![]() |
Re: BMW E30 170 cp vs. ...?
Quote:
|
Daca se intampla ceva vineri seara la Ploiesti fac tot posibilul sa ajung si eu ...
Da-mi si mie un PM de rog cat mai din timp cu detaliile. Multumesc. |
vin si io...cu toate ca mai agatza a 2a cateodata...just4fun;)....jakale...dai un tzaaar
|
Kidu decat sa piarda mai bine isi taie belita :). La provocari se arunca si la masini de 170 de cai....si cand e sa piarda zice...." pai nene masina are tousi 170 de cai" daca se intampla sa castige el.......... "am batut masina de 170 de cai". Cu chestia asta el are rezerva pt momentul in care ia bataie :)). jakal felicitari pt cupa si la cat mai multe!
|
...12V ziceai?
LE: Nu mai e nevoie sa-mi arati poza, am auzit masina intr-un filmulet...stiu sa fac diferenta intre 12 si 24 v dupa sunet. |
Quote:
|
Gycone dupa sunet te pricepi numai la bmw sau si la alte masini? Daca iti arat un film imi poti spune daca masina respectiva are 16v sau 8v? Multumesc anticipat.
|
Quote:
te astept.......0766-671407 ma suni cand esti in oras..... |
Quote:
|
ok...rectificam .......e46 2,3 170 cai:)..nu am inteles bine ce motor are...
|
Quote:
|
Quote:
stiu ca nu am nici o sansa in fata lui.... daca are cineva filmuletul sa il puna ca si eu sint curios.... |
Quote:
|
am facut rost de filmulet...
https://www.youtube.com/watch?v=q8QMU...eature=channel |
Quote:
|
ai furat startul acolo....
|
ai castigat cel putin o masina distranta intre voi din start :)
|
Quote:
|
Quote:
nu vreau sa intru in discuti aiurea care le-am mai vazut pe forum.... daca il furam,probabil ma descalificau,arbitru era acolo...dar in fine..... |
A furat startu,are 24v sa mai zica unu ca are si nos si e tacamu complet.Cine vrea sa se dea sa vina la PL sau in Buc.Nu intleg ce imp are ce masini bate el sau mai stiu eu ce cacat,se pare ca unii vor tinte sigure...
|
Quote:
|
Pana la urma se tine ceva maine seara la Ploiesti ?
|
daca vii in Bucuresti as incerca eu cu un golf din '77 aspirat
|
Quote:
|
Quote:
|
sa dai si tu de veste pe pm daca e ceva vineri seara ... facem si noi o mica gashca ;)
|
o sa vb cu baietii diseara si daca stabilim ceva sigur va sun.......cine e "sef"..:) acolo sa lasa un nr de tel....
|
Felicitari pentru masina Jakal, eu zic ca se misca foarte bine...CZT-u chiar e o masina foarte buna, daca e sa faceti "miscare" as veni si eu...
|
la noi in clan nu exista sefi :lol: ... suntem toti subalterni :D .. ai pm
|
mai trecem la victime in noaptea asta...
VENTO VR6.....174 CAI E30 2.5 12V......170 CAI E30 2.8 12V.....186 CAI..... |
Quote:
|
jakale sa vezi victima ce fac eu din tine nu te mai umfla curcanele lasa ca vb noi pe PM ahaa
|
Quote:
|
Quote:
|
in primu rand multumesc baietilor din Bucuresti,Campina si Baicoi ca au venit in aceasta seara in numar cat mai mare.....
cateva rezultate... cu E 90 ...2-1 cu E 36 2,5 24 v egal cu kidu.........el stie mai bine distanta ca era in spate...:)...si il felicit ca pina la urma s-a dat cu mine.....dupa ce a ezitat de 2 ori....boss a fost de distractie...ti-am mai zis...:)....si ai facut si tu ceva victime... am luat-o bine de la ERD.....masina ii trage grav......si felicitari lui BFF care a batut tot ce a miscat p-acolo.... multumim inca o data pt prezenta si va mai asteptam pe la noi... bafta la toti....... |
frumos .. dar prea multe masini si prea putine care s-au dat ...
|
Pai nu stii ma ca 5 se dau si 45 se uita? :)
|
Quote:
|
data viitoare o sa plecam din alta parte a orasului sau eventual ne gasim direct acolo.....acum am fost multi si ne-a vazut lumea.....sau vom face separat doar cu bucurestiul...bine ca nu am fost deranjati de nimeni si eu zic ca s-au dat ceva masini, a fost aiurea ca au parcat alti unde nu trebuia si ne incurcam de ei...
|
frumos aseara, mai venim :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:06. |
- Copyright 2026 4Tuning