![]() |
Re: Nissan 200SX S14 - RLU Drift Team
Ritmul alert ma pune la pamant. Plec dimineata la 8 la servici si intru noaptea in casa la 3. Dar mai e putin. Vreau pe strada. E singurul lucru bun din ultima vreme.
|
u ar a bloody street addicted
|
Quote:
|
da.. un fel de comedia umana de Balzac.
P.S. oricum Dragosul nu este strain de proza, din acelasi ciclu mai putandu-va prezenta : acum un an jumate, Visul unei nopti de vara cu Kadettul ( aici credeam noi ca vom termina masina in vreo 2-3 sapt si apoi sa plecam la mare ). Alte opere ar mai fi Gavroche - de Victor Hugo ( Dragosul necajit ), Demonii de Dostoievski ( cand parca uneltele si piesele prind suflet, sunt posedate si ne incurca puternic, atunci la gura mea auzindu-se tot felul de onomatopee, si nu numai la gura :)), iar la Dragos dumnezeii, crucile si bisericile sunt la ordinea zilei... ), Bine inteles ca am mai citit Sara pe Deal ( evacuarea suna cu jale... ), Imparat si proletar ( sau nentu” si ... ), Hotii si vardistii ( asta ce-i drept este opera mea favorita, eu jucand in rolul pumnalului ), apoi ce ar mai fi ... da ! Ion - de Agarbiceanu ( cand muncim ca la Ion la popa ) si nu in ultimul rand noul testament ( adica se schimba cel pe care l-am facut cand mergeam cu cotoroanta uga pentru vremuri mai bune cand ne (dar mai bine cred ca se) vom (va) trage in drift la 100 km/ora cu Nismoul. I”l be back. Z |
4 Attachment(s)
Da. Oficial avem motor, admisie, evacuare, totul merge. Un mic reglaj mi-a dat batai de cap, dar s-a rezolvat repede, totul e ok. Asteptam sa vina suspensia, care e pe drum, aerisim franele, facem directia, astea toate dupa vopsitorie. Dupa aceea incepem sa driftuim, sau cel putin sa incercam. Mentionez ca subsemnatul nu are la activ nici un minut de drift, asa ca va fi greu.
Poze: engine bay 95% ready...out. e ora 2.44 AM. |
pai da... normal... nu precizai si tu echipa :D, ca de obicei , si nici nu spuneai si tu cele 4 cuvinte magice.... pentru urechistul sef.
|
da,jupan,ai dreptate.
|
Nu stiam unde am mai auzit d-zei mami masi si crucea...si "mai lasati-ma ma in pace"
Aceste cuvinte celebre rostite in momente de rascruce ale tehnici de ultima generatie.... Sef nu dispera!!!!!! |
stiu... :) si un film de la casa de productie Patrocle - ep.2
|
|
Quote:
imi place titlu sef:) |
Quote:
|
5 Attachment(s)
Da. Traim in Romania si cam asta e.
Do you know the meaning of the romanian word called "teapa"? Cam asta e se pare cu suspensia mea Cusco. Cica vine vine dar nu vine. Am dat sfoara in tara engleza, vedem ce se poate rezolva. Daca nu se rezolva pana vineri, fac plangere si la Paypal. Treaba e buna in general. Am iesit de la vopsit si mai asteptam aripile. S-au montat si rotile cu anvelope 235/40/18 pentru strada. Ne asteapta inca un set de roti aliaj de 17 toli, cu 235/45/17, si un set de roti pe 16, 205/55/16, si inca un set de doar 2 roti tot pe 16. Avem cu ce. Dar nu avem cum ca nu avem suspensie. Poate rotile nu-s pe gustul unora,dar nu mai am bani de altele acum, sorry. De asemenea este de apreciat efortul celor care s-au chinuit sa vopseasca cu rosu tot compartimentul motor. Si cu regret va informez ca ni s-a comunicat oficial ca, din pacate, coechipierul pe care il asteptam s-a hotarat sa nu paraseasca echipa in care evolueaza la momentul de fata. Asa ca ramanem doar cu denumirea ca sigur nu se supara, iar coechipierul...cine stie. A fost o zi plina de reusite, astazi, dupa cum vedeti. Si cand ma gandesc ca vroiam sa vin la evenimentul de la Vitan in calitate de spectator dar la volanul masinii noi... |
Superb vopsit :P
|
Da rosul se vede....custom:) negru e frumos "jantii" frumoase....da "che fachi" cu suspensia ....din ciclu...am vazut si romani pacaliti pe net de alti romani din Anglia probabil...Pacat cand se intampla asa ceva.....dar vb ta..."asta-i treaba" mai rau e cand....te incurca mai rau asta decat banii pierduti in sine.....
Jupan....mai traiesti? |
mai traiesc mai UGA ... ma enerveaza fraierul ala cu suspensia ... daca ne-a tepuit cineva, cheltui toti banii mei sa il gasesc ! si apoi aveti voi de ce rade.
|
Frumos a iesit ! Jantele ok, insa suspensia ....parca sta in pom:) Pacat de incidentele cu comanda. Oricum felicitari , motorul suna excelent ! Bafta in continuare!
|
Imi place masina Dragosica...
Salutare de la mare... |
Da, va multumesc pt aprecieri.
Dupa 2 zile de scandal monstru cu vanzatorul suspensiei mele Cusco, care cred ca este retardat, dupa cateva emailuri la unul din administratorii forumului Driftworks, dupa un topic special creat pt individul asta, dupa o reclamatie Paypal si o reclamatie online la Politia din Essex, se pare ca teapa este pe jumatate teapa, adica half-teapa. Cica vine coletul cu suspensia (sau asta credem noi ca avem in colet), dar retardatul l-a trimis mai tarziu cu 12 zile decat mi-a spus telefonic ca a facut-o. Maine ajunge in Budapesta. Probabil pe sapt viitoare am si eu suspensie. Nu e bai, am mai ratat un eveniment la care vroiam macar sa cunosc oamenii din fenomenul de drift romanesc, sa vorbesc cu ei indeaproape, etc. Ne vedem la Pitesti, sau cel putin asa imi propun eu. Mai vedem ce si cum. Sau cum zicea un coleg de-al meu: om trai, om vedea si-om emigra... |
sa inteleg ca ai comanda piesele dupa driftworks? am comandat si eu de acolo dar nu am avut nici o problema cu ei ,in 4 zile a venit pachetul acasa.
Sper sa ajunga cat mai repede,spor la modificat. |
Ne vedem la Pitesti, sau cel putin asa imi propun eu. Mai vedem ce si cum. Sau cum zicea un coleg de-al meu: om trai, om vedea si-om emigra...[/QUOTE]
daca vii la pitesti nu scapi de mine :D o sa iti pun cele mai stupide intrebari pe care leai auzit vreodata glumeam,glumeam:-P ar fii frumos sa pot studia masina indeaproape:-) ne vedem acolo;) |
2 Attachment(s)
gataaaaaa...stagiul 1 e gataaaaaa....m-am plimbat seara asta...am driftuit...prima data a fost perfect...a doua oara era sa fie fatal...:)...dar nu mai conteaza...o gura de aer dupa f multa vreme!!!
masina merge bine, face 0.4 bar, am dat si la 0.6 din EBC Blitz, mi se pare ca merge mult mai bine ca inainte, mai lejer...nu simt nici un lag...driftuieste usor chiar cu roti pe 18...mai trebuie sa fac directia maine inca o data, seara asta parca am operat pe cord deschis cand am reglat-o pe stand personal...coilovers-urile cusco sunt cam...complicate... si 2 poze asa, intr-o aura de mister...revin eu si cu poze pe zi...ah, am uitat, nu am si nici nu cred ca voi avea prea curand bara pe fata...na, asta e! sper sa ma acceptati si asa... |
bun asa , sa fie cu noroc atunci dak ai scos-o pe strada :D
|
Quote:
|
Felicitari ! Te asteapta o sedinta de colantari in Bucuresti !
|
3 Attachment(s)
cam asta-i...cu o tentativa de 1/3 din spoiler ramas pe fata si cu un numar amplasat provizoriu in felul acesta, va prezint stage1 finalizat al proiectului...partea din fata va mai suferi ceva modificari, deocamdata e asa ca sa putem merge pe strada...
|
Sincer... foarte urata masina, din toate punctele de vedere, jante cat se poate de mari, bara fata taiata sa faca loc la intercooler, si mai ales intercooleru ala nusi are rostu domle pe o asemenea masina, iti dau un sfat prietenesc doneazo, eu sunt primul care ma ofer sa o iau.
La faza de mai sus glumeam, felicitari, arata foarte bine masina, sa o stapanesti sanatos si cat mai lateral posibil. La cat mai multe modificari si cupe :D |
foarte frumos :) deja au inceput sa apara si la noi japonezele....ceva foarte bun
off: s13`le din craiova are topic ? ca sunt interesat... |
1 Attachment(s)
o japoneza printre francezi...
|
foarte frumoasa masina ! dragos, ai dovedit inca odata ca te pricepi. sa auzim numai de bine.
|
1 Attachment(s)
Si acum intr-o noua varianta inscriptionata
|
ce va pot spune este ca sunt extraordinar de fericit...aseara am avut prima sesiune de derapaje controlate...si desi nu am stat decat jumatate de ora, mi-am invins frica de nu merge drept...
am ascultat sfatul lui Sorin HAI, fixandu-mi un reper in jurul caruia sa incerc sa ma invart, si am reusit ...usor,usor, am marit raza, am micsorat-o, m-am intors de pe stanga pe dreapta si tot asa...chiar daca sunt in urma cu cativa ani buni, pentru mine tot a fost fenomenala senzatia pe care am trait-o si nu regret nici o secunda ca am ales "drumul" asta, de-a latu'... jupan, hai cu filmele. |
Felicitari pentru masina si bineinteles pentru munca depusa ,sunt foarte curios cum suna masina si cu putin noroc poate o sa vad si cum merge ;)
|
felicitari pt masina! e foarte frumoasa!!!bafta
|
Felicitari,nu ma asteptam sa treci de la Kadett la Silvia,poate mai treci prin Roman,macar asa din viteza sa o vad,daca te prind pe la vreun semafor poate o sa opresti putin sa o vad si eu daca nu sunt prea impertinent. Salut si toate cele bune.
|
Si un mic preview intr-un freestyle...va rog sa nu radeti, asta e nivelul, e abia a 2-a oara cand ma dau cu masina asta asa ca nu trebuie sa trageti o concluzie dupa filmul asta...sunt incepator si cam atat...
https://www.youtube.com/watch?v=ZHWO_cGopU4 |
Hehe nu e rau.... deja ai inceput bine BV
|
arata foarte bine
keep it up |
Noi deobicei cand gaseam cate o parcare dasta , puneam cate 2 conuri in jurul carora faceam 8-uri, ala e cel mai bun antrenament ptr inceput.Daca nu aveti conuri improviati, sticle cu diferite bete si harti albe in cap :lol: Xerius stie cel mai bine ca el le fabrica.
De conuri se ocupa axela :lol: E nasol sa te dai asa intro parcare fara nici un scop, chiar si o sticla de 2 l e buna sa o pui si sa faci cerculete in jurul ei, inchizi cercul...deschizi etc :D Asa incepem toti :D https://www.youtube.com/watch?v=DcWhi3CK8w8 Bafta si sper sa te vedem la urmatorul show cu masina. |
revenim cu filmul de la prima sesiune de drift - de abia acum ne-a parvenit de la baieti https://www.youtube.com/user/ZE0US#p/a
P.S. bineinteles sarea si piperul filmului este data de ... :) |
| All times are GMT +2. The time now is 08:30. |
- Copyright 2026 4Tuning