Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   Cum a fost la King Of Europe: (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/139628-king-of-europe.html)

aleks 30-08-09 17:24

re: Cum a fost la King Of Europe:

păi nu e nicio problemă, o să stabilim detaliile exact atunci, īnainte de eveniment, că la toată lumea mai apare cāte o problemă neprevăzută, una alta...

morpheusmaster 30-08-09 18:29

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 2597081)
Eu unul spun pas, nu pot merge după coloană, se pierde prea mult timp, eu fac de la Bacău la Oradea 5 ore jumătate, 6, maxim maxim 6 jumătate. Nu pot merge īn coloană să fac 7 ore Piatra-Cluj, şi cred că o să ne vedem direct acolo.
Săgeată se decide el şi vă spune, iar restul masinilor din Bacău nu ştiu ce fac pānă īn săptămāna aia, exact...

Vaaaaaaaaaaarta pretene da cine a zis ca facem 7h?? O sa se stabileasca o viteza de croaziera pe care o sa poata majoritatea masinilor sa o duca...cine nu poate duce face popasurile mai mici :) altfel spus cand noi stam ei ne ajung :))...oricum...nu te supara pe mine dar mi se pare umpic lame faza asta...noi toti vorbim sa mergem in coloana sa mergem toti vii tu "maa...eu nu pot sa merg cu voi k is prea smecher"...na...fiecare cum crede mai bine. Drumul in coloana e ceva super fun care de majoritatea este gustat de unii nu...no biggy

P.S. LA MULTI ANI MAN PENTRU ZIUA DE AZI

aleks 30-08-09 18:36

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 2597517)
Vaaaaaaaaaaarta pretene da cine a zis ca facem 7h?? O sa se stabileasca o viteza de croaziera pe care o sa poata majoritatea masinilor sa o duca...cine nu poate duce face popasurile mai mici :) altfel spus cand noi stam ei ne ajung :))...oricum...nu te supara pe mine dar mi se pare umpic lame faza asta...noi toti vorbim sa mergem in coloana sa mergem toti vii tu "maa...eu nu pot sa merg cu voi k is prea smecher"...na...fiecare cum crede mai bine. Drumul in coloana e ceva super fun care de majoritatea este gustat de unii nu...no biggy

P.S. LA MULTI ANI MAN PENTRU ZIUA DE AZI

Cine a zis? Scrie mai sus.:
Quote:

Originally Posted by Tryfy (Post 2596611)
Domnule Morph. avand in vedere ca e un drum de circa 300 de km, pana in Cluj si avem si multe portiuni virajate as estima timpul de parcurgere al distantei undeva la vreo 6 ore +/- cateva minute:rolleyes2

Asta in conditia in care se va circula in coloana la o viteza decenta. Acum luand in considerare cateva popasuri. s-ar ridica la vreo 7 ore.

Dacă tu aşa ai īnţeles, că-s prea şmecher să merg īn coloana, fie. E exagerat să se plece de la miezul noptii să se ajungă a doua zi, sau să faci 7 ore pānă la Cluj, atāt şi nimic mai mult. şmecher? lame? Multumesc frumos, eşti un drăguţ....
p.s. multumesc de urare.

Tryfy 30-08-09 18:40

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 2597010)
Tryfy...am pus pe gps distanta si timpul estimat este de 4h...am zis ca 2h sunt opririle cumulate..6 ore...deci suntem acolo la 10 wich i think is good :-?? dar ai si tu dreptate dar nu cred ca o sa facem pe drum 7ore...si nu cred ca ar fi ok sa plecam din Piatra la 12.00 caci 12.00+7h= 7 dimineata suntem in cluj...o sa fim terminati de oboseala...si nu o sa avem ce face asa pana in ora 12...show o sa fie sambata toata ziua si duminica la fel deci nu o sa ratam nimic :D

Oka.. atunci o sa mergem toti odata, la ora la care se va stabili, ideea e sa fim cat mai multi si in acelasi gand 8) sa ajungem la destinatie in timp util:rolleyes2
Oricum mai e un pic de timp pana la momentul evenimentului..dar e bine sa se contureze cat de cat un plan. Eu nu stiu deloc nici drumul spre Cluj nici din Cluj pana la locatia unde se va tine evenimentul, dar cu atati colegi de volan inainte si in urma mea, nici nu imi fac probleme ca nu vom ajunge cand trebuie unde trebuie.8)

morpheusmaster 30-08-09 18:56

Aleks ce a zis tryfy e parerea lui. Imi este IMPOSIBIL SA CRED ca 280 si cati km sunt se fac in 7h...let's get real...nu o sa mergem cu 80km/h...

In fine...nu are rost sa o dau in detalii...nu mi sa parut deloc constructiva atitudinea din postul 36 ci mai mult mi sa parut deplasata, repet, parerea mea. Daca toti am spune asa..."baa..eu merg cu 200...ajung in 3h...nu merg fratilor cu voi ca fac 2h in plus...salut, ne vedem acolo"...vine altu "ma eu merg cu 150km/h...nu merg ma cu voi ca voi mergeti la consum ca sunteti cu masinile pline...na...lasa...ne vedem acolo"...unde am ajunge??? ar merge fiecare in legea lui, neam vedea toti acolo salut salut...si cam pe unde mai e ideea de comunitate??? Cam asta era ideea si asta ma deranjat... Si eu decat sa plec la 11.30 din Roman ca sa fiu la 12.00 in Piatra si la 7.00 in Cluj mai bine ma duc cu trenul...

parerea mea e urmatoarea: o sa se plece undeva in jur de 4.30-5 din piatra si undeva la 10 o sa fim in cluj, la ora 11 o sa fim deja cu masinile parcate si cu ochii mari ca cepele, maxilarele in pamant. Sper...it's just an ideea...

sageata 30-08-09 19:04

eu cu ce viteza sa merg?

aleks 30-08-09 19:04

Ok şef, relaxează-te, nu te aprinde aşa :)

jipianu 30-08-09 19:08

de acord cu tine morpheusmaster ... mergem toti nu conteaza q ce viteza, conteaza sa fim cu totii sa formam o coloana frumoasa... si nici nu se va vedea cand trece timpul
oricum nu ai cum sa stabilesti viteza de acum... vom vedea atunci care va fi viteza cu care putem merge si altele

sageata 30-08-09 19:10

poate nu stii cu ce viteza merge morphy.:lol::lol::lol: in orice caz asta nu e drum de 7 ore nici macar pt masina mea.

aleks 30-08-09 19:13

M-am prins ce zicea Morpheus, n-ai citit postuyl de deasupra celui care te-a revoltat pe tine ;)

Intrebe cineva acolo ce face Bacăul, merge cu coloana sau nu?
Bacăul, pe topicul ăsta e format, din 2 reprezentanţi: Săgeată şi cu mine. Eu mi-am zis părerea, apoi Săgeată. Nu era o aroganţă. Ai prins ideea acum?

Ali_ump 31-08-09 09:25

Ora 4:30 - 5 e buna , viteza se va stabli in functie de drum, conditii, masini ! Oricum sunt drumuri si de peste 100 km/h nu doar serpentine! So , 5 ore cu tot cu opriri maxim 5 ore jumate se face de la Piatra la Cluj.
Daca ne grabim putin se poate si mai bine! Numai sa ajunga toata lumea la Piatra in timp util!

aleks 31-08-09 11:00

pānă la urmă la ce oră ar fi plecarea?

Ali_ump 31-08-09 11:14

Cei din Iasi se anunta si ei daca e in jur de 4:30 - 5:00 ! Daca toata lumea e ok asa in jur de ora 5 dim ...am putea pleca din Piatra Neamt!

askhy 31-08-09 13:03

:P ne grabim ca fata mare la maritat, acum stim in mare parte cine merge, detaliile cu plecare eu zic sa le facem cu o saptamana inainte.. atunci se stie axact cine merge si cine nu, de unde se vine si unde ne putem intalnii cu totii :P

diesel_andy 31-08-09 14:32

Quote:

Originally Posted by flp_e30 (Post 2585425)
e cineva inscris din piatra?sa ma anuntati si pa mine ca sa nu ma duc

Da , eu !!

Teo MTM 31-08-09 23:31

Mă faceţi să rād ! 5 ore īn coloană P.Neamţ - Cluj nu prea cred ... doar dacă ştiţi vreun tunel prin Chei !

sageata 31-08-09 23:48

:lol:intradevar faci mai mult... daca nu stii sa mergi.:lol:

Teo MTM 31-08-09 23:53

Quote:

Originally Posted by sageata (Post 2601310)
:lol:intradevar faci mai mult... daca nu stii sa mergi.:lol:

Adică ? ( " Dacă nu ştii să mergi " ) ! Cine mă cunoaşte īmi ştie şi stilul meu de condus şi 5 ore fac eu ... Dar cānd vorbim de coloană vorbim de 6ore + !

diesel_andy 31-08-09 23:56

Quote:

Originally Posted by Teo MTM (Post 2601324)
Adică ? ( " Dacă nu ştii să mergi " ) ! Cine mă cunoaşte īmi ştie şi stilul meu de condus şi 5 ore fac eu ... Dar cānd vorbim de coloană vorbim de 6ore + !

MTM NeProfesionistule nu te mai baga in seama Capul Coloanei e un Bugatti si la sfarsit impinge un HUMMER =))

sageata 31-08-09 23:57

Quote:

Originally Posted by diesel_andy (Post 2601336)
MTM NeProfesionistule nu te mai baga in seama Capul de la Colooana e unBugatti si la sfarsit impinge un HUMMER =))

asta e o veste buna!:lol::lol::lol:

diesel_andy 31-08-09 23:58

Quote:

Originally Posted by diesel_andy (Post 2601336)
MTM NeProfesionistule nu te mai baga in seama Capul de la Colooana e unBugatti si la sfarsit impinge un HUMMER =))

Scuze pt greselile gramaticale Domnu Buddy =)) :)))

sageata 01-09-09 00:00

ai inceput deja sa citesti DEX-ul?:lol::lol::lol::lol:

diesel_andy 01-09-09 00:02

Quote:

Originally Posted by sageata (Post 2601351)
ai inceput deja sa citesti DEX-ul?:lol::lol::lol::lol:

Doar la insistentza Membrilor clubului Katana :-)

sageata 01-09-09 00:06

"doar la insistenta Membrilor clubului......" era mai bine asa ca iar apar.....
abia astept sa iasa golful sa vad cum o sa merg prin chei. apropo, tot stricat e drumul?

diesel_andy 01-09-09 00:08

Quote:

Originally Posted by sageata (Post 2601368)
"doar la insistenta Membrilor clubului......" era mai bine asa ca iar apar.....
abia astept sa iasa golful sa vad cum o sa merg prin chei. apropo, tot stricat e drumul?

Am corectat greseala nainte sa ma corectezi tuh (scz pt repetarea cuv. CORECT Dn. Buddy ) :-D

sageata 01-09-09 00:10

deci cum mai e drumul? s-a mai reparat din el? in afara de chei ca parca era bun pe acolo. dupa chei.

diesel_andy 01-09-09 00:11

Quote:

Originally Posted by sageata (Post 2601379)
deci cum mai e drumul? s-a mai reparat din el? in afara de chei ca parca era bun pe acolo. dupa chei.

Pai am fost recent si crede-ma k am regretat :-)

stefan_88 01-09-09 00:12

Din cate am inteles ..tot la fel este drumul. :)

diesel_andy 01-09-09 00:12

Quote:

Originally Posted by stefan_88 (Post 2601384)
Din cate am inteles ..tot la fel este drumul. :)

N`seara domnu Stefan :-)

sageata 01-09-09 00:16

de asta mi-e teama:

https://forum.4tuning.ro/attachment.p...6&d=1248200233

Teo MTM 01-09-09 00:19

Quote:

Originally Posted by sageata (Post 2601395)

:-)) Cu bara aia ajungi in vreo 8 ore !

VaLeX 01-09-09 00:19

Quote:

Originally Posted by sageata (Post 2601395)

Sa-ti iei bara-n cārcä , clar o pierzi pe drum. Si acum vorbesc la modul cel mai serios , e rau drumu. Am mers recent (2 saptamani) si sunt portiuni in care o sa mergi cu a I'a.

Teo MTM 01-09-09 00:19

Sfatul meu e sa o dai jos, ajungi in 5 ore si o pui inapoi in Cluj ! :-D

sageata 01-09-09 00:21

m-am mai linistit. e la fel. bun asa.

Ali_ump 01-09-09 00:26

Merge, daca scapi de chei ..it's all good!

sageata 01-09-09 00:27

:lol:mersi de incurajare, aline!:lol:

diesel_andy 01-09-09 00:30

Scapi de chei , ajungi pe la Gheorgheni , unde pe str principala ai din 2 in 2 metri cate un crater de vre-o 10cm (cel putin) alea fiind canalele =))))

Teo MTM 01-09-09 00:33

Quote:

Originally Posted by diesel_andy (Post 2601420)
Scapi de chei , ajungi pe la Gheorgheni , unde pe str principala ai din 2 in 2 metri cate un crater de vre-o 10cm (cel putin) alea fiind canalele =))))

Alea sunt jucării pe lāngă " scurtătura " de īnainte de Tg Mureş.

diesel_andy 01-09-09 00:34

Quote:

Originally Posted by Teo MTM (Post 2601423)
Alea sunt jucării pe lāngă " scurtătura " de īnainte de Tg Mureş.

Deci ai ajuns la concluzia noastra (MTM & DSL) Pune-o pe un caratretz !!! :->

Teo MTM 01-09-09 00:37

Quote:

Originally Posted by diesel_andy (Post 2601425)
Deci ai ajuns la concluzia noastra (MTM & DSL) Pune-o pe un caratretz !!! :->

Nu neapărat ... doar că trebuie atenţie maximă şi un calm de neīnchipuit ! :-)

All times are GMT +2. The time now is 16:28.

- Copyright 2026 4Tuning