![]() |
Re: concurs
6 Attachment(s)
Cam astea ar fi gusturile mele pe masinuta asta :D !
|
topicul cu " Concurs - Mazda RX-7 " se poate inchide ?
|
5 Attachment(s)
Pentru concurs, vreau pozele 1, 4 si 5.
Multumesc si bafta! :oops::D |
6 Attachment(s)
my supra :twisted:
maine facem poll daca mai are cineva sa puna si daca e cazul sa asteptam pe cineva o sa o facem doar sa se anunte :rolleyes2 |
skyzoo din cate stiu eu si din cate am jucat eu grid........am vazut ca supra are decat 1 singur kit si decat asa e modelu, in rest nimic nici amcar supra stock fara wide body ;)...spune-mi ce ai tunat tu la ea inafara de culoare vinyl'u cu alb si gri si numarul de concurs....de precizat faptul ca logourile sponsorilor se amplaseaza singura pe masina ;) nici macar tuning la motor nu merge sa faci in grid ;) decat vinyl si culoare ;)
|
L-ai dat de gol :))
|
dc sa nu o fac ?? ori facem pe bune ori trisam din doua , una ;) ce evacuarea mea facem aici :lol::lol:
|
Quote:
omule conteaza doar poza iti place ce vezi ma votezi nu iti place ce vezi nu ma votezi nu e vorba de "tuning" la motor sau mai stiu eu ce fiecare posteaza ce poza vrea ce ce vrea sper ca neam inteles(daca citesti postul ala lung si plictisitor scrie orice joc vrei) le:sper sa nu fiu inteles gresit dar mi se pare o prostie sa fiu acuzat ca trisez cand am spus "orice joc pentru pc" :rolleyes2 diseara se face poll :!: sa se anunte care mai are de lucru sa stiu cum fac |
4 Attachment(s)
Supra by DvD (burnout in 6th gear ;) )
|
7 Attachment(s)
Supra mea:arrow:
|
se face poll
daca mai are careva sa posteze sa o faca ACUM sa nu avem discutii pollul se face diseara la ora 7 |
Re: Concurs
tema:mazda rx8
timp de lucru:4zile(dupa caz o mai lungim daca trebuie) nr de poze:6 poze |
6 Attachment(s)
RX8:arrow:
|
6 Attachment(s)
RX-88)
|
6 Attachment(s)
6 poze sa fie!
|
6 Attachment(s)
Mazda Rx*8
|
6 Attachment(s)
Plictiseala. Circuitul de drift era un downhill pe Lighthouse iar sprint-ul era un Reverse Eagleridge Estates(deci downhill). Beat those scores!
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
Auzi Dragos daca iti fac scorul dai o naveta de bere ?!?
on : RX8 |
Record-ul acela la sprint am uitat sa precizez ca este fara a folosi NOS. NOS mi se pare o chestie care nu are ce cauta decat pe o masina de drag. Ar fi frumos sa facem concurs de Scoruri la drift si sprint...pt ca un concurs de design nu prea isi are rostul....Scoate timp mai bun ca ala...fara nos...si apoi iti arat timp si mai bun:)) I DARE YA' :P
|
2 Attachment(s)
Eu ma refeream la drift , nu ma bag peste celelalte ;)
ps: ia 2 scoruri de drift scoase cu un wrx sti pe stadium drift 2 ,scoate tu sau oricine un asa scor cu o masina awd ,cine ma bate are 2 navete de bere si nu mi-e rusine ca am luat bataie :lol: |
DRIFT CU WRX. DRIFT= RWD Cu awd si varumiu de 7 ani scoate punctaj mare la drift. La tractiune spate mai grea treaba..Daca tot faci drift,macar fa-l pana la capat...RWD or BUST!
|
mai este ca tema RX8.ul :asi vrea sa ma bag si eu :) skyzzo, ce zici ???
|
te rog
maine facem poll pe seara;) |
7 Attachment(s)
ok (simplu si frumos) >>> this is my mazda RX8 R31
nu se poate inlocui pen.ultima poza cu asta :D ??? |
andrei: da,se poate
sa nu fie cu suparare dar pollul trebuie sa il aman pana maine(din anumite motive personale) sper ca nu se supara nimeni :P |
ANDR31
next challenge ;) |
ha, eu dau urmatoarea masina ???!!! Super, sa ma gandesc bine ;) :)
|
bun ... urmatoarea tema este :
Mitsubishi Lancer EVO IX Incercati sa nu dati in kitch !!!!! :D :) Spor la tunat ( termen: pana miercurea viitoare) |
6 Attachment(s)
EVO:arrow:
|
Hmmm, ce multi participanti . . . . nvm, mai spre seara o postez si eu . . . .
|
vine si al meu
DK-dc teai rezumat la a pune un kit?:rolleyes2 masina asta merita mai mult ;) |
Am lasat-o asa pentru ca mi s-a parut mai curata si mai frumoasa :D
|
5 Attachment(s)
:arrow::arrow::arrow::arrow: EvO
|
6 Attachment(s)
Faza cu EvoIX e ca, nu prea este EvoIX in NfsU-U2, MW, jocuri mai necostisitoare, sa zic asa:D.
Eu il am mod in MW.Daca nu vi se apre corect, nu-l luati in calcul:D. Deci, EvoIX MR:D. |
6 Attachment(s)
Gata, pana acuma ati avut destul timp sa postati :arrow: nu am stiut cum sa le fac thumbnails :oops: Poll
|
6 Attachment(s)
Quote:
asta era treaba mea :rolleyes2 si nu am avut destul timp daca te uitai vedeai ca un idiot pe care il cheama ca pe mine a zis ca baga si el un evo azi in fine... |
Quote:
|
Quote:
chiar ala e idiotul si daca teai bagat sa faci poll macar fal si tu calumea ca nimeni nu o sa aiba rabdare sa se uite la fiecare poza in parte:rolleyes2 ai vazut cata lume a votat data trecuta:rolleyes2 plm |
BINE . . . . fa tu alt poll mai bun, iar pe cel facut de mine, rog un moderator sa il stearga . . .
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:13. |
- Copyright 2026 4Tuning