-te la obada si facand comparatie cu centrul jantei... la 4,5 este centrul iesit mai in exterior, pe cand la 5,5 este mai infundat centrul jantei. |
Quote:
|
5 Attachment(s)
probabil is d 4.5 j am fost mam uitat .. nu e inscriptionat nicaieri nimic :| ....ideea e k daca vreau sa mi le dublez se poate nu ????
care e cel mai lat cauciuc ce il pot pune .. 185 ? 195 ? / 13 ... care se gaseste mai usor p piata |
Quote:
|
problema jantelor se rezolva.. ms anticipat ... pareri despre .. AGA ? :nervious:
|
Quote:
Adica tu repari masina, precum tineau astia de la uzinele Dacia, tabla pe afara, si dupa aia se intrebau de ce nu rezista. |
da.. pai cum sa zic k masina treb vopsita d 2 sapt aproximativ .. dar din cauza tinichigiului .. nu sa reusit .. ma tinut incurcat k a luat alte lucrari dupa nu puteam baga masina in garaj k ma blocase un cielo si ala la facut... akuma e o dacie care ma impiedica .. belea mare ... vad c si cum fac k maine sa o bag in garaj .. k nu se mai poate .. sta si rugineste .. iar eu muncesc degeaba
|
cred ca o sa iasa ceva frumos:) bafta in continuare si ai grija la finisari....pana acum e destul de ok.
|
1 Attachment(s)
:hahano::hahano::hahano::hahano::hahano::hahano:
|
ce tare ii vinylul jur
ii vopsit? |
1 Attachment(s)
nu .. e facut in photoshop :lol: ar merge cev d genu p capota nu :lol:
|
ar fi o nebunie de masina
|
2 Attachment(s)
:arrow::arrow::arrow:
P.S. : sa acopar locul pt nr. d imatriculare ? la ITP am probleme ? |
mai fratimiu...explica-mi si mie un fenomen...tinichigiul tau am vazut ca a tras chit pe masina....dar.....masina tot afara o tine? ca daca face schema asta....dupa ce vopseste el acolo...peste vro 2 ani iti crapa chitu de-l ia dreaq si o sa iti mananci degetele de ciuda....ia si cumpara-ti o folie....vezi ca sunt in comertz costa vro 5 lei. sau daca nu gasesti treci pe la mine poate mai avem noi in garaj....e pacat de atata munca si atatia bani bagati in ea. ps: cine vrea carb dublu corp...pm:twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:00. |
- Copyright 2026 4Tuning