![]() |
Re: Renault Laguna-sound
Quote:
|
chiar nu se topeste - eu am tras un strat de 3-4 mm de vopsea cauciucata si s-a comportat grozav!!! Vopseaua rezista la temperaturi de cateva sute de grade bune :) - e dedicata antifonarii exterioare pe sub burta - se foloseste si pt a fi ecranator grozav la evacuare.
|
Quote:
|
pretul este foarte atractiv - asta vara a fost undeva la 7-8 euro cutia si de gasit gasesti la magazinele care au piese de Dacia, Aro, Oltcit etc... magazinele pt oldschool cum s-ar zice :P Se numeste Vopsea Cauciucata pt antifonare! Este la cutie metalica de 4-5 litri!
|
5 Attachment(s)
un nou update pe micuta... azi am rezolvat prima usa maine partea a 2 a si inelele mdf...ideea e urmatoare daca nu faceam pe rand usile poate nu observam diferenta imensa...dar asa... in usa din dreapta kickbasul si sunetu mai clar mai tare.. tot ce vreti voi in stanga...(cea ne insonorizata..)e ca si o cutie goala...deci merita
|
normal k se merita. cu cat se insonorizeaza maimult cu atat cresc performantele
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
insonorizat exterior usa stanga pus inele mdf stanga dreapta mai urmeaza schimbat macara geam si apoi inchis usa stanga.. facem progrese sunet superior
|
spor in continuare
|
Mi se pare cunoscut insonorizantul pt usa fata. Ce ai folosit?
|
Quote:
|
Am recunoscut ;)
Spor la treaba in continuare! |
Am o parere. Mareste gaura din spatele difuzorului pe cat de mult posibil. Daca difuzorul va avea loc sa "respire" va fi mult mai ok ca sunet.
|
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
am rezolvat si usa din stanga! am uitat sa fac poze.. si am inchiso dar suna bestial si aia..
pe de alta parte masina a primit 2 mici upgrade uri pe alt domeniu... |
sa le folosesti sanatos!!!!
|
sa nu te abati prea mult de la partea audio. in rest bafta multa
|
pai si arcurile alea sport le pui pe suspensia normala? as vrea sa vad o poza cu cele normale si cele sport :D ms sal baft
|
Quote:
|
Un mic sfat: pune si amortizoare sport sau in cel mai rau caz amortizoare pe gas..monroe duplex,kyb ect..nu o sa te tina mult si va trebuii sa schimbi mai des bucsele,barile stabilizatoare ect!!spun din experienta!!:(
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
tine tot de sunet.. dar de data asta de sunetul motorului...:X lovely.. plus acceleratia are un raspuns putin mai bun:twisted:
|
2 Attachment(s)
nu tine de jante da nu pot sa nu pun pozele..:o:twisted:
|
primul meu concurs de spl... hehe habar nu aveam cu ce se mananca 142.3 nui rau(fara nici o setare la amplif fara o incinta pentru spl fara curenti fara cabluri) :)) dar numi place sportu,.. mai bine sq macar acolo mai auzi muzica :twisted:
|
complimente!!si bafta in continuare... ;)
|
Quote:
|
Quote:
sa vad cum imi permite si facultatea... ca anul asta termin desi ar fi interesanta o excursie de weekend la brasov |
Da, se pot asculta fara probleme :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:55. |
- Copyright 2026 4Tuning