![]() |
Re: Dacia Logan - CarLine tuning
Este destul de simplutz facut loganul... La ce pret au bagat la ele cred ca puteau face si ceva mai frumos(mai nou\ciudat\diferit fata de ce s-a tot facut pana acum):D
Cat despre acest tuning care vad ca il fac mai toti, pun praguri lipite cu super glue, si modificat umpik la spoiler fata\spate si gata pun pretu...nu prea ma dau in vant dupa asa ceva... Ar fi ceva daca ar sta si ar lucra la ele mai mult dar sa iasa ceva mai diferit de ce este pe piata.(parerea mea) Deja modificarea spoilerelor si pus praguri e ceva destul de banal in tuning.Mai ales daca stai si te gandesti ca masina o sa mearga tot prin romania si acele praguri si coborat spoilere o sa se duca la prima groapa in care dai...:) |
cam mult $
|
jantele care sunt in masina din postul lui RoSonic sunt DEZENT? , daca nu poate sa imi dea simie cineva informatzii despre ele dimensiuni si pretz intr-un pm? multumesc
|
+ceva proiectoare,arata si mai bine la fata,spatele---simplu,dar nu arata rau
|
merita toti banii
|
spoilerul spate de car line e spoilerul clasic pt bmw, audi, vw...
nici o skimbare... adaptasem unul identic pe mertz-ul meu din 1990... singur, fara nici o complicatie... |
daca la grila radiatorului ar fi luat exemplul celor de la pilot...cred ca ar fi fost cel mai reusit spoiler fata pt logan..daca nu chiar cel mai reusit kit
|
Foarte frumos body kitul. Imaginati-va un logan alb cu jante negre, faruri angel eyes, stopuri clare si cu body kitul asta. Cred k ar arata bine!
|
Mult mai frumos decat cel de la Zender care arata foarte rau. In afara de esapament celelalte componente sunt chiar urate.
|
orice i-ar face nu poate sa il faca belea. nu cred ca e pentru tuning! Este Golan si este o masina de familie.Parerea mea
|
Quote:
daca ti-ai tunat loganu sa iti faci niste eleroane boxe etc si la nevasta :D ceva cai putere la tine, la copii eventual un cip cu limitare de viteza, si un upgrade de la pechinez la pitbull :lol: |
ii cam varza din lateral dar in rest ii misto
|
mie imi place!!
|
acum mi-am dat seama, partea de jos a spoilerului fatza este copie perfecta a spoilerului aero de la bmw e46.
dar identic pana la cele mai mici detalii... |
cat e scorul $$.:lol:
|
Vreau sa vad si eu o filmare cu un logan la liniutza... Sunt curios ce poate face !
|
cred,de fapt stiu,AI CEL MAI TARE LOGAN DIN TOATE TIMPURILE,e super mishto,arat super,sper cand il termini,sa mai pui poze cu el
|
grila fatza parca seamana cu cea de la pilot ..numai ca body kitul lor e mai reusit...jentzile ...no coment super tari
|
sall baieti,eu sunt cam nou,loganul acela,nu prea arata bn,si eu sunt fan logan,si numi place,dar altii,si chestia cu Zanga,unde ai vazut u k loganu' se rastoarna?
|
:lol: Ce tare....primul fan de logan.....:lol: tie chiar iti place loganu'?
|
da dl.. aveti cv in potriva?nu zic k e o masina etraordinar de frumuaosa,dar totusi e,si are mare potential,dv de ce credeti k au fost scoase atattea chituri ptr el,si atatea piese sport?
|
nu iesiti din cadrul discutie, prea multe dispute pe tema logan masina buna sau nu, sunt topicuri speciale pt asta...
|
imi arati si mie o poza cu masina ta?BMW-ul,aleks
k sunt curios,lai tunat?sau e stock? |
superb kit-ul.mi se par cam scumpe pragurile.in rest e ok.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:44. |
- Copyright 2026 4Tuning