![]() |
10 roni .. moama 3 beri ... ee ne lipsim de ele :)
glumeam ... sicner nu`mi imaginez ce o sa fie .. |
:P fara mici pacat :( da putem si fara :D
4TUNING DAY :D |
deci vreau si eu un bilet :lol: ......k sigur o sa iasa ceva marfa :twisted: .....dak se fac rezervari k sa nu raman pe dinafara........fetele raman acasa nu :D?.......si cu ocazia asta ne outem cunoaste :D
|
foarte tare....dar am o singura problema....in aceeasi perioada este si deschiderea campionatului national de raliuri(CNR) la BRASOV...cred ca imi va fi foarte greu sa ma decid dar daca sambata nu voi fi acolo,duminica sigur!bafta!
|
Super tare frate.Chiar ma gandeam cand o sa mai fie un eventiment de genul asta.O sa vin cu toti prietenii chiar daca trebuie sa-i oblig :twisted:
|
Biletele se vor procura de la intrare, cam cum a fost la Adventage ,nu?
Nu mai am rabdare :twisted: |
Felicitari pentru tot!!! Abia astept sa apara revista si sa vina evenimentul pe care cam toti de aici il asteapta. Salutari de la Constanta si o sa fac tot posibilul sa venim in coloana cat mai multi sper sa reusim sa ne organizam. Dar sa avem loc toti :)). Sper sa fie destul loc la cati se anunta ca vor veni. Astept in continuare noutati despre acest eveniment.
|
Super tare aceasta idee...Sigur o sa fiu prezent ;) poate si cu cateva masini:)
PS: de unde se iau biletel ?? 8) |
Si Oradea...capitala in afara capitalei a tuningului va fi prezenta. cu cateva surprize...sperm sa termine toata lumea masinile pana atunci.
SA NE TRAIESTI 4TUNING!!!!!!!!!!!!!!! |
vin si eu...da sa ma intalnesc si eu cu cineva...sa nu stau ca prostu singur p acolo :cry: cine ma ia??? :wink: adica doar la \"eveniment\" nu cer cazare sau altceva :wink:
|
....
Prezent ... P.S cu ce mijloc de transport in comun se ajunge ?... :wink:
|
la 10 ron ma gandeam si eu.... oricum este nesimnificativ pretul in roprt cu ce o sa fie acolo. asha ca.... deabia astept. :shock: :shock: :shock:
|
o sa cumpar revista in fiecare luna.super tare!!! :lol:
|
eu nu cred ca o sa ajung cu masina. :( interiorul sigur nu va fi gata. si nu se stie sigur nici despre exterior. eu o sa fiu sigur mai ales ca stau la 2 pasi de prisma.
|
SUPER TARE. VESTEA ASTA A PICAT CA O BOMBA. Moooa, pana pe 1 aprilie :cry: , mai e o groaza. NU mai am rabdare :ballbounc
PS: va fi cumva si \"program artistic\" (cerculete, burn etc) |
Re:
marfaaaaaa :). am si eu o intrebare... ce sponsori sunt? antena1 o sa fie prezenta? :?:
|
d-abia asteeeeeeeeeeeept wooohooooooo ce misoo bv Gratzian si toott asa !! }{}{ :D
|
normal ca o sa fie si un program \"artistic\". nu poate sa lipseasca asha ceva din program.
|
In primul rand SALUTARE LA TOATA LUMEA SI SA INCEAPA....BAHAUSUL.....,Si acum sa revenim la ale noastre....,1)cind se pune in vanzare REVISTA?, 2)Exista si abonamente?
|
nu stiu de ce. dar am o presimtire ca revista asta va fi tare .
|
Re: ....
Quote:
:lol: pai....lasa ms ... vad eu ce fac :lol: :lol: :lol: ms :wink: |
Buna treaba mai baieti... O sa afle toata Europa ce e prin Romania.
4Tuning! :tenisclap: |
Pe partea de sunet ...cu siguranta putem sa va ajutam cu ceva mah baieti. :wink:
In orice caz nu trebuia sa ne spuneti ...o sa ma usuc de nerabdare pana atunci ............. |
SUper, abia astept! Va fi petrecerea comunitatii 4tuning ROMANIA :D Cu siguranta nu o sa lipsesc :peace: Asta da lansare !
|
unde se tzine petrecerea? si o liniutza ceva nu se face pe acolo ?
|
Re:
Quote:
R3SP3KT! |
meet you there. 8)
|
Ne vedem acolo :twisted: Si sper ca fiecare sa isi etaleze ce are mai \"frumos\" in garaj 8)
|
vom fii prezenti :wink:
|
cine va rata evenimentul asta inseamna k nu are nimic in comun cu lumea auto de la noi...
bahaos sa fie :lol: |
Pai asta e un lucru bun....
poate ajung si eu la eveniment |
Si Hunedoara pregateste o surpriza..
Deabia astept 8) |
si bacaul ar pregati ceva frumos. acuma nu depinde de mine. eu voi pregati o surpriza anul viitor. na. ce sa fac si eu. anul viitor o sa venim cu ceva frumos, ca sa aratam ce poate bacaul. de la acest eveniment nu trebuie sa lipseasca nimeni, chiar si bunica cu spaca 4tuning pe cap, si catelul care are desenat Nos pe burtica. eu zic ca va fi prea tare. o intrebare. vor fi acolo fete care sa le pun langa masina mea sa fac poze? asha sa moara cineva de invidie.
|
Ne vedem acolo.
|
Cum am mai zis , super tare eveniment ,,, DAR TOTUSI >>> UNDE SE GASESC INVITATII , BILETE ???
|
nu putem sa cumparam mai repede biletele???
|
se impunea ceva de genu asta .... trebuie sa mai progresam shi noi!
|
Deci... Revista se va lansa pe 1 aprilie, in prima zi de show. O zi ce nu trebuie ratata.
Mai este o luna si ceva pana la eveniment, asadar mai e timp pentru bilete. Probabil ca se vor pune in vanzare cu 1-2-3 saptamani inainte, fie la sediul 4tuning, fie la anumite magazine de tuning, inca nu stim. Cert este ca nu va ramane nimeni fara bilet sau care sa nu poata intra. Dati de veste neamurilor, vecinilor, sa se pregateasca pentru ceva ce nu s-a mai vazut. Detaliile si mai amanuntite, nu vor inceta sa apara. |
da da da .... vrem de toate.
Venim si noi cu ceva surprize .... Hai si Ardealu' ... Moldova sa va vedem si noi. TUNING SI FULGERING :lol: |
ar fi ca biletele sa fie puse spre vanzare si la magazinele de tuning din tzara. dar si acolo la intrare. eu nu stiu cum e la prisma acolo. puteti pune o poza ceva? multumesc
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:52. |
- Copyright 2026 4Tuning