![]() |
Re: Provocari
apropo am o intrebare...s-a infiintat prin gl sau br vreun club ceva de race k se tot leaga politia de mine cu evacuarea si vreau sa ma fac membru ... am auzit k dc esti membru nu prea mai are ce sa-ti faca
|
frate dc ti-e teama k sunt gabor ai sa ma vezi in seara asta p faleza(p la elice) sau ai sa ma auzi...:-P face ceva zgomot putza asta de masina
|
ai auzit gresit, te f@te chiar daca ai fi schumi; nu e nici un club de race;
eu cu inca un tip vreau sa fac filiala "anonymus racers" in braila, dar asteptam sa vedem ce amatori sunt, primim cu drag si galateni, nu suntem adeptii discriminarilor, am vazut ieri un matiz care behaia ca draq saracul, ala o fi? pe la 17si un pic pe brailei |
aa by the way, aseara in braila, erau 2 patrule vis-a-vis de primarie; si vine un M3 nu dau numere, condus de un baiat cu c@aie, nu dau nume, si ce face frate? pe o bucatica udata de aia cu florile, baga o intoarcere cu drift si valuri chiar in fata lor, apoi dispare, sa vezi ce alergau gaborii la masini sa fuga dupa el :) :) pai de unde atata tupeu sa crezi ca prinzi tu chiar si cu passatul ala nou un m3? :P
|
matizu ala cu neoane pe sub el ?
m-am luat cu tine pe faleza putin , eu am un seat , te-ai tinut bine de mine. |
Quote:
dar politistii nu stiu sa deosebeasca stanga de dreapta asa ca .. inteleg. |
da frate...am neoane...cred k stiu seatul
|
frate...ma bag si eu la <anonymus racers> dc ma primiti...chiar ar fi nevoie de ceva organizat in zona
|
shadowro...seatul tau e umblat... cati caluti are...poate ne dam odata amandoi...c zici?...normal k nu prea am sanse dar vedem noi...
|
nu te avanta ca de vrut e simplu. intai fapte.
ma refer la club. |
Quote:
daca vrei sa ne dam , te "agatz" eu prin oras ca nu esti greu de ... reperat :) |
da frate stiu k nu e simplu...dar ce treaba serioasa e usor de facut...primul pas e cel mai greu..
|
cand vrei tu shadowro...ma gasesti tu...ce ai facut la masina...cati caluti are?...apropo mai cunosti in gl alti nebuni care se dau...poate organizam ceva intr-o noapte...
|
E simpatic tipul.
Apropo, e greu sa nu remarci masina, face un zgomot.... Noaptea sta lumea la net-cafe-uri si posteaza pe forum, la asta te refereai, nu? Hai ca baiatul e pasionat, luati-l si pe el la o discutie odata,sa va cunoasteti. As veni si eu, dar... la cat timp am... BTW, in aprox. 1 sapt imi vine masina. EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE (Despre ce era topicul asta? Scuze daca am facut off-topic) |
sal smechere...a mers bine aseara...dar m-ai pacalit...ai 75 CP(dc nu e modificata)...pe langa 60 ai mei ...poate ne mai dam ... sa fim mai multi... ne mai vd..bafta
|
am 60 de cai si aveam si un gras de 100 kile in masina iar tu erai singur.
fa tu calculele. |
Marca Seat
Model Cordoba 1.2 12V 64CP benzina 1.4 16V 75 CP benzina 1.4 16V 100 CP benzina 1.9 SDi 64 CP diesel 1.4 TDi-PD 75 Cp diesel 1.9 TDi-PD 100 CP diesel 1.9 TDi-PD 130 CP diesel .....astea sunt toate motorizarile....nici unu nu are 60CP....care e al tau |
Quote:
dar nu-i bai.... un ceilo dohc16V se tine bine cu mashina aia..... cu tot cu cip... depinde de sofer (nu intelege gresit nu zic ca tu nu esti sofer bun sadow) eu unu cu un cielo de asta am dat cam 3 mashini la un golf 4 cu motor de asta (nu ma laud daca vezi postu` asta adi) iar cu seatu m-am dat cu un tico cu el inainte sa-si faca cip (shi cu 3 pe langa sadow in mashina) shi m-am tzinut bine chiar :) |
@matiz
ai ratat o motorizare , a mea e 1.4 8v.masina are 44 kw ... nu inteleg ce tot o tragi cu 75 de cai ... cred ca stiu mai bine ce putere are masina mea. @andrei nu mai trage andrei masina cum tragea... nu stiu din ce motiv ... o fi catalizatorul ceva... in fine ... andrei minte :P nu s-a tinut bine cu tico , m-a facut chiar :) apropo andrei cand vine mufa sa imi faci si mie o diagnoza ca imi apare eroarea aia de la motor in bord.ultima oara astia de la seat au zis ca a fost depasita 1data temperatura maxim permisa la lichidul de frana si a ramas aprins martorul in bord. imediat dupa am completat lichidul si au sters baietii eroarea. acum vreau sa vad daca iar e senzorul ala sau e altceva ca sa stiu in ce directie ma indrept. |
ok;cand vom pune treaba pe roate, anunt pe toata lumea
|
bai shadow...nu te supara ... eu iti spuneam doar c stiu ... am crezut k zici k are doar 60 CP sa ma simt si eu mai bine ... k am venit si eu cu putza mea d 48 CP ... oricum merge super ... poate ne mai dam
|
nu e nici o suparare :) doar frustrare ca nu mai trage masina cum tragea inainte :)
|
Ai vazut ma shadow'ule daca nu mai ascultat sa iti iei golan...? :D:D:D
|
stai linstit frate...o sa vezi k o sa mearga masina...dc t face sa t simti mai bine si eu cred k ma niste prb cu alimentarea...aseara tragea greu tare....hai k mai vb...bafta:-)
|
ca sa fiu rau spun si eu urmatorul lucru : nu tragea a ta rau , tragea a mea mult mai bine :)
normal ca tragea rau a ta ... mai aveai o persoana in masina. |
Am de curand un clio 1.8 16v(nergu), si abia am reusit sa-l pun la punct, pt cei din GL s-ar putea sa fie cunoscuta masina.
Ideea e ca astept provocari de la masini cu o putere similara ca sa vad si eu pe unde stau ...mai exact de unde plec. Astept invitatii la adrenalina pe 400 m, BR sau GL |
stiu masina, era praf motorul.
cand e sa vina daniel vii si tu cu el ca va scaldati in aceleasi ape din cate stiu eu :) asta daca reusesti sa rezolvi problema care o ai la caseta de directie :) |
Am rezolvat cu caseta de directie(refacuta) am rezolvat si cu ambreiajul, electromotorul, electrica, bordul, toate semeringurile de la motor...dar se pare ca unu dintre semeringuri este mai al dracului si a picat iar si cred ca tre sa schimb iar si cureaua de distrib..in principiu in seara asta am facut vreo 10 km cu ea si se arata binisor din cate pot eu sa-mi dau seama( in afara de dara de ulei pe care o lasa :) )...e vb de cateva zile pana ma dau pe bune cu ea..astept in continuare teancuri de provocari :))
|
daaa in primul rand salutari la lume si am si eu o provocare --am o daciutza an 77(stock) care as vrea sa vad ce poate...astept rasp la provoc de la masinutze pana in 60 si.. de cai.8)
|
CHARON te tine cu o dacie din 77`...?sau sunt prea rapid pt tine:D ;)
|
sas-gl...scuze pt marea mea intarziere...acum am vazut provocarea...nu am mai frecventat forumul...dc vrei sa n mai dam t astept...spune-mi unde si cand...ex:charon...acumGod85
|
Quote:
Bai frate sa mor daca inteleg ce scrii.. Posturile tale suna a... Scrisori :shock: si din cand in cand mai bagi si un monolog... |
bai frate...eu sunt mai nou prin zona...dar vad k nu sunt prea bine venit...sincer nu vreau sa deranjez pe nimeni...dar dc am deranjat asta e...
|
shadowro...da-mi si mie id lui baw d p mess k vreau sa vb ceva cu el...
|
a venit vara si nu se mai aude nimic!.....incerc sa sparg geata espero 1.5 asteapta provocari de la masini pana in 110-115 cai poate chiar si mai mult....promit ca nu ma supar daca pierd...:)) hai lume sa mai facem si noi niste cur se!
|
Re: Prezentatziva "bolizii" !
pai daca ejti destul d ambitios sa-tzi tzii piciorul in frau..adik sa mergi cu ea normal...scoate un mixt putin sub 10...prin afara ia 7,5-8 si in orash cam 12 si ceva....dar daca te mananca talpa si ii dai....sare de 20-25 lejer...ce sa-i faci...turbo supraalimentat...tre sa-l hraneshti=))))...si la care se mai adauga si uzura motorului...de aia consuma ceva mai mult..dar oricum m-am uitat si in cartea tehnik...si chiar cand era noua era gurmanda=))
|
bai arata bine masina....dar cred ca te mananca asigurarea....nu intra la categoria limuzine???.....poate ne dam odata,k vreau sa vad cum se tine loganu pe langa tine......noroc
|
daca e stock nu se tzine delok...daca e cipata..posibil sa miroshi oleak gazele de evacuare...ca arunca multe....acu fara vraja nu cred ca ai vreo shansa=)))...si cu asigurarea ...ai dreptate..ma cam rupe...dar in ultima vreme am lasat-o fara=)))..doar RCA
|
mcare se baga cu mine am un chrysler SS sau mai bine cunoscut ca DAYTONA de prin anii 88 cateva modificari minore pe el
|
yo ma bag ma cu tine ... sa te vad si eu ce masina zici ca ai :) ! ! ! astept un msj privat cu un nr de tel sau adresa de mess ! ;) numai bine !
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:21. |
- Copyright 2026 4Tuning