![]() |
Re: 4Tuning vs. Chuck Norris
4tuning nu mananca miere,el mesteca albine:D
|
Iisus poate sa mearga pe apa. 4tuning poate sa mearga pe Iisus.
4tuning a inventat toate culorile posibile, inafara de roz. Ricky Martin a inventat rozul. |
4Tuning can touch MC Hammer.
|
3 Attachment(s)
Scrieti pe google ¨Find Chuck Norris¨ si dati pe ¨ ma simt norocos ¨ sau pe ¨I´m Feeling Lucky¨
inca doua :D |
in timp ce voi inotati in apa 4tuning inoata in pamant
|
incercare :lol:
Lui 4tuning nu ii este frica de criza......crizei ii este frica de 4tuning :lol::lol: |
merge?
Numai 4TUNING poate sa impuste cu ,cutitul |
Masinile de pe 4tuning au mai multi cai putere ca masinile lui Chuck Norris chiar daca sunt identice :lol:
|
cred ca mergea mai bine pentru
|
Quote:
|
Am inventat si eu una...este...sec.
De cebei 4tuning? Ca sa uit! Ce sa uiti? Ca beau! :))=)):)) |
Am inca una...nu stu daca a mai faost...daca da...imi este rusine si scuzati-ma!
4tuning nu citeste!Se uita in carte pana ce ia atata informatie incat sa inteleaga despre ce este vorba! =)):))=)) |
Quote:
ai prins si tu ideea topicului? |
Quote:
|
Bai, nu va certati, ia faceti bine si inventati si voi ceva, el macar a incercat :lol:
|
Quote:
* Ce faci? îl întrebă Micul Prinț pe bețivul pe care-l găsi șezând mut în fața unui rând de sticle goale și al unuia de sticle pline. * Beau, îi răspunse bețivul posomorât. * De ce bei ? îl întrebă Micul Prinț. * Ca să uit, răspunse bețivul. * Ca să uiți, ce ? se interesă Micul Prinț, care începuse să-l compătimească. * Ca să uit că mi-e rușine, recunoscu bețivul și lăsă capul în jos. * De ce ți-e ruține? întrebă Micul Prinț care dorea acum sincer să îl ajute. * Fiindcă beau!, încheie bețivul și se încuie definitiv în tăcerea sa. |
macsim:oops:
|
Cineva inca mai citeste Petre Ispirescu (nu autorul conteaza, intelegi aluzia) :lol:
|
4 tuning a creat oul si gaina in acelasi timp . Merge :D?
|
da am prins si eu ideea....si despre Micul Print sau ce naiba e...nu stiu care este faza....ca nic nu am citit-o...faza aia am auzit si eu...cand am baut cu niste priteni....poate ca ei au citit si deacolo au zis...dar eu nu am stiut...dar vad ca sunt aici oameni culti ;) @ nu inteleg de ce trebuie sa sariti...asa....la tot....WOW....AM INCERCAT SI EU....nu la asta se refera topicul????????
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:10. |
- Copyright 2026 4Tuning