Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Craiova (https://forum.4tuning.ro/38-craiova.html)
-   -   Cursa Indemanare 12 Martie (https://forum.4tuning.ro/38-craiova/13999-cursa-indemanare-12-martie.html)

Al3xius 16-03-06 15:31

Re: Cursa Indemanare 12 Martie

MODIFICARE LA TRASEU !!

Intrarea in 8 se face pe unde e linia albastra si iesirea pe unde e linia verde , desenul cu modificari este mai jos !

https://img111.imageshack.us/img111/9...nate0dm.th.jpg

dj01fad 16-03-06 19:22

hmmm... cu o masina de 5 m pot sa ma bag?

Al3xius 16-03-06 22:07

sigur ca da :)

Pt. mai multe detalii :
Y!M - Al3xius
Tel - 0741081624

BoSsuL3TZ 17-03-06 00:37

este chiar mai bun trseul pentru ca este mai de viteza si jaloanele sunt mai la distantza!;)da-ne de veste :D

Danny-future STN 19-03-06 22:17

Pacat de cele intamplate azi, si pacat ca baietii de la paza pe care voi ii laudati asa mult stateau si se uitau...spectatorul daduse un ban pt a vedea un spectacol nu pt ca acesta sa fie intrerupt de un individ doar pt ca nu il puteti stapanii voi,nefiind vorba de bani cat de respectul pt spectatori...
Mie unul mi-a lasat un gust amar cursa asta pe care o asteptam de atata timp ... sa nu mai zic de jandarmii de la poarta care nu au vazut nici makr ca la 20m de ei a fost mutat un matiz pe maini (si anume PPV) fiind indoita in acest mod o parte a usii spate si a aripii...
BATAIE DE JOC !!!!!!!!!

Danny-future STN 19-03-06 22:24

Re: Anunt Oficial Ghost!

Quote:

Originally Posted by BoSsuL3TZ

Iar in legatura cu ce a spus danny, cei din GHOST, chiar dak vor participa nu vor intra in clasament.. se vor da, doar de placere! ;)

Asta ziceai u acum ceva timp ..........acum dupa cursa eu am auzit altceva......
Sigur nu a fost niciunul din club in clasament??? Ia puneti-ne si noua clasamentele !!!

Torque_Cosmin 19-03-06 22:46

Re: Anunt Oficial Ghost!

Quote:

Originally Posted by Danny-***ure STN
Asta ziceai u acum ceva timp ..........acum dupa cursa eu am auzit altceva......
Sigur nu a fost niciunul din club in clasament??? Ia puneti-ne si noua clasamentele !!!

poate e un clasament amical.. sa isi dea cu parerea cam pe ce loc ar fi.. dak nu ar fi fost organizator:-P :))

Calimero2003 20-03-06 00:25

Nu zic nimika de organizare si de incident.....se poate intampla orcui....asta e.
Ce nu mi-a placut mie a fost chestia aia cu opritul in dreptul finisului care a fost ff interpretabila la voi.Un exemplu a fost baiatul din Constanta care a scos un timp ff bun si pe care voi l-ati plimbat in dreptul sosiri ca sa puteti opri cronometrul.O chestie penibila dupa parerea mea.Favoritii vostri nu cred ca au oprit tocmai "ca la carte".Oricum ce a fost a fost.

BoSsuL3TZ 20-03-06 06:34

vreau sa intzelegetzi ceva.. agentzii de paza de la CIVITAS aveau de pazit doar partea din interior a cursei.. sa nu itnre oamenii pe pista.. in afara se ocupau jandarmii.. ce pot spune despre ei.. au si ei anumite legi care nu le permit sa faca orice.. dar sa spunem ca trebuie gasita o alta solutzie pentru viitor.

Dak tzie tzi-a lasat un gust amar ia gandeste-te cum mi-a ramas mie(noua) cand toata faza asta a fost facuta de baietzii de la EXTREME..si cand multzi erau venitzi de la sute de km..sa intrerupem totul la jumatate.. pentru simplul fapt ca am facut un compromis pentru unii din ei..ca apoi sa-shi bata jok pe fatza de munca noastra si de efortul vostru.. sincer nu ma asteptam.. tocmai ei care ne-au ajutat la inceput sa fie impotriva noastra..plus ca era pus la cale de mai mult timp.. dar asta este, viatza merge mai departe..

in legatura cu finish-ul cu linia intre rotzii a fost cel mai bine.. gandeste-te cum trecea concurentul si cate incidente se puteau intampla.. din cate jtiu cei care dadeau startul le spunea..

In leg. cu participarea celor din Ghost..imi cer scuze cand am postat aveam informatzii gresite. Iar apoi cand am vrut sa modific n-am mai putut..

p.s. hai sa o lasam asha.. sa nu continuam cu posturi fara rost.. cu sigurantza se vor simtzi lezate anumite persoane.. dar asta este adevarul... si cu asta sa fim sanatosi ;)
Si sper sa nu-mi stergetzi postu'

GAB35DJ 20-03-06 06:55

ma simt dator cu un raspuns....prin care sa clarific lucrurile....
1.nu cu voi am avut ceva de impartzit ieri....si mai mult nu spun.....
2.ce a fost sambata seara a fost da premeditat...dar nu toata lumea din extreme stia...doar eu...a fost ideea mea de foarte mult timp...si a venit ca replica la cerinta voastra de exclusivitate in una din revistele craiovei acolo unde...nu spun cine se stye el a vb.FOARTE URAT de noi....asa ca....nu am raspuns decat cu acelasi tratament cu care am fost tratati....repet....ieri nu am avut nimic de impartit cu voi....

DJ 06 WLE 20-03-06 10:09

vreau si eu sa stiu cat mai dureaza pana ajung pozele pe 4tuning ca nu am apucat sa ajung la aeroport

dj16xxs 20-03-06 12:05

Quote:

Dak tzie tzi-a lasat un gust amar ia gandeste-te cum mi-a ramas mie(noua) cand toata faza asta a fost facuta de baietzii de la EXTREME..si cand multzi erau venitzi de la sute de km..sa intrerupem totul la jumatate.. pentru simplul fapt ca am facut un compromis pentru unii din ei..ca apoi sa-shi bata jok pe fatza de munca noastra si de efortul vostru.. sincer nu ma asteptam.. tocmai ei care ne-au ajutat la inceput sa fie impotriva noastra..plus ca era pus la cale de mai mult timp.. dar asta este, viatza merge mai departe..

asa ti se pare tie ca noi am saboat cursa ah???deci de esecul vostru,proasta organizare si haosul de acolo suntem noi vinovati....data viitoare fii mai explicit de ceea ce vorbesti si faci.....nu mai acuza fara nici o proba impotriva noastra ca nu e bine.momentan atat am de spus....si inca nu am pus punctul pe I!

dj16xxs 20-03-06 12:07

Quote:

Originally Posted by GAB35DJ
ma simt dator cu un raspuns....prin care sa clarific lucrurile....
1.nu cu voi am avut ceva de impartzit ieri....si mai mult nu spun.....
2.ce a fost sambata seara a fost da premeditat...dar nu toata lumea din extreme stia...doar eu...a fost ideea mea de foarte mult timp...si a venit ca replica la cerinta voastra de exclusivitate in una din revistele craiovei acolo unde...nu spun cine se stye el a vb.FOARTE URAT de noi....asa ca....nu am raspuns decat cu acelasi tratament cu care am fost tratati....repet....ieri nu am avut nimic de impartit cu voi....

eu habar n-aveam de ceea ce vroia sa faca gabu...si chair daca as fii stiut...care e treaba??? ati fost si voi acolo nu???

BoSsuL3TZ 20-03-06 12:56

ma deranjat foarte mult ce se vorbea pe langa start.. in fine, ramane sa vb. face to face.. au aparut cateva detalii despre care eu nu jtiam nimik, si nu vad de ce ar trebui sa se intample asta..

Al3xius 20-03-06 13:25

Cred ca mai bine iesim noi intr-o seara la un suc ca si eu sunt cam pe langa... si tre sa lamurim problema ! ;)

DJ77VLD 20-03-06 19:32

Ba cine ce a sabotat? Vorbesti vorbe!
Ca ati avut voi organizare proasta si ca au intrat masini care nu aveau nici o treaba acolo e altceva! ...si ca din nou v-ati dat premii intre voi!
Rusine pt ce le-ati facut baietilor de la X-team Cta!

mihaitzaa 20-03-06 19:46

Rusine...rusine sa va fie..forza extreme

iustin_x 20-03-06 21:37

pt toti cei care nu sunt in stare sa organizeze o cursa sa se lase dracu de sporturi destea.......la urmatoarea cursa extrem o sa stau la intrare si sa vedem ccare o sa intre ::::))))

BoSsuL3TZ 20-03-06 23:26

multzumim!este adevarat ma asteptam sa iasa altfel.. dar asta este!

In legatura cu ce am spus despre Clubul EXTREME, vreau sa retrag ceea ce am spus.. am facut o confuzie.. shi cand spun asta ma refer la faptul ca audi care a blocat itnrarea pe circuit, si care a fost incurajat de anumite persoane sa n-o dea afar n-a fost din acest club.. sa-mi fie cu iertare, dar cand pui suflet intr-un lucru si vezi cum totul este dat peste cap de cateva persoane, nu-tzi cade prea bine..

DJ-23-SLK 21-03-06 04:03

Bossul3tz inca ceva cant faci pt 1 2 favoruri fa frate pt totzi sau nu mai face pt nici unu ca uite aja ies discutzii cat despre ghost Keep GOING

DJ77VLD 21-03-06 07:24

Quote:

multzumim!este adevarat ma asteptam sa iasa altfel.. dar asta este!

In legatura cu ce am spus despre Clubul EXTREME, vreau sa retrag ceea ce am spus.. am facut o confuzie.. shi cand spun asta ma refer la faptul ca audi care a blocat itnrarea pe circuit, si care a fost incurajat de anumite persoane sa n-o dea afar n-a fost din acest club.. sa-mi fie cu iertare, dar cand pui suflet intr-un lucru si vezi cum totul este dat peste cap de cateva persoane, nu-tzi cade prea bine..

Ma bucur ca acum ai aflat!:peace: gata, s-a facut pace?:hug:

BoSsuL3TZ 21-03-06 23:50

CU SIGURANTZA! :D ;) Si asha va ramane! ;) c'ya!

-=X-Team=-82-MDN 09-04-06 01:52

salut. acum am citit posturile de pe aici ... stiu ca e cu mare intarziere.
ca mai peste tot unde am fost la curse legale in tzara am fost mai peste tot furati la timpi, fapt pt. care nu nici nu ne mai intereseaza clasamente sau timpi sau una alta. faptul e comsumat si asa va ramane. pana o sa ajungem la un nivel mai bun in domeniul curselor automobilistice care se desfasoara la noi in tzara mai avem mult de mancat sa zic asa. vreau sa multumesc catorva persoane din craiova ( stie ele care ), nu imi place sa dau nume, si celor de pe forum de aici care au vazut ce sa intamplat acolo ( dj77vld si calimero2003 ) . imi pare rau ca am facut putina morala dar asta e . sanatate si toate cele bune. va asteptam la mare ;)
Dragos A.C.S. X-Team Racing Club Constanta
Membru fondator.

DJ77VLD 09-04-06 20:57

Pana la urma ma critici imi multumesti? :roll:

-=X-Team=-82-MDN 10-04-06 12:10

cate putin din amandoua. ca sa fie bine :)

All times are GMT +2. The time now is 16:03.

- Copyright 2026 4Tuning