![]() |
Re: USERGROUPS !!!
Quote:
|
-In aceasta seraa am scos multi useri de la USERGROUPS.
-Daca cumva am facut vre o gresala si am scos vre un membru NSL i mi cer scuze si voi remedia situatia. -Va rog ca toti cei prezenti pe acest forum sa mediatizati Clubul cat se poate de mult si mai ales 402.ro....acolo unde toata lumea va avea de castigat !!!!! |
Florica, "mass-media" e numele meu mic :D o sa incerc sa pun bannerul ed la semnatura la 2 televiziuni din tgv, poate chiar 3.
|
Quote:
Multumesc... |
asa Florica m-ai linistit si pe mine de la usergroups chiar daca sunt simpatizant:( ma rog de dolb sa-mi raspunda si mie la P.M. si nici nu ma baga in seama:( ca pe catalin p'acasa prin pucioasa nu prea-l prind sa stau de vb cu el:(deja s-au ingalbenit copiile dupa buletin si permis:))
|
fasso, o sa fi anuntat la momentul potrivit ! a venit IARNAAAAA
|
ok atunci astept!
|
salu , as vrea si eu sa intru in clubul vostru ..se poate?:D
|
-Se poate dar fiind dintr un oras unde nu avem filiala trebuia sa mai ai 2 prieteni cu permise si masini ca sa puteti infinta filiala Cluj. Te astept cu detalii pe Pm.
|
Hy.... as vrea si eu sa intru in acest usergroup fiindca demult indragesc clubu` asta.....am vazut o gramada de masini cu embleza NSL si la 4td am vazut cateva.....astept shi eu un raspuns pe ID: catatheman .....MULTUMESC ANTICIPAT !:X:*
|
urez la toti baietzii care i`am vazut aici dornici sa infiinteze noi filiale .. MULTA BAFTA !! nu aveti nimic de pierdut .. eu am reusit ... credeti`ma ca ve`ti fi surprinsi cati doritori o sa fie in orasu vostru .. o sa fie si multi pesimisti ..tre doar sa stiti sa`i lasati cu gura cascata la intaliniri :-) ... Florica ti`am dat si eu :-)
de la Drobeta Turnu Severin ... tzipam : VREM No Speed Limit PE TOATE STRAZILE !!! |
am dat si yo pt usergroup si astept acceptul tau:-)
Ps: sunt simpatizant NSL Piatra Neamt |
1 Attachment(s)
Chili - Filila Dr.Tr.Severin
|
1 Attachment(s)
sunt membru NO SPEED LIMIT Drobeta turnu severin
|
User : Lekio
Name : Alex Mana dreapta a lui DoDo in No SpeeD Limit Dr.Tr.Severin ... |
Florica ... sa le dai accept celor 2 de mai sus ... sunt membri in NSL ...
mersi ... |
Fiecare trebuie sa mi ceara acest lucru......cu mentiunea : membru nsl.....tg,drobeta....etc
|
Membru NSL Constanta.
|
Va salut pe toti NSListii mai ales pe cei din Bucuresti...am zis sa postez aici ca mi sa parut cel mai potrivit thread dintre toate...Eu sunt tipul cu hanorac galben care a fost la intalnire in seara asta...Conduc un Fiat Seicento (care este momentan acasa...schimbat ambreiaju si o sa ajuga aici) care unii poate il stiti de pe forum...majoritatea o sa il stiti...Bix, tu lai vazut la iasi :)
Va salut inca odata cu respect pe toti.... https://forum.4tuning.ro/attachment.p...2&d=1222892731 |
NSL_Florica ti-am trimis un PM referitor la filiala de la cluj..
|
Salutare la toti am dat si eu request..mentionez ca is membru NSL Drobeta Turnu Severin
|
cum nu am gasit topic de discutii, as avea si io o intrebare...
Aveti un logan Rosu cu tavan si capota neagra in Club? B .. NSL . si are parasolar cu No Speed Limit . Nu de alta,dar am vazut masina Sambata la mine la bloc (la arad), si Duminica l-am depasit in trafic. (tot prin arad, pe centru.) |
Quote:
|
paote n'ai dat join aici https://forum.4tuning.ro/profile.php?do=editusergroups
|
Cataline daca nu dai request .....
|
...am dat, am dat request.
|
Daca eu nu primesc text prin care sa mi spuneti ca sunteti deja membrii ai clubului nu dau accept. Am multe solicitari care nu le aprob. Nu am cum sa va cunosc pe toti mai ales acum cu noile filiale.
|
Re: USERGROUP !!!
gata baietzii...vine baiatuu...doar uitatzi-va in oglinda retrovizoare....:)))si apoi inainte..:P
|
salut
sunt si eu membru NSL Targoviste |
merci pentru accept florica
|
Florica.. te-as ruga ca la cei din Targoviste sa nu dai accept chiar daca iti zic ca sunt membrii! daca se poate sa ii verifici un pic sau sa ma intrebi pe mine cine e si cine nu e ! pt ca au fost cazuri in care omu a zis ca e membru si nu avea nici o treaba cu clubul !
Nazca este membru de 2 saptamani ! |
-Imi poti spune cine nu este membru si retrag usergroup"ul , defapt oricine dintre noi care cunoaste vre un purtator de usergroups care nu este membru NSL chiar va rogb sa mi atrageti atentia pt retragere/
|
Te rog frumos fara apelative ( boss, sef ) ...sti cu ma numesc da?....facem bine si asteptam sa se mai incalzeasca putin !!sa punem toate rotitele in miscare.
|
Ok Florica
Sory :D |
:P sunt si io incadrat ca am dat si io un mass privat si am scris si io boss din cate stiu :D
|
Quote:
pentru a fi recunoscut mai usor de Foica! |
nu postez inca poze ca nu cred ca are rost sa o bag poze asa simpla cum e si tocmai data chiar acum caut pe cineva sa i-mi spuna exact ce as putea sa ii fac la motor cat ma duce si sa ii fac exteriorul
|
daca ati puea sa recomandati pe cineva as fi recunoscator
Zolentza |
As dori accept si eu pe usergroup. Alex din Iasi, membrul fondator Iasi. Florica ma stii, am vorbit de multe ori. Merci anticipat.
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:36. |
- Copyright 2026 4Tuning