Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Daewoo (https://forum.4tuning.ro/313-discutii-daewoo.html)
-   -   Viteza maxima - Cielo (https://forum.4tuning.ro/313-discutii-daewoo/14098-viteza-maxima-cielo.html)

mercut 15-03-06 16:02

Re: viteze maxime cu cielo

bah the-mask esti turc? tu n-auzi ca vbeam de passat 2.0 tdi 4motion... si poti sa spui tu ce ai spune...astazi am mers cu tata la metro CU ALA NOU si are 3000-3100 la 150... ala vechi trage mai bine probabil si pt ca e motoru rodat si si-a dat drumu...iar la asta nou pica greu si 4x4.. apropo cu ala 1.9 tdi a prins 215 pe bucuresti-pitesti..

p.s.: nwzeu..daca tu ai luat carnet la 20 de ani sau stiu io cand..nu inseamna ca altii nu pot conduce inainte de 18 ani.....am si spus ca imi ramane pt cand fac io 18 ani deci pt cand o sa iau carnet

sequention_cielo 15-03-06 16:40

daaaaaaa cred ar trebui schimbat titlu "viteze maxime cu passat":oops:

Kent8 15-03-06 16:58

you win :D

NWZeu 15-03-06 17:49

Quote:

Originally Posted by mercut
p.s.: nwzeu..daca tu ai luat carnet la 20 de ani sau stiu io cand..nu inseamna ca altii nu pot conduce inainte de 18 ani.....am si spus ca imi ramane pt cand fac io 18 ani deci pt cand o sa iau carnet

sunt curios unde ai facut tu vreo 2000-3000 de km pana acum pe strazi publice ...... si am permis eliberat 09.2002 acum suntem in 03.2006, fa un calcul. (cu asta inchei aceasta discutie cu tine)

msiu - super tare ( sa speram ca masina nu are nimic grav)

The_Mask 15-03-06 17:56

Mercut, cred k voi aveti volga nu passat, sau e special pentru tine fara carnet astia de la VW vi l`au dat defect. Deja dai dovada de multa prostie, tu cu 4x4 ai la 150km/h 3000+ ture in a 6 a iar eu la 200km/h am 3750, deci 50km doar 750 ture ceea ce nu cred deci mai beleste INCA ODATA ochii si eu tot sustin ideea ca erai in treapta 5!!!!

mercut 15-03-06 18:58

the-mask...iti mai zic inca o data... am vazut azi cand am mers cu tata cu masina..nu vreau sa ma cert cu nimeni ca oricum nu o sa se ajunga la nici un rezultat vreau doar sa discutam constructiv (daca se poate)...
mai bine du-te cu masina ca vad ca ai la avatar si fa o proba la 170 nu iti mai da cu parerea ca n-are cum fiindca ai fost tu o data la 200 la ora..
sau macar zi si mie cam cat crezi ca ar trebui sa aiba da io iti spun ca orb nu sunt nici prost asa cum spui tu in lipsa de argumente..
mai degraba ar trebui sa te duci tu la 170 la ora sa vezi ce turatie are..bafta ;)

nwzeu.. am facut..poate chiar mai mult.. cate 60 de km aprox in fiecare weekend..si am condus destule masini cat sa fiu in stare macar sa schimb o viteza..

si cu asta am incheiat postarea pe topicu asta..numa bine si viteza cat mai mare cu cielo :D

Kent8 16-03-06 08:53

hihihihi, oare asa o fi?

msiu 16-03-06 10:07

faceti si voi alt post ca asta este despre
DAEWOOOOOOOOOOOOOOOOOO si nu VWWWWWWWWWWWW pui mei.
la-sal nene ca e copil si nu vede de cati km a facut in nfs. si 2 fast 2 idiot.
scuze daca m-am enervat dar vad ca nu va opriti si spuneti acelas lucru.
copil condu si tu cand vei fi responsabil si cand vei intelege acest cuvand cu adevarat.
si eu sper lafel nwzeu dar pana nu ma lamuresc nu sunt linistit acum astept raspunsuri si sfaturi pe aceasta tema adica CUM DEMOSTRAM VITEZA CU CARE RULAM NOI CEI CU CIELO avand in vedere ca fabrica da 171 km/h.
a si inca o chestie verificata legat de timpul in care ajunge la suta de km/h este reala verificata de mine insa cu cauciucuri de iarna si doua persoane.
ce spuneti de chestiile astea.

soryy pentru cei doi.

mercut 16-03-06 15:03

bv sunteti tari...se pare ca sunteti genu de oameni care cred ca daca esti mai mare ai dreptate...dar...v-am mai spus..daca voi ati pus mana pe volan la 18 ani sau mai tarziu poate nu e valabil pt toti..ganditiva ca as fi putut sa pun ca am 25 de ani si atunci va povesteam 2 saptamani..
dar daca atat ganditi voi..nam ce va face
si sorry ca am mai postat chiar daca am zis ca ma opresc dar macar io nu va fac idioti sau prosti..
msiu.. dute cu cielou si mai forjeazal o data ca poate se duce pana in 300-350 mai stii... :|

mercut 16-03-06 15:09

(no offence pt ceilalti posesori de cielo)

juana_man 16-03-06 15:11

nu inteleg dc va luati de copii???poate au si ei ceva..... eu am inceput la varsta de 6 ani sa conduc.bine era un cart si......la 16 ani am avut primu dosar pt conducere fara permis

mercut 16-03-06 15:18

ms juana man nu ma asteptam sa ma sprijine cineva...o sa pun azi sau maine poze cu masinile macar sa va arat ca le am ....

mercut 16-03-06 16:05

5 Attachment(s)
ca sa nu raman dator..mai e una da e mama plecata cu ea la servici..

Kent8 16-03-06 20:19

mercut ce zici, imi pun si eu cate 5 poze, cu fiecare masina pe care o am in firma?
si-s cumparate de tata ca-i pe numele lui firma?
ce zici?
las-o colo frate, aci era vorba de viteza cielo-ului nu de masini parintilor tai
asa ca fa bine calmeaza-te, n-ai permis, n-ai masina, n-ai condus ...te-ai facut ca conduci
daca o sa fi ca fratemio nici la 80 de ani n-o sa sti conduce, ideea nu sa-i dai in gura la masina pana spargi motoru, omori pe alti sau in cazul fericit mori numa tu, ideea ii sa sti sa pui frana sa simti masina, ceea ce tu este departe de asta
eu am inceput cu carturi, x ani de zile, apoi am trecut la b1, apoi la b, apoi mi-am facut a-ul....si incet incet in cateva luni voi avea absolut toate categoriile posibile varstei mele
da am simtit masina, stiam cand sa ma opresc...alea alea, tu ai citit macar o data in viata ta legislatia?
asa ca fa bine pe viitor, fa-ti cont pe vwforum . ro si pune-ti acolo masinile, aci este vorba de viteza maxima pe care o poate scoate o persoana dintr-un cielo normal iesit din fabrica....zi cum vrei
nu de pasaturile tale model 2003 si 2005
si de cati km are in bord, ce post de radio asculti cand stai in masina, sau ce culori are bordu sau ce ai tu prin curte, da?
pe viitoar cielo nu alta masina, multumesc.

NWZeu 16-03-06 20:58

se pare ca s-a facut pace - topicul este LEGAT de CIELO, si dorim sa ramana asa.
msiu - legat de problema ta o sa ma mai interesez si eu , poate iti pot da informatiile necesare (macar)

mercut 16-03-06 21:04

kent8..recunosc am gresit ca am postat offtopic imi cer scuze pt asta dar consider ca nu eu a fost cel care a inceput sa puna mesaje offtopic cu injurii sau chestii de genu asta.. nu am pus pozele ca sa ma laud am pus ca sa ma credeti ca macar de masini nu mint..
nu mai comentez despre ce ai zis tu ca oricum nu ajungem la nici un compromis dar vreau sa mentionez ca am fost impresionat de faptul ca trebuie sa faci carturi 'x ani de zile' ca sa stii sa pui frana...in cazu asta toate povestile cu accidentele la 80 de ani si ce ai mai zis tu ti s-ar potrivi tie..ma rog..
si ontopic.. am mers azi cu un taximetrist pe cielo si a zis ca el nu poate sa ii dea peste 160...la viteza asta e apasata la blana si nu trage mai mult de atat..

Kent8 16-03-06 21:07

junior, pe cart se invata sa stapanesti
nu de idioti piloti de curse fac carturi
gata am terminat, nu sti n-ai permis, esti cine esti
am terminat vorbim de cielo
daca-l mai vezi pe taximetristu ala spune-i ca aia-i masina de taxi care-i blana s-o repare si-o sa mearga

NWZeu 16-03-06 21:14

come on ... e un TAXI ... daca mai era pus si pe GPL - be real , in bucuresti e unul cu vreo 800.000 de km ce pretentii mai poti avea de la acea masina, totusi ...

mercut 16-03-06 21:14

gata..ultima chestie si dupa nu mai zic nimic daca nu va mai dati voi cu parerea despre cum stiu sau cum nu stiu eu sa conduc sau chestii d-astea..
vreau sa spun ca exista pe pamantu asta milioane de oameni care nu fac carturi intr-o tara ca romania (unde ramura asta e foarte dezvoltata)..sau mai stiu io ce prostii si culmea...pot sa stapaneasca masina..

si gata am terminat ca stiu ca nu se ajunge nicaieri

Kent8 16-03-06 21:22

bun atunci poti sterge pozele cu pasaturile ca nu suntem pe vwforum

mercut 16-03-06 21:25

Quote:

Originally Posted by Kent8
bun atunci poti sterge pozele cu pasaturile ca nu suntem pe vwforum

cum ca nu mai merge sa dau edit?

msiu 17-03-06 11:05

4 Attachment(s)
Quote:

bv sunteti tari...se pare ca sunteti genu de oameni care cred ca daca esti mai mare ai dreptate...dar...v-am mai spus..daca voi ati pus mana pe volan la 18 ani sau mai tarziu poate nu e valabil pt toti..ganditiva ca as fi putut sa pun ca am 25 de ani si atunci va povesteam 2 saptamani..
dar daca atat ganditi voi..nam ce va face
si sorry ca am mai postat chiar daca am zis ca ma opresc dar macar io nu va fac idioti sau prosti..
msiu.. dute cu cielou si mai forjeazal o data ca poate se duce pana in 300-350 mai stii... :|

daca promiti ca nu mai faci "dicutii sterile" te las in pace.
eu m-am luat de voi pentru ca va certati aberant iar faptul ca ti-am spus ca esti copil nu se referea la varsta ci la asta adica la poza asta care o punacum.
copil adica sub 5000 km soryyyy dar nu sti ce inseamna sofat nu sti ce inseamna sa te feresti pe tine si pe cei din masina ta nu sti la ce sa te astepti cand mergi cu masina esti ca un nou nascut care a inceput sa mearga si care acu crede ca totul este bun si frumos asta am vrut sa spun.
nu-i dau forje ca-mi este tarse ea nu este facuta pentru asa ceva si DOMNE FERESTE.
daca crezi ca ai pasat sa nu crezi ca esti si tare ca pe cinci metri te poate face de ras si un trabant da.
vino cu idei cum imi demostrezi ca nu am dreptate sau invers si te salut.
NWzeu vezi ca af facut un topic pe tema asta la trob.........
va salut si vreau sa discutam numai de viteze la cielo.
mersi anticipat.

msiu 17-03-06 11:06

legat de poze si in special cea cu bordul este acelasi volvo 440 distrus cu 1 saptamana inainte. am puso numai pentru comparati cu viteza de la cielo.

juana_man 17-03-06 11:09

eu nush mult de cielo si nu cunosc masinile dar stiu k in toamna m-a depasit un cielo negru cu nr de CT si aveam vreo 170km/h si a taiato p langa mine k un nebun.avea toba DTM dublu , atata am mai apucat sa vad :(

juana_man 17-03-06 11:10

hmmm , misule dc ti-ai lipt masina????presupun k ai ramas nevatamat la c caroserie are volvo.

msiu 17-03-06 12:34

am lipit-o de un baiat destept de PH ( FERITIVA FRATE DE EI CU EXCEPTII) daca ati vazut accidentul filamat de la ploiesti cam acelasi lucru dar cu 300 m mai incolo adica exact la terminare gardului de la metro inspre campina. este adevarat si nu stiu ce mas fi facut daca eram intr-o masina fabricatie recenta ala era din 1989 si deabea o terminasem de pus la punct si fugea 180 km la 350 000 km la asta nu ma contraziceti.
l-am luat in plin la peste 80 km la ora si asta pentru ca degeaba am lasat cauciucurile pe asfalt caci acesta era umed ploa afara.
plang dupa masinuta aia si acum dupa aproape un an de zile.
motorul este de 1.7 l carburatie 64 kw

juana_man 17-03-06 12:49

3 Attachment(s)
iti simt si eu durerea ce-o simti fata de car pt k si eu mi-am lipt recent hyundaiu la 120 de parapet si din parapet intr-un stalp de beton.
p poza din spate se vede cat de tare e caroseria(haionu e deplasat cu 2-3 cm in unele locuri si pavilionu e sifonat k....)am avut noroc cu airbag-u ..............atat de korea si tablarie !!!

sequention_cielo 17-03-06 16:35

nu ma bag dar kent8 are dreptate cel putin eu asa cred ca daca dai odata sau de doua ori talpa maxima sa vezi cat iti poate masina nu-i nici o problema(chit ca ai un risc si asa) dar sa mergi asa tot timpu' nu stiu daca-i bine.unchiu' meu ii instructor auto de aproape 30 de ani si a spus ca calitatea drumurilor din romania iti garanteaza pana la 70-80 de km/h in siguranta.bun eu nu ma duc chiar asa dar nu sar peste 120-130 doar la depasiri. adevarul este ca la orice masina la un accident de peste 100 de km/h rezultatul este RIP

sequention_cielo 17-03-06 16:41

juana_man ai avut mare noroc:-P

shadow 17-03-06 17:39

Quote:

gata..ultima chestie si dupa nu mai zic nimic daca nu va mai dati voi cu parerea despre cum stiu sau cum nu stiu eu sa conduc sau chestii d-astea..
vreau sa spun ca exista pe pamantu asta milioane de oameni care nu fac carturi intr-o tara ca romania (unde ramura asta e foarte dezvoltata)..sau mai stiu io ce prostii si culmea...pot sa stapaneasca masina..

si gata am terminat ca stiu ca nu se ajunge nicaieri

Raspunde-mi te rog la cateva intrebari???
Daca iei un stalp si nu ai carnet ce crezi ca se intampla???
--- dosar penal si numai vezi nici macar scoala de soferi---probabil
Daca faci un accident cu o alta masina ce crezi ca se intampla???
--- dosar penal numai vezi permis si o AMENDA sa iti rupa taicatu passatul (sau ce a mai ramas din el) in cap sau puscarie!!!

Chiar crezi ca se merita???

90% din noi au condus inainte de 18 ani, si toti ne credeam zmeii si ca stim sa conducem super bine, dar sa vezi ce se intampla dupa ce iti iei permisul si incepi sa gandesti!!!
O sa vezi ca o sa te gandesti in urma si o sa zici ca ai facut o prostie!!!

Gandeste!!!

In legatura cu cat ia Cielo 0-100Km/h --- 11,3 s cel mai bun timp al meu!!!

mercut 17-03-06 19:49

[QUOTE=shadow]Raspunde-mi te rog la cateva intrebari???
Daca iei un stalp si nu ai carnet ce crezi ca se intampla???
--- dosar penal si numai vezi nici macar scoala de soferi---probabil
Daca faci un accident cu o alta masina ce crezi ca se intampla???
--- dosar penal numai vezi permis si o AMENDA sa iti rupa taicatu passatul (sau ce a mai ramas din el) in cap sau puscarie!!!

Chiar crezi ca se merita???

90% din noi au condus inainte de 18 ani, si toti ne credeam zmeii si ca stim sa conducem super bine, dar sa vezi ce se intampla dupa ce iti iei permisul si incepi sa gandesti!!!
O sa vezi ca o sa te gandesti in urma si o sa zici ca ai facut o prostie!!!

Gandeste!!!

shadow.. nu stiu care e partea in care am zis ca ma cred super zeu in condus sau ca sunt cel mai tare...si nici nu ies cu ea in oras ..conduc doar pe strada la mine sau sambata de la bals pana la tara si inapoi ca e drum national..60 km..
am zis doar ca am condus destul cat sa schimb si io o viteza acolo...
si nu sunt unu din copiii aia bolnavi de viteza care abia asteapta sa faca 18 ani ca sa se inscrie in nush ce sindicat de raceri..

NWZeu 18-03-06 00:10

mercut parca aceasta discutie era inchisa - sunt multi care au condus pana la 18 ani, si eu conduc de la 12 dar la bunici la tara, pe camp, o parcam, nu aveam ce cauta pe drumuri publice si mai ales pe drumuri nationale ... in cazul in care esti prins ... Shadow a zis ce se va intampla, si in afara de aia va raspunde si proprietarul masinii (penal) .... dar totusi sa vorbim de ale noastre , in spetza Cielo .... multumesc
msiu - am sa ma uit la topicul deschis de tine

DJ-24-ALN 18-03-06 02:02

Quote:

Originally Posted by msiu
ma masina nu s-a prapadit singura chestie ti-am zis fac urat franele in cea ce priveste racirea este super OK la cielo miau spus-o si alti si am constatato si eu. masina este nou si tin cat de cat la intretinerea ei astazi tocmai ma duc la revizia de 30000 km si am degand sa ma iau cu ei in bete.
am o problema si nu stiu de la ce este adica imi trepideaza volanul intre 100 si 130 km/h si nu este din roti si nici din unchi pentru ca le-am verificat de nu stiu ca te ori. poate aveti si voi idei ca eu banuesc de la ce ar fi

Si eu am aceeasi problema la executiveul meu, mai exact intre 110-130 la mine...initial am crezut ca nu am rotile echilibrate si nu am unghiul de fuga, dar am mai auzit si pe altcineva cu problema asta

15DOC 18-03-06 10:39

Am avut cielo si a mancat morti pe paine, se ducea cu a 3-a peste 160km/h, era de coreea si am facut cu el in jur de 280.000km, am luat cu ea peste 190Km/h pe autostrada in Germania poate ajutat si de benzina buna dar si de drum si nu cred ca ma fura kilometrajul, aveam anvelopele si jentile care respectau pe cele din fabrica,
singura problema la el a aparut dupa ce am pus instalatie de gaz pe ea, dupa ce am urcat la Straja pe drumul forestier a inceput sa mearga in trei si sa nu tina relantiul - se arsese garnitura de chiuloasa -. Initial am crezut ca altele au fost cauzele dar era de la reductorul (plamanul) de la GPL care a avut un gol de aer pe circuitul de apa si de acolo s-a intamplat restul.
IN FINAL pentru mine Cielo e o masina mai mult decat buna la banii de ii dai pe ea, problema este ca noi gasim diverse solutii sa mergem mai ieftin sau mai repede si aici apar problemele.

shadow 18-03-06 11:46

Quote:

Originally Posted by 15DOC
Am avut cielo si a mancat morti pe paine, se ducea cu a 3-a peste 160km/h, era de coreea si am facut cu el in jur de 280.000km, am luat cu ea peste 190Km/h pe autostrada in Germania poate ajutat si de benzina buna dar si de drum si nu cred ca ma fura kilometrajul, aveam anvelopele si jentile care respectau pe cele din fabrica,

Banuiesc ca ai vrut sa zici a 4 peste 160, pt ca la Cielo a 3-a duce pana la 135 dupa care ii taie injectia (chestia asta este testata).
Iti zic 1000% cum merge un Cielo stock cel mai bine si la cat taie injectia pt ca am vazut pe un dyno!!!
I - taie injectia pe undeva intre 55-58 km/h - cuplu max este undeva pe la 50 km/h
II - taie injectia la 89-93 km/h - cuplu max 83-85 km/h
III - taie injectia la 135 km/h - cuplu max 130-132 km/h

Numai am fisha ca o scanam si o puneam aici!!!

15DOC 18-03-06 13:13

Quote:

Originally Posted by shadow
Banuiesc ca ai vrut sa zici a 4 peste 160, pt ca la Cielo a 3-a duce pana la 135 dupa care ii taie injectia (chestia asta este testata).
Iti zic 1000% cum merge un Cielo stock cel mai bine si la cat taie injectia pt ca am vazut pe un dyno!!!
I - taie injectia pe undeva intre 55-58 km/h - cuplu max este undeva pe la 50 km/h
II - taie injectia la 89-93 km/h - cuplu max 83-85 km/h
III - taie injectia la 135 km/h - cuplu max 130-132 km/h

Numai am fisha ca o scanam si o puneam aici!!!

daca vb de injectia de benzina dar eu am pus pe ea GPL simplu care nu trecea prin calculator si deci nu avea ce sa opreasca:rolleyes2 era instalatie de gaz MARINI din primele modele rudimentare cu reglaje manuale :rolleyes2 iar de consum nu vreau sa spun nimic :cry:

NWZeu 18-03-06 15:10

multam shadow pentru informatii, daca faci rost de diagrama sa o pui pls.

Bogdan_mb 18-03-06 22:56

Quote:

Originally Posted by 15DOC
singura problema la el a aparut dupa ce am pus instalatie de gaz pe ea, dupa ce am urcat la Straja pe drumul forestier a inceput sa mearga in trei si sa nu tina relantiul - se arsese garnitura de chiuloasa -. Initial am crezut ca altele au fost cauzele dar era de la reductorul (plamanul) de la GPL care a avut un gol de aer pe circuitul de apa si de acolo s-a intamplat restul.
IN FINAL pentru mine Cielo e o masina mai mult decat buna la banii de ii dai pe ea, problema este ca noi gasim diverse solutii sa mergem mai ieftin sau mai repede si aici apar problemele.

160 in a 3-a ?, pune o poza ca pe aici nu prea se convinge lumea fara dovada

g_unit 18-03-06 23:05

Quote:

Originally Posted by wtcvictim
160 in a 3-a ?, pune o poza ca pe aici nu prea se convinge lumea fara dovada

:lol: :lol: :lol: ba de ce sa nu credem??si o dacie solenza poate lua 160 in a 3a asta tine de rapoartele din cutie...am mers sambata cu un baiat care avea o honda civic..1,5 motoru de 75 cp..si lua 110km/h-in a 2a...ca uraca greu e problema a 1000...nu pun poze ca nu am facut...si oricum..nu vreau sa demonstrez ceva..ci doar sati spun ca se poate ...

Bogdan_mb 18-03-06 23:13

Quote:

Originally Posted by g_unit
:lol: :lol: :lol: ba de ce sa nu credem??si o dacie solenza poate lua 160 in a 3a asta tine de rapoartele din cutie...am mers sambata cu un baiat care avea o honda civic..1,5 motoru de 75 cp..si lua 110km/h-in a 2a...ca uraca greu e problema a 1000...nu pun poze ca nu am facut...si oricum..nu vreau sa demonstrez ceva..ci doar sati spun ca se poate ...

tot nu cred faza cu 160 in a 3-a

All times are GMT +2. The time now is 18:04.

- Copyright 2026 4Tuning