Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Noi vs Politia ; Politia vs Noi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/140476-vs-politia-politia-vs.html)

skimpy 22-10-09 12:23

Re: Noi vs Politia ; Politia vs Noi

Quote:

Originally Posted by ktalyn (Post 2733511)
si nu i-ai dat-o cu calea ameabila? :)))

teoretic da, ar fi si plecat daca nu le spargeam spoilerul. dar ei, fiind in "misiune" (monitorizau omuletii de la paraschiva) si eu stricandu-le masina - pe inventar, semnatura, pana mea - ei erau direct raspunzatori.

si na, am platit amenda, legenda ucigasului de politisti continua, bomba mea rezista :D

skimpy 26-10-09 14:15

https://www.youtube.com/watch?v=4XLaV...layer_embedded

in locul agentului de circulatie scoteam pistolul si o legitimam, eventual spargeam un cauciuc, doua :D

e prea de tot

skimpy 05-11-09 15:40

se intampla in iasi, in timp ce noi, participantii la trafic, ne-o luam in freza pentru orice.

http://www.newsiasi.ro/eveniment/Sti...a-rutiera.html

andreyutzu 06-11-09 12:53

ba baiatule daca ne opreau pe noi nici nu se uita si iti punea amenda...adevarul ca in Romania se face orce cu bani si relatii

1300 06-11-09 20:06

Si uite asa prindem noi mai mult dispret fata de ei.
:D
EU coboram buciumul dupa o urcare in forja si m-a tras pe dreapta acolo in statie,masina avea buba vezi: verde+curul roz (care nu depaseste 30% din suprafata) si jantele dublate.In mintea mea am zis:Am pus-o!! vine omu la masina imi zice sa-i arat actele si ca pute a placute, prima data ii spun ca nu am cretificatul la mine,el incepe sa rada si mi-l mai cere odata.Eu baiat simtit am zis asta este..i-l dau + permisu....se duce la tigaie sa verifice.Vine inapoi la masina si imi zice ca vroia doar sa vada daca am itp-ul valabil.Si ceilalti politisti din logan tipau la el de peste strada "Ba,ba intreaba-l din ce an e masina!!!!" si eu raspund "E din 74'.La care agentul zice ca am noroc ca le-a placut masina si ca sunt din ce in ce mai rare, bla blabla. A zis ca nu poate sa ma lase asa fara nimic...si mi-a dat avertisment pentru centura.

Pana la urma si vorba dulce mult aduce! Toti suntem oameni.

skimpy 07-11-09 09:48

te-am vazut ieri in bularga, eram in spatele tau :)
nu reuseam sa imi dau seama daca e roz sau mov spatele. oricum, bomba ca a ta mai e masina lu` mama :P

on topic: conteaza foarte mult prima impresie.
nu zice nimeni sa stai cu capul in pamant, dar nici sa ii iei la misto. pentru ca asa e legea firii. daca e mai puternic ca si tine (in functie), pleci putin capul, dar te uiti peste sprancene.

oameni suntem toti...

1300 07-11-09 13:05

Ai mei nu au nici unu permis si nici o legatura cu masinile,la baza sunt electricieni.Masina am luat-o din salarul meu, banii mei stransi de-a lungu a 1 an de zile. Deci puncte puncte :oops:

celino 13-11-09 13:58

Felicitări , nu mulți iși cumpară mașină din banii propii , indiferent de ce mașină vorbim!

andreyutzu 13-11-09 15:05

celino sa stii ca ai mare dreptate :D

MadAboutGolf3 25-01-10 22:35

eu am fost oprit de 2 ori in iasi si mi s-a promis AMENDA accentuat pe cuvantul amenda si retinerea certificatului.
pentru ce? pentru numarul patrat de pe fata, numar eliberat de ?
de Politia Romana.
retinere pentru motivul ca este neconform..
neconform zic eu? de 2 ori m-am certat cu idiotii de 2 ori le-am inchis gura, chestia dura a fost prima oara, cand mi-au pus si fiola + televiziune, deh.. filtru , eram si noi ca tot omu la banchet si ei stateau in padure la Ciric .. deh ghinion.. dar nu ptr mine.. mi-a placut expresia lu` nenea militianu cand a vazut 0.00 pe alcooltest :-j
acum astept sa imi caute alt nod in papura.. deh.. Romania.. deh MILITIE nu Politie..

Bogz02 28-08-11 14:57

Am citit si eu prima pagina in special, fiindca recent mi-am pus si eu folii pe geamuri spate + luneta (75% aka. DARK BLACK), puse in fata blocului + folie pe triple, un model cat de cat deschis- adica in timpul zilei mai vezi culoarea rosie din tripla, dar noaptea par negre. Insa, odata cu aprinderea pozitiilor, se lumineaza tot farul, de abia iti dai seama ca-s foliate. Nu am luat folie negra, fiindca le inchideam prea mult, ci una mai gri asa, dar aplicata pe tripla arata tot negru, mai deschis.

In fine, ce vreau sa stiu: Daca ma opreste politia, si se leaga de triple, pot sa scap prin simplu fapt ca o dau jos pe loc? Fara amenda, fara nimic? Eventual cu un avertisment.

Si ar mai fi ceva: Daca imi pun folie si pe fata, si cand vad un filtru de politie , cobor geamurile pana sa ajung in dreptul lui (aka. nu vede ca am folie pe fata), si sa raman cu geamul jos pana plec de la control. Asta mi-ar venii in minte, insa, ma poate obliga sa-mi ridic geamurile de pe fata, sa vada daca am folie sau nu?:)

Invatati-ma si pe mine ce e bine sa faci / sa le zici la politai in cazuri de genu, daca este sa se lege de folie geamuri / triple. Am carnet de 1 an, si acum am inceput sa-mi mai modific si eu ceva pe la masina, sa o fac frumoasa ... si tot odata, sa fiu in conflict cu legea :D

Victor VRE 03-09-11 15:40

Eu zic sa-ti scoti folia de pe triple, pusa in fata blocului. Si de aia de pe geamuri. In primul rand, nu-s omologate, nu-s bune, sunt chinezesti, si apoi, sunt si periculoase. Pentru ala din spatele tau, pentru vizibilatea ta. Sunt siguri ca nu vrei sa schimbi si sa repari spatele pe asigurare, sunt sigur ca nu vrei sa ai discutii cu politia aiurea. Fii in legalitate si in siguranta. Si nu-mi sariti in cap baietii cu foliile/sprayuri pe triple, ca se vad ca bla bla.. daca vrei stopuri cu tenta fumurie, cumpara-ti ceva omologat RAR, se gasesc o multime de modele cu fumuriu/clar (pot fi si omologate TUV).

Daca vrei folie pe geamuri, mergi la un atelier. Vei fi si in siguranta, va fi folie care intr-adevar protejeaza interiorul si filtreaza UV, si vei fi si in legalitate. Din cate stiu, cea mai ieftina foliere fata+spate e 270 ron.

Aa.. si opinia mea e ca asta nu se cheama tuning, ci.. mai bine ma abtin. Spor la treaba.

JusT_SaY_BoBo 03-09-11 21:47

Quote:

Originally Posted by Victor VRE (Post 4562741)
Eu zic sa-ti scoti folia de pe triple, pusa in fata blocului. Si de aia de pe geamuri. In primul rand, nu-s omologate, nu-s bune, sunt chinezesti, si apoi, sunt si periculoase. Pentru ala din spatele tau, pentru vizibilatea ta. Sunt siguri ca nu vrei sa schimbi si sa repari spatele pe asigurare, sunt sigur ca nu vrei sa ai discutii cu politia aiurea. Fii in legalitate si in siguranta. Si nu-mi sariti in cap baietii cu foliile/sprayuri pe triple, ca se vad ca bla bla.. daca vrei stopuri cu tenta fumurie, cumpara-ti ceva omologat RAR, se gasesc o multime de modele cu fumuriu/clar (pot fi si omologate TUV).

Daca vrei folie pe geamuri, mergi la un atelier. Vei fi si in siguranta, va fi folie care intr-adevar protejeaza interiorul si filtreaza UV, si vei fi si in legalitate. Din cate stiu, cea mai ieftina foliere fata+spate e 270 ron.

Aa.. si opinia mea e ca asta nu se cheama tuning, ci.. mai bine ma abtin. Spor la treaba.

nu vreau sa te contrazic doar ca am eu folie pe triple,dar sincer de 1 an si ceva a fost oprita masina doar de 3 ori cand avea 5% omologata:lol::lol: pe fata,dar niciodata nu s-au luat de jante ca nu's in certificat si nici de folie pe triple.eu am fumuriu doar pe semnale,becul de ceata si marsalier si am mers de multe ori cu alta masina la drum lung in spatele ei si chiar se vede foarte bine..acum mai depinde si de cat de inchisa si ce fel de folie e pe stopuri..

Victor VRE 03-09-11 21:58

Daca ai pe semnale, felicitarile mele. probabil din fabrica zona aia e clara (alb). cel mai important e pe becul de pozitie/frana. jantele nici nu mai sunt trecute in certificatele noi, asadar nu se mai leaga de tine. iar folia pusa in atelier, chiar daca e mai inchisa pe fata, nu e facatura, am vazut si eu diferente, nu stiu despre voi.

iar cu triplele..lasati-le vizibile, parerea mea. nu va puneti numai pe voi in pericol, ci si pe altii. nu uitati, permisul de conducere poate fi dat si la orbi in ziua de azi.

Bogz02 03-09-11 23:05

Intelege ca la mine , folia pe triple facea ca rosul din stopul de frana de exemplu, sa devina dintr-un roz aprins (cand este calcata frana) intr-un rosu foarte intens, de-ti ia ochii. (nicidecum sa scada din puterea de luminare a stopului, sau hai sa zicem ca ii scade 5% maximm. Folia care am pus-o nici macar nu era neagra, ci gri deschis, si se vedea prin ea in ceata).
In fine, am dat-o jos, nu vreau sa risc o amenda. E plina Craiova de politisti handicapati si retardati...

mihayyy2000 04-09-11 11:25

Quote:

Originally Posted by Bogz02 (Post 4563442)
E plina Craiova de politisti handicapati si retardati...

Numai Craiova?

Jockers 04-09-11 19:04

ca in iasi toti sunt normali :)) ..eu am avut o patanie ieri in dacia..ce-a mai tare de cand am permisul..era radarul la biserica si am trecut cu vreo 70 si unu din masina imi facea cu mama..parca ma cunostia..am intrat in parcare am parcat,inchis masina si vin si ei din urma..si imi cer actele..:)) o zis ca daca nu le dau actele ma leaga acolo pe loc:))) da cum m-am certat oleaca cu ei o plecat:) mi-o luat nr de la masina..se poate intampla ceva? cand au venit ei eu aproape intram in scara.si nici nu sau prezentat si au inceput sa tipe si sa vb cu 2peu :D

IS19CIP 04-09-11 22:34

Intradevar radarul camuflat a stat ieri in Dacia.. mai pe seara sa prinda asa zisi " soferi de dacia / vitezomani " tu ai fost unul din ei. App cu care mama ti-a facut ? cu a ta sau a lui ? nu prea am inteles bine..:arrow::rolleyes2

grg_92 04-09-11 22:38

Quote:

Originally Posted by IS19CIP (Post 4565111)
Intradevar radarul camuflat a stat ieri in Dacia.. mai pe seara sa prinda asa zisi " soferi de dacia / vitezomani " tu ai fost unul din ei. App cu care mama ti-a facut ? cu a ta sau a lui ? nu prea am inteles bine..:arrow::rolleyes2

ca a facut cu mama nu-i nimic...dar daca facea cu tata ? sa vezi atunci scandal...scuze nu scandal "2peu" :shock:

IS19CIP 04-09-11 22:41

Quote:

Originally Posted by grg_92 (Post 4565119)
ca a facut cu mama nu-i nimic...dar daca facea cu tata ? sa vezi atunci scandal...scuze nu scandal "2peu" :shock:

Intradevar cand vine unu la tine cu "2peu" de asta , nai ce face.. o iei p mama si pleci.:rolleyes2:arrow:

Jockers 04-09-11 23:56

Quote:

Originally Posted by IS19CIP (Post 4565111)

eh..bine ca nu o vazut crys:)) cu mana...:D da na..seara tarziu..bere cred ca stii si tu :)) nu stiu cum dreaq se intampla cand scriu si eu mai mult pierd randul :)) scriu numai prostii...

Victor VRE 05-09-11 03:26

astazi am vazut si eu prin podu ros. un logan alb, cu parasolar negru, foliat, numere de is. radar pe ele, toate cele. nu cred ca e gae-ul cu nr schimbate, ci o alta masina.

1300 05-09-11 07:30

NAV are la numar parca.

mituc 05-09-11 12:32

Oare acest nou radar prinde si hirtoapele facute de diverse firme si regii si neasfaltate sau "asfaltate" cu bucati de granit sau prundis? Dar marcajele facute aiurea, oare le prinde?

Victor VRE 05-09-11 13:37

Din pacate nu. Si nici daca le spui. Acum ceva vreme, la semaforul de la Palas (mai jos de pizzeria domneasca), pe banda din dreapta era o bucata de asfalt decupata. Noaptea, ~60 la ora, unde s-o mai evit? poc-poc, politia rutiera era in statia de autobuz de la sala sporturilor. m-am certat cu ei ca nu semnalizeaza, etc bla bla, si m-au expediat in cele din urma doar cand m-au amenintat ca ma amendeaza ca stau in statia de autobuz. cam atat pot ei.

CRyS` 05-09-11 14:26

Quote:

Originally Posted by Jockers (Post 4565270)
eh..bine ca nu o vazut crys:)) cu mana...:D da na..seara tarziu..bere cred ca stii si tu :)) nu stiu cum dreaq se intampla cand scriu si eu mai mult pierd randul :)) scriu numai prostii...

CRyS` "o vazut" - corect ar fi "a vazut" dar la modul tau de exprimare,e corect "o vazut" . Eu iti mai atrag odata atentia,incearca sa scrii cat de cat corect,fara prea multe puncte de suspensie (Punctele de suspensie arată o pauză mare în cursul vorbirii. Spre deosebire de punct, punctele de suspensie nu marchează sfârşitul unei propoziţii sau al unei fraze, ci indică, în general, o întrerupere a şirului vorbirii. ) pe care pur si simplu le arunci aici fara sa gandesti prea mult si sa ai o continuitate in exprimare. Ma repet,aici nu esti pe maidanul din CUG sau "La umbrelute".

Alt exemplu:
"parca ma cunostia" - parca ma cunostea e corect.
"o zis ca daca nu le dau actele ma leaga acolo pe loc da cum m-am certat oleaca cu ei o plecat mi-o luat nr de la masina..se poate intampla ceva? cand au venit ei eu aproape intram in scara.si nici nu sau prezentat si au inceput sa tipe si sa vb cu 2peu - "Au zis", ""au plecat", "tupeu" si modul de exprimare,lasa de dorit. Si, iti dai seama ce zmeu ai fost, te-au lasat in pace,ca doar tu esti Jockers,cel de la jocurile de rumy sau eu mai stiu ce. Si stiu de frica ta. Suna-ti postasul si spune-i ca astepti un Proces Verbal de la Politia Rutiera Iasi. Dar sa nu uiti ca va veni exact in paisprezecea zi de la data evenimentului. Nu ai fi primul si nici ultimul smecher cu 2 lei in buzunar ce se trezeste cu o amenda acasa, "din senin" dupa gandirea proprie. Si sa nu uiti sa inveti sa scrii o contestatie a Procesului Verbal si cauta-ti si un avocat ce sa te reprezinte,sa nu te faci de ras in fata judecatoarei atunci cand ii vei explica ca ai umilit "doi pokemoni de la rutiera".

Si pana atunci,drumuri bune si intinse la maxim!

P.S. Am acasa toate manualele de Limba si Literatura Romana,pe care le-ai studiat in cei doisprezece ani de scoala, daca ! Inclusiv ABECEDARUL!!!
P.S. Am acasa si numeroase culegeri de gramatica si indrumatoare de gramatica ce te pot ajuta!
P.S. Daca nu ai timp sa le rasfoiesti, in timp ce stai pe Facebook si salivezi la femeile altora cu mana in buzunare si iubita ta se plimba cu BMW-urile altora trage un ochi pe www.limba-romana.net

"Succese maxime"

Cu toata stima si respectul cuvenit altora,nu tie

CRyS`

mihayyy2000 05-09-11 15:07

Quote:

Originally Posted by CRyS` (Post 4566339)
CRyS` Eu iti mai atrag odata atentia,incearca sa scrii cat de cat corect,fara prea multe puncte de suspensie .............
Ma repet,aici nu esti pe maidanul din CUG sau "La umbrelute".

............. smecher cu 2 lei in buzunar ce se trezeste cu o amenda acasa, "din senin" dupa gandirea proprie.
.............Si sa nu uiti sa inveti sa scrii o contestatie a Procesului Verbal si cauta-ti si un avocat ce sa te reprezinte,sa nu te faci de ras in fata judecatoarei...................................... ..............

P.S. Daca nu ai timp sa le rasfoiesti, in timp ce stai pe Facebook si salivezi la femeile altora cu mana in buzunare si iubita ta se plimba cu BMW-urile altora trage un ochi pe www.limba-romana.net

"Succese maxime"
CRyS`

CRyS da' vad ca te-ai enervat. Intr-adevar omul nu prea le are dar cred ca ar trebui sa fii un pic mai bland. Sau esti satul sa faci lectii pe forum?

MihaiCsl 05-09-11 15:07

Jockers, nu stii sa scrii, uite alt exemplu de greseala, mai exact cacafonie.
Quote:

Originally Posted by CRyS` (Post 4563130)
Mda ... inca odata Sermecom si-a facut treaba ca curu! :lol::lol::lol:

Inca ceva, uitati-va la semantura lui si cititi asta :
Quote:

Originally Posted by CRyS` (Post 2595013)
Eu cand eram baiat rau si aveam folie pe stopuri si folie pe fatza de nesimtzit si mai mergeam si cu proiectoarele aprinse

mihayyy2000 05-09-11 15:29

Quote:

Originally Posted by MihaiCsl (Post 4566400)
1. Jockers, nu stii sa scrii, uite alt exemplu de greseala, mai exact cacafonie.

2. Inca ceva, uitati-va la semantura lui si cititi asta :

@ Mihai: 1. Daca tot vrei sa-l corectezi spune si ca in fraza: "Mda ... inca odata Sermecom si-a facut treaba ca curu!" are mai multe greseli.
Acestea sunt: - "odata" trebuia folosit "o data".
- "ca curu" trebuia "ca curu' " sau "ca curul"
(scuze de limbaj, vreau doar sa corectez, nu obisnuiesc sa scriu/vorbesc asa)
- "Mda" se foloseste in vorbire, in cercurile de prieteni, si mai putin atunci cand te exprimi in spatiul public, cum ar fi pe un blog/forum/site/ etc.
Eu stiam de cacofonie nu "cacafonie".

2. "Semantura" lui e de tot rasul. Spune totul despre el.

IS19CIP 05-09-11 15:30

Quote:

Originally Posted by MihaiCsl (Post 4566400)
Jockers, nu stii sa scrii, uite alt exemplu de greseala, mai exact cacafonie.

Inca ceva, uitati-va la semantura lui si cititi asta :

Mihai CSL , mananci prea mult rahat si o sa dai in diabet . Ce vrei sa demonstrez acuma , ca esti un fel de AVOCATU APARARII ? Vezi-ti de Bacul tau si baga-te in seama cand chiar crezi ca zici ceva interesant.:rolleyes2:rolleyes2

MihaiCsl 05-09-11 15:37

Mihai, nu chiar, ca sa se evite o cacofonie se utilizeaza cuvinte precum "astfel, intrucat, precum etc" iar cat despre cuvantul "cacafonie" era o ironie, defapt totul era o ironie. :)

mihayyy2000 05-09-11 15:45

Quote:

Originally Posted by IS19CIP (Post 4566434)
Mihai CSL , mananci prea mult rahat si o sa dai in diabet . Ce vrei sa demonstrez acuma , ca esti un fel de AVOCATU APARARII ? Vezi-ti de Bacul tau si baga-te in seama cand chiar crezi ca zici ceva interesant.:rolleyes2:rolleyes2

Quote:

Originally Posted by MihaiCsl (Post 4566452)
Mihai, nu chiar, ca sa se evite o cacofonie se utilizeaza cuvinte precum "astfel, intrucat, precum etc" iar cat despre cuvantul "cacafonie" era o ironie, defapt totul era o ironie. :)

Haideti sa incercam sa nu mai deviem de la subiect.

Victor VRE 05-09-11 16:52

eu va propun sa va faceti un topic de limba romana, ca altii mai doresc sa citeasca posturi scrise la obiect.

Jockers 05-09-11 18:07

Quote:

Originally Posted by CRyS` (Post 4566339)
CRyS` "o vazut" - corect ar fi "a vazut" dar la modul tau de exprimare,e corect "o vazut" . Eu iti mai atrag odata atentia,incearca sa scrii cat de cat corect,fara prea multe puncte de suspensie (Punctele de suspensie arată o pauză mare în cursul vorbirii. Spre deosebire de punct, punctele de suspensie nu marchează sfârşitul unei propoziţii sau al unei fraze, ci indică, în general, o întrerupere a şirului vorbirii. ) pe care pur si simplu le arunci aici fara sa gandesti prea mult si sa ai o continuitate in exprimare. Ma repet,aici nu esti pe maidanul din CUG sau "La umbrelute".

Alt exemplu:
"parca ma cunostia" - parca ma cunostea e corect.
"o zis ca daca nu le dau actele ma leaga acolo pe loc da cum m-am certat oleaca cu ei o plecat mi-o luat nr de la masina..se poate intampla ceva? cand au venit ei eu aproape intram in scara.si nici nu sau prezentat si au inceput sa tipe si sa vb cu 2peu - "Au zis", ""au plecat", "tupeu" si modul de exprimare,lasa de dorit. Si, iti dai seama ce zmeu ai fost, te-au lasat in pace,ca doar tu esti Jockers,cel de la jocurile de rumy sau eu mai stiu ce. Si stiu de frica ta. Suna-ti postasul si spune-i ca astepti un Proces Verbal de la Politia Rutiera Iasi. Dar sa nu uiti ca va veni exact in paisprezecea zi de la data evenimentului. Nu ai fi primul si nici ultimul smecher cu 2 lei in buzunar ce se trezeste cu o amenda acasa, "din senin" dupa gandirea proprie. Si sa nu uiti sa inveti sa scrii o contestatie a Procesului Verbal si cauta-ti si un avocat ce sa te reprezinte,sa nu te faci de ras in fata judecatoarei atunci cand ii vei explica ca ai umilit "doi pokemoni de la rutiera".

Si pana atunci,drumuri bune si intinse la maxim!

P.S. Am acasa toate manualele de Limba si Literatura Romana,pe care le-ai studiat in cei doisprezece ani de scoala, daca ! Inclusiv ABECEDARUL!!!
P.S. Am acasa si numeroase culegeri de gramatica si indrumatoare de gramatica ce te pot ajuta!

"Succese maxime"

Cu toata stima si respectul cuvenit altora,nu tie

CRyS`

auzi tu domnu crys,nu mai rupe .... vezi de treba ta si gata nu te intereseaza pe tine ce fac eu .las ca ai tu mai mult scoala ca mine,eu scriu repede fara sa ma uit nu sunt ca tine sa scriu pe litere si sa fiu atent. Asa ca daca ai ceva de zis spune-mi in particular nu te mai da tu asa rotund ca nu esti.dar va rog frumos crys este olimpic la romana..dar nu astazi poata alta data,si cip nu te mai baga aiurea,si nu mai fi lingau .nu ma intereseaza ca am gresti asta este se mai intampla..si te rog crys pune tu punctele si corecteaza greselile..sau fa ce vrei tu ! O seara frumoasa Mult respect pentru useri care mai si gandesc inainte sa vorbeasca

IS19CIP 05-09-11 20:47

Quote:

Originally Posted by Jockers (Post 4566695)
auzi tu domnu crys,nu mai rupe .... vezi de treba ta si gata nu te intereseaza pe tine ce fac eu .las ca ai tu mai mult scoala ca mine,eu scriu repede fara sa ma uit nu sunt ca tine sa scriu pe litere si sa fiu atent. Asa ca daca ai ceva de zis spune-mi in particular nu te mai da tu asa rotund ca nu esti.dar va rog frumos crys este olimpic la romana..dar nu astazi poata alta data,si cip nu te mai baga aiurea,si nu mai fi lingau .nu ma intereseaza ca am gresti asta este se mai intampla..si te rog crys pune tu punctele si corecteaza greselile..sau fa ce vrei tu ! O seara frumoasa Mult respect pentru useri care mai si gandesc inainte sa vorbeasca

Bai baiatule am zis eu ceva la adresa ta de ma faci p mine lingau? mai vazut pe mine corectandute sau chestii de genu asta? Controleazati vorbele , cand o sa ma vezi pe mine ca te corectez sau chestii de genu asta atunci sa iti permiti sa ma faci lingau pana atunci stai cuminte acolo.

Jockers 05-09-11 21:12

Quote:

Originally Posted by IS19CIP (Post 4567008)
Bai baiatule am zis eu ceva la adresa ta de ma faci p mine lingau? mai vazut pe mine corectandute sau chestii de genu asta? Controleazati vorbele , cand o sa ma vezi pe mine ca te corectez sau chestii de genu asta atunci sa iti permiti sa ma faci lingau pana atunci stai cuminte acolo.

bai baiatule:)) hai ca m-am lamurit cu uni dintre voi. Pacat,sunt multi useri aici care merita respect ..

IS19CIP 05-09-11 21:14

Quote:

Originally Posted by Jockers (Post 4567075)
bai baiatule:)) hai ca m-am lamurit cu uni dintre voi. Pacat,sunt multi useri aici care merita respect ..

Sincer nu vreau sa ma cert cu tine. Discutia se incheie aici. Seara buna.

Jockers 05-09-11 21:19

ok..asa sa fie...O seara placuta si imi cer scuze pentru intreaga cearta...fata de ceilalti useri..

GAby645 07-09-11 09:10

Quote:

Originally Posted by Victor VRE (Post 4566576)
eu va propun sa va faceti un topic de limba romana, ca altii mai doresc sa citeasca posturi scrise la obiect.

+1 acolo analizam posturile scrise eronat si care e cel mai prost din curtea scolii la gramatica limbii romane il trimitem intr-un sejur de meditatii la dl crys ;) contracost bineinteles
@restu mai usor cu cearta , rapid va m-ai aprindeti si faceti noi sezoane la telenovela "sectiunea iasi" .

Jockers 07-09-11 11:30

Quote:

Originally Posted by GAby645 (Post 4570104)
+1 acolo analizam posturile scrise eronat si care e cel mai prost din curtea scolii la gramatica limbii romane il trimitem intr-un sejur de meditatii la dl crys ;) contracost bineinteles
@restu mai usor cu cearta , rapid va m-ai aprindeti si faceti noi sezoane la telenovela "sectiunea iasi" .

"
buna asta :))) Din dragoste pe 4tuning

All times are GMT +2. The time now is 06:56.

- Copyright 2026 4Tuning