![]() |
Re: Un nou Bugatti Veyron special: Grand Sport Sang Bleu
Quote:
|
Quote:
PS: La ce te referi cand spui patratos ? Eu nu vad niciun unghi drept pe Veyron, cred ca vorbim de masini diferite |
WOw ce faruri ala A3 i-au tras, astept cu nerabdare viitoarele modele VW cu aceleasi faruri. De pret nu se spune nimic? Cat costa? Din cate stiu culoarea aia cromata nu-i legala in Europa.
|
Quote:
Sincer si eu abia astept sa puna vw farurile astea pe masinile de serie, iti dai seama, o sa avem faruri de la bugatti in timp ce unii posesori de bmw uri nu isi permit nici macar brelloc bugatti... Cat despre pret... o sa fie foarte scumpa masina tocmai ca sa nu si o permita toti cocalarii. |
p-george in mare parte m-am lamurit, am citit thread-ul respectiv... s-a aberat mult si s-a batut pasul pe loc de multe ori cu raspunsuri cel putin stupide din partea unora. Sunt de acord! nu exista superlative pentru performantele veyronului dar totusi as opta pentru alte masini la acei bani (daca i-as avea). Ms
_anaconda_ ai si tu dreptatea ta dar daca erai atent vedeai ce am scris in paranteza : "(asta doar daca ai unde sa alergi cu ea)" probabil erai prea revoltat pentru cuvantul "patratos". Da am spus patratos si vorbim despre aceeasi masina pentru ca este mult prea mare din toate punctele de vedere pentru o masina sport. Ms si tie pentru argumente Sa incheiem aceasta discutie pentru ca nu are rost sa faceam acelasi haos ca pe thread-ul celalalt. Ps: problema cea mai mare a acestui forum este rautatea. In loc sa deschidem ochii altora care nu stiu sau sunt mai putin informati, mai bine sarim pe el si il terminam in secunda doi. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Prin faptul ca aduci BMW-ul in discutie reiese ca tu esti cel frustrat... asta ca sa te citez din postul asta iar la faza cu, cocalarii, scuza-ma dar multi cocalari sunt mai "oameni de treaba" sa zic asa decat "icon-urile" deprimante care incearca sa fie interesanti prin a arata cu degetul. Din pacate eu nu as cumpara-o nici daca as avea miliarde de euro sa nu mai zic de un breloc. Probabil farurile sunt facute de Valeo si nu o sa aveti faruri de bugatii :lol:, bugatti are faruri desenate de acelasi angajat al VW AG. |
Quote:
|
probabil....de fapt ...toate sunt speciale:)
|
Cred ca originalul va ramane cel mai "faimos" !:lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:37. |
- Copyright 2026 4Tuning