![]() |
Quote:
voi posta un mic clip ce o sa includa sunetul evacuarilor desi real suna altfel. cam asa suna evacuarea https://www.youtube.com/watch?v=NRt-WZKZbnI |
Re: E46 - WVM M3
da intr-adevar, microfonul camerei e depasit de situatie, mergea sa indepartezi camera de masina.
|
aprob skillzu...masina e la baza ceva bun rau de tot.acum nu stiu ce sa zic.daca tot sunt banii de m3 pai m3 sa fie...nu inteleg dc te ataci la jante vopsite si semnale vopsite nu cu spray de 25 ron.poate sa coste si 4 milioane tot spray e,la fel se vede.masina are potential,imi place desi nu toata..
pacat ca nu mai e la fel de intreaga. iar uneori e bine sa ne cunoastem locu si sa nu ne fiie rusine sa zicem cine suntem :) oricum big up.si p.s. rotile oem de m3 sunt 8j cu 9spatele..asta pt spoke 67. |
Să ne înţelegem, noi ne adunăm pe forum pentru a discuta despre maşini. Părerile pot varia şi nu trebuie să coincidă, fiecare poate considera maşinile prezentate bune, frumoase, extraordinare sau dimpotrivă, de toată jena, e atât de subiectiv gustul fiecărui cititor încât ar fi utopic să presupunem că toată lumea va aplauda în cor, ca la Plenarele PCR-ului. Tocmai din motivul ăsta vă rog: renunţaţi la manelisme de genul: "invidia frate", "duşmanii comentează", "fiecare cât îl duce capul" etc.
|
Quote:
repet jantele NU sunt vopsite daca nu cunoasteti modelul si producatorul nu este datoria mea sa va invat dar nu mai vorbiti gratuit..voltec t6 pure-sports(verifica te rog) "8j cu 9spatele..asta pt spoke 67" ..alte modele mai stii ? 8) "iar uneori e bine sa ne cunoastem locu si sa nu ne fiie rusine sa zicem cine suntem :)" ..la ce anume te referi? Quote:
Quote:
|
am schimbat si eu aripi si faruri e chiar decent de facut de unu singur :) ai pm cu explicatia postului anterior ca observ ca am fost cam abstract in ale vorbirii :))
fac si un p.s. eu cred invers si anume : oamenii cu o educatie mai aleasa nu ar trebui sa lase de la ei ci sa incerce sa deschida putin ochii indoctrinati ai majoritatii manelistico-cocalare care devine din ce in ce mai proeminenta in tara asta...nu sa lase de la ei.. p.s.2 ce am zis mai sus nu e adresat nimanui de pe acest thread.sa nu se inteleaga gresit.e o generalitate...:) o zi buna! |
Quote:
De asemenea,nu am zis ca nu are, am intrebat daca sunt custom, pentru ca se aud un pic altfel, sau cel putin asa mi se pare mie, si dupa spusele tale, se pare ca nu ma insel nici de aceasta data, si in urma unor mici modificari, se aude un pic altfel. Asadar te contrazici un pic singur, dar nu e o problema asta.Observ o oarecare evitare a raspunsurilor in mod direct, dar pot sa trec peste asta. Nu sunt aici sa ma contrazic cu nimeni, nu trebuie sa-mi dai dreptate mie.Prefer sa aflu intotdeauna lucruri noi, mai ales ca eu nu prea stiu asa bine cu masini cu astea. Iar despre capota am vrut sa stiu si eu ce "tweel" are, nu ramforsari.Daca nu stii ce este acela, mai citeste, pentru ca nu este de datoria mea sa te invat acest lucru ( asa cum nici tu nu doresti sa inveti pe nimeni ca jantele tale nu sunt vopsite, bineinteles ) Cat despre cel mai tare M3 din RO, nu prea ma intereseaza in mod personal, si nici ce alte m3-uri bate,la curse legale,poker sau table, pentru ca ilegale nu exista. |
cu m3 way te-ai dat?
|
Ai o masina superba din toate punctele de vedere...
|
mie unu imi place foarte mult cum arata,combinatia de culori este foarte reusita,iar intr-o noaptea chiar l-am si vazut/auzit pe 1mai mergea haotic printre masini,lasase o urma foarte mare de cauciuc cand i-a dat a doua si a treia........ca sa nu mai zic ca se aude marfa rau de tot,din nou parerea mea
bafta cu ea si ai grija de ea ca e pericol |
Quote:
o zi buna sa ai si nu mai fii acid nu iti sta bine faci "lufturi" :lol: Quote:
Quote:
weedboy ma bucur ca ti`a placut cum "mergea" masina...:lol: |
acum ai ratingul de 5 * :D prin votul meu :D
|
Quote:
Nu poti spune ca ai cel mai rapid M3 atata timp cat nu cunosti toate M3`iurile ... ce zici de unu cu +500 hp? ... si nu facuti sin soft rabane si admisie de 2 lei .... |
misto masina, cate kg are capota ?????
|
Quote:
cat despre persoana mea daca te bantuie si zici tu ca lasa de dorit du`te la din dragoste nu aici:lol::lol::lol:varsta mea nu are legatura cu pasiunea auto ,aici vorbim despre masini nu despre caractere "batrane" p.s-M3 de romania= un M3 facut in romania de un roman!nu ce vezi tu in filme ;) pretul unei admisii Injen este putin subevaluat nu crezi? (2 lei) *Rog administratorii sa mai sorteze din baietii veseli de pe acest thread,aici nu se vorbeste despre noi ca useri sau ca oameni ci ca masini.Multumesc anticipat! Quote:
Quote:
|
Imolarot sau japanrot ? foarte tare masina :dribble:
Sa ai grija de ea si sa stai departe de incidente. |
Quote:
Daca vorbeam de caractere "copile" , nici nu mai postam aicea dupa ce am vazut primele 2 posturi ... eu zic sa te limitezi la masina ... sa nu mai dai tu lectii de viata ... lectii de tuning .. ca nu ai scoala cat au altii vacanta .... Ce zici te coafeaza un 325 de 350 hp? ... daca vrei incercam si pe masini ... oricum ai cu 80 hp mai mult ... si ai sansa sa castigi un 325 turbo. ;) :lol: |
in primul rand vreau sa te felicit pentru masina este superba:)
in al 2lea rand vreau sa iti spun ar fi aratat mult mai grav putin mai joasa:) laso pe burta sa vezi cat o schimba in al 4 lea rand evacuarea se aude bine,sincer nu am auzit-o live decat in filmul de pe youtube cand o ambalezi p loc,incearca daca tot nu ne cunoastem sa faci o filmare cu ea din mers ca tare sunt curios cum se aude:).. l\ |
Quote:
Quote:
2.daca o las,la ce fac eu cu ea raman fara bari in 24 de ore :cry: 3. ... 4.da o sa fac mai multe filmari cu ea dupa ce schimb ambreiajul(Michelin pilot sport -criminal de ambreiaje!!mare atentie cu ele!) *ceva offtopic..poate imi recomanda si mie cineva niste pneuri foarte aderente dar nu intr-atat incat sa imi distruga ambreiajul ca Michelin.Multumesc! Quote:
|
Daca o sa ai ocazia sa vi la Legale la Tulcea prin Septembrie mi-ar face placere sa fi alaturi de un 335i la start sa vedem cum stau fata de 400+cp ai tai ...
|
salut colegu wvm, tinand cont k ai 400cp rwd nu incerci cu un seat leon cupra r 1,8t fwd(209 cp la baza),de pe loc preferabil
|
Quote:
Quote:
|
salut, frumoasa rau masina, bine ca e rosie ca altfel ti-o deochea lumea :)). Succes in continuare si sper sa apara cat mai curand un post in care sa scrii: "astazi am montat kit turbo pe ea..."
|
Quote:
eu am o Honda s2000 aspirata! |
Foarte frumoasa masina, de abia astept sa o vad la KOE sunt sigur ca arata mult mai bine decat in poze :X Multi km fara incidente.
|
foarte frumoasa.. sa o stapanesti sanatos si bafta in continuare..
|
Quote:
|
Masina este chiar foarte misto,sa te bucuri de ea :)
|
Frumoasa masina 8) Sa te bucuri de ea ! :rolleyes2 am vazut-o pe autovit :oops: de ce o vinzi ? :cry::cry:
|
frumoasa masina,adevarata:) sa ai parte de ea daca nu o vinzi,chiar,de ce o vinzi?
am vazut ca ar mai fi una de 400cp if-75-psi |
e frumoasa foc masina.imi place mult capota,cam ce greutate are?
PS:arata bine cu semnalizarile smoked:D |
Quote:
Multumesc pt aprecieri!si tie CobraArt Quote:
Quote:
|
sal,atunci ne vd la unguri,eu vin sigur,te astept
|
aprecieri, aprecieri, aprecieri ......eu vin cu o DEPRECIERE de k_k_t ideea de a vopsii semnalele si tot de k_k_t arata cu semnalele negre. in rest Sublima . Bafta
|
1 Attachment(s)
a ta seamana mult cu asta..mai putin bara de CSL.. asta e pe mai multe siteuri printre care si pe vorsteiner ..ii face reclama capotei.
|
foarte tare masina...superba....ai pm
|
spor la treaba cu ce ti ai propus ca nu vad eu sa o lasi asa .
|
Trebuie sa o faca mai intai...sau daca mai poate fi facuta...bfta oricum...
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:31. |
- Copyright 2026 4Tuning