![]() |
Re: Slobozia
voi incerca sa fac si cu orasul meu
dar nu acum inca sunt nou pe aici intai sa ma acomodezi si dupa aceea |
vrei sa il deschid eu ?:)
|
nu tu din slobozia sa te ocupi de calarasi :P
este rusinos chiar asa sa nu avem pe nimeni care sa o faca :D |
1 Attachment(s)
Salutare oameni buni .. sunt din Slobozia am un Golan :D dci dar asta ete si sunt unul dintre cei care vrea comunitate in oras...... Sakine ce zici :D o linie ceva :)))))))))) ??
|
3 Attachment(s)
Am participat si eu la intalnirea de vineri si pot spune ca a fost super. Sper sa o tinem tot asa. Felicitari pentru baiatul care a organizat! Eu am fost cu o Renault Laguna 1.6 16v 110 CP, gri. Eu o sa ajut aceasta comunitate sa se faca cunoscuta datorita faptului ca sunt directorul ziarului ,,Evenimentul de Ialomita" si in numarul viitor (miercuri, 29 octombrie 2008) o sa apara un articol foarte frumos despre prima intalnire. O sa va sprijin cu tot ce pot. Am atasat si eu cateva imagini cu masina mea! BAFTA 4TUNNING SLOBOZIA!!!:D;););)
|
3 Attachment(s)
eh`...apar si eu cu o poza-doua cu masina mea...nu va speriati...e doar o simpla dacie :-" care se lasa asteptata :)
asteptam in continuare ca ceilalti sa-si faca aparitia |
9 Attachment(s)
salut baieti!vin si eu cu un golfulet 3 nu prea fuge el asa dar e masina!la categoria de 90 100 de cp astept provocari!
|
Salut,Vlad Dumitrescu sunt si maine postez si eu niste poze cu masina,momentan e murdara si nu are rost ...Am o Toyota Rav4 din 2005 ,motor de 2000cmc ,150 de cai ...saptamana care vine o sa urce vreo 15-20 de cai...dintr-o toba sanatoasa si un filtru ,alaturi de o resoftare...Sper sa mearga treaba cu comunitatea si sa facem legale,ca m-am saturat de politie...sambata asta ,pe 1 sau 2 ,nush cat pica,poate mai facem o liniutza,ca sapt asta ne-am dat doar cativa...
|
Mai intai felicitari pt organizare lui Villy ATS, am fost si eu acolo cu ei si chiar sunt de parere k ar merita o comunitate baietii, mai trebuia sa se dea foarte multe masini la vama, dar k la orice alta cursa fara aprobarea politiei, se strica joaca repede cand apara sapcaliorii. asta e ..poate data viitoare o sa fie ceva legal
|
haideti fratilor la cati eram acolo doar atatia? ce se intampla?
|
nu stiu frate, parca a intrat in pamant toata lumea. La cate poze si filmari s-au facut nu am primit nici macar un sfert. :sad::sad::sad:
|
10 Attachment(s)
dap...slabutz:(
mai vin si eu cu un baiat care nu are timp sa intre, dar este alaturi de noi`, mai ales ca a participat la destule legale si ilegale...la care a luat si premii`...cre`k` toata lumea din oras il stie sau a auzit de el...iulica, zis cid`ul |
8 Attachment(s)
Poate ne strangem mai multi...sa meritat intanlirea,pacat ca unu din baietii nostrii a ramas fara permis...politia asta:pistoles:
sa va arat si eu masinutza mea.. Hai slobozia:!: |
simpatic asta micu ... :D
|
crede`ma ca-i simpatic rau asta micu ! daca as fi avut bani ...:(
bravo andrei ca ai intrat ! de cand te asteptam. posteaza si tu filmuletele de vineri seara...si da-mi si mie add. alex_v_4u e id-ul meu ;) |
1 Attachment(s)
Sunt din tandarei dar ajung repejor la slobozia :)si o poza cu batranul meu golf 3 turbo diesel :)
|
3 Attachment(s)
mai atasez eu o poza cu golful lui mrpigos ...doua-trei...:D
|
ms dutza,
andreye de cand asteptam sa vad filmele alea :)) |
Frumos i30-ul are stil...
trebuia sa filmam mai mult poae mai facem o iesire sa mai postam cateva poze |
eu sper la urmatoare iesire deja Slobozia sa aibe comunitate 4t
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
sectiune separata pt oras pe 4T si filiala a clubului PoweredBYRacers?? Am vazut ca masini cu potential exista, useri pe forum sunt destui, intalnirile au inceput sa se organizeze.. deci sunt constituite toate premisele pt infiintarea unei comunitati 4T, sau a unui club local sau cel putin a unei filiale de club! Plus ca orasul ar trebui sa treaca de la statutul de "Propuneri orase" la comunitate locala!! |
asteapta rd`ule, inca nu au spus nimic adminii forumului ;)
|
ia ziceti cand ne mai adunam??
|
maine seara....merge?
|
ar fi smecherie tot asa in jur de 10-11 poate se mai baga vreunu
|
ma bag eu cu tim-ul sigur....
|
mah se strang decat cei care vor sa se dea dar sa chemam cum am chemat atunci nu are rost o sa devenim banali si multi se vor plictisi repede, eu propun sa ne strangem iar cum a fost data trecuta cand o sa ne treaca la comunitate ca sa avem un motiv de bucurie si un motiv de a arata ce stiu masinile noastre
acum ramane la aprecierea tuturor, dar stiu ce zic ;) |
doar cei care vor sa se dea.....ca eu vreau sa ma dau cu rav4 ala ca prea era asa mandru de el.....
|
fiecare alege cu cine se dau sau nu, dar nu ar strica sa i arati coltii ursului
|
Si eu vreau sa ma dau cu rav4 a avut avantaj la ploaie
|
fiesta vs rav4 ? :) hmm....fiesta :X
si eu vreau sa ma dau cu villy :) p.s....ce colti? ce urs? aa..ursuletzu :P |
Quote:
|
haideti baieti lasam masinile sa vorbesca, cel mai bine asa nu?
|
Ba,ca sa se stie...nu imi consider masina supercar,sau masina sport...e un jeepuletz care fuge cat de cat,se descurca...si am fost surprins ca l-am facut pe andrei cu fiesta (pocket rocket )...ma dau cu orice masina ,indiferent de putere pentru ca vreau sa dam drumu la ideea asta,liniutze,nu venim sa stam degeaba...mandru eram caci am nu m-am facut nimeni ,indiferent de scuze,si normal ca sunt mandru...avand in vedere ca eu imi stric masina la liniutze,cred ca se merita sa le stricati si voi restu...bafta si ne vedem prin oras:)
|
asa vlad fair-play
|
Quote:
|
Quote:
|
barem filmati si voi sa vada toata lumea ! :)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:13. |
- Copyright 2026 4Tuning