![]() |
Re: Masini Made in Galati
Cred ca stiu masinuta.
E cumva a unui pusti?? Sunt sigur ca am vazut-o in nenumarate randuri pe la Lujerului. Blow Off Vlave aia se aude........sa moara mama ei:shock: |
dap e a unui baietas.
|
Quote:
ps eu sunt din cta si am zis sa arunc si eu un ochi pe aici sa vad cu ce masini va laudatzi .. sper ca nu e nic o problema |
no problem :)
|
1 Attachment(s)
R S T este o firmulitza de tuning nou infiintata in Galati. Au sediul in incinta service-ului auto Rostar pe Cosbuc (in spate la ENA).
Eu ma ocup cu furnizarea de piese pentru ei. In mare fac cam orice.... de la motociclete, pana la masini, dubite, chiar si camionae :p . Uite o creatie de a lor, masina este a mea. Modificari: - spoiler fata Pilot; - spoiler spate pilot modificat( l-am mai rotunjit ca prea patrat era ); - praguri R.S.T.; - eleron R.S.T. cu led-uri de stop pt. frana; - filtru aer sport cu traseu siliconic si carcasa din fibra de carbon; - evacuare dubla inox + finale Remus; - injectoare Greddy(High Flow Fuel Injector); - chip resoftat de cei de la Upsolute; - iluminare bord plasma white cu ace albastre; - covorase imitatie tabla striata(chiar sunt rezistente ); - kit led-uri albastre iluminare interior (bat pe covorase) ; - arcuri Eibach; - CD-player Pioneer 4 x 45 W; - 4 boxe Boschmann; - 6 tweetere JBL; - subwoofer 400 W; - undercar led kit: 7 culori, 20 programe, telecomanda; Astept pareri;) A vazut cineva pe strada Loganul? |
Jentile sunt pocnitori :( sunt capace cumva?! :( ! masina pare frumoasa :) , si dupa ce ai scris u mai sus s'ar putea sa fuga binisor ;) !
|
dap:( sunt capace....dar pe 10 august vin Jante Enkei de 17 :)
|
capacele alea o sa itzi distruga placutele de frana pentru ca nu permit aerisirea lor.
chiar stateam si vorbeam cu niste prieteni chiar pe tema asta. am vazut masina , astept sa ved ce poate ca lista promite multe dar pana una alta vorbe. tu nu ai vrea sa vezi cat de tare se reflecta in performante toti banii care i-ai bagat in ea ? |
stiu faza cu placutele... abia astept sa pun jante :p Poate ne gasim la o bere sambata seara... voi unde stati de obicei?
|
noi stam la elice/zid in fiecare seara dupa 8-9 pana tarziiiu :)
daca pe la 2-3 noaptea treci pe acolo si vezi niste isterici care rad ca disperatii ... yes , it's us !! :)) |
shadow ai vazut ce numar are..? :D:D:D luatziva de manaaaaaaa :lol:
|
Care-i faza cu numarul?
|
:D:D:D:D:D Shadow are HAW :D:D:D:D:D
|
Quote:
|
Quote:
La ce presiune lucreaza si care este diferenta de benzina data intre cele de fabrica si acestea? |
sunt absolut inutile pentru logan acele injectoare la logan :)
|
Quote:
Nu chiar..... Injectoarele nu sunt de Logan..... ci universale. sa caut cutia si iti zic exact modelul. Fratilor... i-am primit:D nu am dat nici un ban... si totusi masina merge mai bine decat cu cele originale, chiar daca nu prea au valoare daca nu pui calculatorul sa le ia in "calcul" :p |
Quote:
Asteptam totusi sa ne spui si 9 ce scrie pe cutia de la injectoare! Vad ca de cand ai scris ultima oara si pana acum nu le-ai gasit... Dar, le gasesti tu pana la urma, nu?! =)) |
lolz... :D
|
nu o sa gaseask nimic...............pt k nu are asa ceva........eu cred ca neoanele(sau neioanele)alea ii dau vreo 20-30 de cai!!!!!!!!!!!:)))))))))
Voi ce spuneti???? |
Ce creatie....uite ce creatie au cei de la Underground Tuning.....o masina de 30 de mii.....nu dacia logan cu injectoare Greddy..:D
|
in atentzia pasionatzilor de tuning...in gl s-a deschis de ceva timp...cica o firma de tuning..ce activeaza la un garaj amarat in spate la finantze.....vedetzi poza...sau nu ca nu stiu din ce motiv imi zice invalid file...in fine..daca avetzi chef de ras...merita sa trecetzi pe acolo..:lol:
|
Hai ma mai chinuiete si pune pozele alea... :D
|
Eu zic ca nu e de ras si ca mai degraba ar trebui incurajati baietii, nu ii cunosc nu am treaba cu ei, dar e de apreciat ca cineva incearca sa faca si pe la noi ceva treaba ....toti au fost mici la inceput asa ca...
|
Nu pun nici o poza.... eu stiu ce am. :D
P.S. Nu sunt EPY nr. 2:p |
Hahahaha... Ala chiar avea probleme... :D
|
cand e deschis la garajul respectiv,..au 3 capace atarnate de usi....si pun folie,....monteaza casetofoane,....si prostii dinastea...nu stiu ce e atat de apreciat la chestia asta...parerea mea
|
mai da voi chiar nu aveti masini facute in galati ???
de nu puneti poze ??? sau le tineti ascunse ...pt surprize ??? |
Quote:
|
maus am observat k vii cu masina la George,baiatu cu djz-ul pe morilor si am vazut destul de des masina ta acolo la el...chiar in seara asta mi-a placut de voi,de felul in care ati plecat
|
sal sunt nou pe aici dar in curand o sa va postez si eu niste filmulete cu bolidul meu in actiune :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Azi , (01.02.2007) cand ma duceam in drum spre Ceas in Mazepa , am vazut un Honda CRX parcat . Pur si simplu ma lasat oleaca masca :shock: , era negru , cu o toba super mare :shock: forma rotunda ... ( pff.. oare ce fel se auzea mashinutza aia ?! :shock: :???: ) , deci cum ziceam ... in Galati sunt masini de masini .. nu gluma :shock: .
btw ... I <3 Honda CRX 8) |
Quote:
|
Quote:
|
e nou in galati. fuge cica.
|
Imi dau seama :shock: . Voi aveti sansa sa , sariti pe el :lol: 8) .
|
hawle am auzit ca are 16 valve pe scarpaix sorry pt off-topic
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:03. |
- Copyright 2026 4Tuning