Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Sistemul Audio de pe Masina Mea (https://forum.4tuning.ro/384-sistemul-audio-masina-mea.html)
-   -   Renault Laguna-sound (https://forum.4tuning.ro/384-sistemul-audio-masina-mea/138420-renault-laguna-sound.html)

zeusrazvy 22-01-10 13:28

Re: Renault Laguna-sound

Quote:

Originally Posted by Alejandro (Post 3002900)
o intrebare - este autoadeziva (pe-o parte - ca scotch-ul) acel aluband? - iti recomand peste acel aluband sa tragi si un strat de vopsea cauciucata dupa care sa acoperi cu fonomin. Uita-te pe urmatorul site - sper sa-ti fie util:
http://www.dragosmanea.ro/insono/

da e adeziva pe o parte.. vopsea nu bag sa nu se topeasca la calduri mari de vara.. si plus alubandu e destul de grosut 2 mm si plus nu mai demontez odata masina ca si innebunesc cat am avut de lucru p ea si plus is f multumit de cum a iesit

Alejandro 22-01-10 13:29

chiar nu se topeste - eu am tras un strat de 3-4 mm de vopsea cauciucata si s-a comportat grozav!!! Vopseaua rezista la temperaturi de cateva sute de grade bune :) - e dedicata antifonarii exterioare pe sub burta - se foloseste si pt a fi ecranator grozav la evacuare.

zeusrazvy 22-01-10 13:42

Quote:

Originally Posted by Alejandro (Post 3002940)
chiar nu se topeste - eu am tras un strat de 3-4 mm de vopsea cauciucata si s-a comportat grozav!!! Vopseaua rezista la temperaturi de cateva sute de grade bune :) - e dedicata antifonarii exterioare pe sub burta - se foloseste si pt a fi ecranator grozav la evacuare.

preturi si unde ai gasit?

Alejandro 22-01-10 15:06

pretul este foarte atractiv - asta vara a fost undeva la 7-8 euro cutia si de gasit gasesti la magazinele care au piese de Dacia, Aro, Oltcit etc... magazinele pt oldschool cum s-ar zice :P Se numeste Vopsea Cauciucata pt antifonare! Este la cutie metalica de 4-5 litri!

zeusrazvy 11-02-10 16:51

5 Attachment(s)
un nou update pe micuta... azi am rezolvat prima usa maine partea a 2 a si inelele mdf...ideea e urmatoare daca nu faceam pe rand usile poate nu observam diferenta imensa...dar asa... in usa din dreapta kickbasul si sunetu mai clar mai tare.. tot ce vreti voi in stanga...(cea ne insonorizata..)e ca si o cutie goala...deci merita

cristi_timidu 11-02-10 17:24

normal k se merita. cu cat se insonorizeaza maimult cu atat cresc performantele

zeusrazvy 11-02-10 17:26

Quote:

Originally Posted by cristi_timidu (Post 3075380)
normal k se merita. cu cat se insonorizeaza maimult cu atat cresc performantele

dupa usi urmeaza portbagaju... si cam gata poate si usile spate dar cu aluband..

zeusrazvy 12-02-10 17:07

4 Attachment(s)
insonorizat exterior usa stanga pus inele mdf stanga dreapta mai urmeaza schimbat macara geam si apoi inchis usa stanga.. facem progrese sunet superior

cristi_timidu 12-02-10 17:20

spor in continuare

TAZ 12-02-10 17:54

Mi se pare cunoscut insonorizantul pt usa fata. Ce ai folosit?

zeusrazvy 12-02-10 18:23

Quote:

Originally Posted by TAZ (Post 3078945)
Mi se pare cunoscut insonorizantul pt usa fata. Ce ai folosit?

SS ca si tine de altfel :D

TAZ 12-02-10 20:01

Am recunoscut ;)
Spor la treaba in continuare!

animalutz 12-02-10 20:40

Am o parere. Mareste gaura din spatele difuzorului pe cat de mult posibil. Daca difuzorul va avea loc sa "respire" va fi mult mai ok ca sunet.

zeusrazvy 12-02-10 20:46

Quote:

Originally Posted by animalutz (Post 3079612)
Am o parere. Mareste gaura din spatele difuzorului pe cat de mult posibil. Daca difuzorul va avea loc sa "respire" va fi mult mai ok ca sunet.

am observat treaba asta sa incercat marirea cat mai mult.. dar nu mai e loc din cauza ca.. asa a proiectat renault.. si nici nu as distruge toata usa si toate prinderile..

zeusrazvy 12-02-10 20:47

Quote:

Originally Posted by TAZ (Post 3079436)
Am recunoscut ;)
Spor la treaba in continuare!

multumesc la fel... oricum nu se compara cu ce e la tine :D dar pentru un daily use mie foarte ok

zeusrazvy 24-02-10 13:46

4 Attachment(s)
am rezolvat si usa din stanga! am uitat sa fac poze.. si am inchiso dar suna bestial si aia..
pe de alta parte masina a primit 2 mici upgrade uri pe alt domeniu...

Alejandro 24-02-10 13:48

sa le folosesti sanatos!!!!

cristi_timidu 24-02-10 14:25

sa nu te abati prea mult de la partea audio. in rest bafta multa

loryubitamea 24-02-10 15:30

pai si arcurile alea sport le pui pe suspensia normala? as vrea sa vad o poza cu cele normale si cele sport :D ms sal baft

zeusrazvy 24-02-10 17:14

Quote:

Originally Posted by loryubitamea (Post 3119409)
pai si arcurile alea sport le pui pe suspensia normala? as vrea sa vad o poza cu cele normale si cele sport :D ms sal baft

is semi sport.. cu 35 mm mai low.. nu e nu stiu ce dar o sa se observe la mine ca si spatele de la basi e lasat cu 35 mm deci e perfect tot pentru muzica am facut :D

teddyb 24-02-10 20:03

Un mic sfat: pune si amortizoare sport sau in cel mai rau caz amortizoare pe gas..monroe duplex,kyb ect..nu o sa te tina mult si va trebuii sa schimbi mai des bucsele,barile stabilizatoare ect!!spun din experienta!!:(

zeusrazvy 24-02-10 20:29

Quote:

Originally Posted by teddyb (Post 3120339)
Un mic sfat: pune si amortizoare sport sau in cel mai rau caz amortizoare pe gas..monroe duplex,kyb ect..nu o sa te tina mult si va trebuii sa schimbi mai des bucsele,barile stabilizatoare ect!!spun din experienta!!:(

ma astept la probleme de genu..o sa pregatesc fonduri pentru amortizoare.. dar nu acuma ca nam bani:))

zeusrazvy 27-02-10 22:28

1 Attachment(s)
tine tot de sunet.. dar de data asta de sunetul motorului...:X lovely.. plus acceleratia are un raspuns putin mai bun:twisted:

zeusrazvy 08-03-10 17:44

2 Attachment(s)
nu tine de jante da nu pot sa nu pun pozele..:o:twisted:

zeusrazvy 17-05-10 18:19

primul meu concurs de spl... hehe habar nu aveam cu ce se mananca 142.3 nui rau(fara nici o setare la amplif fara o incinta pentru spl fara curenti fara cabluri) :)) dar numi place sportu,.. mai bine sq macar acolo mai auzi muzica :twisted:

teddyb 17-05-10 18:40

complimente!!si bafta in continuare... ;)

IM 17-05-10 21:44

Quote:

Originally Posted by zeusrazvy (Post 3367575)
primul meu concurs de spl... hehe habar nu aveam cu ce se mananca 142.3 nui rau(fara nici o setare la amplif fara o incinta pentru spl fara curenti fara cabluri) :)) dar numi place sportu,.. mai bine sq macar acolo mai auzi muzica :twisted:

Pai hai sa te vedem la EMMA European Sound Pressure League - ESPL = ai doua sanse sa fi masurat pe muzica: ESPL si Event Loudest Car! - Brasov, in 3 saptamani!

zeusrazvy 17-05-10 22:15

Quote:

Originally Posted by IM (Post 3368354)
Pai hai sa te vedem la EMMA European Sound Pressure League - ESPL = ai doua sanse sa fi masurat pe muzica: ESPL si Event Loudest Car! - Brasov, in 3 saptamani!

acolo ai ocazia sa si asculti sistemele? sau nu se da drumu sa nu se descarce bateriile pana la brrr?:lol:
sa vad cum imi permite si facultatea... ca anul asta termin desi ar fi interesanta o excursie de weekend la brasov

sharkky 18-05-10 00:26

Da, se pot asculta fara probleme :)

All times are GMT +2. The time now is 17:55.

- Copyright 2026 4Tuning