![]() |
Re: Urs 2.5 vs +-200 cai
In weekend cred ca ar fi o idee f buna , parerea mea!
|
weekendu asta sunt la munte...
si ea nu iese in oras fara mine :D :D avem timp oricum ;) asfalt uscat sa fie |
Quote:
|
nu am inteles c vrei sa zici mey:-P
din partea mea, sa fie asfalt uscat tot anul:!: |
Wow singurul loc unde toti cei ce se provoaca la liniute nu se injura si se poarta civilizat. respect pentru asta la toti de aici.
Sa ne tineti si pe noi la curent daca va dati cu rezultatele. |
Quote:
Injuraturile si contrele dure vin doar atunci cand nu exista respect intre interlocutori! |
Quote:
hai, cand ne dam baietii!? :joy: |
Pe mine bazati-va la orice ora!
|
Quote:
oricum nu pleci mai bine , mai ales in situatia mai sus mentionata :) asta am vrut sa zic :P |
stiu :P
dar plec mai bine dkt o tractiune spate...asta dk nu pleaca in drift si ma impinge de la spate :D :D :D |
Quote:
Mai eu sincer cred ca o tractiune spate pleaca mai bine , din experienta proprie! |
pe uscat...pe ud poa sa o dea in drifturi...
normal k pe uscat, tractiunea fata pleaca cea mai prost...urmeaza spatele si integrala |
Mai eu ziceam ca pleaca mai bine , si pe ud, pt ca si eu am un golf ( referitor la tractiunea fata) si am ramas f surprins intr-o seara cand m-am dat cu bmw care a plecat ca din pusca fata de mine , intradevar masina era mai puternica. Da cand ne dadeam din mers eram la bara lui!
|
:blahblah: :blahblah: :blahblah:
ne dam !? :eyebrow: hai ca azi pare frumos afara... |
Daca vrea cineva astazi (sambata) sa-mi dea pm, dar prefer sa mai astept cateva zile :)
|
Tare asta!!
|
SALL ALL
WPP_ULE sunt dispus sa imi incerc si eu norocul cu pisicutza mea(ct-40-xxx) dar trebui sa prindem uscat pe jos ca altfel ardem gazu dee pomana cu respect gsi-u |
Quote:
Incercam, nu pot sa te refuz :) Ce culoare este masina? |
Quote:
|
cataline (gsi) vezi ca trage f bine Wpp si e mult mai usor ca tine
|
wpp trage groaznic AUDI mi-a dat cred ca 2-3-4 masini nici nu mai stiu, vb serios, nu cred ca are rost
|
Quote:
poate sambata mai incercam una pe 400m sa vedem ce iese. P.S. Razvan mi-a zis ca la-ti facut pe audi!!!! |
Sunt 2 Pe Ala Cu Motoru De 3000 Diesel Da ,dar E Unul Cu 2000 Turbo De 200cp Baza Are Minim 250 Cp
|
Si Mai Sunt Si 4x4 Amindoua
|
Poate Am Exagerat Cu 3-4 Maini Dar 1 -1,5 Sigur
|
Cu cea mai mare placere WPP , te astept poate si in seara asta , maine ... ca sunt curios :D !
Cu 325 iX pe autostrada m-am dat cu ESP-ul pus si a fost o masina intradevar dar sincer eu cred ca ii dau mai mult cu ceva, oricum si cum am mai zis masina merge super pe 400 m! Ca sa iti faci o impresie lui ACHIM cu TYPE-R ii dau 3 masini! |
Un Audi 2.0TFSi cu cip si aprox 230Cp face pe 400m o Honda Civic Type-r cu 3 masini??? Asta e tare, chiar abia astept sa vad aceasta masina la legale.
CATA vii pe 9 la legale nu? |
Quote:
totusi, are 30-40 de cp in plus si plecare perfecta... nu e nici a mea chiar asa racheta... da' macar e a mea :oops: kiar asa... pe mine m-ai gasit de dat exemplu cata :evil: ... :hug: |
ACHIM te-am dat pe u exemplu pt ca a ta e cea mai tare :D asa ca esti ca un ETALON :D !
Scuze nu am vrut sa te jignesc ! :D |
doar 20-30 cai in plus audi-ul ? si marmota ? :)
|
Nici nu stiu cum ar fi mai bine sa raspund! Uita-te pe site la MTM sa vezi cati cai dau aia la motoru meu si dupa aia mai vb ! Eu l-am facut la aspad si aia mi-au zis ca am 240 cp intradevar , nu 230 cp cum credeam ! Oricum eu unu nu am zis niciodata ca am numai 20 cp in plus!
Cum am mai zis si pe topicul meu o sa o duc sa o pun pe dyno ca sa termmin toate discutiile si gata! |
ma bag si eu in sema aici?
|
Quote:
|
iar ca sa fiu on-topic, WPP-ule, mi-am schimbat astazi uleiul, iar maine sper sa ajung si eu sa imi pun cauciucurile si sa echilibrez rotile ca am tot tras de timp... dupa asta astept cu interes :woowoo:
|
dubios rau...lam facut pe wpp cu jumate d masina...iar wpp il face pe achim...care achim ma face pe mine :D :D :D
tare nu?! :) |
Quote:
|
e un cerc vicios :D :D :D
|
Daca Speeder nu a facut nimik la golf il bate Achim- din experienta.POate ai batut WPP ca intamplare- te-ai gandit?Fuge mult mai bine Type R-ul.
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:20. |
- Copyright 2026 4Tuning